Liga Evrope - sezona 2011/2012

Locked
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

I da, koja ce sada retorika uslediti?

Moramo i dalje da idemo na stadion jer smo mi tu zbog nase svetinje ?

Moramo i dalje da idemo zbog Vuka, Mede i ostalih?

Ili cemo opet pisati po sebi u temi transferi?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Mickey

Post by Mickey »

Ne secam se kada sam prisustvovao vecoj sramoti na ovom stadionu.:oops:
Ni Mojsov, ni Brana nisu odigrali losije od ostalih jer su svi kompletno podbacili.
Njih i donekle razumem jer im je sigurno obecano da mogu da idu tek kada ispadnemo iz Evrope ali ostali... :roll:
Ako je ovo trebalo da se desi da bi usledile korenite promene u klubu prihvatio bih poraz, medjutim znamo da od toga nema nista. :(
Salvador

Post by Salvador »

EDIT: 2) Zabranjeno je na bilo kakav način izazivati nacionalnu, rasnu ili versku mržnju. Svi postovi koji budu ovakve tematike biće brisani sa foruma, a članovi foruma koji su ih ostavljali biće najpre opomenuti, a zatim privremeno ili stalno odstranjeni sa foruma.

A gde sam izazivao nacionalnu, rasnu ili versku mržnju molim te? bEsmileno.

3) Zabranjeno je bilo kakvo uplivavanje politike na forum, kao i protežiranje ili kritikovanje ijedne političke partije. Zabranjeno je pokretanje rasprave, kao i nadovezivanje na istu, o dnevno-političkim temama.

Zeljafcv
Last edited by Salvador on Thu Jul 21, 2011 9:09 pm, edited 1 time in total.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ovo su oni trenuci gde se gubi tlo pod nogama i podrška javnosti za sve ono šta nam se desilo prošle sezone.

A i da ne spominjem kako na nove naraštaje deluje kada počinju da se opredeljuju a najbolji tim u gradu im tim koji gubi od švajcarskog drugoligaša i to zasluženo.

Divan dan, stomak me boli od sekiracije...
Io odio Belgrado
limanfkv

Post by limanfkv »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ka49z-LA ... r_embedded[/youtube]

BRAVO MOMCI, TO JE FUDBAL!
0.0625
Akcent

Post by Akcent »

Ovo nije Vojvodina koju znam i volim!
Vojvodina, Vojvodina nepobediva...
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

E, super!
Sada nam je raspored proredjen pa lepo zakažemo redom:
1) sa Soluncem,
2) sa Radničkim iz Sombora,
3) sa Sremom iz Jakova,
4) sa Radničkim iz Žagubice,

pa lepo sednemo za kompjuter posle svake prijateljske, pa klik-klik, pa kuc-kuc po tastaturi, pa da vidiš kako će lepo da nam bude...

P.S. Ajde m`rš!!!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
vojvodina jedna jedina

Post by vojvodina jedna jedina »

Lala sa zapada wrote:
igoork wrote:Ne zelim da ikome stajem na zulj ali samo da pozdravi obozavaoce lika i dela Brane Ilica.

A dubok naklon gospodinu Slanobarcu koji je jedini stalno govorio Uprava napolje dok se ostatak vinuo u Evropski san kako se liga zavrsila.

Mi smo trebali da pevamo uprava napolje cim je utakmica pocela neovisno od rezultata.

Ali tako to biva, ovce su za sisanje...

Idemo ispocetka. KUP JE NAS !

:oops:

E moj Igore, pametan si ti momak, ne prolayi to u ovom okruzenju.

Zamolio bih sve forumase da vise ne kritikuju igrace i trenere. Misljenja sam da je to totalno deplasirano u ovom momentu.

Samo jedna stvar, ako se ne varam, drugar i ja smo bili jedini ljudi koji nisu tapsali kada smo dali gol u 87. minutu. Po prvi put sam bez ikakve emocije odreagovao na gol moje Vose. Kao da prelazim ulicu ili zakljucavam bravu.

Ono sto je usledilo pri rezultatu 2-1 je postalo jos gore, slobodno mogu da kazem najveca sramota u istoriji naseg kluba. Momenat kada nas golman u maniru najboljeg zabara krade citav minut sa ispucavanjem lopte, protiv ekipe iz Lihtenstajna na domacem terenu. :oops:

Sever je opet pevao Kosovki devojki. Lepo. Mogli bi da umiksaju taj hit sa pesmom Bato nase zlato. Odstampaju flajer sa muzickim hitovima koji ocekuju sve zainteresovane, na fudbal se svakako ne poziva. Mi, koji jos imamo nesto sto se zove obraz, ostanemo van stadiona. Vreme je da se vidi ko je iskreni navijac nase svetinje.
Vidis ja se ne slazem sa tim da igraci i trener ne treba da budu podvrgnuti kritikama.

I njihova krivica je itekako znacnajna.

E sad treba otkriti da li je utakmica namestena,jer je prosto neverovatno koliko su nasi igraci bili indolentni i nemotivisani.

A Mojsov je posebno sumnjiv,jer ja jos ne mogu da verujem kako je reagovao kod drugog gola.

U svakom slucaju ne treba da otpisemo nijedan scenario,apsolutno sve je moguce.
021

Post by 021 »

Nek' idu malo svi u Lihtenštajn, nek' idu svi u lepi Lihtenštajn...

Sve je odavno otišlo u Lihtenštajn...
shecky

Post by shecky »

Opppa Bato :)
Kakva smo mi komedija od kluba ..i jos se bunimo sto nas neko zeza i omalovazava? lol..
Eo moj fon samo stanca poruke kako me redom svi zajebavaju sa posla...
Jedno je sigurno a to sam vec ranije govorio ...ja na stadion ne idem vise i ne cak na stadion nego me fuzbal vise ne zanima.
Ima toliko postenih krvavo postenih sportova tipa skateboarding itd itd..sta ce meni ova lopovska stvar zvana fudbal.
Sto se mene tice mogu sve lepo da prodaju da ih vise nikad i ne pamtim da da..i Medu i Vuka kojeg toliko hvalite i ridjog sa klupe kojem ne bi dao ni semenke da prodaje na stadionu.
Bata neka proda stadion i naprava NASA 2 i svima lepo.
Msm cim je pocela tekma ja sam osetio - vibracije.. em ovi krenuli silovito jbt ko da igramo protiv Man Utd....ovi nasi ko babe 10 puta pipne loptu dok je preda pa naravno zezne..u duelima ko da igraju protiv baba pa ne zele da budu grubi i agresivni...da se razumemo..BATA je lopov..ali i IGRACI su!!
Bogdane svaka ti cast na onom sto si reko..ovo nije Vojvodina u koju sam se zaljubio...
Cak stavise reko bih da su i ovi igraci u rangu sa Batom..msm kako to od jenom imamo skoro ceo tim kojem je Vosa u srcu!???! Slihtanje dragi moji slihtanje...kao nema veze nasi su a ovamo klimaju glavom ,ginu protiv grobara beze sa terena protiv cigana...
Sto je otiso Milinkovic? xaxax pa samo mrtav covek ne moze znati odg na to pitanje...

Pozdrav fudbale pozzdrav ljudi.
Salvador

Post by Salvador »

Jedan od smislenijih poteza (u moru besmislenih) je vratiti Kizu za trenera.
lazarr

Post by lazarr »

Ne verujem u price o namestanju.
Nesto drugo je po sredi, i to je ono sto treba svi da shvate.
Ovo je nasa realnost.
Nas fudbal je tacno tu gde jeste. U rangu sa svajcarskim drugoligasima. Tacnije ispod tog ranga. To sto smo prosle godine pobedjivali neke Metalce, Hajduke i Javore sa po 1:0 nije merilo snaga, vec se prava istina vidi kad izadjemo u Evropu.
Nijedan nas igrac ne moze da igra u kvalitetnom zapadnoevreopskom timu, jer da moze neko bi ga kupio. Nemojte misliti da je Bata sa namerom ostavio ekipu vecinom na okupu. Istina je da ih niko nije zeleo. Nije Evropa glupa da placa nesto sto nije kvalitet. Branu su pokusali da uvale, cak su preko kolega mafijasa iz FSS sredili da zaigra i za reprezentaciju, ali nista ne vredi.
Kad sam juce izvadio pretplatnu za zapad sa brojem 00013 znao sam da ce biti malera.
Ipak necu je baciti kao sto sam u prvom trenutku pomislio.
Navijacu za moju Vosu i dalje, ici na svaku utakmicu i mastati o tome da ce doci bolji dani.
A doci ce bolji dani kada Vosu budu vodili Vojvodinasi. To je prvi preduslov. Svi nasi napori u buducnosti treba da idu u tom smeru. Ako je taj pravac poceo danas onim skandiranjem na kraju, neka se istraje do konacne pobede.
Sportski motivi u ovoj sezoni, vec pre nego sto je pocela, nisu vise bitni.
Biti treci u nasoj ligi i nije neki uspeh.
A Evrope, naseg melema na sve rane, vec vise nema. :shock:
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Јел била конференција за новинаре?
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
nssale

Post by nssale »

ne ovo nije realnost našeg fudbala, ovo je samo Vošina realnost, nemojte da uopštavate i samim tim razblažujete realnost....eno Rad vodi 1:0...
igoork

Post by igoork »

KoKanidja wrote:Јел била конференција за новинаре?
http://www.mondo.rs/s212610/Sport/Sport ... acima.html

Ali po stoti put zar je to uopste vazno? Zar je vazno sta ovaj ima da kaze?
Kao sto sam i predpostavio to je i rekao, nece ovo uticati na sezonu dalje.

Sta nece? Kako nece? Jel oni to nama pricaju sad cemo mi opet da pokazemo pa dogodine?

Alo bre ljudi pa dokle vise? Opasuljite se vec jednom!

Ovo je bila bruka, ovo nas je unazadilo za 5 godina. Svi navijaci koje smo vratili na stadion sada ce nam trebati barem 5 godina da zaborave ovo pa da se mozda ponovo vrate.

Za ovo danas treba da lete glave bre! Dok uprava ne napusti nas klub nista drugo netreba da nas interesuje!

Ni igraci, ni izjave ni reflektori! UPRAVA NAPOLJE ! BANDO LOPOVSKA !
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
Locked