Svako od nas ne zapazi sve, nesto propusti, nesto mu se ne dopadne, a drugo mu se dopadne, nesto zaboravi. Zato u zbiru glasova to bude dosta iznivelisano. Nismo mi statisticari da belezimo svaki potez svakog igraca. Mi glasamo u globalu, po utisku.
Tako npr, Voji je Topic doprineo sigurnijoj igri stopera. Zukic npr nije? Ili, mozda, jeste?Po meni je i on doprineo, kao i ceo tim boljoj defanzivi. Dobra defanziva je samo bod, a gol je tri. Topic, po vokaciji, i treba da pretrci najvise.
A, ko je vise pretrcao, na oko, ne moze tacno reci. Kad bi se iznela pojedinacna statistika, mislim da prevelike razlike nema ( posto nema NN na terenu

).
Slanobarac, to sto si naveo u vezi Simica, jesu dvostruki arsini.
Sad, da ga odstrane, izracunali su da je veca steta od koristi, a i nisu mu dozvolili jesenas da ide.
S druge strane, dao je dosta golova i ima prvoligaskog staza u nasem dresu. Kako bi Milosevic odigrao celu utakmicu ( utakmice), zaista ne znam? Samo trenutno i primer Kabicevih igara ( od sjaja, do ocaja) dosta naslucuje.
Trece, Milosevic nema nijedan profesionalni ugovor sa Vosom, a vec kod prvog nece da potpise, za razliku od Simica.
Tako da, sve se dosta relativizuje specificnom situacijom. Ne moze cvrsto stati ni iza jednog.
Ne bih vise na ovu temu da ne gusim forum.