11. kolo: Vojvodina-Radnički (KG) 2:2

Locked
fare

Re: 11. kolo: Vojvodina-Radnički KG 2:2

Post by fare »

One and only wrote:Image

Ovu utakmicu smo morali da dobijemo, a mi gubimo bodove protiv najvecih smecara.
Neverovatno je kako uvek propustimo priliku da izbijemo na vrh.

Od 5 minuta produzetka, njihov coban od trenera se po terenu setao 3. Gamad seljacka.
Tacna je imati 32 suta na gol16 puta na okvir gola i izvesti 13 kornera i ne pobediti pa to moze samo nasa Vosa,salu na stranu da smo samo 3 utakmice od ovih 5 neresenih dobili sto smo realno i trebali imali bi 26 bodova iliti 5 bodova vise od crnih govana i 6 od crvenih govana strasno :frown: spominjacemo mi na kraju prvenstva ove(k) ikseve :x . A bez Trajka nasa odbrana je smesna !!!!
Last edited by fare on Sat Nov 02, 2013 9:28 pm, edited 1 time in total.
Jole

Post by Jole »

Nikolicu, imas od danas jos jednog manje na tribini. Tacnije troje, al ovaj put pricam u svoje ime. Previse puta je tvoj tim ispustio priliku da sedne na celo tabele kad je po drugim rezultatima trebao. Ucinak tvog vodjenja tima je identican svim dosadasnjim u Vojvodini unazad 5-6 godina. To sto smo bod iza lidera nije zato sto smo mi dobri, nego zato sto se pocelo igrati i protiv partizana.

Nemoj vise da zoves navijace recima, nego delima. Veruj mi, mnogo je delotvornije.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Liman 1

Post by Liman 1 »

Moramo biti zadovoljni igrom jer u odnosu na sredu i na vecinu meceva pre ovog, igrali smo povezano i kroz pas stizali do njihovog gola. Sada pisete da je trebalo na 2:0 izvaditi Kaludjera ( ja mislim da on nije trebao ni da pocinje), a da je umesto njega tad usao tumba i da smo dobili ovde bi pisali da je neverovatno kako se povlacimo protiv jedne od najgorih ekipa u ligi. Glavni problem danas kao i kolima unazad bio je Lekovic. Ne razumem zasto taj momak ima toliku protekciju Nikolica. Cigani su dobili tako da smo se svakako priblizili prvom mestu. Ako ponovimo ovakvu partiju, plus ako se vrati Trajkovic i unese sigurnost koja ocigledno fali u odbranu, nece biti problem da dobijemo javor. Treba dati podrsku ovim momcima. Sada smo bar blizi nego ikad.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
playmaker

Post by playmaker »

Ja ne mogu da shvatim da vama ne dopire do glave da jedan Nikolic ne moze biti kriv!

Ovi igraci kao i svi u nasoj ligi u ostalom su ograniceni u svakom pogledu!!!
Jedina razlika nas i blizanaca je sto se oni guraju gde je god to moguce i to je to nikakva vise.

Promenili smo 100 trenera i prica je uvek ista bili i uvek ce i biti makar dosao i Murinjo licno dok u klub ne udju pare i dok ne pocne da se radi kako treba.
Dosta vise sa Nikolicem, bolji u ovom momentu, u ovoj ligi NE POSTOJI!

p.s. da ne pricam sto nismo sposobni ni platu da mu damo na vreme ni njemu ni igracima, a kamoli potencijalnom novom treneru koji bi ga zamenio.
Casual

Post by Casual »

Ovo je da se covek ispovraca. Nek ne pozivaju vise publiku na stadion, i ovoliko nas bolesnika im je dovoljno. Podrsku su imali nasu i kad su primili golove i posle utakmice.
Ali stvarno vise ne znam sta treba da se desi pa da mi pobedimo onda kad je najpotrebnije. Koliko god smo naviknuti na to, svaki put nas sve vise iznenadjuju.
Ne mogu da osporim relativno dobru igru i zelju, ali primiti onakva 2 gola od ove boranije je za mene katastrofa. Nadam se da se Trajkovic oporavlja jer ovog Djurica ne mogu vise ocima da gledam. Ne prodje jedna utakmica da ne napravi kiks. A za ovog Lekovica, Paja je genijalac.
Svaka cast Maretu na sjajnom golu!
Volem Vošu!
shecky

Post by shecky »

Polako ljudi .. ja se sa nekim stvarima sa Nikolicem ne slazem jos od evropskih utakmica i o tome sam i tada pisao , pa su me neki ismejavali tipa eto sad ni Nikolic ne valja aj da ga oteramo ..

Nemam ja nista protiv njega , ali samo malo samo MALO nek razmislja ili neka nekad mozda i procita kako navijaci vide utakmicu pa da ga jebem ,valjda od 1500 ljudi ce biti bar jedan koji je nesto bolje video od njega koji prati utakmicu sa staze!

Snimak utakmica nasih gotvo sam siguran da ne odgleda ni jednom jer ni nema odakle da ga odgleda... jel toliki problem da klub snima utakmice pa da posle sam trener moze da je analizira??!1 Pa jebeni Spartak postavlja snimke celog toka svojih utakmica!

Evo ovom prilikom cu se sloziti 100% sa Liman 1 ,jer da je izvadio Kaludjera svi bi sad rekli vidi p***e brani se protiv ovih supaka ..
Ove slepce je usralo da daju 2 gola iz NICEG na frku i niko na stadionu nije ni sekund pomislio da necemo dobiti ovu utakmicu.
Ali odmah i da se ne slozim sa Liman 1 ,nije Lekovic glavni krivac nego onaj koji ga forsira!

Ali tacna je analiza bila da kad god lose izvedemo aut ili kroner ,iz toga ,znaci iz NICEG protivnik napravi gol sansu! Isto se odnosi i na silovanje lopte ja tebi ti meni od strane stopera i bekova gde UVEK na kraju zaseru i pokolne loptu..
Turija

Post by Turija »

Pokušavam da nešto smisleno napišem (večeras), a da izostavim lične emocije i svoje razočarenje.
Imali smo danas sve, lepo vreme, bolju posetu, izuzetnu šansu da izbijemo na prvo mesto, veoma korektno suđenje, tv prenos itd, itd.., jedino što nismo (nemamo ga odavno) to je individualni kvalitet; a bez individualnog kvaliteta nema ni kolektivnog, tj pobedničkog tima.
Čak i kad neki dobar individualni potez iskoči iz okvira ličnog limita, on se anulira u sledećem potezu - kod drugog aktera, koji treba da ga materijalizuje.I tako; u nedogled.Jednostavno, ne možemo sastaviti liniju do cilja.Bilo kog. Čak i da ova ekipa treba da postane prvak Vojvođanske lige, verujem da ne bi mogla.
Zato, ne treba da se ljutimo i nerviramo.Imamo ekipu koja može na momente, ali ne u bilo kakvom kontinuitetu, i u bilo kom važnom meču.Uvek će nešto faliti.
Druga je priča što se trener Nikolić olako odrekao nekih igrača (a doveo poluigrače, da li poluspremne ili polukvalitetne svodi se na isto).Od blata ćemo praviti Abua i Adjurua, ne zato što su oni ekstra igrači, već zato što je prvi držao napad, a drugi odbranu u igri (za povoljan rezultat).Bez njih dvojice, napad nam je tup i bezopasan, a odbrana nesigurna i šuplja.Vezni red nismo imali ni onda, ni sada -tu smo na istom, tj mučimo se sa igrom.Međutim, onda smo mogli da ga učačkamo, a da ga ne primimo (gol).Sada ni to ne možemo.
PS
@Fruškogorac :cheers:
Last edited by Turija on Sat Nov 02, 2013 9:59 pm, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
kafe bagdad

Post by kafe bagdad »

Још једном се поновила она офуцана да је боље 2000 правих него 10000 никаквих на трибинама. Ја сам јако задовољан данашњим издањем на западу, поготово кад је на терену почела уобичајена иконографија гостујућих фудбалера (превијања, ваљања, одуговлачења). Тек сад се види колика је уствари штета што имамо ту атлетску стазу, јер би свакако били ближе оној сељачини од њиховог тренера, која само што није дошла до казненог простора пратећи судију. Играчи су се заиста борили и изгарали, имали смо и игру и шансе и голове, али како смо и зашто успели да од готов направимо вересију бог свети зна. Срећом, након одгледанох ел комунистика сам се смирио јел сам сигруан да ћемо на полусезони бити први, пошто горе од црних и црвених не може.
shecky

Post by shecky »

I jos jedna stvar .. molim upravu da vrati one normalne BELE mreze!
Mozda se varam ali ove mi se cine baxuznim ,niti mi se svidjaju cak sta vise iritiraju ,nekako bodu oci.
Marcello

Post by Marcello »

Može da priča ko šta hoće, mi smo j.b.ni luzeri i uvek ćemo biti luzerski klub!

Blizanci nam na tacni nude lidersku poziciju i titulu, ali ne...ovaj klub će uvek biti treći, jer nema m..a da se isprsi!

Fuj! :evil:

P.S. Mi smo 7 bodova izgubili kod kuće, od timova iz sredine i sa dna, pa vi vidite!
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
NiNa

Post by NiNa »

Ja stvarno ne razumem ove sto pljuju igrace i trenera posle ove utakmice??? :frown:
Jos je smesnije spominjanje Nastica i Adjurua...kao oni bi nas "spasili", pogotovo Paja koji nas je onda bas bio spasio u 2 tekme protiv Rapida svojim "genijalnostima"?
Nije Nikolic kriv sto Skuletic promasi 3 zicera glavom sa 3m udaljenosti...
Nije NIkolic kriv sto Kaludjerovic moze (samo ponekad) da zabije gol i to sa 2m udaljenosti...
Nije Nikolic kriv sto Enver u kontri 5 na 2 da neverovatno dug for...
Nije Nikolic kriv sto Vule i Enver 10 puta centriraju "na prvu" umesto "na penal" gde je obicno 2 ili 3 nasa igraca....
Kriv je onaj ko je selektirao takve igrace....kriv je onaj ko je kupio i doveo kao velika "pojacanja" Kaludjera i Barica i onog Denkovica, a pogotovo Simona Vukcevica
Utakmice, verovatno najbolje koju je Vojvodina odigrala ove sezone...utakmice u kojoj je Vojvodina bukvalno dominirala 90. mintua i kojoj je pored 2 gola napravila jos bar 4-5 cistih sansi i jos toliko polusansi (jebote kad se setim one kontre 5 na 2 iz 1. poluvremena)?
Igracima se definitivno nista ne moze zameriti....borili su se i napadali sve vreme....
Da, nazalost, dese se i kiksevi pa smo tako primili 2 gola...i to je fudbal...fali Trajkovic definitivno, ali to nam je sto nam je...
Veci problem je napad(aci)...mi imamo Kaludjera i Skuletica koji su takvi kakvi su...
Da oni znaju bolje, ne bi igrali u Vojvodini...
S takvim tipovima se ne osvaja titula....da je ovde recimo raspali Mrdja imali bi bar 4-5 bodova vise...
Publike ocekivano malo, ali atmosfera odlicna,... bez zvizduka, sve vreme se aplaudiralo...
Bice bolje...valjda jednog dana...
shecky

Post by shecky »

Heheh :) Nina veruj mi .. nece NIKAD biti bolje..
Ali.. nije problem sto Enver da dug for sebi ili sto je posvadjan sa loptom , i slicno ali jeste trener kriv kada non stop forsira iste igrace a mi vec skoro pola godine igramo zvanicne utakmice ,i to naravno sa potpuno ISTIM igracima!! ,pa normalno da ce umor stici svakog pa zamisli cak i Vuleta i Envera.

Ne mozes kritikovati Barica i Denkovica kada ih iskreno nismo ni upoznali na terenu .. to sto su odigrali mozda 2 utakmice i nije bas za ocenu zar ne?

A sto se Adjurua tice on je bez premca bio najbolji zadnji vezni u ligi ,njega niko ziv nije mogao preci i bio je tata kada moramo braniti rezultat.
Paja svakako ne spada medju najinteligentnije igrace ali za Lekovica je Roberto Carlos!
ssnigd

Post by ssnigd »

Polako sa teranjem Nikolica. Najbolje sada posle tri lose utakmice da teramo trenere. Posle dodje novi trener, sredi tim na par novih utakmica, pa onda opet hvalospevi i onda opet par losih utakmica pa opet teranje. Ponekad ste gori od tinejdzerki, hocu da se j**** necu da se j****
Kritika je uvek dobrodosla ako neko zna da je shvati kao takvu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
laki

Post by laki »

Ne da je Nikolic kriv za poraz vec samo tako! Na 2:0 se izvodi Kaludjer i ubacuje neko iz veznog reda, Tumba ili Vukcevic. Trebalo je stati na loptu i rutinski privesti utakmicu kraju. Sta koji k***c stoji pored linije, treba da im kaze sta da rade a ne da srljamo na gol kao da gubimo i da im otvaramo kontre! Sami smo sebi dali 2 gola, ali to je trener trebao da spreci pravovremenom izmenom (izmenama).
Daleko od toga da sad ja pozivam na neki linc Nikolica, ali ne da je kriv vec samo tako!!

Igracima nemam nista da zamerim, stvarno su se borili do jaja. To sto sam ja ljut sto smo i dalje 2. na tabeli umesto da budemo prvi, i sto nam se sve namestilo kako treba, za to nisu krivi igraci. Steta sto Nikolic nije znao kako da takticki privede utakmicu kraju i da sad imamo 2 boda vise na kontu.

Nadam se da bar nije pricao neke otrcane fraze na konferenciji posle tekme vec da je priznao svoju gresku.

PS: Lekovic uzas, ne znam kakav je bio u Radu nisam pratio, ali ovo sto on pruza na terenu je suvi prosek. Takvih u ligi ima koliko zelis. Mislim i Kaludjer je katastrofa ali danas je ludovao u drugom poluvremenu [a ne mogu da ga pljujem. U prvom sam hteo da uletim na teren i zadavim ga!!
Last edited by laki on Sat Nov 02, 2013 10:29 pm, edited 1 time in total.
Image
fare

Post by fare »

laki wrote:Nina, gari, ne da je Nikolic kriv za poraz vec samo tako! Na 2:0 se izvodi Kaludjer i ubacuje neko iz veznog reda, Tumba ili Vukcevic. Trebalo je stati na loptu i rutinski privesti utakmicu kraju. Sta koji k***c stoji pored linije, treba da im kaze sta da rade a ne da srljamo na gol kao da gubimo i da im otvaramo kontre! Sami smo sebi dali 2 gola, ali to je trener trebao da spreci pravovremenom izmenom (izmenama).
Daleko od toga da sad ja pozivam na neki linc Nikolica, ali ne da je kriv vec samo tako!!

Igracima nemam nista da zamerim, stvarno su se borili do jaja. To sto sam ja ljut sto smo i dalje 2. na tabeli umesto da budemo prvi, i sto nam se sve namestilo kako treba, za to nisu krivi igraci. Steta sto Nikolic nije znao kako da takticki privede utakmicu kraju i da sad imamo 2 boda vise na kontu.

Nadam se da bar nije pricao neke otrcane fraze na konferenciji posle tekme vec da je priznao svoju gresku.
Laki mala ispravka nismo 2 nego 3 a mozemo pasti i na 4 mesto :( .
Locked