Nažalost, nisam gledao utakmicu (nisam mogao juče ni pred TV, ni za računar u tih 90+ minuta), ali čitajući komentare, otprilike, jasno mi je kako je sve izgledalo u Jagodini (pogotovo posle opširnije analize Ajsa), tako da se slažem sa tulipom da su nama, ipak, najvažnija 3 boda, a protivnici nek se jedetulip wrote:Sve pohvale za pobedu na startu prolećnog dela. Ipak su najvažnija ta tri boda koja donose neophodan mir i samopouzdanje u nastavku sezone. Drago mi je što je pobeda izvojevana protiv "besnog" protivnika. Kada bi jagodinci tako krvnički nasrtali na partizane i zvezdaše, mogli bi se nadati bodovima i podizanju ugleda svoga kluba.

PS
Ne znam samo zbog čega se sumnja u dosuđeni prenal za nas, kad se vidi (iz aviona) potpuno jasna namera da se Abu ,,raznese" (u opasnom prodoru, po gol domaćih, a korakom je već uhvatio u 16m).
Naš primljeni gol je posledica pada koncentracije u prekidima, gotovo cele odbrane ( i tu je ice potpuno u pravu da se na tome mora ozbiljno poraditi), mada svaka čast za Jagodince, jer su nas nadmudrili na ,,foru" (mislim da to i najviše ,,peče" Pavlovića i Ilića), dok Brka nije stigao, ni realno mogao, ,,isčupati" kiks svoje odbrane.
Imamo samo 1 poraz, a toliko bodovnog zaostatka za partizanima.Gotovo apsurdno, za svaku ozbiljniju evropsku ligu.
Međutim, znajući u kakvoj ligi mi igramo, ništa čudno (svima je najvažnije, tokom cele godine, samo pobediti Vojvodinu, kako napisa ice, i spasiti blizance od opasne konkurencije).Nisam siguran, čak, ni da bi Barsa ovde bila Prvak (jer treba, godinu dana, biti bez poraza i da ti niko ne ,,otkine" 2 boda, u utakmici u kojoj ti je ,,loš dan".
Idemo dalje u podizanje kvaliteta individualne i timske igre - pre svega, zbog nas samih i našeg učešća u evropskom takmičenju (valjda će, dotle, stići i reflektori?).