11. kolo: Partizan-Vojvodina 1:0

Locked
Voja
Dežurni spiker

Re: 11. kolo: Partizan-Vojvodina, nedelja 19h

Post by Voja »

Bolje da je dao sastav Nikolicu nego sto je sve jednu loptu izgubio
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Slabo, jako slabo. Da li je to taj luzerski mentalitet koji nam natrljavaju na nos navijaci :shit: ne znam, ali na ove dve utakmice protiv blizanaca mi jednostavno nismo bili ista ekipa kao u ostalim. Kao da su nasi igraci zaboravili da ponesu svoja muda iz svlacionice.

Jebiga, vecito treci...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

srkins wrote:Skroz atipicna sezona za nas,proteklih godina smo rasturali blizance a u malim utakmicama gubili bodove
Sad definitivno vidim da sam bio srecniji proteklih godina. Veceras sam kao posran :evil:
Image
Turija

Post by Turija »

Mene savršeno boli uvo kako ćete odigrati do kraja sezone.Za mene je prvenstvo završeno.Nama u dva nazovi derbija daju gol Škuletić-drvo i Rakić-drvo, a mi nijedan šutl ne uputimo, niti sastavimo 2 normalna dodavanja.
Sramota je kako ste zaj...li navijače koji su išli u istanbul, kao i one koji su gledali tv prenos.Više ste se grlili i izvinjavali protivničkim igračima, nego što ste imali želju da napadnete i date gol.To što ste dobili gol iz ofsajda ništa ne menja na stvari.Sad se slobodno loptajte do zime.
I opet kažem, da ako ne pobedimo u derbijima, ostali bodovi ne vrede ni pola lule duvana, jer se usere motka kada najviše treba pokazati kvalitet i to nosi 12 bodova manje od direktnih rivala (po polusezoni ili ti 24 po celoj sezoni) u borbi za sam vrh.
Svaka čast jedino Vanji i Pekariću (i donekle Živkoviću i Babiću, ostali nula).Trener na ovoj utakmici nula, jer ništa nije preduzeo da bar pokuša da promeni stvari na terenu.
Last edited by Turija on Sun Nov 02, 2014 10:24 pm, edited 5 times in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
мализека

Post by мализека »

Јако слабо и бедно, реприза тренчина и звезде...срце у петама, да не кажем нешто ружније. :shock: Они пресинг, а Воша ништа...не знам до кога је, не верујем да је увек крив Марић, ово мора бити и до играча. Аливодић очајан, а ни остали ништа бољи. Нису могли да повежу два паса...јадно. :frown:
Salvador

Post by Salvador »

Sudija je bio sramotan, svaki nas kontakt je faul, njihov svaki treci, u prvom im je morao dati par zutih. Ofsajd cist kao suza. Mafijaska pudlica lazovic moze da psuje kada i koga hoce, ali kada se nas kapiten jednom pobuni - odmah zuti.
Ovo je pre svega problem kluba sto prihvata takav odnos.

Sto sr tice igre, u drugom taman kada smo krenuli, sljam sa juga napravio dimni prekid, koji na kraju gle cida nije bio nadoknadjen. (Nasima to opet ne smeta)
I pored toga, nervira me sto su nasi bili previse mlaki. Kao da su jedva cekali da prodje.
Mislim da je nas glavni problem sto nam fali jedan drzak igrac da na ovakvim mecevima povuce ostatak ekipe - obzirom na godine to bi trebali biti Veselinovic ili Alivodic, koji se avaj nisu mnogo btinuli na ovoj tekmi.. Alivodic igrao kao da je dogovorio prelaz kod njih, nadam se da se varam.

Sta sad, idemo dalje, vijamo nove pobede i cekamo kiks topciderske brace.
Oasis

Post by Oasis »

Kad se Mijat ovako klanja Sasi Ilicu, kako li bi tek bio srecan kad bi potpisao za crne. Jednostavno decko da li bi se valjao u 92.minutu i da si za njih igrao?
Stexman

Post by Stexman »

Nesto meni drugo smeta i bode oci. Prosto je nemoguce da svi igraci podbace! Ali bas svi. Kao da su po naredbi igrali lose. Moze da se odigra samo lose, a moze lose ali sa zarom i voljom. Mi to danas nismo imali. Kao da igraci nisu zeleli pobedu ili im je neko naredio da tako igraju.
U prva dva minuta utakmice se videlo da tu nesto nije u redu, da nema zelje da se igra.

Da ne zaboravim cist ofsajd kod gola sto je bilo i ocekivano sa obzirom na sudije.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Stexman wrote:Kao da igraci nisu zeleli pobedu ili im je neko naredio da tako igraju.
Sto mi kaze jedan ortak,dizete cenu Skuntelaru samim tim i procente :mrgreen:
Image
Vojkan

Post by Vojkan »

Sramotno losa igra,sramotna taktika od coveka koji je i kao igrac ocajno igrao vazne utakmice.Pojedinacno osim par pojedinaca vecina losa a Novakovic bezobrazno i iritantno od 1 do 75. a trener ili ne vidi ili ne sme da ga menja mislim da ne vidi,dva puta je 6-7 metara cekao loptu bez namere da izadje iz ofsajda.Ovo je igra koju je Maric forsirao u dosadasnja dva vodjenja tima i mislio sam da se nesto promenilo i shvatio veceras da nije.Los, los ,los i nije trener za ozbiljne utakmice.Savic odbranio i ovaj poraz ucinio kao jos i ok.Zivkovic solidan po meni bolji od Puskarica,Nastic u odbrani sjajan u napadu pezpotrbno komplikuje,Babic dobar nedostaje mu iskustvo,Pekaric nas najbolji igrac bez konkurencije,Tumbasevic korektan koliko je to u ovoj igri moguce,Poletanovic uplasen neprecizan i bez ideje,Gacinovic ocajan vise puta se izvinjavao(sto mu ne zameram ) nego sto je imao dobrih poteza,Alivodic pokusavao da pokrene ekipu i zato i mnogo gresio,Veselinovic odsecen ,udvojen i bez resenja,Novakovic nije igrač za Vojvodinu i to je definitifno mada sam to i znao.Zasto je uveo Sekulica i tako pojacao zadnju liniju veznog reda neshvatljivo,Stojanovica uveo 7-8 minuta pre kraja pa nije on Sirle niti smo mi Celzi pa da bas on presudi.Bojim se da nas do kraja jeseni i Cukaricki ne zaobidje.Lose protiv Zvezde,Mladosti,Napretka,Pazara,Partizana i obe kup utakmice (pre svega igra)pa to je pola od odigranih .
Alex

Post by Alex »

Volim jako Lazu ali nekako mi se cini da je suvise isfrustriran i nikako da krene na momente zasija a onda buc nista, dubinske lopte na njega tesko prolaze uvek ima min dvojicu na ledjima. Ne znam mozda da Stojanovic krene da dobija malo vise vremena covek ce zaboraviti kako se igra fudbal.
Generalno kolektiv ceo je podbacio nema tu sta dalje da se kaze bledo, bez volje bez ideje :(
Vanja cini mi se sve bolji i bolji!!
Idemo dalje u nove pobede!!!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Matador wrote:Image
Jesi se javio kad ti je skuntelar telefonirao kod postignutog gola?
nssale

Post by nssale »

Ko što reče Vojkan dosta smo mi utakmica odigrali loše ove jeseni, ali su dobri rezultati koje smo izvukli i pored loše igre zamaglili naš pogled na sopstvene mogućnosti. Ne treba nikog pljuvati, ekipu treba podržati koliko već sledećeg vikenda. Čini mi se da nije bilo ofsajda već da su Škuletić i Pekarić bili u liniji, ali i bez tog gola izgubili bi sigurno.
slanina

Post by slanina »

nssale wrote:Ko što reče Vojkan dosta smo mi utakmica odigrali loše ove jeseni, ali su dobri rezultati koje smo izvukli i pored loše igre zamaglili naš pogled na sopstvene mogućnosti. Ne treba nikog pljuvati, ekipu treba podržati koliko već sledećeg vikenda. Čini mi se da nije bilo ofsajda već da su Škuletić i Pekarić bili u liniji, ali i bez tog gola izgubili bi sigurno.
Pa i da su u liniju to je ofsajd po pravilima,al pogledaj snimak bolje Škuletić je dva metra ispred.
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
Turija

Post by Turija »

Zašto je u jelenovom oku povučena onako debela linija za tumačenje da je škuletić bio u ofsajdu :?:
Kome ona treba takva :?:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Locked