Ne lupetaj, brojka je standardna, cak sta vise dobra ako se uzmu sve okolnosti, Unije nije bilo vise ni od Zemunaca 2017-te na Karadjordju, a za sad su samo oni tada i Ofkovci danas dosli u ozbiljnijem broju od domacih grupa (blizance ne racunam). Sve u svemu lep navijacki dan
13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK 2:1 (1:1)
- Mark Renton
Re: 13. kolo 24/25: VOJVODINA - OFK, subota u 20h
Jako bitna pobeda!
Vezni red malo bolji nego obično, drago mi je sto je Meda igrao, a Njegoš je igrao vise napred, što smo ovde i predlagali.
Ljudi više nego što sam očekivao i dobro navijanje na zapadu, čak je i Firma bila nešto brojnija nego obično.
Govnari iz Bga su maksimalno odugovlačili, plus je sudija bio jako bezobrazan, tako da smo na kraju ušli u cajtnot i srećom se izvukli, iako smo generalno ipak zaslužili pobedu obzirom na stativu i sve šanse, dok oni realno osim gola i tvrde igre nisu mnogo pokazali.
Dobro je ispalo na kraju, idemo dalje.
Vezni red malo bolji nego obično, drago mi je sto je Meda igrao, a Njegoš je igrao vise napred, što smo ovde i predlagali.
Ljudi više nego što sam očekivao i dobro navijanje na zapadu, čak je i Firma bila nešto brojnija nego obično.
Govnari iz Bga su maksimalno odugovlačili, plus je sudija bio jako bezobrazan, tako da smo na kraju ušli u cajtnot i srećom se izvukli, iako smo generalno ipak zaslužili pobedu obzirom na stativu i sve šanse, dok oni realno osim gola i tvrde igre nisu mnogo pokazali.
Dobro je ispalo na kraju, idemo dalje.
- Mark Renton
SUBOTA - SVI U RUPČAGU!
Био сам много револтиран оним голом у тридесетој секунди, па сам лако плануо. Сад кад сам се мало охладио могу да кажем, да се види мали помак у игри. Није то ништа специјално,али види се да смо на средини данас били мало чвршћи него обично, пре свега захваљујућу Меди, који је једини играч Војводине који уме да удари. И још нешто одавно нисам видео прљавију екипу од ОФК-е, заслужили су црвени картон много раније, онај старт над Бутеаном је за затвор.
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Pobedili jesmo, ali je neverovatno koliko ili komplikujemo u napadu ili odigramo predvidivo i zbog toga izgubimo loptu. Nećemo se mnogo usrećiti ove sezone ako se to nastavi, a sve deluje da hoće.
Iako je Radulović dao penal, nije ga smeo izvoditi jer je u lošoj formi, tek je ušao u igru i nad njim je napravljen isti. Aj da smo imali vođstvo pa i da kažeš, nego mu daješ na samom kraju utakmice takvu meč loptu. Dao je gol, to je najbitnije i valjda će se malo podići.
Iako je Radulović dao penal, nije ga smeo izvoditi jer je u lošoj formi, tek je ušao u igru i nad njim je napravljen isti. Aj da smo imali vođstvo pa i da kažeš, nego mu daješ na samom kraju utakmice takvu meč loptu. Dao je gol, to je najbitnije i valjda će se malo podići.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
СВИ СВИ СВИ!
ЦИМАЈ ОРТАКЕ,ПОЗНАНИКЕ,КОМШИЈЕ!
Битна победа сада гази цигане!
Најпре велика већина тих људи не иде више на стадион, а камоли на север, односно 99% не иде више на стајање а верујем да је са западом и истоком мање више слична прича, не толико драматична свакако. Разни су разлози, од стања у држави, граду, клубу и на крају крајева групи. Ја лично не препознајем више наш стадион, пун је Информер и Хепи Тв навијача, клинки од 17, 18 година које лупају селфи и не ваде из уста електиричне цигарете или слично томе. Нажалост, многе ствари у граду су се промениле, односно није то више исти град, који је био пре 10, 15 или 20 година и све је то утицалу на клуб и Фирму. Пре свега бројност је драматично опала, естетика се променила, нема више ни креативности која је некада била број 1 у држави а вероватно и региону, умро је панк, кежуал и све остало што је пратило оригинални стил Вошине навијачке трибине. Некада ми је као патриоти сметало што нема више тробојки на трибини, сад их има довољно али је све потпуно без укуса. Не желим да прозивам момке који су тренутно активни на трибини, само нека гурају, ово само дајем критички осврт на све што можемо и морамо да променимо ако желимо да вратимо клуб и групу на неке стазе старе славе, а на томе мора да се ради много. Пре свега да вратимо клуб у руке сланинара, отерамо багру која нам гази град и глуб више од деценије, да момци који су тренутно на северу пораде на идентитету и стилу трибине и још много тога треба да се сложи да би тај север који помињеш опет био пун и блистао, не само север већ и друге трибине. Можда ћемо дочекати лепше дане за Нови Сад и све сланинаре.
Што се утакмице тиче, немам шта да додам, лига је крш, ОФК је крш, ми смо крш, тренера не желим ни да спомињем, ко год да изађе у Европу, завршиће причу брзо. Све су то последице напредњачке лиге и неће бити боље, поготово за нас, ово је тренутно можда најгора лига у Екс ЈУ, добро ајде, Црна Гора и Македонија су иза нас.
Bitna pobeda uz dozu srece koja nas je ostavila u igri za Evropu, mnogo mi je drago zbog Njegosa jer je dao gol i Mede sto je zaigrao od prvog minuta, to ce im sigurno dici samopouzdanje. Lepo popunjene trbine, solidno izdanje Firme. Eh kada bi nas bilo toliko na svakoj utakmici kod kuce gde bi nam bio kraj...
Bio sam na utakmici i posle na pivu naravno i tek sad pogledah forum. Neću odmah komentarisati igru i atmosferu nego bih samo voleo pozdraviti ekipu koja se ovde tako slatko i strasno radovala posle primljenog gola. A posle toga, osim jednog časnog izuzetka, nešto se ne oglasiše
Ne brinite drugari, glavu gore, biće sigurno prilike da se vi tako slatko radujete, možda već sledeće subote, izdržite

Ne brinite drugari, glavu gore, biće sigurno prilike da se vi tako slatko radujete, možda već sledeće subote, izdržite

Успео сам да испратим колило толико до 62. мин док није запуцао линк. Утисак ми је да смо били доминантнији. Да ли је то лош утисак? Статистика каже да су они имали један шут у гол и свеукупно немају чиме да се похвале осим одбрана голмана.
Немам неку емоцију према овој победи, да ли због неког притајеног гласа у глави да је ово био "господски" договор. Са друге стране, прилике које смо имали и гол Његоша сугеришу супротно.
Коначно победа и то против тренутно директног конкурента.
Немам неку емоцију према овој победи, да ли због неког притајеног гласа у глави да је ово био "господски" договор. Са друге стране, прилике које смо имали и гол Његоша сугеришу супротно.
Коначно победа и то против тренутно директног конкурента.
Trebalo je pevati Lalatu,bacio si kravatu lalate,lalate, lalateee....
Bitna je pobeda,ali mi ne znami kontru da istrčimo i da završimo rutinski i kad nas ima više napred,čast Seriju on može i sam.
Bitna je pobeda,ali mi ne znami kontru da istrčimo i da završimo rutinski i kad nas ima više napred,čast Seriju on može i sam.
- Mark Renton
- Grbavica.021*
+1VelikiJug wrote: ↑Sat Oct 26, 2024 11:34 pmНајпре велика већина тих људи не иде више на стадион, а камоли на север, односно 99% не иде више на стајање а верујем да је са западом и истоком мање више слична прича, не толико драматична свакако. Разни су разлози, од стања у држави, граду, клубу и на крају крајева групи. Ја лично не препознајем више наш стадион, пун је Информер и Хепи Тв навијача, клинки од 17, 18 година које лупају селфи и не ваде из уста електиричне цигарете или слично томе. Нажалост, многе ствари у граду су се промениле, односно није то више исти град, који је био пре 10, 15 или 20 година и све је то утицалу на клуб и Фирму. Пре свега бројност је драматично опала, естетика се променила, нема више ни креативности која је некада била број 1 у држави а вероватно и региону, умро је панк, кежуал и све остало што је пратило оригинални стил Вошине навијачке трибине. Некада ми је као патриоти сметало што нема више тробојки на трибини, сад их има довољно али је све потпуно без укуса. Не желим да прозивам момке који су тренутно активни на трибини, само нека гурају, ово само дајем критички осврт на све што можемо и морамо да променимо ако желимо да вратимо клуб и групу на неке стазе старе славе, а на томе мора да се ради много. Пре свега да вратимо клуб у руке сланинара, отерамо багру која нам гази град и глуб више од деценије, да момци који су тренутно на северу пораде на идентитету и стилу трибине и још много тога треба да се сложи да би тај север који помињеш опет био пун и блистао, не само север већ и друге трибине. Можда ћемо дочекати лепше дане за Нови Сад и све сланинаре.
Што се утакмице тиче, немам шта да додам, лига је крш, ОФК је крш, ми смо крш, тренера не желим ни да спомињем, ко год да изађе у Европу, завршиће причу брзо. Све су то последице напредњачке лиге и неће бити боље, поготово за нас, ово је тренутно можда најгора лига у Екс ЈУ, добро ајде, Црна Гора и Македонија су иза нас.

Izgleda da su oni razgovori sa Zbiljićem upalili, videla se mnogo veća želja nego na Ubu i ranijim mečevima. Ofk-a je najprljavija ekipa u ligi, kao što je neko rekao mnogo ranije su trebali ostati sa desetoricom na terenu. Na kraju start nad Medom sreća pa nije završen slomljenom nogom. Ponovo primljen gol iz svlačionice, ali nismo pali već smo možda prvi put ove sezone pokazali karakter i muda. Gočmanac nije imao posla danas, Korać odigrao najbolju partiju ove sezone i zato sam ga nagradio sa 3 boda, Crni danas nije bio toliko primetan, ali je jasno da je stub odbrane, Butean odigrao jako dobar meč sa razbijenom glavom. Njegoša je traka sigurno gušila do sada, konačno se pokrenuo. Mislim da je Poletanović morao da krene pre Savićevića koji je danas bio potpuno izgubljen. Nadam se da ćemo u nastavku sezone gledati trio Meda-Poletanović-Njegoš. Serijev pas ka Njegošu ne može biti tačniji, meni se sa tribina činilo i da je ofsajd, lepo je Seri izgledao sa ulascima u sredinu. Bamidele odradio velik posao sa zagradjivanjem i spuštanjem lopte, odličan. Kokanović danas slab.
Lepa brojka na zapadu i severu, očekivao sam više ljudi na istoku. Pohvale i za marketing, osim za one banane i jabuke
. I hvala osobi koja me je odblokirala na instagramu
Svi u rupu!
Lepa brojka na zapadu i severu, očekivao sam više ljudi na istoku. Pohvale i za marketing, osim za one banane i jabuke

Svi u rupu!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!