Trener(i) FK Vojvodina
Re: Trener(i) FK Vojvodina
Merilo će biti utakmica sa ljubimicom. Ovo je posledica besparice i nedostatka sportskog direktora. Ne znam ko je od "stručnjaka" iz uprave ocenio kvalitete budućeg stratega ili je kriterijum bila cena i ljubav prema... dopunite sami.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
To, a takodje i da javnim nastupima ne blamira klub; ako tu zasere nista ga nece oprati u ocima navijaca.Krle wrote:Merilo će biti utakmica sa ljubimicom.
A naravno gledace se i rezultat. Cetvrto mesto i polufinale kupa (dakle ovogodisnji skor) su apsolutni minimum ispod kojeg se ne sme.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Dovoljno je pogledati izjave posle zadnja dva meca (Zvezda-Radnik) na Marakani...

Ovo je sve manje klub kojeg sam voleo do iznemoglosti. Sad me vezu jos samo sećanja na neke lepe trenutke, al sve ih je manje...
E moja Vojvodino šta si docekala!
E moja Vojvodino šta si docekala!
- Deep Purple
Slazem se ali opet traziti evropu i polufinale kupa a igrati sa mladim fudbalerima ipak mislim da su visoka ocekivanja.Radoye wrote:To, a takodje i da javnim nastupima ne blamira klub; ako tu zasere nista ga nece oprati u ocima navijaca.Krle wrote:Merilo će biti utakmica sa ljubimicom.
A naravno gledace se i rezultat. Cetvrto mesto i polufinale kupa (dakle ovogodisnji skor) su apsolutni minimum ispod kojeg se ne sme.
Vojvodina mora uvek napadati evropu i trofeje ali je puno traziti ako se pravi "rebilding" tima. Mislim da ocekivanja trebamo postaviti tek nakon prelaznog roka.
Moderan fudbal gde ce se iskristalisati sto vise mladih fudbalera. Napadacki na gol vise.
Nije važan rezultat, nikada nije ni bio, već stav.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Upravo to je odredilo moj stav ( menjamo jednog zvezdasa drugim).Voja wrote:Dovoljno je pogledati izjave posle zadnja dva meca (Zvezda-Radnik) na Marakani...
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
... Kao što ja i priupitah pre neki dan... 

Pored onakve voditeljke tebe lozi pobeda protivnikaTurija wrote:Upravo to je odredilo moj stav ( menjamo jednog zvezdasa drugim).Voja wrote:Dovoljno je pogledati izjave posle zadnja dva meca (Zvezda-Radnik) na Marakani...

Da l je po tvom misljenju Vojvodina do juce igrala moderan fudbal? Da l je po tvom misljenju Radnik do juce igrao moderan fudbal?Deep Purple wrote: Moderan fudbal gde ce se iskristalisati sto vise mladih fudbalera. Napadacki na gol vise.

- slanobarac
Znači, suma sumarum, Lalatoviću vrati se. 
PS:Bio bi draži neki grobar od cigana?

PS:Bio bi draži neki grobar od cigana?
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
@Voja
Nas fudbal u drugom delu sezone pod Lalatovicem bih mogao da nazovem samo i iskljucivo Kenozoik.
Ruku na srce sa onakvim timom Radnika igrati polufinale i biti na kraju sesti i ako bi realno zavrsili peti da nisu smanjili intenzitet igre u poslednjih par kola.
Ako se uzme u obzir kvalitet ekipe Radnika bilo bi bezobrazno reci kako su igrali los fudbal. Djordjevica iskljucivo treba ocenjivati po onome sto ce prikazati kod nas, od nacina igre, rezultata pa sve do ponasanja.
Nas fudbal u drugom delu sezone pod Lalatovicem bih mogao da nazovem samo i iskljucivo Kenozoik.
Ruku na srce sa onakvim timom Radnika igrati polufinale i biti na kraju sesti i ako bi realno zavrsili peti da nisu smanjili intenzitet igre u poslednjih par kola.
Ako se uzme u obzir kvalitet ekipe Radnika bilo bi bezobrazno reci kako su igrali los fudbal. Djordjevica iskljucivo treba ocenjivati po onome sto ce prikazati kod nas, od nacina igre, rezultata pa sve do ponasanja.
Kako mi sve uzimamo na noz.Djordjevic je bio prvi pik Kosana, i trebamo ispostovati taj izbor nekoga ko zna da vidi....Odnos prema timu , klubu , profesionalizam ,odredice nas dalji stav.Sve najbolje u Voši Djordjevicu
- slanobarac
Tako je. Sve što treba stalo u jednu rečenicu.Deep Purple wrote: Djordjevica iskljucivo treba ocenjivati po onome sto ce prikazati kod nas, od nacina igre, rezultata pa sve do ponasanja.

DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ajde Dunđerski ok ali gde je Tanjga umesto ovog zvezdaša?
-
Наравно да ћемо га на нож дочекати па нећу славити што смо цигански пројекат.Колко је и битно ко нас тренира са оваквом управом и стањем у земљи.Шта смо то добили боље да будемо оптимистични.Готивиће нас цигани као и са Лалатовићем.Ми смо филијала не само за бодове и играче већ и за тренере,тако сада покушавамо да створимо тренера Славољуба ако им затреба,ко што имају Лалатовића.Који су то критеријуми,годину дана тренер и постанеш тренер Војводине.Без 10 година искуства нема шта да тражи код нас.Неко као Рајевац и Брзић мора бити наш ниво,ал тад смо били преозбиљан клуб за данашњи.