Promasena sustina. Napisah u jednoj drugoj temi, riba se cisti od glave...OverForty wrote:Kakva dilema, ako prodjemo Borac trener ostaje, u suprotnom verovatno odlazi. Sta pozeleti ?
Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda
Trajce kapiten, jedan je Trajce kapiten!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Kizo, MAESTRO, hvala na svemu!
Evo izjave od Bobe Novakovića:
http://kapiten.rs/fudbal/novakovic-za-k ... -bez-vose/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zar bi iko imao obraza to da gleda?
http://kapiten.rs/fudbal/novakovic-za-k ... -bez-vose/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kako stvari stoje, sa ili bez - mindegy...SlaNNinar wrote:Evo izjave od Bobe Novakovića:
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Red Marquis
- Moderator
Na šta smo spali, dva dana pred "meč sezone", niko ništa ne piše. Apatija koja je zavladala je potpuno logičan sled svih gluposti koju su nam servirali uprava, kvazi trener, bedna igra naših igrača i navijači koji sve to mirno posmatraju.
Ovakvi mečevi su obično krasili raspravu nadobudnih koji predviđaju petarde sa onima koji su ipak(po pravilu bili bliži istini) predviđali tanušne pobede. Danas, pitanje je možemo li uopšte ijedan gol da damo, a i ako ga damo, šta s tim?
Očekujem 0-0 i naš prolaz na penale.
Ovakvi mečevi su obično krasili raspravu nadobudnih koji predviđaju petarde sa onima koji su ipak(po pravilu bili bliži istini) predviđali tanušne pobede. Danas, pitanje je možemo li uopšte ijedan gol da damo, a i ako ga damo, šta s tim?
Očekujem 0-0 i naš prolaz na penale.
Io odio Belgrado
Da budem istrajan u optimizmu, Mec sezone ce biti u maju
.
Jeste sranje. I pre dve godine kada smo igrali lose, za polufinale sa Partizanom je ipak postojala nekakva atmosfera (secam se da sam i spotic montirao), a sada nista.
Evo ja cu da budem nadobudan i da prognoziram peticu. Kad cemo ako necemo sad! Red je da Abu proradi, da Apija zavali nesto van sesnaesterca, da grobar pokaze sta zna (on ionako voli slabe protivnike)...

Jeste sranje. I pre dve godine kada smo igrali lose, za polufinale sa Partizanom je ipak postojala nekakva atmosfera (secam se da sam i spotic montirao), a sada nista.
Evo ja cu da budem nadobudan i da prognoziram peticu. Kad cemo ako necemo sad! Red je da Abu proradi, da Apija zavali nesto van sesnaesterca, da grobar pokaze sta zna (on ionako voli slabe protivnike)...
UPRAVA NAPOLJE!!!
Pa da onda i ja iznesem svoja ocekivanja, a ona su nikad glasniji razglas na zapadu posle poslednjeg sudijskog zvizduka.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
A sa razglasa gruva: '' Dok je mene JAŠARA živoga zdravoga!!''DUB wrote:Pa da onda i ja iznesem svoja ocekivanja, a ona su nikad glasniji razglas na zapadu posle poslednjeg sudijskog zvizduka.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Ja očekujem ponovo bledu igru, ali iskreno mislim da će nam to biti dovoljno protiv isto tako očajnog Borca. Treba im dati podršku u sredu tokom meča, pa ćemo lako izraziti nezadovoljstvo na kraju, ukoliko ishod ne bude zadovoljavajući!
Uostalom, ostalo je još mesec i po dana do finala-ko zna šta se sve može izdogađati i sa nama i sa našim eventualnim protivnikom u finalu! Sadašnja situacija je prilično loša, ali to nije garant da se nešto neće promeniti...
Uostalom, ostalo je još mesec i po dana do finala-ko zna šta se sve može izdogađati i sa nama i sa našim eventualnim protivnikom u finalu! Sadašnja situacija je prilično loša, ali to nije garant da se nešto neće promeniti...
Napred Voso!
U sredu prvi put u zivotu ne ocekujem nista od momaka na terenu nego ocekujem SVE od NAS !!
U sredu treba da zaboravimo i glupsone na terenu..i voljenu upravu .. i batine na istoku..je NISU oni Vojvodina!
U sredu podrska do zadnje sekunde pa makar bilo 0-1 u 88min.. lako cemo posle ako ispadnemo i ako naravno imamo muda da ih docekamo iza Juga pa da resimo stvari jednom za svagda i sa igracima i sa upravom!!
U sredu treba da zaboravimo i glupsone na terenu..i voljenu upravu .. i batine na istoku..je NISU oni Vojvodina!
U sredu podrska do zadnje sekunde pa makar bilo 0-1 u 88min.. lako cemo posle ako ispadnemo i ako naravno imamo muda da ih docekamo iza Juga pa da resimo stvari jednom za svagda i sa igracima i sa upravom!!
Ocekujem gazenje, npr. ovakvo:

UPRAVA NAPOLJE!!!
Jel zna neko da mi kaze posto su ulaznice za istok za revans sa Borcem?
3 0 lagano. Mislim, uz dosta truda, ali pobeda se nece dovodoti u pitanje od prvog minuta utakmice u sredu. Samo napred momci, uz vas smo svim srcem!

nboya kralju 

Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
...Voša fudbal igrat' neće!!kej wrote:A sa razglasa gruva: '' Dok je mene JAŠARA živoga zdravoga!!''DUB wrote:Pa da onda i ja iznesem svoja ocekivanja, a ona su nikad glasniji razglas na zapadu posle poslednjeg sudijskog zvizduka.

- Само Војводина