Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Što se mene tiče i 2000 je malo i trebalo je bar 4000. Pa neka gamad kuka posle. Prvi dobar potez uprave u zadnje vreme.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
pitao sam u privatnoj poruci, na istok će moći besplatno sa obeležjem
Kad se igra sa crnima? Koji je termin?
-
- Deep Purple
Kakva greška Ilića… Šteta.
Znam da ovo nama odgovara ali sam navijao da Tsc pobedi.
Ne znam šta je sa igračkim kadrom Tsc-a ali ovo je jako slabo.
Јако јако сумњива “грешка” можда чак и намерно сметање бившег цигана Дегенека свом голмануDeep Purple wrote: ↑Sun Feb 02, 2025 6:58 pm Kakva greška Ilića… Šteta.
- Mare_Liman
90+7, класика, грешка на нивоу кадета.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Jedan neverovatan podatak jedino u Radničkom iz Kragujevca nema našeg bivšeg igrača iz cele super lige 

-
Milan Vidakov?
Čini mi se da samo u OFKi nema naših bivših igrača, neko će imati više strpljenja od mene.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Mare_Liman
Тако је, Палочевић је био на шестомесечној позајмици.
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
- Uvek sa tobom
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- gospodinFKV
Mali se zaje*ao u proceni. Niko mu nije rekao da vise ne igra za zvezdu, te da tako teatralni skokovi neće baš proći.
U principu, ovde nije problem to što penal nije sviran, već to što bi penal apsolutno bio sviran i za mnogo manje na drugoj strani. Ovo je jedna prilično 50:50 ili 60:40 (u korist penala) situacija, gde je kontakta bilo, ali je on bio minimalan, uletanje Guteše je bilo donekle kontrolisano, lopta je išla od gola, i pritom se ovaj bacio kao u akcionom filmu.
Još jedna stvar - da je taj kontakt bio značajan, dečko bi zapravo bio pokošen, ne bi se dočekao na nogu, što dodatno implicira da kontakt sam po sebi nije bog zna kakav.
U principu, ovde nije problem to što penal nije sviran, već to što bi penal apsolutno bio sviran i za mnogo manje na drugoj strani. Ovo je jedna prilično 50:50 ili 60:40 (u korist penala) situacija, gde je kontakta bilo, ali je on bio minimalan, uletanje Guteše je bilo donekle kontrolisano, lopta je išla od gola, i pritom se ovaj bacio kao u akcionom filmu.
Još jedna stvar - da je taj kontakt bio značajan, dečko bi zapravo bio pokošen, ne bi se dočekao na nogu, što dodatno implicira da kontakt sam po sebi nije bog zna kakav.
Gaćinović podneo ostavku u Subotici...i onda neko kaže da je dobar izbor za nas. Pa čovek ovo radi ko zna koji put u svakom klubu gde je bio.
Stojim u mestu gubim vreme