Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Locked
the Gari

Re: Jelen Super Liga - sezona 2012/13

Post by the Gari »

Znači, naši "sportski prijatelji" su se nameračili da osvoje titulu u Novom Sadu. Ništa... Kanda ćemo, u tom slučaju, ponovo morati nekakvu rekonstrukciju izmišljati. Bogu hvala pa odžaka po tribinama ima kol'ko voleš.
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

I što je još gore, slušaćemo opet na proleće i ovde i po svim ostalim sajtovima teorije (ha, čuj teorije, to su sve iskusni znalci, trebao sam napisati činjenice) o vraćanju bodova iz ove sezone...

Šuška se da bi Donji Srem mogao da igra na Karađorđu svoje mečeve, pa ako srede svoj stadion do pred kraj sezone, taman onda možemo mi kod njih da pobegnemo za zadnje kolo, dok nam se Karađorđe Arena rekonstruiše :mrgreen:
Io odio Belgrado
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Hoce li ti radovi uopste da pocnu do tog zadnjeg kola, s obzirom kad su najavljene pripreme za pocetak rekonstrukcije? Koliko se spremaju ima da nam izgrade Marakanu, onu brazilsku, sa 200.000 kapacitetom :deal: :slon:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Radoye wrote:... sa 200.000 kapacitetom :deal: :slon:
Sta 200.000!? Dok poslednji Novosadjanin ne bude mogao da stane na stadion nece se smiriti! :mrgreen:
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Stexman wrote:
Radoye wrote:... sa 200.000 kapacitetom :deal: :slon:
Sta 200.000!? Dok poslednji Novosadjanin ne bude mogao da stane na stadion nece se smiriti! :mrgreen:
Ma sta Novosadjanin, jel' se zovemo Novi Sad ili Vojvodina, dok ne stanu svi Vojvodjani! Dakle, kapacitet ili 2.000.000 ili nista! :devil: :greenbutt:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Zelja95

Post by Zelja95 »

Jel ovo stvarno istina,da ce Donji Srem igrati na nasem stadionu celu sezonu ili sta? :roll:
Edit: http://www.sportske.net/vest/domaci-fud ... 83849.html
Novajlije u Jelen Supeligi igraće u prvom kolu na gostujućem terenu a odlučeno je da Donji Srem svoje mečeve u kojima je domaćin igra na "Karađorđu".
nboya
Administrator

Post by nboya »

Radoye wrote:Dakle, kapacitet ili 2.000.000 ili nista!
Jbg, nismo sami na stadionu. Treba dodati i jednu tribinu za gostujuce navijace
UPRAVA NAPOLJE!!!
ssnigd

Post by ssnigd »

Zbog cega Donji Srem ne igra u Indjiji, pa to im je najblizi teren i za njih koji su navikli da igraju na malom stadionu, sasvim dobar. :?:
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Helm

Post by Helm »

A šta mislite, koliko smo platili tog što smo od njih doveli? ;)
Uroš

Post by Uroš »

А погодите с ким играмо у седмом колу?Три године исти распоред :mrgreen: а не брините опет ће у задњем колу бити ревијална утакмица.
lexa

Post by lexa »

Koliko sam samo puta cuo na onom amaterskom SOS-u izjavu "ambiciozni Donji Srem" :valcer:
Jesu ambiciozni, kao sto sam ja bio na fakultetu :mrgreen:

Taman smo se resili mrtvog Metalca kad evo novog cirkusa :slon: :ruganje:
DUB

Post by DUB »

Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
limanfkv

Post by limanfkv »

lexa wrote:Koliko sam samo puta cuo na onom amaterskom SOS-u izjavu "ambiciozni Donji Srem" :valcer:

Ne znam kakve su im ambicije, ali znam da nisu namestili nijednu utakmicu u drugoj ligi, i po tome su vrlo posebni. Izgleda da cemo po prvi put imati ekipu koja je totalno nekarakteristicna - ona ne namesta. A samim tim i sa babama da igraju ubedjen sam da ce opstati u ligi, a usudio bi se i da prognoziram da ce biti gornja sredina. Zivi bili, pa videli.
0.0625
1892

Post by 1892 »

Poslednjih 5 kola izuzetno interesantno (pre svega navijacki), Rad, Pazar kuci, pa gostovanje u Nishu posle toliko godina, pa Radnicki Kg kuci, i na posletku Marakana
Come on you Reds!
vosa do groba

Post by vosa do groba »

limanfkv wrote:
lexa wrote:Koliko sam samo puta cuo na onom amaterskom SOS-u izjavu "ambiciozni Donji Srem" :valcer:

Ne znam kakve su im ambicije, ali znam da nisu namestili nijednu utakmicu u drugoj ligi, i po tome su vrlo posebni. Izgleda da cemo po prvi put imati ekipu koja je totalno nekarakteristicna - ona ne namesta. A samim tim i sa babama da igraju ubedjen sam da ce opstati u ligi, a usudio bi se i da prognoziram da ce biti gornja sredina. Zivi bili, pa videli.
Ne bih se slozio sa tobom,ja znam za jednu utakmicu da su sigurno namestili,protiv Novog Sada ovde bilo je 0:1, tako da eto,bar su tu jednu namestili,za ostalo ne znam....
Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Locked