Kup Srbije 2020/2021
Re: 1/8 Kupa 20/21: Proleter - VOJVODINA 0:2 (0:0)
Pa samo si me podsetio na komentatore Arene koji se isto trude da opravdavaju sudijske greske.Ja to gledam na drugi nacin,ofsajd moze da postoji ili ne postoji,nema posle tu nikakavih opravdanja ni za ucinjeno ni za neucinjeno. Sudija je tu postavljen i uredno placen da svira i to je to,da li gresi namerno ili slucajno ili iz neznanja,ne mozemo dokazati samo mozemo nagadjati. Cinjenica je da je bio ofsajd da smo dali neregularan gol i to je to,tu se sva prica zavrsava bas iz tog razloga da ne bi bili ko oni. Sreca je po nas sto je to mozda prvi ili drugi previd u nasu korist i sto se ne desava cesto,pa se i po tome razlikujemo od njih

Niko ti ne brani da pises sta mislis, ali se nemoj, onda, pozivati na moje postove. Nije prvi put da to cinis na takav nacin.
Bas ti hvala, ako sam te podsetio na arenine komentatore.
Mnogo mi prija, ali me, ubuduce, zaobidji u postovima.
Sa moje strane ces imati reciprocitet
Bas ti hvala, ako sam te podsetio na arenine komentatore.
Mnogo mi prija, ali me, ubuduce, zaobidji u postovima.
Sa moje strane ces imati reciprocitet

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Najblizi sam Turiji. Ofsajd je cist kao kuca, kasnio je pas i Vukadinovic je prebrzo usao. Pomocni je morao mahati. Bilo kakve namere nije bilo, jednostavna greska sudije i neregularan gol.
O smrdljivom ciganskom komentatoru ne zelim da trosim reci.
O smrdljivom ciganskom komentatoru ne zelim da trosim reci.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- gospodinFKV
E, zato nismo i nikada necemo biti kao oni.
Ovde se raspravlja i priznaje cinjenica da je ofsajd, pod jedan, a pod dva - nas ofsajd ce uvek biti ispracen tako na budjavoj areni, a ciganski ili grobarski sa ''tesko je reci'' i ''stice se utisak da je mozda''.
I u svom ovom mulju i blatu smo moralne gromade za njih. Da jos tri Bajatovica i cetiri Lalata dodju u Vojvodinu, to ce i dalje biti cinjenicno stanje.
Ovde se raspravlja i priznaje cinjenica da je ofsajd, pod jedan, a pod dva - nas ofsajd ce uvek biti ispracen tako na budjavoj areni, a ciganski ili grobarski sa ''tesko je reci'' i ''stice se utisak da je mozda''.
I u svom ovom mulju i blatu smo moralne gromade za njih. Da jos tri Bajatovica i cetiri Lalata dodju u Vojvodinu, to ce i dalje biti cinjenicno stanje.

To definitivno vazi za nas navijace / simpatizere (stagod), nama bar mozgovi nisu isprani konstantnom medijskom propagandom kao sto su navijacima blizanaca. Ali plasim se da sto se tice FK Vojvodine moral jos samo tu kod navijaca stanuje, da ga je u samom klubu vec dugo vremena jako malo preostalo...gospodinFKV wrote:I u svom ovom mulju i blatu smo moralne gromade za njih. Da jos tri Bajatovica i cetiri Lalata dodju u Vojvodinu, to ce i dalje biti cinjenicno stanje.

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Na to sam i mislio. Mi smo FKV, ne Bajatovic, Lalatovic,....Radoye wrote:To definitivno vazi za nas navijace / simpatizere (stagod), nama bar mozgovi nisu isprani konstantnom medijskom propagandom kao sto su navijacima blizanaca. Ali plasim se da sto se tice FK Vojvodine moral jos samo tu kod navijaca stanuje, da ga je u samom klubu vec dugo vremena jako malo preostalo...gospodinFKV wrote:I u svom ovom mulju i blatu smo moralne gromade za njih. Da jos tri Bajatovica i cetiri Lalata dodju u Vojvodinu, to ce i dalje biti cinjenicno stanje.

Da samo cini mi se da nas vise niko ne zarezuje ni 5%, da smo svima postali nebitni, da ljudima u klubu lebac ne zavisi od navijaca nego su se obezbedili na drugim stranama pa njihove interese guraju a ne nase. Da li su to politicari, menadzeri, kogod, to nije bitno - stvar je u tome da nikom od njih nije stalo do kluba i njegove dobrobiti. A nas nema dovoljno ni da smo im bitni zbog novaca sto potrosimo na klub niti da nas se plase. Bukvalno ih zabole sta i kako mislimo. Jbg.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Tacno je to, ali ni mi vise ne navijamo i ne dozivljavamo utakmice Vojvodine kao nekad.Radoye wrote:Da samo cini mi se da nas vise niko ne zarezuje ni 5%, da smo svima postali nebitni, da ljudima u klubu lebac ne zavisi od navijaca nego su se obezbedili na drugim stranama pa njihove interese guraju a ne nase. Da li su to politicari, menadzeri, kogod, to nije bitno - stvar je u tome da nikom od njih nije stalo do kluba i njegove dobrobiti. A nas nema dovoljno ni da smo im bitni zbog novaca sto potrosimo na klub niti da nas se plase. Bukvalno ih zabole sta i kako mislimo. Jbg.
Jedno drugo vezuje, a to je najgore za buducnost i sudbinu Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- slanobarac
U četvrtfinalu kupa igramo u Subotici protiv Spartaka. Vojvođanski derbi i najteži mogući protivnik. Srećno crveno beli.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ako je tačno to što piše da se polufinale igra na 1 meč, onda ukoliko prođemo Spartaka 99% u sledećoj rundi igramo kući. Lepa prilika da se drugu godinu za redom domognemo finala. Nismo imali sreće prilikom žreba.slanobarac wrote:U četvrtfinalu kupa igramo u Subotici protiv Spartaka. Vojvođanski derbi i najteži mogući protivnik. Srećno crveno beli.
Come on you Reds!
- Deep Purple
U ovogodišnjem kupu smo svaki meč bili gosti.1892 wrote:Ako je tačno to što piše da se polufinale igra na 1 meč, onda ukoliko prođemo Spartaka 99% u sledećoj rundi igramo kući. Lepa prilika da se drugu godinu za redom domognemo finala. Nismo imali sreće prilikom žreba.slanobarac wrote:U četvrtfinalu kupa igramo u Subotici protiv Spartaka. Vojvođanski derbi i najteži mogući protivnik. Srećno crveno beli.
Kako ste sigurni da igramo kući?
Re: 1/4 Kupa 20/21: Spartak - VOJVODINA, 10.03.2021.
Ni malo lak protivnik i jos gostujemo.
Uzdajmo se u tradiciju.
Uzdajmo se u tradiciju.
Da li neko zna po cemu smo mi opet gosti, a Spartak opet domacin. Zar nije vazilo pravilo da se domacin bira po tome ko je bio domacin u prethodnom kolu?
Kup je nas!
Mi ne znamo, samo oni znaju.Djisa wrote:Da li neko zna po cemu smo mi opet gosti, a Spartak opet domacin. Zar nije vazilo pravilo da se domacin bira po tome ko je bio domacin u prethodnom kolu?
Valjda se zreba, pod ,,jednakim uslovima", pa najjaci klub ,,izvuce" najslabij i jos domacin - ,,na zrebu".

Treba li da se, kojim slucajem, lomataju na terenu IMTa (Nislije, vec, to mogu).
PS
Samo mi gosti od, na papiru, jacih rivala. Valjda, kao pobednici kupa

- novosadjanin
Nisu samo to pravilo o tri vezana gostovanja promenili. Promenili su i to da nije bilo povlascenih, svi su bili u jednoj posudi, ali je zreb ispao takav kao da je bilo podeljeno na povlascene i nepovlascene.
Kod zrebanja za domacinstvo, Karasi provrteo Spartakovu kuglicu 2-3 puta dok nasa stoji na dnu. Sve regularno
Kod zrebanja za domacinstvo, Karasi provrteo Spartakovu kuglicu 2-3 puta dok nasa stoji na dnu. Sve regularno
Sergej Milinković-Savić: "Navijač sam Vojvodine, Mislim da mi koji smo ponikli u Vojvodini ne treba da igramo za crvenu zvezdu i partizan".