7. kolo: Vojvodina-partizan 2:0

Locked

Ocekujem

Pobedu Vojvodine
42
61%
Podelu bodova
15
22%
Pobedu gostiju
12
17%

Total votes: 69

PeraSK

Post by PeraSK »

Posebno mi je zapala za oko izjava prešjednika, šta se sada on javlja i ograđuje, kada je tekst istinit? On je našao da priča o huliganima, dok tribine stadiona Karađorđe zvrlje prazne, a stadion je u stanju raspadanja, trpaju nas raznorazne "seljačke" ekipe, što nam Džomba sedi u loži, što se ne zna šta je sa parama od Aleksića itd, itd. O kakvim huliganima on govori, ko to ovde podržava huligane? Šta je u Apelu za sportsko navijanje nesportsko? Pritom je ćutao kada su đilkoši pravili sprdnju sa ubijenom Dejanom Dimitrijevićem i vređaju na rasnoj i nacionalnoj osnovi, ne sećam se da je ijednom to osudio. Čisto da ga podsetim šta su to pravi navijači Vojvodine morali da istrpe...
newnowapv

Post by newnowapv »

Radoye wrote:
One and only wrote:....ili nekom madjarskom psovkom.
Oćo ur išten het senčege anjo pičajo fosomra :P
:lol: :lol:

Ljudi, samo jedno da vas pitam... Konstantno se pise Sia sia Hungaria, a da niste mozda mislili na Ria Ria Hungaria? Posto ja za ovo prvo nikad nisam cuo...

Inace tako nesto izvesti je smekerski, ali moze da nam se odbije o glavu zar ne?
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

newnowapv wrote:
Radoye wrote:
One and only wrote:....ili nekom madjarskom psovkom.
Oćo ur išten het senčege anjo pičajo fosomra :P

Ljudi, samo jedno da vas pitam... Konstantno se pise Sia sia Hungaria, a da niste mozda mislili na Ria Ria Hungaria? Posto ja za ovo prvo nikad nisam cuo...

Inace tako nesto izvesti je smekerski, ali moze da nam se odbije o glavu zar ne?
Ako misliš na bg medije, nema toga što bi mi uradili a da nam oni to ne izvrnu. Zato na njih se ne treba osvrtati...inače, ne vidim drugačije kako bi nam se obilo u glavu?
Io odio Belgrado
newnowapv

Post by newnowapv »

Red Marquis wrote:
newnowapv wrote:
Radoye wrote: Oćo ur išten het senčege anjo pičajo fosomra :P

Ako misliš na bg medije, nema toga što bi mi uradili a da nam oni to ne izvrnu. Zato na njih se ne treba osvrtati...inače, ne vidim drugačije kako bi nam se obilo u glavu?
Pa da, da oni to drugacije shvate nego mi, pa da to totalno izvrnu i upotrebe protiv nas...
kinik

Post by kinik »

Ti sto informises klovna od predsednika o desavanjima oko ovog foruma, poruci mu da pocne da radi u interesu kluba (naseg) i nasih navijaca! Dosta je bilo!
Umesto da se izjavama ulizuje toletu, djuricu i slicnima, bolje da je iskoristio ovo i na semaforu pre utakmice zavrteo nesto ovako...

1966...1989...201x
Somborac

Post by Somborac »

Iz inata svima na stadion! A poruka za batu je da moze svima da nam se sagne, ako mu dozvolimo!

zbog Vose, Novog Sada i cele Vojvodine idemo na stadion, a ne zbog fesen frika i ostalih! Vidimo se sutra!
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

www.partizan.hr wrote:Vojvodina je ove sezone izgubila već 4 boda na svom stadionu. Remizirala je protiv Jagodine i protiv Metalca. Neko neupućen bi iz ovoga mogao izvući zaključak kako će srpski šampion Partizan bez problema doći do pobede na tom istom stadionu. To međutim, nije tako, crno-bele očekuje jako težak zadatak, a evo i zašto: Već godinama je Vojvodini meč protiv Partizana „utakmica svih utakmica“. Ni protiv jednog drugog svog rivala klub iz Novog Sada ne ulazi u utakmicu tako ambiciozno i motivisano. Dovoljno je izvršiti samo jednu površnu retrospektivu međusobnih utakmica Vojvodine i Partizana prethodnih godina, dešavanjima na njima (sportskih, a i onih manje sportskih), a onda sve to uporediti sa nastupima Vojvodine protiv svih ostalih klubova u zemlji i izvući ćete zaključak – da, Partizan je zaista za Vojvodinu „sve i svja“ . Očekujemo zato i ovaj put od Vojvodine maksimalnu „napaljenost“ protiv Partizana, ali se i nadamo jednoj sportskoj i obostrano otvorenoj utakmici u kojoj će i „lale“ igrati na pobedu. Što se Partizana tiče, on drugačije niti ume, niti zna, niti hoće. Čak ni onda kada igra pred protivničkom publikom, a kamoli u „crno-belom gradu“.

Partizan će, naime, samo nominalno biti gost u nedeljnom derbiju 7. kola Jelen Superlige. To da je Novi Sad bio i ostao „crno-beli grad“ – to i mala deca danas znaju, baš kao što su to znala i deca pre 10, 20, 30 ili 40 godina. Navijači Partizana to dokazuju iz godine u godinu, kad god Partizan „gostuje“ Vojvodini. Nema ni najmanje sumnje da će i ovaj put navijači Partizana „okupirati“ stadion „Karađorđe“, a mi koristimo ovu priliku da sugerišemo navijačima našeg kluba (pre svega onima koji će se nalaziti na „Istoku“, mnogo više njima nego onima na „Zapadu“ i „Jugu“) da se na vreme pojave ispred istočne tribine novosadskog stadiona. Postoje naime samo 2 uska prolaza na tu tribinu, kontrole redarskih službi su uvek rigorozne i detaljne, pa se tako i iz godine u godinu dešava da ogroman broj navijača Partizana uđe na tribinu „Istok“ tek onda kad utakmica već uveliko traje. Neka to ovaj put, zahvaljujući ažurnosti naših navijača, bude izbegnuto i neka fudbaleri Partizana u nedelju u Novom Sadu još na zagrevanju osete podršku svakog njihovog fana.
:D
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ma da, mora da su znala i deca od pre 70 godina :D
Io odio Belgrado
car jovan

Post by car jovan »

Хахаахаха навијачима на југу?На ком југу?Јој дебила болесних.То је тачно да ће их бити на Карађорђу,али из свих делова земље и бивше СФРЈ.Добра је ствар што им не игра Крстајић,мада дајем им 90% да ће да нас победе,јер ме ови наши у досадашњим играма нису убедили у супротно.Дај боже да се варам.Како год да се заврши нећу се љутити на ове наше из простог разлога:Једноставно незнају ништа!Осим у случају резултатске катастрофе,али до тога неће доћи.Иначе звезда и хнк домобран су нас побеђивали и кад су били гори од нас,а само ме занима који ће кретен од њихових играча овог пута да нам да гол.Јер нама увек да гол неки њихов играч који ни на тренингу није дао гол :roll:
ice

Post by ice »

Ne želim previše da talasam i zaista svi mi moramo dati i više nego sve od sebe za ovu utakmicu, ali zaista više ne mogu da prećutkujem neke stvari.

Taj isti naš prešjednik ima nedeljivu podršku od strane nekih navijača (mislim na one uglednije) koji ga poprilično gotive iz raznoraznih razloga, a niko to da spomene.Da ne pišem sada dokle sve to ide, mnogi i znaju.Do pre nekoliko meseci kada su nas kantali Metalac, Smederevo, Rad, Zvezda pevana je sasvim druga priča povodom nekih stvari i pozivalo se na neko strpljenje.Gledalo se da se što pre utišaju oni povici " Uprava napolje " .Ispostavilo se da je to bilo krajnje mazanje očiju.Nije ni čudo što prešjednik sebi dozvoljava da vređa gomilu iskrenih i dugogodišnjih navijača Vojvodine kada zna da ima obezbeđenu zaleđinu koja ni prstom neće mrdnuti.Opet, nije ni čudo što je gomili ljudi koji su godinama na stadionu sve dojadilo (počevši od povratka sa finala kupa pa do ovog momenta) i što ne vide bilo kakvu šansu za neko bolje sutra (a tu mislim i na razvijanje navijačkog jezgra) .Proturaju se neke stvari koje nama nisu, niti će biti svojstvene.Kopiramo u mnogim stvarima ove ljigavce iz Beograda, a stidimo se nekog šmeka i stila ravnice osim što se ponekad peva " Jedem luka i slanine..." Neko guranje navijačkog stila je postalo važnije od svega ostalog, iako u ovakvoj situaciji u zemlji to sa nama nema skoro nikakve veze.
Da ne pišem ovde o nekim stvarima baš u detalje i mnogo konkretnije (a mogao bih) , nije mesto za to, ali mislim da je mnogima jasno da mnogo toga ne funkcioniše u našim redovima, samo to neće sebi da priznaju.A baš mislim da je pravo vreme za to i u ovom trenutku kada niko neće reagovati na bestidno ponašanje i omalovažavanje od strane našeg prešjednika za kojeg ne znam otkud ima obraza uopšte da priča o nečemu kada i sam zna koliko je ljudi u životu ojadio (da ne napišem i nešto mnogo gore) na najgore načine.
Kada bi smo jednom očistili naše redove, mnogo lakše bi smo se uhvatili i u koštac sa komunističkom bagrom.
Last edited by ice on Sat Oct 02, 2010 7:27 pm, edited 1 time in total.
Nevernik

Post by Nevernik »

Mogao bi neki moderator da reaguje i da se prekine ova rasisticko-nacionalisticka retorika koja vlada zadnjih nekoliko strana.
Pogotovo sto je Vosa uvek imala mnostvo nacija medju navijacima. Pogotovo sto se ovde cesto moze procitati da smo mi ( bili ) gospodski klub sa gospodskim navijacima.

A da ne govorimo o nekim legendama kluba, koji bi po ovoj novoj logici, trebali da budu stavljeni na stub strama na nekom YoutTube klipu.
Panucci

Post by Panucci »

ice wrote:Ne želim previše da talasam i zaista svi mi moramo dati i više nego sve od sebe za ovu utakmicu, ali zaista više ne mogu da prećutkujem neke stvari.

Taj isti naš prešjednik ima nedeljivu podršku od strane nekih navijača (mislim na one uglednije) koji ga poprilično gotive iz raznoraznih razloga, a niko to da spomene.Da ne pišem sada dokle sve to ide, mnogi i znaju.Do pre nekoliko meseci kada su nas kantali Metalac, Smederevo, Rad, Zvezda pevana je sasvim druga priča povodom nekih stvari i pozivalo se na neko strpljenje.Gledalo se da se što pre utišaju oni povici " Uprava napolje " .Ispostavilo se da je to bilo krajnje mazanje očiju.Nije ni čudo što prešjednik sebi dozvoljava da vređa gomilu iskrenih i dugogodišnjih navijača Vojvodine kada zna da ima obezbeđenu zaleđinu koja ni prstom neće mrdnuti.Opet, nije ni čudo što je gomili ljudi koji su godinama na stadionu sve dojadilo (počevši od povratka sa finala kupa pa do ovog momenta) i što ne vide bilo kakvu šansu za neko bolje sutra (a tu mislim i na razvijanje navijačkog jezgra) .Proturaju se neke stvari koje nama nisu, niti će biti svojstvene.Kopiramo u mnogim stvarima ove ljigavce iz Beograda, a stidimo se nekog šmeka i stila ravnice osim što se ponekad peva " Jedem luka i slanine..." Neko guranje navijačkog stila je postalo važnije od svega ostalog, iako u ovakvoj situaciji u zemlji to sa nama nema skoro nikakve veze.
Da ne pišem ovde o nekim stvarima baš u detalje i mnogo konkretnije (a mogao bih) , nije mesto za to, ali mislim da je mnogima jasno da mnogo toga ne funkcioniše u našim redovima, samo to neće sebi da priznaju.A baš mislim da je pravo vreme za to i u ovom trenutku kada niko neće reagovati na bestidno ponašanje i omalovažavanje od strane našeg prešjednika za kojeg ne znam otkud ima obraza uopšte da priča o nečemu kada i sam zna koliko je ljudi u životu ojadio (da ne napišem i nešto mnogo gore) na najgore načine.
Kada bi smo jednom očistili naše redove, mnogo lakše bi smo se uhvatili i u koštac sa komunističkom bagrom.
:!: :!: :!: Nista za dodati, nista za oduzeti...
Svaka cast za transparent na Mostu slobode!
Ja sutra dolazim, zbog imena FK Vojvodina...zato sto sam na taj isti stadionu dolazio kao klinac sa caletom, kad sam "bio dobar"...sto sam dolazio kada je Vosa osvajala drugu titulu...a ponajvise iz inata, jer necu da dozvolim da me bagra otera sa MOG stadiona!!!
Ako kanis pobijediti, ne smijes izgubiti
KoKanidja

Post by KoKanidja »

Као што сам рекао, свима нам је место на стадиону, без обзира на игру и управу, сада ПОГОТОВО, али и УВЕК после тога мора се доћи на тај стадион, јер без нас клуб не постоји, и ми смо стварно његова слика и прилика.
Некад ћеш доћи, неће ти се навијати, то и треба разумети, али је ЈАКО БИТНО да си ту, са својим другарима које си повео, и међу својим осталим, јер можда само својом појавом дајеш снагу тим играчима (да не улазимо у то какви су и колико се труде и дали их боли курац) који тог дана представљају ФК ВОЈВОДИНУ, и да знају да ипак нису сами. А кад довољно ојачамо и кад се неке ствари ставе на своје место, имаћемо и ту снагу да мењамо, а то никако не можемо ако нисмо ту јер нас онда нико ни не схвата озбиљно.
Зато, немој доћи само ТИ, него поведи и труди се што више људи да крене са тобом, опет кажем - ПОГОТОВО САДА, а и убудуће, без обзира на резултате.
А ако некад од 30 утакмица треба да се навија НИКАД ЈАЧЕ и НИКАД СА ВЕЋОМ ЖЕЉОМ, ТО ЈЕ СИГУРНО ОВА СУТРА !!!

ЗАТО, СВИ НА - С Е В Е Р !!!
Al' desi se da kilometre pešačite skupa,
da pokaže se ko je tu, a ko teška kurva
toftir

Post by toftir »

Ja, nazalost necu moci da prisustvujem mecu, ali ocekujem od onih koji budu dosli da se pojave u velikom broju, i da se bagra ne cuje na NASEM stadionu.

Sutra, prognoza: Vosa - Patlidzani: 1:0

Strelac: Mojsov.
" Only don't tell me that you're innocent. Because it insults my intelligence and it makes me very angry."
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Firma se svojski potrudila da animira što veći broj Novosađana za ovaj derbi. Svaka čast za parole:

Image

Image

Image

Image

Image

Image

Image
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Locked