9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
Re: 9. kolo: Borac (ČA)-Vojvodina 1:1
Juče se videlo koliko Ivanić znači ovoj ekipi. Bili smo totalno bezidejni u napadu. Nastić po meni najslabiji na terenu, Laza nevidljiv, Mare bežao od lopte... Ne znam zašto Džimi toliko voli ovu opciju sa Puškom na beku, mislim da bi njega trebalo gurnuti u sredinu i vratiti malog Živkovića koji je korisniji u ubacivanjima napred. Znali smo mi i pre sezone da bi i sa 28 pobeda teško osvojili titulu u ovakvoj ligi, tako da se ne treba previše zanositi. Da ispunimo stadion protiv Voždovca i da poželimo sreću momcima protiv crnih jer se bojim da će im biti preko potrebna.
Док гледам тебе у оку моме види се сјај!
U mom slučaju to nema veze sa razmaženošću. Što se mene tiče ni 10 bodova manje ne bi bio nikakav problem. Ali mene brine što smo polako prekinuli sa trendom guranja mladih igrača. Od početka sezone nismo bacili nijednog novog klinca u vatru(probali sa Makarićem ali brzo prekinuli),a mi od klinaca živimo ,sviđalo se to nama ili ne. Mi svaki prelazni rok moramo da prodamo jednog igrača,bar dok je ovakva situacija u klubu(dok se ne razdužimo u potpunosti). Kada odu Babić i Gaćinović nema igrača za kog se može sa sigurnošću reći da je interesantan. Imamo veliki broj bodova i možemo u drugoj polusezoni ubaciti bar 2 nova mlada igrača u rotaciju. Ako budemo dobijali ,,manje'' protivnike kod kuće bićemo bez problema 3. ,a štrpnuće se neki bodovi i na strani jer je liga ipak slaba. Posle partizana igramo kod kuće sa Čukaričkim i ako to dobijemo ,velike su šanse da ćemo završiti 3.Guranje mladih igrača nije nešto komplikovano ,naročito kada su pozicije sa manjom odgovornošću u pitanju,recimo bek ili krilni igrač. Imamo gomilu mladih igrača koji sigurno neće razočarati. Luković,Grgić,Stamenić,Desančić,Asani,Kočović,Pankov,Ćurko,Zličić,Spremo,Dinga,G.Ilić...Tu je i Živković koji će se oporaviti i za koga fudbalski gledano ne postoji objašnjenje što sedi na klupi... To je ono što stalno govorim,moraju se jasno definisati ambicije i prioriteti i da u svakom trenutku znamo gde želimo da nam klub bude za 1,2 ili 3 godine(neka dugoročna strategija)... Klubovi u Holandiji i Belgiji koji nemaju finansijske probleme guraju više mladih igrača nego klubovi u Srbiji koji jedva preživljavaju. Polusezona neka se završi ovako kako su i počeli ali od prolećne polusezone se moraju neka nova mlada lica pojaviti u najužoj rotaciji. Da se malo ,,rasklone'' igrači koji nisu u planovima poput: Đurića,Popare,Milka Novakovića,Mojsilovića....Znam da su pod ugovorom ali postoji način da se sve reši ako postoji želja. Ne vidim njiovu ulogu ako nisu u planovima a primanja su im relativno velika. Jasno je kao dan da nam se uvek isplatilo forsiranje naših igrača. Eto i Ivanić je postao jedan od nosilaca igre iako nisu bila neka naročito velika očekivanja. Poletanović i Radoja nisu postali dobri igrači tek tako,već su bez pritiska počinjali svaku utakmicu više od 2 godine. Nastić je napredovao ,Gaćinović takođe. Babić i Pankov igraju zrelo praktično od prve utakmice. Tumbasović ima 200 prvoligaških utakmica u nogama i trebao bi da dominira na sredini,pa čak i više da participira u ofanzivnim akcijama. On u ofanzivi praktično ne učestvuje i odigrava samo najbližem igraču(često pravi i nepotrebne faulove). Videli smo da Makarić ne može to da igra na nekom zadovoljavajućem nivou ali nije valjda Makarić jedini igrač u opticaju. Gledao sam nekoliko puta omladince ove godine i mogu da kažem da Desančić,Stamenić,Ćurko,Zličić,Luković,Zilkić,Fimić,Vukaljević predstavljaju sasvim lepu budućnost i već bi neki od njih mogli da igraju,barem malo za početak. A tu su još i Asani,Grgić,Kočović,Spremo,G.Ilić igrači koji su na pozajmicama. Mora se to prelomiti,jer ako zaslužuju šansu treba konačno da je dobiju jer neki od njih imaju po 19.godina...Ako nemaju dovoljan kvalitet,onda da se ,,razilazimo'' sa nekima...Ovako ne vidim kuda to vodi. Dovođenje likova poput Mojsilovića,Popare,M.Novakovića nema nikakvog smisla ako nisu ni u kombinacijama. Ja cenim i Puškarića i Tumbasovića a naročito B.Novakovića i uvek sam ih ,,branio''. Ali mislim da bi određeni klinci trebali pre da dobiju šansu,barem umesto jednog od njih trojice.Niko ne može da me ubedi da bi se to drastično odrazilo na našu igru.A sa druge strane možemo puno da dobijemo. Taj trend guranja igrača je i naveo npr. Lukovića ili Zilkića da dođu kod nas tako mladi. Ne bi trebalo da taj imidž ,,odbacimo'' tek tako.
,,Ove boje nikog se ne boje ....''
Па ја не могу да верујем шта читам!! ''Било је лепо док је трајало...'' итд, итд. А шта је то трајало и шта то више не траје?! Да ли смо ми то можда вијали титулу? Ви вијате титулу у оваквој држави, са она два клуба? Невероватно! Уместо што ширите сад овде неки песимизам боље да сте сели и отишли пут Чачка. Потписујем да ниједан човек који је био не може тако нешто да напише! Гризли су, терен очајан, суђење...нећу коментарисати стварно, оно је било срамотно! А они из Борца мислим да нису играли онако напаљено ни када су играли са Ајаксом онда. Е то је успех! Свима трн у оку, сви да се доказују против нас! Одиграли су момци мало испод просека и шта сад, Боже мој, свима се деси. И опет нису изгубили! Као теткице се понашате. Браво момци, идемо даље! Вождовац код куће, па правац кавез ЈНА!
...Заклетву верности положили смо одавно...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Nema razloga da se gubi nada i time nista ne postizemo. Samo ih trebamo podrzati i treba verovati.
- vosa do groba
Potpisujem svePassion wrote:Па ја не могу да верујем шта читам!! ''Било је лепо док је трајало...'' итд, итд. А шта је то трајало и шта то више не траје?! Да ли смо ми то можда вијали титулу? Ви вијате титулу у оваквој држави, са она два клуба? Невероватно! Уместо што ширите сад овде неки песимизам боље да сте сели и отишли пут Чачка. Потписујем да ниједан човек који је био не може тако нешто да напише! Гризли су, терен очајан, суђење...нећу коментарисати стварно, оно је било срамотно! А они из Борца мислим да нису играли онако напаљено ни када су играли са Ајаксом онда. Е то је успех! Свима трн у оку, сви да се доказују против нас! Одиграли су момци мало испод просека и шта сад, Боже мој, свима се деси. И опет нису изгубили! Као теткице се понашате. Браво момци, идемо даље! Вождовац код куће, па правац кавез ЈНА!

Mars iz kluba ciganski olosi !!!
Stvarno ljudi ajde malo optimizma. Do pre 2 dana ste ih dizali u nebesa, a sada odjednom nista ne valja.
Momci su zasluzili mnogo vise od takve podrske!
Pre pocetka sezone svi ste govorili kako cemo biti na sredini tabele, ali , pogledajte sada tabelu.
Bice i poraza do kraja sezone , sta cete onda pisati po forumu? Ispadamo iz lige?
Momci su zasluzili mnogo vise od takve podrske!
Pre pocetka sezone svi ste govorili kako cemo biti na sredini tabele, ali , pogledajte sada tabelu.
Bice i poraza do kraja sezone , sta cete onda pisati po forumu? Ispadamo iz lige?
-
#hocemotitulu .... нема одустајања, треба да дамо подршку нашим клинцима и да верујемо у њих, јер они су и тек ће бити златни момци! Свака част свима који су били , било је једно гостовање за памћење и то са добром бројком Севера-Истока-Запада ... То је ТО! 

"Кад сам био сасвим мали, имао сам један дар, они били цигани они били гробари а ја био прави сланинар"
Ja moram samo da primetim, da su Čačani protiv nas mnogo zadržavali loptu i krali vreme iako su bili domaćini.Čini mi se da je to do sada bila retkost da klub koji ugosti Vojvodinu čuva nerešen rezultat.Mislim da to dovoljno govori o tome kako Vojvodina igra ove sezone i koliko je respektuju.
Tukli smo crne i kad smo igrali i lošije pa ne vidim zašto bi bio problem da ih tučemo i ove godine i eto nas opet u igri, ali prvo Voždovac ...
Tukli smo crne i kad smo igrali i lošije pa ne vidim zašto bi bio problem da ih tučemo i ove godine i eto nas opet u igri, ali prvo Voždovac ...
Mislim da si se debelo zeznuo po ovom pitanju.Kolko sam ja cuo sinoc su Čete i vikali "uprava napolje" bas zato sto je uprava Borca omogucila ciganima,u dobro poznatom "uvuci se u bulju Beogadu" maniru,da budu na toj novoj tribini kada su nedavno igrali a svoje navijace su preselili.Takvo slicno podanistvo se moze videti i u Jagodini.laki wrote: I jos jedan utisak: Koji k***c se mi dovikujemo sa ciganima , tzv "cete", ma koji razlog za to bio?! Sta mi imamo sa tim ciganima iz Cacka? Glume neke cete a u stvari su najobicnije cigansture, kakav lokal patriotizam, pa da je el komunistiko bio u isto vreme ne bi ni C oc Ceta bilo na stadionu na jucerasnjoj utakmici!
@polovina z:ako mi ove sezone ne guramo mlade igrace onda ne znam ko gura.Verovatno smo najmladja ekipa u ligi i plus igramo odlicno.Zasto bi na silu nesto menjali kad ide dobro.Jedino ako si mislio na menjanje u smislu zadnjih 15-20 minuta tu bi se slozio da treba ubacivati talentovane klince.
Inace Gebelsov ucenik koji sebe naziva novinarom i radi za najprodavaniji sportski wc papir je nasao za shodno da u svom bednom izvestaju posebno izdvoji "odlicno" sudjenje one bitange u zutom.Plus je negde video 3500 gledalaca a bilo je 2000 maksimalno.Ne znam dokle cemo mi kao klub da cutimo na sve to...
Apsolutno nema razloga za bilo kakvim pesimizmom na forumu! I pre utakmice napisah da da treba biti fokusiran samo na nas, našu igru i popravljanje forme iz meča u meč, a ne na gledanje i "štimanje" rezultata na tzv. večitom derbiju. Desilo se upravo ono što se i moglo očekivati. Slabije veče, užas od terena, nesmotrenost kod penala i eto kiksa. Ovo nije nikakva tragedija - u svim ligama, svi klubovi imaju kikseve, ne može se očekivati da ovi klinci odigraju svaku tekmu na svom maksimumu. Nisu naši igrači krivi što crveni i crni igraju prijateljske utakmice tokom većeg dela sezone.
Moja jedina suštinska zamerka za sinoć (a da ne nabrajem ko je sve imao loše veče, imali su više-manje svi) je to što Džimi ponovo pravi jednu izmenu na celoj utakmici u kojoj jurimo reultat. A bilo je kandidata i za in i za out. Ja tu njegovu taktiku jednostavno ne razumem.
Moja jedina suštinska zamerka za sinoć (a da ne nabrajem ko je sve imao loše veče, imali su više-manje svi) je to što Džimi ponovo pravi jednu izmenu na celoj utakmici u kojoj jurimo reultat. A bilo je kandidata i za in i za out. Ja tu njegovu taktiku jednostavno ne razumem.
Svi oni koji uopste gaje nekakvu iluziju o tituli neka odmah sami sebe ateriraju na zemlju,jer je to u ovom momentu,u ovoj drzavi,sa ovakvim savezom za nas apsolutno neizvodljivo.Dovoljno je samo reci,ovakav prekrsaj koji je nama sudjen kao penal u Cacku.Protiv crvenih ili crnih,sudiji ne bi palo na pamet da uzme pistaljku u usta i eto ti nova tri boda.
- Red Marquis
- Moderator
Sve što očekujem od klinaca je da igraju svaki meč borbeno i da mi(nam) se iskupe protiv groblja za tunjavost i mlakost protiv cigana.
Na kraju prvenstva ćemo biti treći (osim ako kod cigana se ne dese neke ozbiljnije turbulencije pa budemo drugi). Nemojte da vas rezultatska izvesnost odbije od ovog tima, da se razočaravate i ne dolazite na stadion!
Na kraju prvenstva ćemo biti treći (osim ako kod cigana se ne dese neke ozbiljnije turbulencije pa budemo drugi). Nemojte da vas rezultatska izvesnost odbije od ovog tima, da se razočaravate i ne dolazite na stadion!
Io odio Belgrado
- naseljekolumbija
Iskreno, kad je onaj majmun svirao penal odmah sam ugasio televizor. Smejurija. Lik iz Borca se sam sapleo od noge igraca Vojvodine a onaj kromanjonac jedva je cekao da ga svirne.
Идемо даље, кући са Вождовцем и онда гузимо црне у сред београда.... само позитивно и борбено!
И наравно сви на стадион, маркетинг да ради и људи да се цимају
И наравно сви на стадион, маркетинг да ради и људи да се цимају

У свом кварту ти си херој,
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
И твоја улица твој је дом!
https://www.youtube.com/watch?v=sY6pBCx2cMI" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma nije to ni bitno da li je jedva cekao da ga svira ili ne, naravno da je jedva cekao, bitno je da uopste nije trebalo da dodje do te situacije. Reakcija cele nase odbrane kod tog kornera je bila smesna.naseljekolumbija wrote:Iskreno, kad je onaj majmun svirao penal odmah sam ugasio televizor. Smejurija. Lik iz Borca se sam sapleo od noge igraca Vojvodine a onaj kromanjonac jedva je cekao da ga svirne.
Nema veze, greske se desavaju, bilo ih je i do sada u nasoj odbrani ali je napad to kompenzovao / prikrio svojom izuzetnom efikasnoscu. Juce je ta efikasnost izostala, pa smo ipak nadigrali Borac i dali jedan gol ali jebiga kada ne stima u napadu onda se svaka greska u odbrani skupo placa, ova nas je eto kostala dva boda.
Nista, idemo dalje...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!