Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Radoye
Administrator

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Radoye »

slanobarac wrote:Đani je imao karijeru ajde da kažemo za poštovanje. Bolju od poslednja dva trenera, da ne idemo dalje. A i što ne bi pravili još veći cirkus od ovog što imamo. Kao da Lalatović nije bio cirkuzant level pro.
Da, s tim sto igracka karijera nije garant i trenerske karijere. Inace bi likovi poput Pelea, Maradone, debelog Ronalda itd. svi bili i trenerske legende a Murinjo, Lev i tako ti likovi ne bi dobacili dalje od treniranja nizeligaskih klubova.
N13 wrote:3-5-3 je i moja omiljena taktika
Kad je fudbal poceo da se igra sa 12 igraca? :wink:

Ako mislis na 3-4-3 to se i meni svidja ali ti za to trebaju jebeno dobri bocni igraci. Ne znam da kod nas u ligi postoje igraci fizicki spremni da tako nesto odrade svih 90 minuta.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Ma to kad kažu formaciju sa 11 igrača, tu misle da su golmani sastavni deo ekipe u napadu, da učestvuju u igri, otprilike koliko i štoper. To npr Gvardiola sa Edersonom radi.

Što se Đanije tiče, deluje mi da razume fudbal, samo je pitanje kako će to znanje da prenese.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Radoye wrote:Ako mislis na 3-4-3 to se i meni svidja ali ti za to trebaju jebeno dobri bocni igraci. Ne znam da kod nas u ligi postoje igraci fizicki spremni da tako nesto odrade svih 90 minuta.
Srbija nema profesionalne fudbalere, vec amatere koji dobijaju platu i bisere koje izveze pre nego sto im prva bruca nikne. Djani ce morati svojski da se potrudi da od igraca napravi profesionalce koji mogu da prilagode stil zivota tome da iznesu 3-4-3 sa maltene duplo vise trcanja nego sto su navikli. Ja bih jako voleo da mogu da vidim podatke nasih bekova s catapulta i da ih uporedim sa prosecnim bekom Premijer lige. Mislim da ce rezultati biti porazavajuci.
Dragojlo

Post by Dragojlo »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a1543419/ ... abiji.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Tooo, vrati se i povedi El Jeblija sa sobom!! :dance2:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Dragojlo wrote: Tooo, vrati se i povedi El Jeblija sa sobom!! :dance2:
:mrgreen:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=7l1zgfY ... nnel=SSCTV[/video]
Evo ga intervju posle meca... a komentar ispod u fazonu "dva prevodioca!?Odakle je ovaj trener?" :)
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Ne znas engleski jezik u 21. veku. Jebem ti trenera i mladost.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Popio je otkaz, rekoh ja da se on vraca u nas fudbal za najvise 6 meseci. Nije on za inostranstvo, cak ni za tu Arapsku ligu.
Uprava napolje!
slanobarac

Post by slanobarac »

Zemaljski dani teku.....
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... eseca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
fare

Post by fare »

slanobarac wrote:Zemaljski dani teku.....
https://www.021.rs/story/Novi-Sad/Sport ... eseca.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta mislite gde će? :wink:
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Jako se teško snaći negde gde ne vlada tvoja stranka a ti na to navikao.
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Ne bi valjalo da se Lalatovic vrati kod nas, mada je bolji od Slavoljuba.
Vojvodina se mora okrenuti svojoj omladinskoj skoli (kako je vec napisao Minja) i svojim trenerima, poput Zagorcica, Rastavca, Ristovskog, pa mozda ( na kratko) i Kosanovicu da stabilizuje ekipu u ovoj takmicarskoj sezoni.
Kosanovic nije ,,na liniji", ali je bez angazmana i sigurno je bolji i iskusniji trener od Djordjevica.
Nista se pozitivno ne primecuje Djordjevicev rad u Vosi, niti neka vizija igre, osim sto je ubacio dosta mladih igraca iz nase skole (a to moze svako).

Do sada sam imao zamerku i na fizicku pripremu ekipe, a od juce mi se cini da smo malo bolji po tom pitanju. Da je pauza dosta iskoriscena u tu svrhu, mada i dalje protivnicki igraci stizu pre do lopte i u situacijama kada izgleda da je nas igrac blizi njoj, a takodje i u direktnim duelima, jos uvek, lako otpadamo. Cukaricki je igrao dosta grubo i napravio je duplo vise faulova od nas. Malo cudno, ali daje nadu da smo fizicki spremniji nego ranije.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

fare wrote:
slanobarac wrote:Zemaljski dani teku.....
Šta mislite gde će? :wink:
Izgleda u TSC. Kandidati on i Veselinović.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

TSC želi da sebi puca i u drugu nogu? Lalatović i TSC bi bili užasna kombinacija.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Sve su to pausalna novinarska nagadjanja.
Napisali su i da je Veselinovic u kombinaciji, pa je covek rekao da ne moze nigde, dok se ne zavrsi spor sa bivsim klubom. Verovatno je i za Lalatovica slicno stanje stvari, jer se radi o istom bivsem klubu? Ne verujem ta ce tamo. Pitanje i kako bi bio prihvacen kod navijaca?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Da, on je bio u sukobu sa Becarima, ko zna na sta bi to licilo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Post Reply