Mislim da je Torbica dosta limitiran igrač,pomalo izvikan,eventualno bi mogao da prođe kao dobra rezerva,a to ne bi odgovaralo nijednoj strani.Uvek bih pre pružio šansu Bobi Novakoviću koji je mlađi i ofanzivnijiAmos wrote:I meni se svideo,pogotovo iz razloga kome ih je dao,ali nisam obraćao pažnju na njega osim u toj utakmici ,pa ne mogu da sudim o njegovim igračkim kvalitetima.
Šta mislite o Torbici iz Spartaka(deluje mi da bi bio fino pojačanje)?
Transferi
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Bratislav Punosevac bi bio odlicno pojacanje za napad! Mlad je, ima dobre sve segmente igre i pravi je razbijac, gol igrac!
U sampionskom timu Ocelul Galati je usao u igru deset puta, ali je proveo svega oko 210 minuta na terenu i postigao dva gola! Taj klub se sprema za ligu sampiona i najavili su dovodjenje nekoliko ozbiljnih napadaca, pa verovatno ce biti jos manje mesta za Punosevca!
Pitanje za @Djumija i @Dejana, kakvo misljenje imaju o ovom igracu?
U sampionskom timu Ocelul Galati je usao u igru deset puta, ali je proveo svega oko 210 minuta na terenu i postigao dva gola! Taj klub se sprema za ligu sampiona i najavili su dovodjenje nekoliko ozbiljnih napadaca, pa verovatno ce biti jos manje mesta za Punosevca!
Pitanje za @Djumija i @Dejana, kakvo misljenje imaju o ovom igracu?

- Grof Žekula
- Administrator
Od njega NIŠTA! Potpisao za nkp!Zeljafcv wrote:Gledao sam ga protiv cigana i odigrao je bez greške, zahvalno što bi se reklo. Kao naš Vule, samo uz levu aut liniju. Prava duša i motorna snaga po boku. Ne komplikuje puno, nego sve na prvu odigrava.Djumi wrote:Filip Mladenovic Borac Cacak Levi Bek
Verujem da u Borcu ne cvetaju ruže što se tiče finansija i da novac ne bi trebalo da predstavlja veliki problem za dovođenje ovog igrača. Uprava je na potezu, i trebalo bi nastaviti sa liderstvom na domaćoj pijaci.
Voleo bi na leto da poželimo dobrodošlicu Filipu Mladenoviću!
Partizan i Borac su se dogovorili, levi bek Filip Mladenović seli se u Humsku, prenosi "Sport".
Mladi reprezentativac, rođen 15. avgusta 1991. godine, biće najverovatnije prvo pojačanje od kako je završena sezona. Pre njega u Humsku su stigli Babić (BSK Borča) i Volkov (Šerif).
Mladenović je trenutno sa mladom srpskom reprezentacijom, a od početka priprema 13. juna biće sa ekipom našeg šampiona.
Ovaj transfer je i definitivno potvrda da crno-beli više ne računaju na Džozefa Kizita. Na poziciji levog beka imaju Aleksandra Lazevskog, dok celu levu stranu može da pokriva novajlija Volkov.
- Grof Žekula
- Administrator
Mislim da njemu suspenzija ističe sredinom juna meseca. Ovo vreme je proveo trenirajući redovno, utakmice je posmatrao sa tribine i čekao. Ne samo ukidanje suspenzije, već čeka i prinovu u porodici (čini mi se da za manje od mesec dana treba da postane otac)...Možda to i bude najveći "okidač" da se smiri i posveti "novom" životu, koji i nama može biti od koristi!!!!vojvodina jedna jedina wrote:Potencijalno veliko pojacanje moze da bude povratnik Goran Smiljanic!!!
Ja ne bih njega otpisivao,i dalje se nadam da ce se dozvati pameti,i da cemo ga od sledece sezone gledati jaceg nego ikada.
Stari Goran Smiljanić, da se ne lažemo, ne treba nikome! Da li od juna gledamo "novog", videćemo...Na njemu je da se pokaže u novom, rekao bih i pravom, svetlu.
Vuke neznam zašto Punoševac prošlog leta nije završio u Voši.Znam da sam bio za njegovo dovođenje.Ali bio sam i za Savića i Babića iz Borče pa oni završiše u Partizanu.Meni se ponekad čini da ovi iz Partizana čitaju ovaj forum.Vuke wrote: Pitanje za @Djumija i @Dejana, kakvo misljenje imaju o ovom igracu?![]()
Realno Punoševac teško može da se vrati.Netreba žuriti sa Antvijem (ima on nešto).
Fudbal treba voleti u sebi a ne sebe u fudbalu .
Nisam stručan ali i meni se čini da Antvi krije u sebi mnogo više nego što se da videti iz onih prilika koje dobija na kašičicu.Djumi wrote:Vuke wrote: Pitanje za @Djumija i @Dejana, kakvo misljenje imaju o ovom igracu?![]()
[youtube]
Realno Punoševac teško može da se vrati.Netreba žuriti sa Antvijem (ima on nešto).
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Ja cu samo dati podrsku Djumijevoj izjavi da Jao ima to nesto (iako ne znam da li moja podrska ima tezinu, ali opet cu reci). Jao je jaku malu minutazu imao, a kad god je usao pokazao je lavovsko srce i postizao ne retko golove. Ne bih da preispitujem Milinkoviceve razloge za malu minutazu Jao-a ali mislim da ne bi bilo lose da se Jao-u pruzi jos koja sansa.
edit: Jos da ponovim da Jao poseduje ono sto ja najvise volim i cenim kod igraca, a to je bezrezervna pozrtvovanost!
edit: Jos da ponovim da Jao poseduje ono sto ja najvise volim i cenim kod igraca, a to je bezrezervna pozrtvovanost!
Last edited by laki on Fri Jun 03, 2011 5:35 pm, edited 1 time in total.

Na kraj krajeva pogledajte kako Abu igra a iz zvezde je bio najuren!laki wrote:Ja cu samo dati podrsku Djumijevoj izjavi da Jao ima to nesto (iako ne znam da li moja podrska ima tezinu, ali opet cu reci). Jao je jaku malu minutazu imao, a kad god je usao pokazao je lavovsko srce i postizao ne retko golove. Ne bih da preispitujem Milinkoviceve razloge za malu minutazu Jao-a ali mislim da ne bi bilo lose da se Jao-u pruzi jos koja sansa.
A sansu je dobio prakticno kao i Jao kod nas, minimalnu.
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Lista stranih napadaca (da ponovim);
1.Bakhodyr Nasymov, mladi Uzbekistanac je ove sezone prosto eksplodirao u dresu FC Naftchi Baku iz Azerbejdzana. Na 28 utakmica je postigao 16 golova. Karijeru je poceo u Uzbekistanu, zatim prelazi u ruski Rubin. U Naftciju je igrao na pozajmici, ali i pored dobrih partija je pitanje da li ce u Rubinu ozbiljno racunati na njega.
Jedan fudbaler iz Srbije koji igra u Azerbejdzanu kaze da je rec o izuzetno borbenom i kvalitetnom igracu! Pravi profesionalac koji nikada ne odustaje!
http://www.transfermarkt.de/en/bakhodyr ... 43820.html
2. Marlon de Jesus iz Ekvadorskog kluba Deportivo Quito
http://www.transfermarkt.de/en/marlon-d ... 97013.html
3. Cicero Semedo iz Rio Avea.
http://en.wikipedia.org/wiki/C%C3%ADcero_Semedo
4. Rabiola iz FC Desportivo Avesa
http://www.transfermarkt.co.uk/en/rabio ... 56115.html
1.Bakhodyr Nasymov, mladi Uzbekistanac je ove sezone prosto eksplodirao u dresu FC Naftchi Baku iz Azerbejdzana. Na 28 utakmica je postigao 16 golova. Karijeru je poceo u Uzbekistanu, zatim prelazi u ruski Rubin. U Naftciju je igrao na pozajmici, ali i pored dobrih partija je pitanje da li ce u Rubinu ozbiljno racunati na njega.
Jedan fudbaler iz Srbije koji igra u Azerbejdzanu kaze da je rec o izuzetno borbenom i kvalitetnom igracu! Pravi profesionalac koji nikada ne odustaje!
http://www.transfermarkt.de/en/bakhodyr ... 43820.html
2. Marlon de Jesus iz Ekvadorskog kluba Deportivo Quito
http://www.transfermarkt.de/en/marlon-d ... 97013.html
3. Cicero Semedo iz Rio Avea.
http://en.wikipedia.org/wiki/C%C3%ADcero_Semedo
4. Rabiola iz FC Desportivo Avesa
http://www.transfermarkt.co.uk/en/rabio ... 56115.html
Uz svo uvazavanje tvojih skautovskih sposobnosti, jedini koji bi razmislio o dolasku u Srbiju bi, po mom misljenju bio Nasimov. Mladi reprezentativac Portugala, povremeni reprezentativac Ekvadora i reprezentativac Gvineje-Bisau koji igra u Rio Ave-u ne verujem da su realni ciljevi za nas ...Dejan wrote:...
Edit: Mada, ne mogu da se ne slozim da bi ovaj Cicero bio dobro pojacanje...190 visok, izgleda ko razbijac...Izgleda da bi bio dobra investicija...Ipak, ne verujem da imamo dovoljno snage i novca za ove igrace, sem mozda, kao sto vec napomenuh, Nasimova.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Slažem se sa Našim Trenerom i našim najboljim skautom.Djumi wrote:[.Netreba žuriti sa Antvijem (ima on nešto).
Antvi puno maši, ali i puno stvara (i jedan će sigurno ,,ubosti" po utakmici, kada bi je dobio na raspolaganje).
Jako malo minuta igre je imao, a preveliku želju za takvu minutažu.Neugodan je on igrač za protivničku odbranu.Problem je u tome što u klubu neće dati novce za boljeg, a dovešće goreg (besplatno, naravno).
Pošto će ovo biti prelazni rok rasprodaje najboljih igrača, sasvim mi je svejedno i ko će biti trener i koje će igrače dovesti ovog leta.Rezime svega: još jedanputput, od Evrope ništa

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Njegov problem je izuzetno slaba tehnicka obucenost. To nije nesto sto ne moze da se popravi, ali svakako, osim treninga, mora da ima i vise utakmica u nogama i treba biti strpljiv sa njim (nisam ubedjen da mi to mozemo).Turija wrote:Slažem se sa Našim Trenerom i našim najboljim skautom.Djumi wrote:[.Netreba žuriti sa Antvijem (ima on nešto).
Antvi puno maši, ali i puno stvara (i jedan će sigurno ,,ubosti" po utakmici, kada bi je dobio na raspolaganje).
Jako malo minuta igre je imao, a preveliku želju za takvu minutažu.Neugodan je on igrač za protivničku odbranu.Problem je u tome što u klubu neće dati novce za boljeg, a dovešće goreg (besplatno, naravno).
Pošto će ovo biti prelazni rok rasprodaje najboljih igrača, sasvim mi je svejedno i ko će biti trener i koje će igrače dovesti ovog leta.Rezime svega: još jedanputput, od Evrope ništa![]()
i zato je meni potpuno svejedno koju ligu izabrati: jsl il vojvođansku; dok se bavimo alhemijom.
Inace, sto se tice njegovih kvaliteta, rekao sam to vec, jedan od retkih igraca, ne samo u nasem klubu nego i u celoj ligi, koji vrseci presing, napada direktno loptu, ne igraca (i to vrlo agrsivno pritom-sjajno). Obratite paznju na to.