Vodi se polemika i oko bonus igrača, odnosno broja stranaca u Superligi.
Zajednica je formirana da zaštiti elitni rang kako bi se između ostalog klubovi što bolje pripremili za evropsku scenu. Predložiću kad se reorganizuje Superliga da se pravilo bonus igrača ukine, takođe i ono koje se odnosi na broj stranaca u ekipi. Svaki klub imaće svoj budžet i njegovo pravo je da klubom upravlja kako zamišlja.
Bonuse ukinuti, broj stranaca sa EU pasošem ostaviti. Mislim da za pasoš je jedna od stavki pri ulasku upravo u EU. Nije da sam ja pobornik ideje ulaska, samo kažem da je jedan od uslova.
Vodi se polemika i oko bonus igrača, odnosno broja stranaca u Superligi.
Zajednica je formirana da zaštiti elitni rang kako bi se između ostalog klubovi što bolje pripremili za evropsku scenu. Predložiću kad se reorganizuje Superliga da se pravilo bonus igrača ukine, takođe i ono koje se odnosi na broj stranaca u ekipi. Svaki klub imaće svoj budžet i njegovo pravo je da klubom upravlja kako zamišlja.
Neće biti nadležan! Što bi rekla ova mladost na ulicama.
Ako je Lalatoviću najveća želja bio Šćekić, kakve li su onda bile ostale? Sreća pa mu ništa nije ispunjeno.
Šćekić je u prvih pola sata utakmice sa Spartakom pokazao da je nivo opštinske lige.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Gledam prenos part-Spartak. Pa, crni su u rasulu, kao i Vosa. Spartak vodi 2:0. A, sta tek reci o Scekicu, nasem nesudjenom ,,pojacanju"?
Bice borba neizvesna sledeceg vikenda ova dva takmaca u konfuziji.
Da li je ovo poluvreme ima veze sa Gacinovicem?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uopste nece biti neizvesno, tacno sam znao da ce ovi lopatari da useru danas i da se vade protiv nas. A poznato je ko najbolje vraca u zivot posrnule gigante iz udbaske kuhinje!
@ Stexman
Ne vidim da crni imaju neki kvalitet, ni individualni, ni kolektivni. Sve je to vrlo sporo i mlako, bezidejno, a stoperi su im problematicni.
Zato mislim da nas trio: Seri-Romanic-Dele, a i Kokanovic, mogu do gola/golova.
E, sad, sta ce biti defanzivno, to je velika nepoznanica. Koliko ce se gresiti, a u ofanzivi promasivati, kod obe ekipe, ostaje da se vidi.
Spartak je danas poziciono dobro igrao, dosta trcao, medjutim, primili su dva gola iz velikih propusta po levoj strani. No, mora se priznati i da su igraci domacih promasili nekoliko izglednih sansi ( NN, Natho, samo da to ne nadoknade u NS).
Na kraju, uopste se ne uzbudjujem u vezi rezultata. Pobedili, izgubili, podelili bodove, skoro pa da mi je svejedno.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Gaćinović svaki put uzima bodove Partizanu sa 10x slabijim ekipama i to već više nije slučajno, iz dve utakmice ove sezone protiv Partizana uzeo 4 od mogućih 6 bodova.
Turija wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 10:06 pm
@ Stexman
Ne vidim da crni imaju neki kvalitet, ni individualni, ni kolektivni. Sve je to vrlo sporo i mlako, bezidejno, a stoperi su im problematicni.
Nisam ja ni mislio na kvalitet. Cak sta vise mislim da smo im vise bodova uzimali kad su imali kvalitet nego kad nisu. Bojim se da ce neke druge igre da se igraju pored fudbala!
Minja wrote: ↑Sat Feb 01, 2025 11:39 pm
Mislim da gresite. Deluje mi da se lagano pozdravljamo sa partizanom. Ovo je vec koprcanje. Ropac
Ni slučajno.
Kolo nije gotovo, ali apsolutni rezultat runde je pobeda Tekstilca u Novom Pazaru. Ne znam da li je iko pogledao ekipu koju su izveli danas u Pazaru, tamo nema jedan čestit superligaški igrač...
Biće svega, a neće biti ništa. Realno bi trebali da ih dobijemo 3:0, a dobićemo ih ikako ako se desi čudo.
Što se tiče prozivki, lično od njih neću prihvatiti ništa, jer su idiota koji prozivaju jer se njima ne da nešto. Šta više pokazao bi im srednji prst bilo koje boje na sve što kažu.
A kad smo već kod te teme juče je bilo nekolicina starijih momaka iz Firme, koji još posećuju stadion, sa klincima u podršci.