6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina 1:1
Re: 6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina 1:1
Jbg, šteta, izgledalo je da smo bili mnogo bolji u drugom... Ali precka u 90. jbt! 

Re: 6. kolo: Radnički (Niš)-Vojvodina, sreda 18h
E sad da ponovim sta sam svima uzivo pricao pred mec sa partizanima: Ako iz naredna 2 meca uzmemo 4 boda ja cu biti presrecan, jer na Cairu jos niko nije pobedio ove sezone a partizani su tezak plen sami po sebi. I rekao sam jos da ako bude ovakav scenario, da ako partizane izjebemo u dupe a sa Radnickim odigramo nereseno, to ce biti ekstra dobar uspeh.
Sad ce neko mozda reci da nece, ali verujte mi, ovo je odlican uspreh. Da blizanci ne igraju zatvorene utakmice i oni bi se grcevito borili za svaki bod, a uzeti bod na Cairu, na veoma teskom gostovanju, je veliki uspeh.
Naravno, ostaje zal za pobedom jer smo promasili penal i pogodili precku, kako ovaj prenosi na mocartu, cak imali i terensku inicijativu, ali o tome otom potom jer nismo gledali vec "citali" utakmicu!
Sad ce neko mozda reci da nece, ali verujte mi, ovo je odlican uspreh. Da blizanci ne igraju zatvorene utakmice i oni bi se grcevito borili za svaki bod, a uzeti bod na Cairu, na veoma teskom gostovanju, je veliki uspeh.
Naravno, ostaje zal za pobedom jer smo promasili penal i pogodili precku, kako ovaj prenosi na mocartu, cak imali i terensku inicijativu, ali o tome otom potom jer nismo gledali vec "citali" utakmicu!

Ranijih godina bi ovakve utakmice lagano gubili. Posle 1:0 i promašenog penala, mislio sam da će biti isto.
Ali na kraju možemo još da žalimo za 2 neosvojena boda.
Verovatno je trener kriv??? Zar ne Boki?????
Sve u svemu nije velika šteta. Još smo u igri. Očekujem da ćemo se posle 9-og kola izjednačiti sa nkp na tabeli.
Oni tada gostuju u Jagodini i sigurno neće pobediti. Solidna su ekipa a još i naginju musavcima.
Ali na kraju možemo još da žalimo za 2 neosvojena boda.
Verovatno je trener kriv??? Zar ne Boki?????
Sve u svemu nije velika šteta. Još smo u igri. Očekujem da ćemo se posle 9-og kola izjednačiti sa nkp na tabeli.
Oni tada gostuju u Jagodini i sigurno neće pobediti. Solidna su ekipa a još i naginju musavcima.
Protiv koga smo promasili drugi ne mogu da se setim ?vdn slaninar wrote:1-1
promasili smo 2 penala i izgubili 4 boda do sada,steta.
-
Prečka mu dođe plaćanje na ćupriji one glodarske prečke 
A penal smo omašili u prvom kolu protiv Donjeg Srema

Last edited by prijatelj fudbala on Wed Oct 02, 2013 8:12 pm, edited 1 time in total.
Ја нисам незадовољан...По извештају барем ми делује да су играчи гризли, Нишлије су се браниле већину другог полувремена, примили смо тај несрећни гол из пенала (надам се да се Косовић неће усрати због тога сада, дешава се јбг, главу горе), али је Чаир тренутно заиста тешко гостовање и бод није лош исход. Идемо даље, припрема за викенд, па да више скинемо то проклетство Бањице надам се!
Tacno Kaludjerovic u 95 minutuprijatelj fudbala wrote:Prečka mu dođe plaćanje na ćupriji one glodarske prečke

Kući protiv Donjeg Srema u nadoknadi u prvom kolu Kaluđer.fare wrote:Protiv koga smo promasili drugi ne mogu da se setim ?vdn slaninar wrote:1-1
promasili smo 2 penala i izgubili 4 boda do sada,steta.
Jedan klub na svetu volim jaaaa...
-
Bolje bi bilo da smo pobedili, naravno, ali dobar je i bod sa teškog gostovanja! Volim i što sam bio dobar prognozer, iako u lošijoj varijanti - 1:1 i da će jedan gol pasti iz prekida. 

Daj pustite coveka. Svako ima pravo na svoje misljenje. Ni ja nisam zadovoljan vodjenjem ekipe Nikolica, ali mu ne zameram toliko jer skroz mora da menja sve odlaskom Abua. Imao bih jos stosta da zamerim sto opet ne znaci da sam za njegovu smenu. Najvise mu zameram sto znam da to moze mnogo bolje da radi.
0.0625
Da nema ovog mozzart prenosa ja bi bio zadovoljan sa bodom u Nisu. To je postalo najteze gostovanje u ligi (ako izuzmemo zvezdu/partizan).
Ovako izgleda da treba da zalimo za propustenim sansama.
Rad nikad slabiji. Valjda su poslednji na tabeli.
Sve znakovi koji upucuju da cemo da izgubimo
...ali ipak ocekujem lagana tri boda tamo iako ce biti cetvrta utakmica u deset dana.
Ovako izgleda da treba da zalimo za propustenim sansama.
Rad nikad slabiji. Valjda su poslednji na tabeli.
Sve znakovi koji upucuju da cemo da izgubimo

po tekstualnom prenosu bi rekao da je ovo Kaludjeroviceva ubedljivo najbolja partija kod nas, takodje mi se cini da je Jagos bio dobar...Jako je vazno da sledece kolo pobedimo Rad pre pauze u prvenstvu...
Bez obzira kako smo odigrali utakmicu rezultatom nisam zadovoljan. Ovaj mec smo morali dobiti!!!

Ponavlja se ista prica iz sezone u sezonu. Uvek cemo biti tu negde ali nikada necemo nista osvojiti. Cak i kad nam serviraju protivnika po zelji, mi opet u*eremo stvar. Skoro svaki put kada dobijemo blizance mi sledecu utakmicu kiksnemo. Jednostavno, nemamo pobednicki mentalitet onda kada se MORA pobediti. Danas opet prvo poluvreme lose, zasto je tako na svakoj utakmici? Pitanje za g. Nikolica.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Rezultat je odličan (kao i protiv partizana), s obzirom u kakvoj se situaciji naš klub nalazi i koliko dugo ona traje.
Ja kad ne gledam utakmicu, a želim da saznam ko je bio bolji rival, samo pogledam odnos faulova, šuteva i ofsajada (primaran mi je uvek odnos faulova) i skoro nepogrešivo se da zaključiti ko je trebao pobediti.U Nišu je taj odnos bio (po Mocartu) sledeći: 22 napravio Radnički, a 13 Vojvodina, što jasno govori koliko smo bili bolja ekipa i velika je šteta što smo to samo delimično materijalizovali.Ipak 1:1 je odličan rezultat, ako se sagleda kompletna situacija u Voši.

Ja kad ne gledam utakmicu, a želim da saznam ko je bio bolji rival, samo pogledam odnos faulova, šuteva i ofsajada (primaran mi je uvek odnos faulova) i skoro nepogrešivo se da zaključiti ko je trebao pobediti.U Nišu je taj odnos bio (po Mocartu) sledeći: 22 napravio Radnički, a 13 Vojvodina, što jasno govori koliko smo bili bolja ekipa i velika je šteta što smo to samo delimično materijalizovali.Ipak 1:1 je odličan rezultat, ako se sagleda kompletna situacija u Voši.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov