17. kolo: Metalac-Vojvodina 3:1

Locked
Nevernik

Post by Nevernik »

vojvodina jedna jedina wrote:Zar se ne secate reci Sive eminencije od pre dve tri nedelje:"Mozete vikati,urlati uprava napolje onaj ili ovaj" uzalud trosite energiju.Na osnovu ovoga mozemo da zakljucimo koliko se mi navijaci pitamo...
Ja se ne secam kad sam zadnji put cuo uprava napolje na stadionu.
Jedno je sigurno, kuckanje po raznim forumima nikada nije dovelo, niti ce ikada dovesti do promena.
lala sa Istoka

Post by lala sa Istoka »

Minja wrote:P.S.Pitanje za g.Djuricica: Kako bi izgledala poslednja linija kod Vas? Meni deluje da tu resenja nema. Sve sto se sada radi je obican krpez.
Karan na beku? Alo bre... pa ko tu koga...?
Ovo i mene interesuje
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:NEKAD (Pre godinu dana):
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - BANJIK 0 0 . Fudbaleri Voshe bili su bolji u svim segmentima igre ali nisu postigli gol , jedino je Mario Djurovski zaradio crveni karton .
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - SIGMA 2 0 uz odlicnu igru golovima Tadica i Hucisvilija , mnostvo sansi i precka Djurica .
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - SEUL 1 0 Strelac Slaven Stjepanovic u 85. minutu . Odlicna igra nase druge postave .
I SAD:
Siva Eminencija wrote:I to direktno iz kornera. Igrali smo odlicno i propustili niz sansi. Posebno se istakao Nemanja Bilbija i u drugom delu Aleksandar Katai.
Kao jaje,jajetu.... Da li se tamo rade doping testovi posle utakmice!? :lol:

Ja sam za to,da se prvenstvo Srbije igra u Antaliji.Potpisujem titulu!!! :wink:
Ovakve stvari nas unistavaju.... Kada budemo realniji malo u pogledu na svet oko nas,osecacemo se mnogo bolje... a do tada... 7 dana raja,pa 7 dana pljuvanja i tako u krug.Dodao bih samo jos jednu recenicu,jedno poredjenje,ali ne smem.... zamrzecete me svi... :wink:
Image
Marcello

Post by Marcello »

Nevernik wrote:Ja se ne secam kad sam zadnji put cuo uprava napolje na stadionu.
A, od koga si očekivao da to čuješ??? Od nas 20 na istočnoj i 100-inak ljudi na zapadnoj tribini? Pa, gde mi možemo da oteramo ex-švercera farmerki, sad "uspešnog poslovnog čoveka" (Serbian dream)!!!

To će oni sa fantomkama da rade...Znaš, oni, što se kadgod pojave na televiziji...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Meni se čini da bi mi srce bilo punije kad bih protiv Čuke čuo sa sve tri tribine UPRAVA NAPOLJE, nego kup da osvojimo.
Ali i jedno i drugo je science fiction...
Io odio Belgrado
Turija

Post by Turija »

Čestitam Spartaku na pobedi i preuzimanju trećeg mesta :!:
Jeste da nemaju najboljeg strelca Super Lige, najboljeg i najperspektivnijeg levog i desnog krila, najboljeg levog beka i stopera, ali zato imaju trenera koji se pita i odlučuje ko će na zeleni teren.
Odoh ja ovog proleća do Subotice, da promenim vazduh.A može dosta stvari da se vidi u tom lepom gradu.Fudbala sigurno - i mnogo više nego što sam se nagledao na našem Stadionu.
Kad prodaju našeg kapitena i njegovog zamenika, umetnika u kopačkama na sredini terena, i još neke ,,najbolje", evo mene da vidim tu novu: Našu Vošu.
Žao mi jedino Brke i ostalih poštenih momaka :cry: (dve utakmice 5 golova - mislite da mu to ne broje i raduju se Njegovoj nesreći).
Biće mi žao i Djumija, ako se upusti u avanturu.Još jedne pripreme su uzalud potrošene (a eventualna, treća sreća trenerska je zaista retka, zato se toliko i pamti u našem narodu).
Last edited by Turija on Sat Mar 06, 2010 8:25 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Nevernik

Post by Nevernik »

Marcello wrote:
Nevernik wrote:Ja se ne secam kad sam zadnji put cuo uprava napolje na stadionu.
A, od koga si očekivao da to čuješ??? Od nas 20 na istočnoj i 100-inak ljudi na zapadnoj tribini? Pa, gde mi možemo da oteramo ex-švercera farmerki, sad "uspešnog poslovnog čoveka" (Serbian dream)!!!

To će oni sa fantomkama da rade...Znaš, oni, što se kadgod pojave na televiziji...
Onda nista.
Nastavimo da kuckamo po forumima.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Voja wrote:
Voja wrote:NEKAD (Pre godinu dana):
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - BANJIK 0 0 . Fudbaleri Voshe bili su bolji u svim segmentima igre ali nisu postigli gol , jedino je Mario Djurovski zaradio crveni karton .
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - SIGMA 2 0 uz odlicnu igru golovima Tadica i Hucisvilija , mnostvo sansi i precka Djurica .
Siva Eminencija wrote:VOJVODINA - SEUL 1 0 Strelac Slaven Stjepanovic u 85. minutu . Odlicna igra nase druge postave .
I SAD:
Siva Eminencija wrote:I to direktno iz kornera. Igrali smo odlicno i propustili niz sansi. Posebno se istakao Nemanja Bilbija i u drugom delu Aleksandar Katai.
Kao jaje,jajetu.... Da li se tamo rade doping testovi posle utakmice!? :lol:

Ja sam za to,da se prvenstvo Srbije igra u Antaliji.Potpisujem titulu!!! :wink:
Ovakve stvari nas unistavaju.... Kada budemo realniji malo u pogledu na svet oko nas,osecacemo se mnogo bolje... a do tada... 7 dana raja,pa 7 dana pljuvanja i tako u krug.Dodao bih samo jos jednu recenicu,jedno poredjenje,ali ne smem.... zamrzecete me svi... :wink:

Vojo, uz duzno postovanje, mislim da se to ne odnosi na forum. Mnogi forumasi su iznosili kritike na odredjene segmente i posle pobede nad Kulom. Pripremni period je vise propracen u euforiji zbog Bilbije koji trenutno opravdava ocekivanja. Svesni da cak i Rumuni izvode rezervne timove protiv nasih ekipa, nismo mi skocili do neba posle pobede nad Temisvarom.

Tekstovi koje si citirao su potpuno razumljivi. Svaki klub ima novinare koji ce za 1L brlje i boks cigareta pisati bajke, takav je slucaj i sa Vojvodinom.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Pa skoro svi ovde sa foruma idu i na utakmice,tako da masa sa stadiona i forum,to ti dođe nekako isto.
Ne možemo mi nekog tek tako da oteramo,ali možemo da iskažemo svoj stav,nije uopšte zanemarljiva ta činjenica.
Zatim,situacija ipak nije tako crna i uz par dobrih poteza moglo bi da se vidi svetlo na kraju tunela.
Babića oterati,Nestorovića poslati negde na kaljenje,takav amater nije ni za našu Prvu ligu,Mrđu zacementirati na klupi,Panteliću reći da ne daje glupe izjave,kao i Rabrenu,dati šansu Mitoševiću,Smiljaniću,ali i mladom Kovačeviću(zašto da ne kada nemamo boljeg?) u odbrani i stvari će već same po sebi biti potpuno drugačije.
Dovesti i Djumija za trenera.Naravno sve ovo vredi samo ako postoji dobra volja i uprava se dozove pameti.Ako ne,onda je vreme da udrimo drvljem i kamenjem po njoj što se kaže,pa jednom mora biti vreme i za to.Bitno je da niko ne klone duhom.
Turija,očekujem te na stadionu,ajde da vidimo šta će biti na Čukaričkom.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Klub je produzio ugovor sa Mrdjom, nema sanse da vidi klupu. Nadam se da se nase muke zavrsavaju na leto i da ce neko kupiti kapitena.

Smiljanicu dati sansu makar i na neprirodnoj poziciji levog beka. Jak je i brz, sigurno nece biti los u defanzivi poput Nestorovica. Jos i moze opasno da zvekne na gol.

Slazem se za Mitosevica. On je za mene mozda i nas najveci talenat, kazem mozda iz razloga sto sam ga gledao u izrazito limitiranom vremenu.

Sta cemo sa Tadicem? Koliko mogu da vidim iz izvestaja, Tadic ni danas nije imao produktivnu partiju. Dokle ce Tadic imati tretman poput kapitena?
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
ice

Post by ice »

Tadić je takođe problem.
Međutim situacija sa Mrđom,Nestorovićem i drugim štoperom je neizdrživa.
U svakom slučaju setimo se Djumijevih reči da bi Mitoševiću dao deset utakmica kao starteru bez obzira kako momak odigrao.A verujem da bi pokazao šta ume.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
budababa

Post by budababa »

ice wrote:Zatim,situacija ipak nije tako crna i uz par dobrih poteza moglo bi da se vidi svetlo na kraju tunela.
Ice, čitajuci ovaj tvoj post setio sam se jednog davno otvorenog topika na RF forumu. Tada smo isto bili na raskršću puteva (koliko smo samo puta bili na raskrsnicama, nije ni čudo da smo zalutali) i sažvakavali slične priče kao i danas. U oči mi je upao jedan novinski članak objavljen u "Politici", u kome se govorilo o temeljnim promenama u organizaciji subotičkog Spartaka - dovođenje u klub ljudi koji nose Spartak u srcu, oslonac na omladinsku školu i klince iz okoline, "škartiranje" do tada povlašćenih igrača kojima je mesto u timu bilo zagarantovano... To je bilo pre samo tri godine, a Spartak je tada igrao drugu ili čak treću ligu. Danas im gledamo u leđa. Dakle, ne treba izmišljati točak ili toplu vodu. Ali, izgleda da ljudi u klubu (da li iz neznanja, dokolice ili, ne daj Bože, zle namere) hoće upravo to. Recept je vrlo jednostavan, pitanje je samo šta kuvar zaista hoće.

http://www.red-firm.ns.co.yu/forum/viewtopic.php?t=1354
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Danasnji rezultat me nije nimalo potresao, ali nimalo, prosto ocekivao sam ga! Od trenutka kad je sudija odsvirao kraj meca sa Kulom predosecao sam ovakav epilog! Ne razumem vas, vi ste kao nesto iznenadjeni? Pa koju ste vi utakmicu gledali proslu subotu na Karadjordju? Neki su cak pisali hvalospeve ko poludeli, a ja nisam video jednu jedinu pozitivnu stvar na toj utakmici, ali ni jednu! Mi godinama unazad ponavljamo neke stvari, godinama gubimo utakmice koje uslede odmah nakon "sjajno" uradjenih priprema!

Evo pokazalo se da je ta prica o pobednickom mentalitetu jedno obicno lupetanje i pricanje u prazno, koji crni pobednicki mentalitet, prvo ti njih nauci sta zanci biti TIM, nauci ih da igraju fudbal, a mani nas nekakvih prica o pobednickom mentalitetu, pa ne pravi se pobednicki mentalitet na silu nego kroz neko samopuzdanje koje prostice iz pobeda i kvalitetnog rada na treninzima!

Odbrana je mnogo smesna, ali ne samo krivicom kvaliteta igraca koji igraju u njoj vec i zbog neorganizacije na sredini terena pa je u mnogim slucajevima i ta ispodprosecna odbrana prepustena sama sebi, usled cega ispadaju krajnje smesni! Mladog Kovacevica prikljuciti timu, taj klinac ima kalibar da postane ozbiljan igrac, ubacite ga makar da trenira sa prvotimcima, a nek igra za omladice, da ga polako spremamo za sledecu godinu!

Meda i Tumba ne trebaju da igraju zajedno, nijedan nije neki znalac, nijedan ne ume da prenese loptu na protivnciku polovinu i da zavrsni pas, dosta bezidejno delujemo kad oni igraju zajedno, a da ne pricamo kako to izgleda kad im je pridodat Adjuru!
Ja bih iskreno stavio Medojevica da igra u paru sa Mitosevicem, a Merebasvilija da igra iza spica, iza Bilbije, i dao bih mu potpunu slobodu(Merebasviliju), s tim sto bih ga terao da dolazi po loptu i da ulazi u taj manevarski prostor! Bokovi Tadic i Smiljanic, a odbranu ni ne zelim da pokusam sastaviti...

Svima nama je valjda bilo jasno da je ova sezona izgubljena tako da ja nesto i nisam potresen ovim porazom, a i znam da ovaj tim uz pravo vodjenje(i neke korekcije u igrackom kadru) sledece sezone moze da postigne ono sto smo zeleli ove godine... Nemojte da Djumija trosimo sada, nek Babic dovrsi posao koji je zabrljao, a na leto kad mu istekne ugovor dovesti Djumija i pustiti njega da koriguje sve sto misli da treba i da nastimuje ekipu po svom ukusu!
Last edited by Grba_NS on Sat Mar 06, 2010 10:11 pm, edited 1 time in total.
servalsorim

Post by servalsorim »

Управа напоље!!!Можда нема бољих али има сигурно оних који малко више воле Војводину!!!
...uno di noi...
Marcello

Post by Marcello »

servalsorim wrote:Управа напоље!!!Можда нема бољих али има сигурно оних који малко више воле Војводину!!!
Ja se potpuno slažem! Samo, šta bi rekla agentura? Ti, to, malo bolje znaš od mene, servalsorim...
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Locked