Transferi
Pa ako iskrsnu problemi tog tipa, sasvim je sigurno da upravu niko neće tetošiti, svakako ja prvi neću.Videćemo šta će uraditi, nadam se ne nešto tako pogrešno već suprotno od toga.
Ipak, uprava je ove sezone i dosta toga dobrog uradila, nažalost uprskali su sada na kraju, ali ajde da vidimo mogu li ponoviti uspešan prelazan rok kao što je to bilo prošlog leta.Nije fer da zaboravimo i sve ono dobro što su uradili, a složićete se da je toga itekako bilo.
Ako odrade prelazni rok, Evropu, marketing, sezonske karte kako treba onda im kapa dole i ne treba tražiti krivca tamo gde ga nema.Videćemo.
Moj najdobronamerniji savet njima jeste taj da se okanu bilo kakvog drugovanja sa blizancima, posebno ciganijom, to im ne treba i neka shvate da navijači Voše te klubove nikada, ali nikada ih neće smatrati prijateljskim već suprotno od toga.
Ipak, uprava je ove sezone i dosta toga dobrog uradila, nažalost uprskali su sada na kraju, ali ajde da vidimo mogu li ponoviti uspešan prelazan rok kao što je to bilo prošlog leta.Nije fer da zaboravimo i sve ono dobro što su uradili, a složićete se da je toga itekako bilo.
Ako odrade prelazni rok, Evropu, marketing, sezonske karte kako treba onda im kapa dole i ne treba tražiti krivca tamo gde ga nema.Videćemo.
Moj najdobronamerniji savet njima jeste taj da se okanu bilo kakvog drugovanja sa blizancima, posebno ciganijom, to im ne treba i neka shvate da navijači Voše te klubove nikada, ali nikada ih neće smatrati prijateljskim već suprotno od toga.
Last edited by ice on Mon May 30, 2011 7:03 am, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule 

Сваки, али понављaм сваки присни контакт са њима јесте смртоносни загрљај за нас.То је основни предуслов да наш клуб постане важан спортски колектив у региону.ice wrote:
Moj najdobromerniji savet njima jeste taj da se okanu bilo kakvog drugovanja sa blizancima, posebno ciganijom, to im ne treba i neka shvate da navijači Voše te klubove nikada, ali nikada ih neće smatrati prijateljskim već suprotno od toga.
Last edited by Владика on Mon May 30, 2011 10:15 am, edited 1 time in total.
- Grof Žekula
- Administrator
Stexman wrote:Fora je sto mi OPET imamo igraca koji moze da napravi preokret i koji ce nam OPET otici ispred nosa jer neko nece da izvadi pare i da ga plati. Tako smo izgubili Davidova, tako cemo izgubiti i Merebu. Umesto sto gledamo u tudja dvorista u potrazi za nekim kreatorom oni iz naseg dvorista izlaze lupajuci vratima za sobom koja niko ne cuje.
Merebi treba sloboda u igri koju on nema zbog jebenog Lazetica! Njega da se otarasimo i eto prvog pojacanja odmah. Mereba sa Kataijem moze da igra i nista nam vise ne treba. Dajte coveku pare i gotovo.

Toliko bedni vezni red (u igri) juče, a Mereba sedi u loži...Moglo se uraditi sve da on NEMA KARTONE, jer nije ni morao putovati u Smederevo (to kako mu je dodeljen karton dok je još bio na klupi je posebna priča...)! Pa samo juče, mogao je doneti prevagu, a u najmanju ruku, ne bi bio gori od ovih koji su igrali...Bar je mogao da šutne na (odnosno u) gol!
Zasto je uopste dobio taj karton? Video sam samo da se to desilo dok je trcao od onog prostora za zagrevanje prema klupi pre izmene.Grof Žekula wrote: Moglo se uraditi sve da on NEMA KARTONE, jer nije ni morao putovati u Smederevo (to kako mu je dodeljen karton dok je još bio na klupi je posebna priča...)!

- Grof Žekula
- Administrator
Tobože - nagazio liniju koju nije smeo, tj ušao u prostor koji nije smeo! Samo da napomenem odmah - nije Mereba jedini igrač koji je pred cz u Smederevu "čistio" kartone, pa je to mogao i on - da ni ne putuje tamo!kowalski wrote:Zasto je uopste dobio taj karton? Video sam samo da se to desilo dok je trcao od onog prostora za zagrevanje prema klupi pre izmene.Grof Žekula wrote: Moglo se uraditi sve da on NEMA KARTONE, jer nije ni morao putovati u Smederevo (to kako mu je dodeljen karton dok je još bio na klupi je posebna priča...)!
Koliko mi je poznato, jeste.
Trenira u omladinskom pogonu.
Ako gresim, Grof Zekula ce me ispraviti sa pravim informacijama
PS: Znam da nije mesto i topic, ali vreme svakako jeste: cestitao bih urednicima sajta i moderatorima na FANTASTICNOM poslu tokom sezone, kako na odrzavanju sajta i foruma (kada kazem odrzavanje, mislim i na nivo kvaliteta, a ne puko ezgistiranje), ali i promociju i afirmaciju kluba i onoga sto on predstavlja. Lavovski posao, momci!
Trenira u omladinskom pogonu.
Ako gresim, Grof Zekula ce me ispraviti sa pravim informacijama

PS: Znam da nije mesto i topic, ali vreme svakako jeste: cestitao bih urednicima sajta i moderatorima na FANTASTICNOM poslu tokom sezone, kako na odrzavanju sajta i foruma (kada kazem odrzavanje, mislim i na nivo kvaliteta, a ne puko ezgistiranje), ali i promociju i afirmaciju kluba i onoga sto on predstavlja. Lavovski posao, momci!
TomaNS wrote:PS: Znam da nije mesto i topic, ali vreme svakako jeste: cestitao bih urednicima sajta i moderatorima na FANTASTICNOM poslu tokom sezone, kako na odrzavanju sajta i foruma (kada kazem odrzavanje, mislim i na nivo kvaliteta, a ne puko ezgistiranje), ali i promociju i afirmaciju kluba i onoga sto on predstavlja. Lavovski posao, momci!

http://www.sportal.rs/news.php?id=51910
Evo i ovaj je poceo da im se slihta ja stvarno ne mogu vise da verujem...
Evo i ovaj je poceo da im se slihta ja stvarno ne mogu vise da verujem...
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
- kafe bagdad
-
-
Evo moj predlog koliko je realno neznam ali ako nemaju neke inostrane angazmane sto da ne.
Posto Indjija ispala iz lige igraci kao sto su Davidov, Tanasijevic i Neziri su im visak nasi su, sigurno ne bi zakerali mnogo i jos imaju dosta iskustva za Evropu. E sad da li oni zele da dodju to je druga prica. Popunili bi rupe u odbrani ako Milovic se ne vrati sa pozajmice Joca plus Karan i Trajce i Mojsov i eto 4 stopera nema problema oko suspenzija. Neziri bi bio mozda nije kvaliteta Paje u ovom trenutku ali od Nestora itekako jeste. Davidov bi bio odlican rezervni kretator ili zamena za Tumbu kojeg bi ja prodao.
Sto sam napisao ranije verovatno nije bas realno ali eto to je moja neka zelja i sto da ne.
Posto Indjija ispala iz lige igraci kao sto su Davidov, Tanasijevic i Neziri su im visak nasi su, sigurno ne bi zakerali mnogo i jos imaju dosta iskustva za Evropu. E sad da li oni zele da dodju to je druga prica. Popunili bi rupe u odbrani ako Milovic se ne vrati sa pozajmice Joca plus Karan i Trajce i Mojsov i eto 4 stopera nema problema oko suspenzija. Neziri bi bio mozda nije kvaliteta Paje u ovom trenutku ali od Nestora itekako jeste. Davidov bi bio odlican rezervni kretator ili zamena za Tumbu kojeg bi ja prodao.
Sto sam napisao ranije verovatno nije bas realno ali eto to je moja neka zelja i sto da ne.
- severozapad
- kafe bagdad