In Memoriam: Vujadin Boškov (1931-2014)
- Robi_D_Slanna
Re: In Memoriam: Vujadin Boškov (1931-2014)
Neka mu je večna slava
Jedem belog luka i slanine, trebalo ne trebalo, jer tako sam u mogućnosti...
- Toto Riina
Вечна слава легендо, хвала за све!!!
-
"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Zju, ovo je vrh. Kapa dole!
Re: Počast velikom Vujketu
Sramotnih 70-ak ljudi na pomenu danas, a i to najvise zahvaljujuci Firmi. Da smo se skupili samo mi koji svakodnevno kritikujemo i kenjamo ovde na forumu, bilo bi nas vise...
Sto rece prijatelj Uporan "Zamisli koliko bi ljudi doslo da mu se odaje pocast u Djenovi"...
Sto rece prijatelj Uporan "Zamisli koliko bi ljudi doslo da mu se odaje pocast u Djenovi"...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- никад агенција фкв
Баш срамота!
- churguzijanac
Zbogom legendo!
Kad budes gore divanio sa doticnim, kazi mu molim te da nam sto pre posalje jos jednog takvog kao ti
Kad budes gore divanio sa doticnim, kazi mu molim te da nam sto pre posalje jos jednog takvog kao ti
grafit je fenomenalan,svaka cast!
jedino sto bi po meni trebao da se nalazi umesto grafita onog na jugu... vujadin boskov je najveci sin fk vojvodina i najveca licnost (pored koste hadzija) u stogodisnjoj istoriji i klinci koji dolaze na stadion treba da svaku utakmicu vide njegov mural na stadionu,da njegov lik i delo ne bi bilo zaboravljeno,a ne da gledaju onu bruku i sramotu od onog olosa sa brzim cvidzama...
VUJADINE HVALA ZA SVE,I NEKA TI JE VECNA SLAVA!
jedino sto bi po meni trebao da se nalazi umesto grafita onog na jugu... vujadin boskov je najveci sin fk vojvodina i najveca licnost (pored koste hadzija) u stogodisnjoj istoriji i klinci koji dolaze na stadion treba da svaku utakmicu vide njegov mural na stadionu,da njegov lik i delo ne bi bilo zaboravljeno,a ne da gledaju onu bruku i sramotu od onog olosa sa brzim cvidzama...
VUJADINE HVALA ZA SVE,I NEKA TI JE VECNA SLAVA!
-
Mi smo jedan govnarski grad koji mrzi svakog ko se izdigne iznad malograđanskih standarda močvare. Pogotovo one koji postanu veliki u svetskim okvirima. To bi trebalo svakom da bude jasno.Milan wrote:Sto rece prijatelj Uporan "Zamisli koliko bi ljudi doslo da mu se odaje pocast u Djenovi"...
U Đenovi bi juče sigurno bilo nekoliko hiljada ljudi.
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
... MODERNA OMLADINA!
https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
divizija wrote: jedino sto bi po meni trebao da se nalazi umesto grafita onog na jugu...
Htedoh napisati istu stvar...
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Ultra slanina
Dnevnik 03.04.2014.
- Grof Žekula
- Administrator
Sinoć je stadion (više od 70.000 duša) u Minhenu minut vremena ćutao, večeras će to učiniti Stamford Bridž (više od 40.000 duša) NAŠEM Vujadinu Boškovu. O Đenovi, Madridu, Roterdamu...neću ni da razmišljam.
Zar 200 duša novosadskih (čast onima koji zaista nisu mogli da dođu i behu sprečeni) ne može minut vremena da (dođe i) ćute u ul. Vase Stajića i odaju počast NAJVEĆEM među nama?
Veličina Boškova je baš vidljiva ovih dana - ko se sve, na koji način i kojim rečima oglasio povodom njegove smrti. Još jedan od amaneta našeg Vujketa!!!
Niko (verovatno i nikada) kao On!!!
Zar 200 duša novosadskih (čast onima koji zaista nisu mogli da dođu i behu sprečeni) ne može minut vremena da (dođe i) ćute u ul. Vase Stajića i odaju počast NAJVEĆEM među nama?
Veličina Boškova je baš vidljiva ovih dana - ko se sve, na koji način i kojim rečima oglasio povodom njegove smrti. Još jedan od amaneta našeg Vujketa!!!
Niko (verovatno i nikada) kao On!!!
Nažalost i ja nisam mogao da dođem, jer sam išao na jednu sahranu, na koju nisam mogao da ne odem.
Jako mi žao i velika je sramota da neko ko je Novosađanin nije mogao da dođe u Vase Stajića, u samom centru grada, u terminu koji je idealno izabran.Nemojte puno zameriti ljudima sa strane, a takvih je dosta na ovom Forumu, mada svi podležemo tradicionalnoj inertnosti, zbog koje se često kajemo, međutim svako od nas nosi Vujketa u srcu i istinski žali.
Istina je da bi u Đenovi, Madridu, Napoliju, Den Hagu....bilo na hiljade ljudi, to je definitivno, jer vidimo koliko se se ljudi upisalo u IN MEMORIAM VUJADIN BOŠKOV na našoj naslovnoj strani.I tu ih je više od nas.
Predlog:
Treba zaustaviti slajd na našoj naslovnoj strani i da stoji samo In Memoriam Vujadin Boškov, najmanje 40 dana, mada bi ja predložio punu godinu.
Ko bude mogao neka ode u Begeč, na poslednji ispraćaj Legende.
Jako mi žao i velika je sramota da neko ko je Novosađanin nije mogao da dođe u Vase Stajića, u samom centru grada, u terminu koji je idealno izabran.Nemojte puno zameriti ljudima sa strane, a takvih je dosta na ovom Forumu, mada svi podležemo tradicionalnoj inertnosti, zbog koje se često kajemo, međutim svako od nas nosi Vujketa u srcu i istinski žali.
Istina je da bi u Đenovi, Madridu, Napoliju, Den Hagu....bilo na hiljade ljudi, to je definitivno, jer vidimo koliko se se ljudi upisalo u IN MEMORIAM VUJADIN BOŠKOV na našoj naslovnoj strani.I tu ih je više od nas.
Predlog:
Treba zaustaviti slajd na našoj naslovnoj strani i da stoji samo In Memoriam Vujadin Boškov, najmanje 40 dana, mada bi ja predložio punu godinu.
Ko bude mogao neka ode u Begeč, na poslednji ispraćaj Legende.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov