Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Post Reply
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Red Firm wrote:Vojo, ima istine u tome, ali onda vazi i ona - i posao je posao :wink:
Pa njegov povratak bi mi mnogo vise o njemu rekao nego o njima. O njima ionako,sve vec znam :wink:
Image
Brane

Post by Brane »

Manite Brzica ljudi. Pa bio je tu malo pre. Bolje se igralo ali nista spektakularno. Sve je to isto.
Mi sa ovakvim timom treba da mlatimo i levo i desno. Treba nam neko ko ima energije, ko je gladan uspeha...
Vojo, Tumba je bio ubica pre 10-15 godina, sada ne znam. Gde on uopste radi sada? Mozda ne bi bio los.
Ja bih kontaktirao Sinisu, dok nije uzeo neki tim iz Serie A :wink:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Brane wrote:Vojo, Tumba je bio ubica pre 10-15 godina, sada ne znam. Gde on uopste radi sada? Mozda ne bi bio los.
Ja bih kontaktirao Sinisu, dok nije uzeo neki tim iz Serie A :wink:
Tumbi jos koji bod treba do nove titule,a ti se raspitaj malo.
A sto se Mihe tice,pa nije li on NON GRATA,opet se ja vracam na princip.
Ili bih sad trebao da se vratim na pocetak mog jucernjasnjeg posta o Interesima :D
U opciji gde bi nam trener bio mlad i neiskusan,moj glas bez dileme ide Dekiju Govedarici.

p.s.nisam ja ni Djumija zaboravio :lol: ,ali na neki drugi nacin... znam sta bi on sad rekao Sosa Babic :lol: :wink:
Pozdrav za velikog maga,gos'n Djumija!!!!
Image
Turija

Post by Turija »

Red Firm wrote:Vojo, ima istine u tome, ali onda vazi i ona - i posao je posao :wink:
I ja mislim da sam principjelan, pa opet idem na Vošine utakmice.Šta mogu, kad volem Vošu.
Lepo letos reče PRIJATELJ da Beki neće dočekati Novu godinu u Voši.
Prijatelju, kakva je sad prognoza i kakav oblak ide prema nama?
Da li nosi blagorodnu kišu ili led?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
limanfkv

Post by limanfkv »

021 wrote:Gruju za trenera!
:!:
Gruja,Vuja i Djumi.
It is dzast maj imadzinejsn... :oops:
0.0625
WLADASS

Post by WLADASS »

SINISA MIHAJLOVIC i on je igrao za vojvodinu i to sampionsku.....

ako ne on bilo bi lepo da nam se vrati IVICA BRZIC!!!!
Turija

Post by Turija »

limanfkv wrote:
021 wrote:Gruju za trenera!
:!:
Gruja,Vuja i Djumi.
It is dzast maj imadzinejsn... :oops:
Uvek bih sa zadovoljstvom prihvatio navedena imena :!: , ali mislim da to trenutno nije realno izvodljivo.
Meni se čini da će se rešenje tražiti u poznatom trenerskom imenu, nešto poput Radomira Antića na čelu A selekcije, a Ivica je najbliži tome ( ako uspu da se zakopaju neprijatne prolećne epizode i razmimoilaženja).
Takođe, mislim da će biti jako bitno kako će se novonastala situacija reflektovati prema Bati i da li će to promeniti nešto u njegovoj predhodnoj odluci?A, čekamo i Prijatelja da se uloguje :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
budababa

Post by budababa »

Ko god da dodje, od necega se moralo krenuti - a to je Bekijeva ostavka. Bojim se samo da nam ne dovedu nekoga za koga ce se posle 7-8 kola opet ispostaviti da "nije zadovoljio pobednicke ambicije kluba". Ipak, bode oci to sto maltene u isto vreme odlaze i Bata i Beki. Posto je Bata doveo kompletan Upravni odbor, hoce li i oni ispostovati cinjenicu da su u klub stigli njegovim kocijama i podeliti sudbinu, i znaci li to da neki novi ljudi merkaju staru damu i njen miraz?
fruskogorac

Moje misljenje ...

Post by fruskogorac »

Dosao sam sinoc oko 21 h kuci. Nesto kasnije sam nazvao jednog drugara. Pitam ga jel istina ono sta sam nacuo. Covek je odgovorio potvrdno. Posle na SOS kanalu gledam emisiju. Sarmantna voditeljka i gosti : Stanislav Karasi i Nikola Simic - novinar kojni je po meni uvek biranim / realnim / recima pisao i govorio o NASOJ VOSI. Negde pred kraj emisije voditeljka saopstava da imaju nezvanicnu informaciju da Bekvalac vise nije trener NASE VOSE. Opet zovem drugara, opet dobijam potvrdan odgovor. E onda "na bilc" ulecem u par sajtova koji su takodje objavili da je dosadasnji trener sada vec - bivsi.
Iskren cu biti kao i uvek. Da li to mozda Bekvalac seda u neku od fotelja ?! Sto se tice Batine ostavke. Ako se nevaram Bata je vec jednom otisao, pa se vratio. Covek je bio zaduzen za sportska pitanja / da li sam dobro formulisao ?! /. Mozda se osecao odgovornim jer igra NASE VOSE je stvarno bila blaga katastrofa. Vidim kako novinari, tako i vi ovde na forumu spekulisete o mnogim imenima. Iznosim jednu cinjenicu. Oni tamo su dali sansu mladim trenerima, Jankovicu / imao uspeha /, Jokanovicu / ima uspeh /. Da li je resenje mlad trener, zeljan dokazivanja, zeljan uspeha ... ?! Ako je to najbolje po NASU VOSU onda cu navesti samo neka imena: Goran Saula, Grujic, Sinisa Mihajlovic / "u tesnoj" je vezi sa Batom /, ... E sada ni su za baciti ni oni srednje generacije: Dzimi Maric, Milan Djuricic, Branislav Novakovic, Sasa Nikolic, Ratko Dostanic ... O "starom smekeru" Dragoslavu Stepanovicu je suvisno pricati, Ilija Petkovic nije tako los kao sto vecina vas misli, Ivica Brzic je uvek imao moje simpatije, pre svega zato sto je gospodin covek. Ne bi bilo zgoreg razmisljati i o treneru - strancu / mada mislim da to nije najsretnije resenje /. I pored svih ovih imena ja bih bio najsretniji kada bi na klupi NASE VOSE kao sefa video SLOBODANA BOBETA PAVKOVICA. Sinoc sam cuo da NASOJ VOSI treba covek, "strog" trener koji ima autoritet.
I jos nesto. Mislim da Bata ceka pocetak sledece godine kada bi trebao da "na snagu" stupi Zakon o privatizaciji u sportu. Da li ce on, mozda Mandaric ili pak neko treci postati "baba" - gazda NASE VOSE ?! Prepustimo to vremenu pred nama. Misljenja sam da dosta mozemo da uticemo tu i mi navijaci. Gresim li ?!
Eto i ja da se oglasim povodom ove najaktuelnije teme.
madda fakka

Post by madda fakka »

MTSMONDO NAPISAO:

Bekvalac napustio klupu Vojvodine
Ponedeljak, 20. oktobar 2008. 21:40

Dragoljub Bekvalac više nije šef stručnog štaba Vojvodine, prenela je agencija Beta, pozivajući se na izvore iz novosadskog kluba.

Upravni odbor Vojvodine je raspravljao u ponedeljak uveče o Bekvalčevom statusu, ali za sada nije poznato da li će iskusni stručnjak ostati u klubu na nekoj drugoj funkciji.

Trening fudbalera Vojvodine vodio je Bekvalčev pomoćnik, Dragan Radojičić.

Bekvalac je u Vojvodinu došao ovog leta, a prethodno je 1995. i 2001. sedeo na klupi novosadskog superligaša.

U poslednjem prvenstvenom meču Vojvodina je poražena od OFK Beograda (2:1), iako je novosadski tim vodio sa 1:0. To je treći poraz Novosađana u Jelen Superligi ove sezone.

Vojvodina trenutno deli drugo mesto na tabeli Superlige sa "romantičarima", sa po 15 osvojenih bodova.
I Bog je Slaninar...
madda fakka

Post by madda fakka »

Voja wrote:Kad logicno razmislim,Dostanic na nasoj klupi uopste ne bi bio iznenadjenje!!!! :shock:

Da dodam da je Dostanic dao ostavku na klupi Vardara pa je sada slobodan
I Bog je Slaninar...
Владика
Administrator

Post by Владика »

Steta je sto smo u ona teska vremena potrosili puno trenera koji bi danas mogli puno da urade za ovaj klub! Potrebni su mnogi rezovi- nagomilali smo previse igraca,dobar deo ekipe iz raznih razloga nije fizicki spreman a treba procistiti i omladinsku skolu. Molim vas ikliknite na zvanicni sajt i pogledajte ko su treneri omladinskog pogona?!

Sve u svemu vreme je za coveka od autoriteta i ciste biografije! Da li je to Ivica Brzic, Bobe Pavkovic, Sinisa Mihajlovic Dejan Govedarica ili neko treci?
p.s. Ne treba zaboraviti da je Beki i pored svega nas covek i da je nasa kritika nije bila upucena licno prema njemu vec prema njegovom zastarelom vidjenju fudalske igre, koje se na kraju krajeva pokazalo kao pogresno. Beki srecno u daljoj karijeri i da te u buducnosti gledamo na stadionu kao navijaci a nikako vise kao trenera!
Milan

Post by Milan »

podbara wrote:Steta je sto smo u ona teska vremena potrosili puno trenera koji bi danas mogli puno da urade za ovaj klub!
Skroz si u pravu što se ovoga tiče.

Poštujem svačije mišljenje, ali nikako mi se ne sviđa i samo pominjanje nekih imena ovde. Tu pre svega mislim na neke Dostaniće, Tumbakoviće, i njima slične. Neki od njih nemaju niti jednu dodirnu tačku sa Klubom, a neki opet nemaju gotovo nikakvog uspeha u trenerskoj karijeri, već su samo izvikana imena koja se neprestano vrte u krug...

Prvo, i pre svega, hoću našeg čoveka! A nije da ih nemamo...
POŠTO OBRAZ ???!!!
mihailov

Post by mihailov »

Mislite li da je Ivica slucajno bio na omladinskom stadionu?
Napred Voso!
Владика
Administrator

Post by Владика »

B92 wrote:Dragoljub Bekvalac od ponedeljak i zvanično nije više trener fudbalera Vojvodine. Kao i uvek kada su takvi slučajevi u pitanju, fudbalska javnost već je počela da se bavi njegovim naslednikom. Nezvanično, kao kandidati za klupu Vojvodine, spominju se Vladimir Petrović Pižon, koji je pre dolaska Janevskog važio za najozbiljnijeg kandidata za trenera Crvene zvezde, ali i još dva nekadašnja trenera beogradskih crveno-belih, Aleksandar Janković i Ratko Dostanić.

Govori se takodje i o mogućem povratku Zorana Marića.

Iako nije bilo očekivano da odmah po odlasku Bekvalca imenuje novog trenera, UO je u ponedelajk uveče dugo zasedao, što govori i da se već ozbiljno razmišlja o pojedincima, ali se konačna odluka očekuje tek za nekoliko dana...
Ne razumem zasto se spekulise sa imenima ljudi koji nisu nasi? Jankovic i Dostanic nisu vredni ni pice da popiju sa Brzicem a ne da umesto njega sednu na klupu voljenog nam kluba!
Post Reply