V. novosti wrote:Zvezda na tapetu disciplinaca FSS
Težak incident na utakmici omladinaca između Crvene zvezde i Vojvodine, biće jedna od tačaka dnevnog reda sednice Disciplinske komisije FSS, koja će se održati u sredu.
- Svi su materijali stigli, imamo prijavu, pa ćemo u sredu o tome razmatrati - kaže generalni sekretar komisije Milan Mladenović.
Incident se dogodio po završetku utakmice, kada je roditelj jednog od igrača Zvezde, sa sve ličnim obezbeđenjem, fizički nasrnuo na fudbalera Vojvodine Nikolića, što se pretvorilo u opšti metež, u kojem su Novosađani izvukli deblji kraj.
Sa stadiona su otišli tek sat kasnije, kada je stigla policija.
Omladinci i kadeti FK Vojvodina
- Grof Žekula
- Administrator
Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina
Da vidimo šta će od ovoga da bude...
Verovatno slicno kao i UEFA sto razmatra sudjenje u BecuGrof Žekula wrote:Da vidimo šta će od ovoga da bude...

- Tony Starks
Omladinci su pobedili Slobodu 3:0. Vidim da se vratio Meleg, čak je i dao treći gol (prva dva Kosović), a i na zvaničnom sajtu je istaknuto kako se posle par meseci pauze Meleg vratio na teren. Da li bi to nešto trebalo da znači?
http://www.fkvojvodina.rs/2012/09/omlad ... ve-pobede/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.fkvojvodina.rs/2012/09/omlad ... ve-pobede/" onclick="window.open(this.href);return false;
Da, to verovatno znaci da se klub dogovorio sa Ajaksom oko transfera, pa vracaju decka u zivot jer nije odigrao utakmicu vise od 6 meseci.
- Tony Starks
Eh, šteta, ja se ponadao da su problemi s menadžerom rešeni pa je "rehabilitovan" i da ćemo ga ipak gledati u A timu.
Nesaglediva steta! Ja bih voleo da ste prisustvovali utakmicama na kojima su Meleg, Ivanic i Kosovic igrali zajedno...
Omladinci u Beogradu pobedili partizan 1:0, a kadeti odigrali 1:1.
Može li sastav Omladinaca?
(Možda ga i ima na oficijelnom sajtu, ali ja posle svih ovih događanja, ne mogu da čitam oficijelna saopštenja. ,,Prvi" tim me uopšte ne interesuje - od sad pratim samo omladince Vojvodine).
(Možda ga i ima na oficijelnom sajtu, ali ja posle svih ovih događanja, ne mogu da čitam oficijelna saopštenja. ,,Prvi" tim me uopšte ne interesuje - od sad pratim samo omladince Vojvodine).
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- Grof Žekula
- Administrator
http://www.zurnal.rs/2012/09/15/omladin ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;Turija wrote:Može li sastav Omladinaca?
ČESTITKE OMLADINCIMA NA JOŠ JEDNOJ POBEDI!!!Партизан – Војводина 0:1 (0:1)
Стрелац: Косовић у 20. из једанаестерца.
Гледалаца: 150. Судија: Драган Крстић (Београд). Жути картони: Чађеновић, Јокић (Партизан), Спремо, Секулић, Петрић, Илић (Војводина).
ПАРТИЗАН: Јовичић, Станимировић, Милошевић, Мијаиловић, Јокић, Лилић, Чађеновић (Лековић), Халити (Минић), Стојановић (Марковић), Голубовић (Дражић), Грбовић (Кривокућа).
ВОЈВОДИНА: Кордић, Николић, Цвијић (Јордић), Секулић, Панков, Петрић, Макарић (Милинковић), Косовић (Башкало), Илић (Јањушевић), Гаћиновић (Мелег), Спремо (Ферати).
Омладинци Војводине се не шале. Недавно су славили на помоћном терену Црвене звезде, а три бода су однели и са терена другог београдског вечитог ривала, Партизана!
Гол за победу постигао је Косовић у 20. минуту са беле тачке. Исти играч је најпре покушао из слободног ударца, а Чађеновић је у живом зиду – судија је свирао једанаестерац. Косовић је са 11 метара био прецизан.
Evidentno je da im ime rivala, niti mesto gde igraju, ne znači ništa, redom "deru"...
Imas li neki podatak ili samo nagadjas? Zna se na koji nacin on moze da ode iz Vose, a da se tu vose ne pita nista, pa mi nije bas sve jasno u tvom postu...Grba_NS wrote:Da, to verovatno znaci da se klub dogovorio sa Ajaksom oko transfera, pa vracaju decka u zivot jer nije odigrao utakmicu vise od 6 meseci.
na wikipedia, ajaxova stranica, u young and reserve squad nalazi se meleg.
ФКВ
Koliko mi je poznato, on ima ugovor sa Vojvodinom do 2014 god. (kao jedan od najtalentovanijih u toj 94 generaciji medju prvima je i potpisao ugovor). Opet, iz izvora bliskih njemu znam da u oktobru definitivno ide u Ajaks, pa samim tim moja je pretpostavka na osnovu te dve cinjenice da se klub dogovorio sa Ajaksom.
Inace, tamo su mu rekli da ce prvih godinu dana igrati za omladinski tim, pa ce ga onda (eventualno) prebaciti u prvi tim. Navodno su mu odredili poziciju defanzivnog veznog kao prirodnu (sacuvaj boze) zbog nedostatka brzinskih sposobnosti nisu ubedjeni da moze da igra ofanzivniju ulogu. Nadam se da ga nece zaista prekomandovati na tu poziciju jer ce nam oduzeti/ubiti jos jednog sjajnog kreativca, koji ima odlicnu ideju, brzo razmisljanje, vrhunsku levu nogu itd.
Inace, tamo su mu rekli da ce prvih godinu dana igrati za omladinski tim, pa ce ga onda (eventualno) prebaciti u prvi tim. Navodno su mu odredili poziciju defanzivnog veznog kao prirodnu (sacuvaj boze) zbog nedostatka brzinskih sposobnosti nisu ubedjeni da moze da igra ofanzivniju ulogu. Nadam se da ga nece zaista prekomandovati na tu poziciju jer ce nam oduzeti/ubiti jos jednog sjajnog kreativca, koji ima odlicnu ideju, brzo razmisljanje, vrhunsku levu nogu itd.
Bravo klinci! Apelujem na sve prave i iskrene Slaninare da u što većem broju pratimo olmadince i kadete. Za mene takođe prvi tim više ne postoji dokle god ga mafijaška banda sistematski uništava. Vujadin Boškov je moja destinacija...
Pa? Hoces da za 5 minuti na Vosinoj stranici pise da je Messi nova skvizicija?simicpk wrote:na wikipedia, ajaxova stranica, u young and reserve squad nalazi se meleg.
Wikipedija nije verodostajna za veliku vecinu informacija, a pogotovu za ovaj tip.
- Grof Žekula
- Administrator
Evo šta je bilo:Grof Žekula wrote:Da vidimo šta će od ovoga da bude...
V. novosti wrote:Zvezda na tapetu disciplinaca FSS
Težak incident na utakmici omladinaca između Crvene zvezde i Vojvodine, biće jedna od tačaka dnevnog reda sednice Disciplinske komisije FSS, koja će se održati u sredu.
- Svi su materijali stigli, imamo prijavu, pa ćemo u sredu o tome razmatrati - kaže generalni sekretar komisije Milan Mladenović.
Incident se dogodio po završetku utakmice, kada je roditelj jednog od igrača Zvezde, sa sve ličnim obezbeđenjem, fizički nasrnuo na fudbalera Vojvodine Nikolića, što se pretvorilo u opšti metež, u kojem su Novosađani izvukli deblji kraj.
Sa stadiona su otišli tek sat kasnije, kada je stigla policija.
Mondo wrote:Zvezda bez publike...u Omladinskoj ligi
Epilog incidenata na derbiju Omladinske lige Crvena zvezda - Vojvodina je da će beogradski crveno-beli tri meča igrati bez publike.
Gotovo da smo se već navikli na to da u svakom kolu na jednom meču Jelen Superlige poneki stadion zvrji prazan, zbog kazne određenom klubu.
A ta "moda" prenela se sa Superlige i u Omladinsku ligu Srbije!
Disicplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije odredila je da omladinci Crvene zvezde naredna tri meča kao domaćini igraju bez gledalaca. To je kazna koja je izrečena Zvezdi za "slabu organizaciju derbija", posle skandala, koji se dogodio krajem avgusta, kada je u Beogradu gostovala Vojvodina, inače šampion Srbije u tom uzrastu.
Vojvodina je posle tog meča saopštila da su njeni fudbaleri bili fizički napadnuti u Beogradu, a da je na meti posebno bio Stefan Nikolić, inače nekadašnji igrač Crvene zvezde.
Novosadski klub je potom objavio saopštenje u kojem je poručio da neće dozvoliti da joj neko tuče decu, a za ceo incident optužio je "ljude iz ličnog obezbeđenja oca igrača Zvezde Petoševića".