Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Post by slanobarac »

Welcome back!
:cheers:
Čitam jutrošnju štampu pa videh da je Marsej dao ponudu za Mojsova. Zna li se nešto više o ovome ili je samo "buva"?
edit: Sada sam pročitao izjavu Pantelića koji traži golmana, štopera i veznog igrača. Po tome je već jasno ko odlazi.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Vuke

Post by Vuke »

Nema puno vremena, upravo zbog prelaznog roka. Direktor Pantelić je "Sportskom Žurnalu" potvrdio da se traže golman koji će zameniti Brkića, zatim jedan štoper i vezista, ali da će to sačekati novog šefa struke.
Informacije iz kluba, koje sam uspeo da saznam;

prvi pik za golmana- Aleksic iz Spartaka

prvi pik za stopera- Maksimovic iz Slobode

prvi pik za levog beka- Mladenovic iz Borca

prvi pik za mesto u napadu- Punosevac- iz Rumunije

Posmatraju se i nekolicina stranaca, ali ce dolasci zavisiti od odlazaka :!:

Moj predlog je da, ako prodaju Merbiasvilija, obavezno pokusaju sve, kako bi doveli fantasticnog Konstantin Vassiljev

http://www.transfermarkt.de/de/konstant ... 42812.html
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Punoševac koji ce sa Ocelulom igrati ligu šampiona sledeće sezone ?

Šala?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Akcent

Post by Akcent »

Drago mi je da se i klub zapravo interesuje za Mladenovica, ali Aleksic ? Decko je rupa, jako nesigurne intervencije !
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
kowalski

Post by kowalski »

Bolje odmah da gledamo rezervnu varijantu za levog beka, jer tog Mladenovica hoce i drzavni projekat.
Image
Djumi

Post by Djumi »

kowalski wrote:Bolje odmah da gledamo rezervnu varijantu za levog beka, jer tog Mladenovica hoce i drzavni projekat.
Leković Fk.Rad Joksimović Indjija
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
kowalski

Post by kowalski »

Kad smo vec kod Rada, onaj mali Luka bi nam leg'o k'o budali samar. Ofanzivan vezni igrac + najcesce igra po desnoj strani, taman bi mogli da se resimo Lazetica. No, to je samo moja fantazija.
Image
soderstorm

Post by soderstorm »

kowalski wrote:Kad smo vec kod Rada, onaj mali Luka bi nam leg'o k'o budali samar. Ofanzivan vezni igrac + najcesce igra po desnoj strani, taman bi mogli da se resimo Lazetica. No, to je samo moja fantazija.
Gari je polomio nogu ili stopalo pa neka me neko ispravi ako gresim. Bio on sigurno na meti onih ali zbog ovakve povrede su odustali.
lazarr

Post by lazarr »

Taj mali Luka je strasan igrac. Jedan od najboljih veznih igraca nase lige a uz to je jos vrlo mlad.
Jeste imao lom neke koscice u stopalu i da je sad na bolovanju ali nije to tako teska povreda da ne bi moglo da se saceka na njegov oporavak mesec dana. Pa nije slomio potkolenicu pa da se ceka pola godine.
Zbog te povrede nije interesantan nekim ekipama pa bi pametan klub vrlo lako mogao da profitira na njegovoj kupovini posebno zbog toga sto mu ni cena sad nije previsoka.
Samo, ipak mislim da u nasoj upravi sede ljudi koji ne mogu na takav nacin da razmisljaju.
Dejan

Post by Dejan »

Mislim da postoje lepe sanse za dovodjenje Filipa Mladenovica, u koliko to klub bude zeleo! Crvena petokraka fudbalskom klubu iz Cacka duguje ozbiljne pare za dva igraca, a njihov crni komsija(koji je navodno zainteresovan) je trenutno dobro pokriven na toj poziciji....

1. Predlog za golmane, Aleksic i Kirovski

2. Stoperi Antonic, Marcel i Maksimovic

3. vezni red Stanisavljevic, Knezevic

4. Napad Marko Markovski, Dalibor Veselinovic, Bratislav Punosevac i Bogdan Milic
menager

Post by menager »

Dejan wrote:Mislim da postoje lepe sanse za dovodjenje Filipa Mladenovica, u koliko to klub bude zeleo! Crvena petokraka fudbalskom klubu iz Cacka duguje ozbiljne pare za dva igraca, a njihov crni komsija(koji je navodno zainteresovan) je trenutno dobro pokriven na toj poziciji....

1. Predlog za golmane, Aleksic i Kirovski

2. Stoperi Antonic, Marcel i Maksimovic

3. vezni red Stanisavljevic, Knezevic

4. Napad Marko Markovski, Dalibor Veselinovic, Bratislav Punosevac i Bogdan Milic
1) kirovski je kikser nevidjeni, gledam cesto pregle prve lige, pa to je neverovatno koliko je pacerskih golova primio, ceeele sezone kiksira
on je izvikan igrac, ili ima jaka ledja, trece opcije nema, cim se o njemu toliko prica a kiksira nevidjeno

2) marsel je potpisao za sherif,a od ova tri igraca antonic je pokazao najvise ove sezone

3)knezevic bi bio dobar potez, on desno katai levo, ali nije jeftin

4) ja bih dodao jos 2 spica, koji su po meni bolji od ovih gore pobrojanih
ivan vukovic iz buducnosti i borko veselinovic koji je valjda bez angazmana i ex partizan i koreja
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Potencijalno veliko pojacanje moze da bude povratnik Goran Smiljanic!!!

Ja ne bih njega otpisivao,i dalje se nadam da ce se dozvati pameti,i da cemo ga od sledece sezone gledati jaceg nego ikada.
severozapad

Post by severozapad »

Pružiti mu pedesetu šansu je nešto što može više nego kontraproduktivno da se odrazi na ponašanje svih mladih naraštaja u našem klubu.
Jole

Post by Jole »

Ja tipujem na golmana Milosa Dragojevica je Buducnosti
stormer

Post by stormer »

Ako mislimo na istog Dalibora Veselinovica, on je ove zime postao clan Anderlehta.
Post Reply