Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Turija »

Da, to je to.
Kompletna retrospektiva dva mandata trenera Lalatovica u Vosi, gde nismo izbacili u fudbalsku orbitu nijednog mladog igraca, precrtali najpotrebnije igrace, a ozivljavali karijere prosecnim igracima.
Uzet je jedan kup, plasirali se u kvalifikacije za Evropu, koje se nismo domogli. Nista iznad ocekivanog od kluba kakav je Vojvodina. I drugi nasi bivsi treneri imali su slicne rezultate.

Sve u svemu, nismo podbacili u Lalatovicevim mandatima, ali ni prebacili. Imali smo prikazan negledljiv fudbal i zato nijednog igraca ne mozemo da prodamo.

Ipak, hvala Lalatovicu i za taj minimum ostvarenog ocekivanja od Vose. Moglo je biti i gore.
Dobro bi bilo da Lalatovic ode u inostranstvo i da se stvarno proveri koliko moze da pruzi na trenerskoj klupi izvan Srbije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Осим рекорда који је оборио по броју остварених победа на клупи ФКВ, још увек тренер (уговор, ако сам разумео, важи до 31.05. мада се он не појављује ни на тренинзима, ни на клупи на званичним мечевима), могао је да обори (са играчима, наравно) још два рекорда (чини се да је лако могло бити остварено):

1) Имали смо 21 победу у овој сезони, а 22 лигашке победе остварила је (што је рекорд) екипа у сезони 1994/1995.
2) Постигли смо 62 гола у овој сезони, а 64 је постигла (што је рекорд) екипа у сезони 1956/1957.

По овоме ћу га памтити. Рекох већ у најави меча са Пролетером: Полу-Лалат. Како су се он и "његови" играчи понашали од кад је постало јасно да (му се) неће продужити уговор, резултирало је тиме да је "прича" од три гола, која би вероватно и донела те две победе (а све то у коначници и наше треће место), за њих вазда "испричана" (и остала недостижна)! Јер им није (било) ни важно!
Turija

Post by Turija »

Grof Žekula wrote:Осим рекорда који је оборио по броју остварених победа на клупи ФКВ, још увек тренер (уговор, ако сам разумео, важи до 31.05. мада се он не појављује ни на тренинзима, ни на клупи на званичним мечевима), могао је да обори (са играчима, наравно) још два рекорда (чини се да је лако могло бити остварено):

1) Имали смо 21 победу у овој сезони, а 22 лигашке победе остварила је (што је рекорд) екипа у сезони 1994/1995.
2) Постигли смо 62 гола у овој сезони, а 64 је постигла (што је рекорд) екипа у сезони 1956/1957.

По овоме ћу га памтити. Рекох већ у најави меча са Пролетером: Полу-Лалат. Како су се он и "његови" играчи понашали од кад је постало јасно да (му се) неће продужити уговор, резултирало је тиме да је "прича" од три гола, која би вероватно и донела те две победе (а све то у коначници и наше треће место), за њих вазда "испричана" (и остала недостижна)! Јер им није (било) ни важно!
Dobro je sto nije, jer poredili bi neuporedivo, a papir trpi sve zapisano.
Odlicno je sto to nisu znali i nije im (bio) interes. Kao i sve ostalo, bez vecih sportskih ambicija.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Grof Žekula wrote: По овоме ћу га памтити.
Ja ga vec zaboravio... pamtim ga samo po prvom mandatu i to po ofanzivnim bekovima,po napaljenoj ekipi,po "naredbi" Mileticu u pripremnom mecu u Turskoj bese,da "polomi" onog jednog njihovog :mrgreen: i u drugom mandatu po mecu finala kupa.... ali ne toliko po taktici koliko po njegovom "prezivljavanju" meca. I to je to.
Image
slanina

Post by slanina »

https://www.maxbetsport.rs/sok-zoran-mi ... ru-283484/" onclick="window.open(this.href);return false;
ŠOK Zoran Milinković napustio Kolubaru!

Posle 102 godine čekanja Kolubara je uspela da ostvari san i da se plasira u Superligu. Međutim, po svemu sudeći, tamo će debitovati sa novim trenerom.

SERIJA A: U subotu od 20:45 igraju Sampdorija – Parma, a u kladionici MaxBet je kvota na pobedu domaćina 1.80.

Kako saznaje MaxBet sport, Zoran Kiza Milinković više nije trener lazarevačkog kluba! Očekivalo se da po završetku najuspešnije sezone u klupskoj istoriji dođe do dogovora dve strane oko nastavka saradnje, ali desilo se potpuno suprotno. Kolubara će u narednim danima morati da krene u potragu za novim šefom stručnog štaba.

Milinković je preuzeo Kolubaru krajem novembra prošle godine, posle rastanka kluba sa Dejanom Nikolićem. Pod vođstvom nekadašnjeg trenera Partiazana, “rudari” su bili najbolja ekipa u prolećnom delu prvenstva, na kraju kroz cilj prošli kao drugoplasirani i izborili višedecenijski san – plasman u elitni rang takmičenja.
Oće ovaj kod nas !!??

:mrgreen:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
churguzijanac

Post by churguzijanac »

https://www.youtube.com/watch?v=QHx97rIHVKU" onclick="window.open(this.href);return false;

:greenbutt:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Nadamo se da ima istine u ovome.
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/mir ... 23-05-2021" onclick="window.open(this.href);return false;

Nacuo sam nesto da je Djumi blizu mesta Sportskog Direktora.
Informaciju uzmite sa rezervom.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pred Djordjevicem nije lak zadatak.
Vecina navijaca je protiv njega, gotovo novi tim mora da sklapa.
Biti ili ne biti situacija za njega u slucaju dobrog vodjenja moze da nadogradi dobru osnovu u buducnosti karijere jer je do sada isao uzlaznom putanjom. Nadam se minimalnom spominjaju cigana i drzave. Nesto je pokojni Kosan video u tebi i opravdaj njegovo poverenje
Kultura mi nalaze da ti pozelim dobrodoslicu.
Dobrodosao Slavoljube i srecno, trebace ti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Potvrđeno?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote:Potvrđeno?
Kako izvestava betting partner blizanaca ovo je gotovo. Djordjevic je u zavrsnim pregovorima sa Bajatovicem.
Betting partner je dobro obavesten u vezi blizanaca i njihovih bivsih fudbalera i "sportskih" radnika.
Dundjerski sportski direktor.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ine/388173" onclick="window.open(this.href);return false;
Djisa

Post by Djisa »

Glavne kriterijume je ispunio. I cigan i primitivan!
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

http://www.zurnal.rs/fudbal/kup-srbije/ ... vece-sanse" onclick="window.open(this.href);return false;

Slazem se sa Kosanom u vezi Vose, a i ovog puta se nedvosmisleno izjasnio o Vojvodini, sto samo potvrdjuje moje misljenje da je shvatio gde piripada.
Medjutim, ne ovakvoj Vosi, kao ni mnosto iskrenih navijaca Vojvodine.

PS
Ne znam sta bih napisao za Djordjevica, osim jos jedan zvezdas u Vosi.

Dundjerski ima smeka da dovede neafirmisanog igraca na vreme.
Recimo Tekijaskog. A, takodje i ,,otpisane" npr Nemanju Nikolica.
Videcemo sta ce uraditi, po drugi put, u Vosi? Meni se cini da je vise pratio Djumijeve predloge za igrace koje bi bilo dobro dovesti u Vojvodinu?
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Je*ote, dokle više...

Slavoljube, ajd ti promaši skretanje za NS, pa produži negde posle jedne seniorske sezone...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
slanobarac

Post by slanobarac »

Ne razumem zašto ovoliko negativnih komentara? Što je igrao u zvezdi? Priznajem da sam navijao za Milinkovića od ovoga što je u ponudi kod nas. Ali treba mu dati šansu i videti kako radi. Ako ne budemo zadovoljni "teraćemo" i ovoga. Voša bar to zna, da menja trenere po sezoni.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Djisa

Post by Djisa »

slanobarac wrote:Ne razumem zašto ovoliko negativnih komentara? Što je igrao u zvezdi? Priznajem da sam navijao za Milinkovića od ovoga što je u ponudi kod nas. Ali treba mu dati šansu i videti kako radi. Ako ne budemo zadovoljni "teraćemo" i ovoga. Voša bar to zna, da menja trenere po sezoni.
Zato ih i menja, jer dovodi bivole!
Kup je nas!
Post Reply