5. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Locked

Sta ocekujete u nedelju?

Pobedu Vose, naravno!
30
54%
Ekipe su podjednake, nereseno...
15
27%
Poraz i ulazak u krizu.
11
20%

Total votes: 56

Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja sam rekao da ću da ćutim dok ne prođu oba meča sa blizancima pa da kažem svoje. Ali Dinamo MORAMO da razbijemo. Osvajanje kupa je nešto za šta ovaj tim ima domet i to mora biti prioritet.
Složio bih se da treba da prestanemo po treneru pljuvati non stop, šta god da se desi, mi po njemu. Ne mislim samo na Stepija, već i na sve od pre. Kao da su nama treneri jedini problem :cry:
Friend

Post by Friend »

Milan wrote:
SlobaNN wrote: а после неуспеха сви су криви вичи се Степи одлази и слично. Чему то :?: Ајде више пустите човека да ради свој посао :!:
Možemo mi njega pustiti da radi do 2012, ali sa njim (sada je to i definitivno jasno) nećemo daleko dogurati...

Sada sam se vratio iz bg-a. Ostaviću neko opširnije pisanje za sutra. Samo ću reći da je trener JEDINI krivac za ovakav ishod na ovoj utakmici. Sada će se on braniti izjavama kako nam nisu igrali Đura, Stojka, Brka..., kako se eto Gvozdenović na samom startu povredio i poremetio koncepciju igre (glavno da Kiza nije bio u kombinaciji za ovu tekmu :roll: )...

Maksimoviću marš u Švicu!!! Tumbaseviću marš u CG!!!

Eh da, ima još jedan krivac za ovaj rezultat, i to veći od Stepija. Da nam nije bilo Kesića izgubili bi bar sa 4:0. Bravo za njega!!!
I ja sam sada stigao sa utakmice,za sada cu se sloziti sa Milanom,a za sutra ostvljam pljuvanje trenera i igraca.Da,i umalo da zaboravim KUP JE NAS :lol: .
ssnigd

Post by ssnigd »

Tadic i Maksimovic su danas, ili sada vec juce, bili dve nule nad nulama. Cak mislim da je Maksimovic otisao u minus.
Tadic celu utakmicu nije prosao pored onog njihovog beka, komicara, svaki put je zbog svoje "brzine" pokreta i odigravanja bio udvojen a cesto i utrojen, pa nije mu bilo tesko oduzeti loptu.
A Maksimovic, koja je tek to igracina. Usao covek na teren i odmah tri dodavanja u noge igracima partizana, koji su od njega bili mozda 2 ili 3 metra(meteri) udaljeni. Gospode Boze. :rage:
Cestitke Medi na solidnoj partiji i pokazao je sada da se ON I NJEMU SLICNI MOMCI moraju gurati u prvi tim, a ne Lazetici Vukajlovici Maksimovici ili koji vec, bilo ih je nazalost podosta da bi se svi mogli popamtiti. Djurovski je bio dobar danas i steta je sto se povredio, jer se vidi da je on trenutno glavni organizator nase igre, tj najkreativniji je od svih, i treba da igra.
Plec je uz Kesica drzao odbranu u prvom delu, kasnije im se prikljucio Pekovic i nesto malo i Lovric.

Slabo bledo kukavicki. Za mene najblaze receno ocajno. Cupanje usiju mora da bude u ponedeljak na treningu, a i veceras pred spavanje u krantinu.
Last edited by ssnigd on Mon Sep 21, 2009 1:03 am, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
mihailov

Post by mihailov »

SlobaNN wrote: а после неуспеха сви су криви вичи се Степи одлази и слично. Чему то :?: Ајде више пустите човека да ради свој посао :!:

Mislim da ce se vidjenje nas koji smo bili danas u Bg u velikoj meri poklopiti jer se iz aviona videlo da je trener glavni krivac za neuspeh i da bi se vratili kuci sa petardom da nije bilo raspolozenog Kesica koji je vadio lopte koje su vec davno vidjene u mrezi.
Stepi je izveo postavu Kesic-Gvozdenovic-Plec-Pekovic-Vulicevic-Medojevic-Tumbasevic-Djurovski-Tadic-Stjepanovic-Mrdja.Gvozdenovica je nakon povrede ubrzo zamenio Lovric koji se rotirao sa Pekovicem.
Sta reci,nego da je utakmica postavljena i odigrana kukavicki.Igraci su se trudili i davali sve od sebe,ali jednostavno postavka igre nije dozvoljavala da se ugrozi gol protivnika.Kesic je vec u prvom poluvremenu imao pune ruke posla i u tim trenucima delovao je nesavladiv,sto bi se zargonski reklo "zacarao je gol".Izlazio je Dijara sam pred njega,sutirali su mu slobodnjake u raslje,glavom su pretili iz prekida...nije pomoglo.Djordje Babalj nije ni upola intervenija imao lani na ovom stadionu koliko nas talentovani golman veceras!
Da ne bude da se igralo samo viktorije(a igralo se dobrim delom utakmice), i nasi su pripretili u par navrata prvog poluvremena preko Mrdje,Tadica i Stjepanovica,medjutim sve je to rezultiralo nekim polusansama...
Drugo poluvreme-opste sivilo naseg tima i totalna dominacija jednog loseg,bezidejnog partizana.Redjali su se napadi gladnog protivnika,a mi smo imali jedinu ozbiljnu sansu preko danas mnogo korisnijeg Slavena koji je makazicama pokusao da savlada Bozovica.
Gol odluke stize u 76.minutu posle skolske akcije Beogradjana u 2,3 poteza gde nam je odbrana totalno ispala i rezervisti Brani Ilicu nije bilo tesko da savlada do tada svemocnog Kesica.Pre tog gola Stepi je izvrsio cini mi se sve 3 izmene u cilju da odbrani svoj gol(sem Gvozdena) i prostora za Hucisvilija i Aleksica nije bilo.I tih posledniih 15 minuta smo se takodje branili i nije bilo nikakve sanse da dodjemo do izjednacenja sem jednog slobodnjaka koji je zavrsio pored gola.
Ne znam sta se desava sa ovim timom,to nije ona ekipa koja je igrala dvomec sa Austrijom,vec 2 utakmice nemamo ideju kako da postignemo gol.Zadnja linije ponavlja iste greske iz meca u mec,a sredina nema nikakvo resenje u napadu.Rezultat danasnje utakmice je najmanji problem,pobeda nad zvezdom bi nas vratila na vrh,ali sa ovakvom igrom mozemo komotno da odustanemo od prva 2 mesta.Igraci se trude i pokazuju htenje da nesto naprave i nemam ni najmanju zamerku na njihov racun.Oni su danas izgledali kao rastrcana decica koja ne mogu da se nose sa veteranima zbog nedovoljnog iskustva.Da li je u pitanju stvarno kvalitet,da li bolja fizicka sprema(pa pobogu,igrali su mec sa Tuluzom pre 2 dana) ili losa postavka igre?
Naravno da ne treba zahtevati ostavku Stepija,tek je poceo,nek radi svoj posao,ali kritike su danas itekako dobrodosle!Kukavicki pristup,igra na bod nisu odlike nijednog sampionskog tima!
I jos nesto,nakon napisanog teksta u negativnom raspolozenju:
Dok je ovakvog zalaganja,znojanja i odnosa prema klubu i grbu meni titula uopste nije potrebna :!:
Napred Voso!
soderstorm

Post by soderstorm »

Da se sagledaju cinjenice izgubili jesmo ali cemu sada Stepi odlazi, zato imamo lepe rezultate kada nam treneri odlazi posle 5 utakmica u prvenstvu.

Covek ima dve godine ugovor lepo je receno idemo na visok plasman rano je pricanje o tituli. Ostaviti ga do kraja ugovora videti da li ce se nesto promeniti ako ne lako ga je otpustiti. Postavljen cilj trenera je borba za titulu prvenstvo je jos u toku ima jos dosta da se igra. Neuspeh ce biti 4-5 mesto koje ne vodi u Evropu e onda ga treba otpustiti jer nije ispunio trazeno. Zasto se ne ugledamo na Evropske timove, eto recimo imamo princip Real Madrid das mu igrace i trazis od njega trofeje, covek ne ispuni zadato i lepo dobije sut kartu ali ga zato ne diraju do poslednjeg kola. Menjanjem trenara nista ali bas nista necemo postici vec cemo postati lakrdija.

Koga sada za trenera. Beki 9 put, Brzic 11 put itd. E cuo sam da je Jokan slobodan sto nebi njega.

Mi smo tim sa najvise promenjenih trenera a u poslednjih 3-4 sezone smo 3 a prosle drugi. Ne budimo u rangu timova koji menjaju trenere ko carape. To mislim na celu nasu ligu osim Partizana.

Mladi treneri kod nas ne uspevaju primeri Jokana i onog Jankovica.Partizan je probao sa Jokanom ali gde je on sad, nema rezultata u Evropi a osvojio 2 duple krune i opet su ga sutnuli trazili od njega ligu sampiona nije uspeo i razislise. Trenera u Srbiji kvalitetnih skoro da i nema. Sve su to skoro placenici koji samo slusaju svoje nadredjene.
Partizan jedini uspeh u Evropi ostvario sa Mateusom tako da ako zelimo uspeh onda nam treba i strani trener. Eto Anticev primer radio covek godinama u Spaniji i to lepo primenjuje e sad vi zamerate Stepiju sto ne uvede Nemacku disciplinu pa pokusava covek ali zasada to jos ne ide, pa nemoze se ocekivati da Stojadin radi kao Mercedes vec usaditi im malo Nemacke discipline da se igra dok sudija ne svira kraj i bice sigurno napredka.

Aleksic ce sigurno igrati u narednim mecevima, eto Meda vec polako ulazi u proces 11 doci ce i Aleksicevo vreme. Mali Smiljanic dobija sansu polako ali sigurno da ce oni igrati vecu ulogu u timu. Stepi zna sta radi nemoze se od mladih ocekivati da odmah dobiju glavne role u timu. E sto se tice Kize pa bolje da se oporavi 100 % treba nam takav igrac. Zrtvovati ga protiv Partizana kako bi bio spreman za naredne utakmice. Sta da se recimo povredio kao deda Gvozden i primadona Tadic sta bi onda bilo. Valjda se nece vise povredjivati a sam tim i levog beka smo resili. Sada imao i pouzdanu rezervu na golu. Polako ali sigurno dobicemo pravi tim.

E sad sto se tice titule pa dobro neka prvo smanje razliku na kraju sezone da ne bude recimo 20 vec neka bude 6 ili 9 i vec sezona ce biti bolja. Maric je bio drugi sa 20 bodova iza Partizana. I u kupu sto dalje to bolje pa cemo videti gde smo. Samo da ne ispadamo u prvim kolima bez veze. Sto nebi ponovili finale pa sta bude.

Ja cu od Vose biti zadovoljan da pobedjuje u gostima. predhodnih godina sam znao kada god idemo nekom u goste mi gubimo, to se fala bogu malo promenilo. Eto recimo prosle godine sa Cukarickim vodimo dva puta sa dva gola razlike i oni dva puta izjednjace a ove godine smo ih pobedili bez problema 3:1. a tim je bio u istim govnima kao sto je i sada.Zlatno pravilo je da se titule nikad ne osvajaju u derbijima vec na takozvanim malim utakmicama. Neka ljudi pobedjuju u gostima i kod kuce sa 1:0 i siguran sam dacemo svi do kraja biti zadovoljni Stepijem.
tulip

Post by tulip »

Prošlu utakmicu na JNA smo isto izgubili 1-0, ali smo bili zadovoljni jer su se igrači borili, a uprava ih je čak premirala.
Ovu utakmicu nismo ništa odigrali bolje, a ni gore od pomenute, samo sada su nam apetiti porasli, pa smo nezadovoljni porazom.
Osvrnuo bih se na igru partizana koji je u uvu utakmicu ušao na nož. Oni su teškom mukom došli do pobede i kada je sudija odsvirao kraj, njihov trener Stevanović se radovao kao da je osvojio Ligu Evrope.
Ne zaboravite da smo mi ušli desetkovani u ovaj meč (bez Djure, Kize, Stojke, Brke).
Drugo poluvreme smo popustili očigledno pod velikim pritiskom jer je sudija dopuštao grubu igru partizanovcima i mogli smo ostati bez još nekih igrača zbog povreda.
Ovo se naročito odnosi na igru Mede koji je bio zapažen u prvom poluvremenu, ali verujte da je bio najuplašenije u drugom. To je i normalno, jer se nije smelo dopustiti da se partizanovci iživljavaju grubostima nad dečkićem.
Stjepanoviću, grobari nisu oduzeli ni jednu loptu, već su ga zaustavljali grubim faulovima.
Sve tri izmene su bile prinudne, jer su grubostima onesposobljeni bili Gvozden, Tadić i Mario, a Stepi posle nije imao prostora za manevar.
Biće ovo teška, ali nadam se uspešna sezona.
DAJ GOL!!!
ice

Post by ice »

ice wrote:Ako budemo igrali sa Tumbasevicem i Pekovicem kako se najavljuje i sa defanzivnom taktikom na bod,mogu da kazem da sam uveren da gubimo,ucackace nam makar jedan gol.Umesto da igramo napadacki i iskoristimo njihovu losu odbranu,mi cemo im dati priliku da im proradi bas ono sto im najvise valja u timu,a to je napad.Mrdja je bio odsecen protiv Smedereva i to kuci,a sad kao protiv Partizana to nece biti?Ja uopste ne mogu da razumem i shvatim ovu logiku i cini mi se da smo krenuli nizbrdo i da cemo tim putem i dalje vrtoglavo padati.
Sta sam napisao?Jesam li negde pogresio?Nisam naravno.Jesam li takodje pogresio kada sam napisao da Smederevo nije nikakav kvalitet i da ce ih Zvezda pegaziti?Nisam opet.Od sada me zovite prorok,iako mi to nista ne znaci jer sam blago receno ocajan.Vidim,mnogi su me kritikovali,a ja sam samo iznosio sustu istinu,ako se ona nekome ne svidja neka zakopa glavu u pesak i tesi se time da na klupi imamo "nevidjenog morskog vuka i fudbalskog maga".
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
ice

Post by ice »

E sada cu roman da napisem.
Ovo sto se sinoc moglo videti na Partizanovom stadionu je totalna antipropaganda fudbala i horor i strava iz najgorih kosmara.Partizan je bio ocajan,a mi toliko jos gori,uzasni,ma ne postoji rec kojom se moze opisati nasa igra.Ovo je jedna od najlosijih partija Vojvodine u zadnjih 5 godina.Mislim da smo bili bolji i u onom porazu od Zvezde 5:1,tada smo bar igrali otvoreno i stvarali sanse.Ova utakmica je inace bila na nivou neke iz engleske sedme lige,a recimo i nase Srpske lige grupa Vojvodina ili Beograd.
Stepanovic je glavni krivac za sve.I opet ga je protivnicki trener totalno nadmudrio,Partizan je non stop igrao na bokove gde smo bili tanki i ubacivao nebrojeno mnogo centarsuteva u nas sesnaesterac sto su naravno odmah bile za njega i sanse jer mi skok igru jednostavno nemamo.Koristio je i sporost i tromost nase zadnje linije i polako je razvlacio.Tako je i pao gol.
Izmene su bile totalno pogresne,racunajuci i onu pocetnu prinudnu jer je Lovric bio jedan od nasih najgorih igraca.I kada je vec ubacio Lovrica,zasto on nije otisao na levog beka makar da ne smeta,a Pekovic da ostane na stoperu jer je sigurno bolji tu i bar ima neku skok igru?Maksimovic,pa to je bilo smesno,ali zaista,iako mi je bilo tuzno,nisam izdrzao a da se ne nasmejem kada se ono zaigrao kod gol-aut linije.Smiljanic je svakako u toj situaciji bio pogresan izbor,a Aleksic naravno uopste nije igrao i neka mi neko sada kaze da ne postoji sukob izmedju njega i Stepanovica.

KESICU CARE!!!
Junacino,heroju,to sto si ti sinoc uradio za nas klub malo ko jeste.Poturio si svoje telo u zelji da nas spases bruke i katastrofe.Odavno nisam video da neko ovako brani.Ona odbrana Diari na pocetku je odbrana sezone!Kapa dole i ne zasluzujes da ti se ime pominje u kontekstu sa onim ostalim delom tima.
Plecu majstore,sam si drzao celu odbranu,cistio si sta si mogao i poturao glavu tamo gde neko ne bi ni nogu.Tvoje zalaganje na terenu kao stranca u godinama je da se ostale uobrazene igracke persone totalno postide.
Pekovic se trudio,cistio je sta je moguce,uz Pleca jedini je popunjavao nasu skok igru,ali ne moze on da igra nekog kreativca i okretnog igraca,da odigrava duple paseve i prenosi loptu,a upravo je to od njega "el magiko" na nasoj klupi i ocekivao.Nazalost,uklopio se u sivilo,ali nije jednostavno mogao vise,covek ne zna,nije da nece,ALI NE ZNA!
Lovric.Biracu reci zaista iako mi je to jako,jako tesko.Totalna rupa na terenu,pa on ne da ne zna uopste da skoci,on to ni NECE,u par navrata je izbegavao duele i nije hteo da ni poskoci malo,valjda je od stakla pa se cuva.Toliko je puta proplivao da je to neverovatno,i za gol je jedan od krivaca.Ja ne znam sta se desava sa tim covekom?
Gvozdenovic je igrao malo,ali i za to vreme je bio ocajan,mozda bi i nadmasio LOvrica da je ostao,na tacni je Diari namestio zicer sansu,valjda se covek zabunio i pomislio da igra za partizan,toliko mu je stalo do naseg kluba,valjda i koliko do crnog ispod noktiju.Zasto je izasao,a naime radilo se o povredi ledja,ne znam,sumnjivo mi je jako?I jako su simpomaticne te povrede ledja nasih igraca.Svi redom ih povredjuju,a onda se naprasno posle oporavljaju,osim Brkica.
Vulicevic.Poprilicno los,jos je solidno i poceo,ali posle je pao i to totalno,zalosno je sto ga je Lomic vozao kako god je hteo i umeo.Najgora njegova utakmica do sada.
Tumbasevic.Totalna nula,pa i gore od toga,necu da trosim slova na njega,pa on kao da ne postoji na terenu,ne zna ni gde je lopta,a vazno je da je neprikosnoven.Napolje.
Stjepanovic moze da uzme loptu i da je nosi kuci i tamo da vodi ljubav sa njom kada je toliko zeli i nece nikom da je da.Ipak,par puta je to soliranje prolazilo,jedan od manje losih u ekipi.
Tadicu SRAM TE BILO ZA SINOCNU IGRU.SRAM TE BILO I OPET SRAM TE BILO!Nista nisi uradio,nijednom nisi potrcao kao svet,a vrhunac bezobrazluka je bio taj kada su ti drugi namestili stopostotnu sansu i ti si isao sam prema golmanu i umesto da sutiras,ti si krenuo da isceniras penal.To ne prolazi ni u ligi orangutana iz africkih dzungli i zato se poli hladnom vodom da se malo ohladis momak.Jos i ono svadjanje sa sudijama bez razloga,glumatanje i valjanje po terenu,pa ti si momak trebao da odes u Holivud.Na kraju da li se povredio ili ne,djavo ce ga znati.
Djurovski se trudio i jedini nesto pokusavao na sredini,ali nije islo,njemu ne mogu zameriti na trudu,ali mora da popravi kondiciju jer evidentno nema snage za celu utakmicu.
Maksimovic.Pa vredi li nesto uopste napisati o njemu sem da mu se ceo stadion smejao?Tragikomedija.Taj je driblao sam sebe kao da je na takmicenju osnovaca u malom fudbalu.I onda tako zadriblan sa samim sobom gubio kontrolu nad loptom u izglednoj situaciji da centrira iako oko njega nije bilo apsolutno nikoga.A jaci sut od njega ima i bataljon mrava.Ko je samo tebe doveo ovamo da mi je znati?
Mrdja se trudio kao i Djurovski ali je igrao dosta slabo,doduse pitanje je i sta moze tako odsecen u napadu,ali valjda to stari morski vuk na nasoj klupi zna,jer je on tvrdio da ce protiv Partizana prolaziti ono sto nije protiv Smedereva.

Smiljanic je dosta razocarao jer mu nista nije islo,ali malo je i igrao i bacen je u vatru da vadi fleke,a zna se koliko je igrao ove sezone.
Medojevic je bio solidan,trudio se,borio skoro sam sa gomilom igraca Partizana,ali trema je ucinila svoje pa je par puta pogresno,panicno reagovao.Opet je kriv onaj koji ga je postavio tu umesto na Tumbasevicevo mesto.Naravno Tumbasevic je bio na najbezbolnijem mestu,slepao se,i rasturio vezu izmedju Djurovskog i Medojevica.Nula od igraca.

Sta reci sem da nam sledi gotovo izvestan poraz i od Zvezde,jedino ako Bata sada zestoko ne odreaguje.A to znaci kazniti igrace(pogotovo po dzepu),KAZNITI I TRENERA,zavesti gvozdenu disciplinu i visednevni karantin,a ne da igrace vidjamo kako pijance po novosadskim klubovima.Ovo je ocaj,ako ovako nastavimo ne da necemo biti treci,vec kako je liga ujednacena,smesi nam se osmo ili deveto mesto na tabeli.Zacas mozemo dotle dospeti.U prva tri kola smo dobili trenutno 3 poslednje ekipe na tabeli i to Metalac jedva i cim je dosla ekipa iz sredine(Smederevo) mi smo pokazali ko smo i sta smo,to jest da ne mozemo nista.Partizan nam je mogao dati bar 5 komada,a neki ovde pisu kako smo odigrali na nivou,slicno kao prosle godine?!Pa Bekvalac je za ovoga izmislio fudbal.
Ako igraci konacno shvate(a ne verujem da hoce osim izuzetaka) ciji dres nose i da za njih nema boljeg kluba,a isto vazi i za vrlog trenera,mozda,ali samo mozda odigramo ravnopravnu utakmicu sa Zvezdom.
I neka niko ne spominje sudjenje,ovo je bilo jedno od najboljih koje sam video u zadnjih 10 godina.Zaista taj sudija mi vraca neku nadu u nas fudbal.
Nazalost,zestoko smo se obrukali,a mnogi bi mogli da se zamisli zasto je bilo toliko malo nasih ljudi na stadionu(nije bas u pitanju kosarka)?
Naravno u lozi i Gajic i Dubroja,ne propustaju nijednu utakmicu,covek se zapita ko nam u stvari vodi klub?Ocigledno je da opozicija postoji,kao i lobiji.

Za ponasanje onih Turaka(grobara) nemam reci sem da im svima ..... prljavu majku onu iz Muhamedovog harema.Takav prostakluk odavno nisam video,a inace su nas sve proglasili za Polumadjare i Poluustase(ona pesma sto su pevali).Verovatno su nervozni zbog ramazana.
Ima li nade za nas?Mislim da sa nekima u klubu,a posebno Stepijem nema.
Izvinjavam se zbog mnogih stvari u mom postu,ali necu nista da menjam,to je jednostavno moje misljenje i to realno.
Last edited by ice on Mon Sep 21, 2009 5:14 am, edited 5 times in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Ne znam sta je njemu falilo da promeni taktiku i krene sa 2 zadnja vezna, a toliko je ocigledno bilo da ne voli da menja tim koji pobedjuje, totalna katastrofa i stvarno smo ispali jajare i bez muda, a u takvom svetlu nikako nismo smeli da se pojavimo i pokazemo, kao neki Cukaricki koji ceka da primi gol i siluje svog centarfora.
Sta ces ti sad da kazes PICKO JEDNA? Razocaran si opet Aleksicem jer opet nije dao gol iako nije igrao.
Protiv Vranja ce sigurno igrati Aleksic, pa ce onda da bude umoran za zvezdu.
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
Krle

Post by Krle »

Slazem se sa četiri petine monog što je Ajs rekao. Imali smo 10 minuta povezane igre, a opet nismo ni šrišli 16 metara. Kukavički, malodušno, bezidejno, bledo, uz tri pojedinca koji bi imali prelaznu ocenu Kesić, Meda i Peković. Odbrana ispadala redovno, sredine nije bilo, krila se nisu videla, a samim tim ni od Mrđe ništa. I nije mi jasno da Kiza ne dobije priliku. Pa on je sam zaustavljao partizan ranije.
Blagi užas i sramota me je bilo da gledam onakvu beskrvnu igru. A ono što su one fašističke svinje pevale, to je za zatvor. Kakve su to gnjide i bolesnici...
Milan

Post by Milan »

ice wrote:E sada cu roman da napisem.
:mrgreen:
Pa Bekvalac je za ovoga izmislio fudbal.
Nemojmo se baš tako šaliti...

I neka niko ne spominje sudjenje,ovo je bilo jedno od najboljih koje sam video u zadnjih 10 godina.Zaista taj sudija mi vraca neku nadu u nas fudbal.

Za glavnog ću se složiti da je navlačio za partizan u granicama normale, ali onaj pomoćni bliže nama je mahao zastavicom u drugom poluvremenu kao popizdeo!

Nisam ništa pametniji nego sinoć. Kukavička taktika našeg trenera nas je dovela do ovog rezultata. Neverovatno mi je bilo i to da celo drugo poluvreme nismo uspevali da povežemo 3 pasa. Kada bi naš igrač primio loptu, bar tri crno-bela igrača bi ga agresivno opkolili, dok su sa druge strane naši igrači stajali na par metara od njihovih i puštali ih da rada šta god žele. Mogli su da biraju da li će da razmenjuju pasove, šutiraju, centriraju... Da li je to do kondicije ili čega već, to je za nekog stručnijeg od mene...

Da napomenem i da je partizan po prvi put ove sezone igrao sa dva špica.

cigani će nas u NS-u razmontirati...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Да ли је могуће, просто не могу да верујем, пола нас није текму гледало уживо, него преко радија, па овај форум се претвара у опасну пљувачину :shock: Ајде нека неко напише неки стручњак на форуму, шта би он другачије урадио од Степановића :?: Убацио Алексића, који није спреман за 15 минута играња, и шта после, како се одбранити са толико нападача :?:

Шта има везе ако смо изгубили против партизана у гостима, не прија али јбг:?: Колико чујем прво полувреме смо се добро држали и функционисали, претили кидали их у организацији игре и имали пар опасних брзих контри. У другом све кренуло низбрдо због повреда Тадића и Ђуровског.

Није нам први ни последњи пут, шта нападате Степановића који није ни 28. део свог мандата урадио, мука ми је више од сталне смене тренера и кретања од почетка :!: Не могу да поверујем, па не може човек да скрпи тим без Кизе, Ђуре, Стојке, такорећи носиоца наше игре. Побогу, па довољно је да ти фали један играч па да не можеш да се саставиш како треба, а не троје. И плус ти се у току утакмице повреди још троје, значи 6, такоређи пола тима, а остану ти Тумба, Пековић и Максимовић, против комплетног партизана.

Наша деца редовно добијају шансу, и даље смо у трци, враћају се Киза и Ађуру, звезда пада 100%! 8)
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Casual

Post by Casual »

Posto sam utakmicu pratio preko radija ne mogu da dam svoj sud o igri, ali po onome sto sam cuo od komentatora kao da loptu nismo pipnuli. Sve se ovo moze i mora nadoknaditi pobedom nad zvezdom. Kako je komentator na RNS rekao, prema informacijama koje je dobio od ljudi iz kluba, utakmica sa zvezdom ce se igrati u nedelju u vecernjem terminu od 19h.
Volem Vošu!
Krle

Post by Krle »

Ja sam prvi protiv pljuvanja bez osnova, ali gledao sam utakmicu i videlo se da naši igraju kao provincijalci bez želje da daju gol. Pogotovo se to videlo ulaskom "rekreativca". Samo malo srčanosti da su pokazali, ne bih ni reč rekao. Ovako, dobro smo prošli, utakmicu nije videlo puno ljudi, na papiru izgleda da smo bili skoro egal. A izgubismo od onakve jadne ekipe partizana...
budababa

Post by budababa »

Slike ubacene u galeriju (hvala Firminim fotografima i Milanu!):

http://www.fkvojvodina.com/galerija.php?n=25

EDIT: Iz minuta u minut...

http://www.sportal.rs/news.php?id=10278
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Locked