"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
limanfkv

Post by limanfkv »

Kamenica wrote:Poljaci lome noge kao i Novozelandjani. Imali smo strasnu srecu da neko nije ne ostao povredjen, nego nije poginuo po ovom pljusku.
Cekaj da vidis Kamerun...
0.0625
mihailov

Post by mihailov »

igoork wrote:Iskreno ljudi opet preterujete. Mrđa je 4 puta pipnuo loptu na utakmici!

1. Dodao mrtvom Panti gde je gol morao da bude.
2. Krenuo u soliranje,zalomio i sutnuo u oblake.
3. Pokusaj centarsuta sa desnog krila,lopta zavrsila na tribini.
4. Pokusaj centarsuta sa desnog krila, lopta zavrsila u autu.

Strasno kako volimo da hvalimo kada ne treba,i pljujemo isto tako,kada ne treba. :idea:

To sto je on potrcao par puta i pretrcao vec mrtvog umornog njihovog beka koji je imao 70min iza sebe dok je Mrđa ušao odmoran je druga stvar.

Ponavljam Mrdja i svetsko prvenstvo,dva razlicita pojma. :idea: Po meni bolje da ga gura na spica umesto Pantelica.

On na krilu to je smesno. Kad jedan Krasic koji je za Mrđu izmislio dribling nije mogao da prodje Evru zamislite Mrdju u toj situaciji. :roll:
Slozio bih se sa ovim,juce su napadaci generalno lose odigrali i Mrdja je bio najbolji medju najlosijima.Imao je to sjajno proigravanje Pantelica,ali sam centarsut u ostalim situacijama je bio prilicno los.
Dobar je kao dzoker i mogao bi prilicno da nam koristi,pogotovo kada nam ne ide.I cak stavise mislim da se mnogo vise napali kada udje kao zamena!
Napred Voso!
Mare

Post by Mare »

mihailov wrote: Dobar je kao dzoker i mogao bi prilicno da nam koristi,pogotovo kada nam ne ide.I cak stavise mislim da se mnogo vise napali kada udje kao zamena!
To će i biti njegova uloga na prvenstvu. Kad baš ne ide i kad su sve karte potrošene, on je odličan kao zamena, zato što svojom brzinom može da prodrma ekipu i sa par prodora digne je iz sivila. Kao starter može da bude jedino ukoliko se Panta, Lazović i Žigić povrede ili zbog kartona ne mogu da igraju. Antić se verovatno odlučio za njega pre Lekića, jer isti može da pokrije više pozicija. Može da igra krilo pre svega zbog brzine, centaršut mu nije jača strana, u sredini iza prvog napadača gde se odlično ubacuje iza leđa poslednjoj liniji, i na kraju sam u špicu što mu najviše omogućava dobra fizička sprema. Međutim, najviše bih voleo da ga vidim u sredini kako se muva oko Žigića i kupi lopte koje ovaj skida.
TomaNS

Post by TomaNS »

Skupice 90 minuta ukupno na tri grupne utakmice, a posle cemo videti... Ne sudimo pre bitke.
gerrard

Post by gerrard »

Kamenica wrote:Englezi su tek "ubitacni" bez Benta i Volkota. Kapelo debil, dva najbolja igraca danasnjice izostavlja sa spiska.
Druze,reci mi da se zajebavas...
Ponos Novog Sada
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Citajuci poslednje 3 strane ovog topika mogu reci da smo pravi pravcati Srbi, neumereni u svemu, ovaj put u kritikama... Cini mi se da svet propada na osnovu dve prijateljske utakmice!
Nije tacno da smo najnespremija ekipa, ja garantujem da cemo biti spremniji od toliko izvikane Gane (izvikane na fizickom planu)-vi idete logikom, cim je neko crn znaci da je spremniji (spremniji od belca), a to nema veze s vezom... Ne mozete vi da ocekujete da nasi budu sveziji od Poljaka (u ovom trenutku)... Ljudi, mi radimo trenutno aerobne treninge svaki drugi dan, radimo ubitacne treninge snage, ne mozemo mi da budemo agresivni kao sto su bili Poljaci u prvih 20 min. ali do utakmice sa Ganom to ce sve da bude kako treba!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Grbo, većina nas kritičara veruje da će se igrači reprezentacije dobro fizički pripremiti. Taj problem koji nas je pratio na prethodnim takmičenjima u seniorskoj reprezentaciji će na ovom prvenstvu biti rešen. Verujem da naš stručni štab poseduje stručnjake što se tiče fizičke pripreme i da se dosta toga kopira iz znanjem bogatijih i iskusnijih zemalja. Većina naših igrača je ove sezone je siguran sam trenirala po vrhunskim programima i kondicija se ne dovodi u pitanje. Što ti kažeš to se tako radi i nemože da omane.

Međutim, mene nešto drugo plaši, a to je uigranost tima, nekako nepostoji homogenost ovih igrača da svaki dopunjuje jednog drugog. Nemamo tečnu igru, kao neke od top 10 reprezentacija, koje bez obzira na protivnika prave lepe akcije. Sve polako počinje da liči na dobru staru reprezentaciju. Stanković izbegava grube stratove, Vidić razmišlja o povlačenju iz tima posle prvenstva, Ivanović u jeku priprema odlazi na svatove, Lazović nekontroliše svoj temperament, poziva se Đuričić iako se Brkiću obećalo mesto za JAR. Mogu samo zamisliti koje su teme u razgovorima naših momaka. Selektor, polako gubi bitku. Sve to deluje jako neozbiljno!

Kakvu mi igru možemo da ponudimo na SP? Sve se svodi na "bunarenju" na Žigića, što je provaljeno (ako su ga Poljaci i Zelanđani nadskočili, nesumnjaj da će ga Ganci, Nemci i Australijanci), kao i na prodoru po boku Krase i Laneta, koji će sigurno biti zaustavljeni. Niko tu udarnu dvojku neće ostaviti "1 na 1". Kakvu alternativu nudi naš selektor, a da nisu prekidi? Šta ako se jedan od ove trojice povredi ili ima iz nekih razloga "loš dan"? Gde je tu 2. napadač da inteligentnom kretnjom ulazi iz drugog plana? To je ono što ja nisam video kod ove ekipe. Lazović hoće da je u centru pažnje i solira, Pantelić trči pez puta i cilja. Kako ćemo uspeti da napravimo višak? Ostaje još Kačar koga selektor "seljaka" sa pozicije na poziciju i Mrđa (igrač ograničenih kvaliteta, brzina i snaga). Nije mi jasna uloga Petrovića u našoj formaciji, bez 5 dodira sa loptom ne može da iznese loptu, a u defanzivi pogubljeno kolje za kartone?
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Mare wrote:
aNS wrote: То како се код нас долази до репрезентације је свима јасно, тако да се ја не би сложио са овим.
Osim Ninkova i Brkića, ko po tebi treba još da je na spisku? Slažem se da je pre bilo svega i svačega, ali trenutno mislim da je ovo što je na spisku najbolje što Srbija ima da ponudi osim eto ove dvojice gore pomenutih, koji ruku na srce nisu za prvu postavu nego za rezerve! A inače Mario nije u našoj nego u Makedonskoj reprezentaciji!
Dodao bih još da mi je drago zbog Duće, sve najbolje Duća. Izgleda da ipak stoji ona gde ima dima ima i vatre!!!
aNS wrote:Ја једноставно имам неко своје виђење ствари. И даље се код нас зна да мора играти барем један из звезде и један из партизана. Антић стално прича како играчи морају играти у својим клубовима да би играли у националном тиму. Е па по ком основу се онда у нашем тиму налазе Стојковић, Милијаш, Обрадовић, па и мали Петровић у првом делу сезоне није ни играо за партизан. Исто тако и Тошић док је био у МЈ. Е због оваквих ствари више не верујем ни Антићу. Човек прича како је повео Петровића као нашу будућност, а Бркића не поведе. Као неки политичар је, само прича оно што је лепо за чути.
Koral wrote:Po tom osnovu da je čovek milion puta ponovio da se zalaže za princip da oni koji su tu od početka treba i da ostanu u timu za SP. To je razlog poverenja koje ima u Stojkovića koji je izneo cele kvalifikacije. Obradović nije igrao u klubu zbog povrede a Milijaš i Petrović su imali svoju minutaži. Sve jedno oni su profili igrača kakve nemamo.

Što se tiče Brkića nije toliko nelogično što je ispao sa spiska. Jeste da bi nama kao navijačima Voše bilo drago da je i on tu ali zar tebi kao navijaču Vojvodine treba posebno skretati pažnju na činjenicu da on iza sebe ima užasnu sezonu. Treba da nastavi da radi i trenira, jer ako nastavi sa kiksevima kao što je pravio ove sezone teško će biti neka budućnost našeg fudbala
aNS wrote:Сада је касно, наравно да их сада не треба мењати, али по ком основу су они позвани први пут? И какве везе има због чега није играо, није играо и крај приче.
Бркић имао ужасну сезону? А какву сезону је имао наш први голман?
Koral wrote:Reci mi alternative za pomenute igrače, pa da znam o čemu diskutujemo. Elem, dajte jednom da ostavimo selektoru da radi posao za koji je plaćen. I ja imam 100 puta dilemu, ali verujem da ništa nije zlonamerno. Da se kaže da je selektor Antić nešto zao prema igračima Voše, a molim Vas vi mi recite kada smo mi to pre njega imali nekoga u reprezentaciji? Mrđu je zvao i kada ništa nije igrao, Đurića je vodio po reprezentaciji, Brkiću je dao šansu, za A tim su debitovali kod njega i Vulićević, Aleksić, Tadić... Prema tome , dosta više sa tim teorijama neke zavere.

Ja ne znam na kog "našeg" golmana misliš aNS?
aNS wrote:Ја сам само рекао да човек прича једно а ради друго. Рећићу само то да је потпуно нејасно зашто је Обрадовић имао предност у односу на Коларова. И ја нисам рекао да је Антић зао према играчима Воше, него то да се у наш државни тим и даље увлаче неки играчи који то нису заслужили али то се сада не примећује толико јер играмо добро. А ако не урадимо ништа на првеснтву сви ће од једном прогледати и кренути да пљују.
Мислим на Стојковића.
uporan

Post by uporan »

Miloš Krasić :hurray:
UH!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ovi nam ga uvaljuju kako im se hoce...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Krasic bez sumnje nas najbolji igrac! Svuda ga ima, uvek opasan, uvek zna sta treba da uradi sa loptom. Covek je Bog!

Odbrana nam je kriminalna danas (nadam se samo danas), skoro kao da gledam Vosu ovog proleca. Duva promaja na sve strane...

Imam pomalo utisak da nas igranje Zigica ustvari jako sputava. Nemam nista protiv momka, cesto je korisno imati igaca njegovih predispozicija u timu, da odvuce na sebe odbranu i ostavi prostora ostalima u napadu, ili da sirovom snagom resava situacije. Ali kada bas svaka lopta ide na njega, kada kao i da ne pokusavamo nesto drugacije u napadu, onda to postaje kontraproduktivno i vrlo lako protivniku za procitati.

Nisam siguran da li je ovo na kraju zaista metn'o Pantelic ili je autogol, no svejedno, uslo je u mrezu, broji se...

Sve u svemu, vodimo 4:2 na poluvremenu, uz jeedan gol iz pomalo sumnjivog penala, a lako je moglo biti i obrnut rezultat...
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ocel' Stojkovic jednu loptu danas da uhvati, sve odbija u korner????

Evo nam ga i Mrdja u igri
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Tja.

Pobedismo 4:3 na kraju.
ice

Post by ice »

Sve bolje to funkcioniše u ofanzivnom delu igre, ali Stojković je rupa nad rupama i plašim se da teško možemo da damo toliko golova koliko on može da primi.Nažalost, nije ni jedini koji ne uliva poverenja, ni Luković baš ne doprinosi boljoj igri naše odbrane.Dobro, kada se vrati Vidić biće bolje, ali Subotić mora svakako imati prednost u odnosu na Lukovića.
Biće jako težak meč sa Ganom, a on će biti i presudan to je već sada jasno.
Post Reply