Nikola wrote:
Slazemo se, ali evo ja tebe pitam da li u klubu treba da nam kadruju Vavinjo, Majami, Sima istiba uz dopustanje Serifa od Rumenke, coveka koji je predvodio strajk i oteo od kluba najtalentovanijeg igraca sampionske generacije?? Da li Ljube Vorkapin mali od palube treba da ima zavrsnu rec?
Ko je odgovoran za silne promasaje u prethodnom roku?
Zasto su mesta za pojacanja rezervisana za igrace Majamija i njegovih pomagaca?
Da li te je sramota sto su nam klubu uvalili reket Zlocka bez dve tekme u nogama za prvenstvo i bez dovoljno kila za sluzenje redovnog vojnog roka?
Ko su menadzeri svih pojacanja i koliko % klub njima dodje kad budu isli?
Da li je to sto je najurena uprava prodala 2 igraca crnima zbog cega je najurena dovoljno da Zoka moze da se sad lize sa crvenim?
Zbog cega zvanicni sajt nema email adresu, a vodjenje istog bi Krasnici bolje obavljao.
Zbog cega su ukinuti sastanci UO-navijaci?
Kakva je uloga Vavana u klubu?
Sta u klubu i dalje traze Mico i Ljube kad nema podrsku navijaca?
Gde su pojacanja iz Japana?
Ne znam zašto mene pitaš, ja nisam član nijedne uprave, niti sam bio. Ja sam samo zaljubljenik u Vojvodinu kao pretpostavljam i ti, i ovde mogu samo da iznesem svoje mišljenje na osnovu delimičnih informacija koje imam.
Al evo ako već pitaš reči ču ti šta mislim.
Prvo ne vidim silne promašaje u ovom roku. Zadovoljan sam jako dolaskom Mrdakovića, a takodje mi se svidjaju Paločević i Stanisavljavić, mislim da su to sve pojačanja po meri Vojvodine. Ne znam zašto su doveli Zoćevića,deluje kao veoma loš izbor, ali daću šansu momku da ga vidim na terenu (ako uopšte bude igrao) pre nego što počnem da mu delim epitete po forumu. Nisam naročit ljubitelj Tumbasevića, ali mi nije jasno zašto su ga uopšte forsirali ako su ga se sad otarasili. Ove ostale igrače moram da vidim na delu da bi išta rekao, ali pored ovih troje proverenih igrača koji su došli, bio bi zadovoljan da se još jedan od ovih ostalih pokaže kao pravo pojačanje. Ako se pokaže da smo angažovali 4 dobra igrača u ovom roku, mislim da bi trebali da budemo zadovoljni učinjenim.
Za ovog Stevu Majamija (koje idiotsko ime) sam prvi put čuo ovde na forumu. Stalno ga spominjete a voleo bi da znam kojim je igračima on menadžer. Ima onaj transfermarket, mene mrzi sad to da istražujem, ali bi voleo da znam da li je on uopšte menadžer nekom od naših pojačanja. Tolko ste ga isforsirali ovde na forumu da kad čujem njegovo ime, digne mi se kosa na glavi. A niko nije još decidno ukazao kom je to on igraču u Vojvodini menadžer.
I kad smo već kod menadžera pošto se oni sad vrte u svakoj priči oko kluba, mislim da svi znamo da svaki igrač u našoj ligi ima menadžera. Meni je bitno da uprava ne uzima sebi procente, a to što igrači već imaju svoje menadžere to je neminovnost. Samo se sad mnogo više priča o tome nego ranije, ne sećam se da je do pre koju godinu išla ovako priča ko je kome menadžer, više se pričalo o samoj igri i selekciji igrača. Ali valjda je to sad postalo aktuelno pošto su nam klub u zadnjih par godina ojadile naše uprave ugradjujući se u procente.
Zvanični sajt vodi čovek koji je bio istaknut na ovom forumu, kome se ukazivalo poštovanje u prošlosti i kome su se cenili postovi. Mislim da je to ostalo od vremena Čapelje navika da se pljuje po uređivaču sajta, a čini mi se da je naš prijatelj sa foruma ipak dosta poboljšao situaciju što se toga tiče. Komentari nisu dozvoljeni tamo, a po meni ni ne treba da budu. Bilo bi lepo da bude na sajtu e-mail na kome mogu navijači da upute neka svoja pitanja i sugestije.
Za Miću i Ljubeta sam već napisao u jednom od prošlih postova da bi voleo da im vidim leđa.