1. kolo: Vojvodina-Čukarički 0:4

Milan

Re: 1. kolo: Vojvodina-Čukarički 0:4

Post by Milan »

Ultra slanina wrote:Dnevnik: 1500

Na b92 i na blicu ne pise.
Hvala, ali sam mislio da mi neko napise svoju procenu, jer u novinske bas i ne verujem...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Milan wrote:
Ultra slanina wrote:Dnevnik: 1500

Na b92 i na blicu ne pise.
Hvala, ali sam mislio da mi neko napise svoju procenu, jer u novinske bas i ne verujem...
Malo više od toga, 2000 bi ja rekao, na zapadu je bilo više od standardne cifre, istok otprilike na svom nivou, a sever oborio negativni rekord.
Io odio Belgrado
Salvador

Post by Salvador »

I ja bih rekao tako, zapad sasvim fino posecen na onih 35 stepeni. Steta sto nije bilo bolje igre jer je masa bila dobro raspolozena.
Turija

Post by Turija »

Milane, mislim da je novinar Dnevnika dobro procenio na 1500.
Na Istoku i Severu da nategnemo na 500 ljudi i na Zapadu, isto tako da navučemo na 1000.
Bio sam na Zapadu i izgledao je kao ono: Sviloš selo, stoji u dva reda, izdaleka na Rumu izgleda.Inače. sedi 1, 2 ili 3 čoveka, pa 5-10 stolica praznih.O najnižim redovima da ne govorim.Ako je tako bilo na centralnom delu Zapada, gde sam ja sedeo, sa strane je bilo sigurno manje.Međutim, izdaleka tribina izgleda sasvim solidno popunjena i stvara privid lepo popunjenog Zapada.
Jedino što može biti dobro u ovom sramotnom porazu je da se igrači, Stručni štab i uprava otrezne, pa i mi navijači.
Italijani su nas vrlo dobro procenili, ali se nadam da ne možemo ponoviti još jedno takvo užasno izdanje.Nije ni njihova Liga više što je nekad bila.Fudbalsku utakmicu može dobiti i na borbenost i sportsku sreću, kao npr Bursu.
Nemamo tim, ali sa 3-4 prave izmene u Prvoj postavi, možemo izgledati mnogo bolje.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Matador

Post by Matador »

Jok na tribinama smo najjaci :) Ne mogu da ti kazem imena posto nije sve za forum, a mozda i ja idem pa prizivam Mikicu Majamija i Avana Vavana da se otvore :) Salu na stranu ide prava prica sa svih tribina koja je usvajala i Batine fin. izvestaje, a i kojoj ne smeta ni Vavan i Majami, ni sto smo ciganska polufilijala, ni sto se ne zna odakle pare za licencu, ni sto imamo dva sportska direktora koja rade za interesne grupe i sto su nam pojacanja rezervisti iz Cacka. A tek sto se ne zna gde su Dundjini Japanci i otkud Uzegovic pred besplatni ulaz :) Malo da se osoli guzica, calabrcne, popije, leti aFijonom za par crvenih i sve se proguta, jedino da se umire zli forumasi :) Prava prica, Slaninari od morala samo da se otvore kao ranije Dule i Rakeli i skandiracemo Uzegovicu. Jagnjeca brigada.
dulajlo

Post by dulajlo »

Ja ovog Matadora ništa ne razumem. A nije da me ne interesuje.
Casual 1989

Post by Casual 1989 »

Au matadore ponavljas se konstantno sa tim japancima i majamijem, letom za letoniju itd. Ok sve al nemoj se ponavljati ides na k***c ljudima. Kad bude sastanak sa predsednikom idi pa postavljaj pitanja, sta palamudis ovde
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Samo ti Majse pisi i ne popustaj!!!
budababa

Post by budababa »

Rimejk popularne serije :mrgreen:

Image
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Mare

Post by Mare »

Сигуран сам да је било минимум 2000, дугогодишњи стаж на Карађорђу ми дозвољава да дам релевантно мишљење. На појединим порталима је и објављена та цифра, а чини ми се да сам негде налетео и на већу цифру. Север је добрано подбацио, с обзиром да је прво коло очекивао сам већи број људи на северу, иако знам да је трибина у силазној путањи већ дуго, ипак добре игре у Европи, прво коло, морало је то бити боље...
Locked