Ja kontam da ce otici Brka Mojsov Meda Vule Tumba Abu..
Sto se dolazaka tice meni se svidja napadac Javora Hadzibulic ili tako nesto ..pravi gol igrac!
Takodje im je dobar i Rendulic.
I ako ode Brka voleo bih da nam dodje Saranov koji je po meni fantastican golman.
ice wrote:Ne verujte u to ništa, lažu besramno gore nego baron Minhauzen i Pinokio zajedno.
Svake godine ista priča! Da se samo raspitaju pod kolikim i kakvim ugovorom je Despot, ne bi lupetali (druga reče ne postoji) ovako!
Evo Despot "trči" u Bg...Nema pametnija posla!
Grofe, mislim da su tvoji postovi sada najpotrebniji u onom gorućem topic-u trenutno.
Čovek si blizak klubu, tvoje informacije su nam sada najpotrebnije.
Dopiru li do uprave vapaji navijača za čašću???
Znaju li da će im se dogoditi 11.5. na njihovoj koži budu li prodali sve nas za "tepsiju ribe"?
Molim te odgovori mi...
Molim te...
Evo jednog od mnogih ciganskih bisera na koje može čovek naleteti:"Prodaš Kaluđerovića i dovedeš Despotovića i još jednog mlađeg špica uz njega, na primer Kojića iz Rada".
Mislim da bi bilo ok da gospodin predsednik proda igraca koliko mu treba da povrati svoj ulozeni novac, pa da se razilazimo u zdravlju i prijateljstvu.
kowalski wrote:Mislim da bi bilo ok da gospodin predsednik proda igraca koliko mu treba da povrati svoj ulozeni novac, pa da se razilazimo u zdravlju i prijateljstvu.
kowalski wrote:Mislim da bi bilo ok da gospodin predsednik proda igraca koliko mu treba da povrati svoj ulozeni novac, pa da se razilazimo u zdravlju i prijateljstvu.
Davno je to namireno!
I preliva!
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!