Super Liga - sezona 2025/26
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Meni je KG bio jako simpatičan, kao klub a i navijači. Ali kako vreme prolazi sve više se profilišu kao neka dripačka bratija, po mnogo čemu. Svako malo neke jajarske fore. Žao mi je što je tako ali takav utisak se stiče.
Iskreno ,bez obzira na sve ,meni je simpatičan svaki klub koji ima podršku ili bazu svojih navijača odakle mogu skupiti nekoliko hiljada ,i gde se blizanci neće uvek osećati kao kod kuće .
Što se tiče današnjeg meča ,mi nemamo 18 igrača koji će zadovoljiti taktiku i formaciju koju forsira Gaćinović.Cak na klupi imamo samo 2 ofanzivca ... Uz to mnogi igraju van pozicija trenutno .Očigledno je da je tim pravljen za neke druge trenere ..Playoff je rekao bih teško dostižan a ne nešto više ..
Što se tiče današnjeg meča ,mi nemamo 18 igrača koji će zadovoljiti taktiku i formaciju koju forsira Gaćinović.Cak na klupi imamo samo 2 ofanzivca ... Uz to mnogi igraju van pozicija trenutno .Očigledno je da je tim pravljen za neke druge trenere ..Playoff je rekao bih teško dostižan a ne nešto više ..
Gledao sam miks ( saltovao prenose) utakmice u Kragujevcu i u B. Topoli.
Da li je (ne)opravdano ponisten gol Pazaru, pri 1:0 za Radnicki?
Gacinovic vidno ljut.
Usao i Meri, pola sata pre kraja, ali nisu mogli Pazarci da mu dobace nijednu loptu. Potpuno je bio odsecen u spicu.
Da li je (ne)opravdano ponisten gol Pazaru, pri 1:0 za Radnicki?
Gacinovic vidno ljut.
Usao i Meri, pola sata pre kraja, ali nisu mogli Pazarci da mu dobace nijednu loptu. Potpuno je bio odsecen u spicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deluje da je opravdano ,barem na osnovu usporenog kojeg sam 1x pogledao .Možda se u premijer ligi ne bi svirao faul za to ,Al naše sudije ne puštaju da se igra razvije ,previše seckaju.Imam utisak da se u dosta slučajeva ni u košarci ne bi svirao faul za šta se ovde svira .
Jako teško mi možemo do mesta koje vodi u Evropu mislim da nam je KG pobegao i previše da bi ih stigli a mi ako u regularnom delu uzmemo 45 bodova to će biti veliki uspeh s obzirom da imamo do kraja kući Zvezdu. To znači imaćemo u najboljem slučaju 50 posto osvojenih bodova što je premalo. Za četvrto mesto imamo ozbiljnu konkurenciju u Čuki, TSC, OFK a nemojmo ni Lučane podcenjivati i svi oni do kraja imaju mnogo bolji raspored od nas. Stvarno mislim da ove godine ni pomoću trikova nećemo biti ni četvrti.
Delim misljenje.Rakovac wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 8:38 am Jako teško mi možemo do mesta koje vodi u Evropu mislim da nam je KG pobegao i previše da bi ih stigli a mi ako u regularnom delu uzmemo 45 bodova to će biti veliki uspeh s obzirom da imamo do kraja kući Zvezdu. To znači imaćemo u najboljem slučaju 50 posto osvojenih bodova što je premalo. Za četvrto mesto imamo ozbiljnu konkurenciju u Čuki, TSC, OFK a nemojmo ni Lučane podcenjivati i svi oni do kraja imaju mnogo bolji raspored od nas. Stvarno mislim da ove godine ni pomoću trikova nećemo biti ni četvrti.
Radnicki nam je bas odmakao. Fedja radi dobar posao sa neafirmisanim i finansijski jeftinim igracima, za razliku od velikog deteta.
Jos ako nam Seri ne bude u timu na par utakmica i neko se povredi, mi ne mozemo ni do cetvrtog mesta. Ukljucice se u tu borbu i TSC i Cukaricki, a ne smemo zaboraviti ni Lucane. Nista mi sa ovim trenerom nismo kvalitetno odskocili od nabrojanih ekipa, cim nam ispadnu iz igre 2-3 kljucna igraca. Moze cak i OFK, ako zagrizu ovi iz cz.
O osvajanju Kupa, ni ne razmisljam, jer to je nemoguca misija. Cista utopija da ce blizanci odustati od trofeja u kupu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Прошло коло се играло среда/четвртак, ово наредно недеља/понедељак. Јединство-ТСЦ у понедељак у 14:00.
Ово не може никоме да одговара, игра се само пео форме како би они који требају да играју Европу. За развој фудбала и публику не придају ни 5 пара.
Ово не може никоме да одговара, игра се само пео форме како би они који требају да играју Европу. За развој фудбала и публику не придају ни 5 пара.
- gospodinFKV
Mislim da to nema veze s Radnickim i koliko su odmakli koliko ima veze s nama. Nisu zvezda pa da je 7 bodova gotova stvar.
Moja prva reakcija bi bila - imamo dve utakmice kod kuce koje moramo da dobijemo. Radnicki ide Cukarickom i ceka TSC. Situacija itekako moze prilicno da se zakuva do plej ofa, samo je pitanje da li ce ekipa prodisati pod ovim kretenom ili cemo prosto prosuti sve i smeniti ga na kraju sezone.
Edit: Sada treba da se pokaze taj ''motivator''. Da vidimo - ako se vezu jos dve pobede pred gostovanje OFKi, da li moze da se preokrene sezona ili ne.
Moja prva reakcija bi bila - imamo dve utakmice kod kuce koje moramo da dobijemo. Radnicki ide Cukarickom i ceka TSC. Situacija itekako moze prilicno da se zakuva do plej ofa, samo je pitanje da li ce ekipa prodisati pod ovim kretenom ili cemo prosto prosuti sve i smeniti ga na kraju sezone.
Edit: Sada treba da se pokaze taj ''motivator''. Da vidimo - ako se vezu jos dve pobede pred gostovanje OFKi, da li moze da se preokrene sezona ili ne.
Saglasan sam s ovim.gospodinFKV wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 10:57 am Mislim da to nema veze s Radnickim i koliko su odmakli koliko ima veze s nama. Nisu zvezda pa da je 7 bodova gotova stvar.
Trenera očigledno niko neće menjati do kraja sezone, tako mi deluju stvari. Pa ako je već tako onda nema druge da se uzdamo malo u sreću, povoljne okolnosti i toliko puta pominjanu pomoć Boga, pa da se i pored svega domognemo evro kvalifikacija.
A onda da se konačno neko uzme u pamet i posloži neke stvari ili neće biti dobro.
- slanobarac
Scenario koji priželjkujem je sledeći. Ulazimo u pobednički niz i osvajamo npr. 3. mesto. Lalatović dobija pedalu a uprava pod pritiskom prolećnih promena odlazi.......Netflix snima seriju.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dok su drugi kiksali prethodnih utakmica, mi da smo bili pametni pa iskoristili i bili u prednosti pred play off. Protivnici po meri, gde su se morali skupljati bodovi.
I još mrmot da zavije čokoladu i sve tvoje želje su ispunjeneslanobarac wrote: ↑Fri Feb 28, 2025 12:01 pm Scenario koji priželjkujem je sledeći. Ulazimo u pobednički niz i osvajamo npr. 3. mesto. Lalatović dobija pedalu a uprava pod pritiskom prolećnih promena odlazi.......Netflix snima seriju.

Ode Damjanović iz TSC-a. Ako nađu trenera, najebali smo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Pobedili Čukarički juče i eto otkaza. Da li su u TSC-u skontali da će sa Damjanovićem teško izboriti nešto ove sezone ili se desilo nešto iza zavese?
Slutim da su našli daleko bolju zamenu čim se odlučuju na ovaj potez baš sada.
Slutim da su našli daleko bolju zamenu čim se odlučuju na ovaj potez baš sada.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine