4. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:3

Jole

Re: 4. kolo: Jagodina-Vojvodina 2:3

Post by Jole »

Sto ste zajasili tog Dzimija? Cak mu ni obraz ne bridi. On dok je igrao, zapad mu je uglavnom zvizdao i nije ga voleo, a on driblao protivnike sa sve dignutim srednjim prstom okrenutim prema zapadu :mrgreen: Vidim, zapad mu to nije oprostio :mrgreen:

Mozda se mnogima njegove odluke ne svidjaju, ali covek ima 3 pobede iz 4 uvodna meca sto je retkost kod nas na pocetku. Ako nista drugo, taj rezultat se mora postovati. Kad krenu kola nizbrdo, nek leti. Sada je glupo terati ga sa klupe.
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Ima 4 iz 6 ako sam dobro brojao, no nema veze...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Djisa

Post by Djisa »

Ne znam, mislim da preterujete sa kritikama Dzimiju. Vosa je ostala bez pola tima, a igra veoma lep fudbal (nazalost ne protiv Zvezde I Trencina tamo). Nismo davno davali toliko golova. o sansama da ne pricam. Ne znam koliko je vas gledalo utakmicu, ali mi smo bili 5 puta bolji od Jagodine. Ja sam zadovoljan igrom. Nisam siguran da bi neko drugi bio bolji. od Dzimija.
Kup je nas!
pedjans

Post by pedjans »

Pridružujem se onima koji misle da je na Džimija prevelika povika. Ni ja ne mislim da je on baš neki Murinjo, ali jednostavno bih rekao da je većina kritika bez ikakvog osnova. Mislim da mu i rezultati ali pre svega igra idu u prilog. Svi su govorili kako ćemo ove godine stalno igrati bunker a on je sve iznenadio ofanzivnom igrom, mislim da igramo ubedljivo najbolji fudbal u ligi. Ako bude postizao rezultate nalik na ove i igra ostane ovakva, nema nikakvog razloga za njegovu smenu. Činjenica da su mu pomoćnici Šaula i Kosan mu takodje ide u prilog. Uostalom, koga dovesti umesto njega? U našoj ligi se stalno vrte neki polustručnjaci tipa Neško Milovanović i Bogić Bogićević, da ne govorimo o Bekvalcu i Stepiju koji takodje ukrašavaju taj cirkus. U odnosu na sve njih Džimi je trener i po.
Locked