25. kolo, Radnički - VOJVODINA 1:4 (1:1)

Grbavica.021*

Re: 25. kolo, Radnički - VOJVODINA, sreda 18.30h

Post by Grbavica.021* »

Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Covek ce sada umisliti da je Murinjo.

Sto se tice UN. Nisam fan, ali mu ne zelim lose. Mislim da treba da ima ulogu, ali samo i iskljucivo u rotaciji. Tako moze da doprinese.
limanfkv

Post by limanfkv »

Na stranu sto ne bi smeo da bude u timu jer se stavljao iznad tima i terao trenera, po meni ucinak Nikolica je nemerljivo veci u odnosu na Savicevica.
0.0625
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Лалатовић: Заслужили смо овакву победу, у недељу идемо по нову

https://www.fkvojvodina.rs/lalatovic-za ... o-po-novu/
zukenp

Post by zukenp »

Čovek vadi igrača jer ima zuti ,da ne bi dobio drugi ,umesto njega udje zamena i posle 5m dobija direktan crveni ..Hahaha to još nisam video ...
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Steta sto je tako mesarski uleteo,da nije bilo tog crvena izgubili bi.Sad opet Lalatovic produzuje boravak na klupi Vojvodine.
zukenp

Post by zukenp »

Ne znam dal bi izgubili ,Al teško pobedili .Do nekog 30 tog minuta ,očajna igra ,tek posle je na nešto počela da liči .A slažem se da je crveni verovatno odredio dalji tok meča ,iako ni Radnički nije bio nešto bolji ..
Turija

Post by Turija »

Evo, vec koliko je proslo od zavrsetka meca, ne znam sta da napisem u oba topika ( ovde i za igrace utakmice), jer toliko mi se mesaju utisci. Uz sve ovo poceo da gledam IMT kako ih vodi Vasiljevic, pa cu jos sacekati ( evo dade gol ovaj nas bivsi za OFK i 1:1)
Za sada, nas rezultat daleko iznad igre. Prvo poluvreme i drugo, dve utakmice po pitanju trcanja i sansi. Dva gola UN, da ne udjemo u neizvesnu zavrsnicu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Djisa

Post by Djisa »

Cane wrote: Wed Feb 26, 2025 9:34 pm Ja nikako nisam ljubitelj UN, pre svega zbog njegove nenormalne arogancije i prepotentnosti iz čega proističe mnogo toga lošeg za ekipu, ali moram biti objektivan i odati priznanje za ove golove večeras koji su osigurali pobedu.
Kod drugog gola je trebao dodati, imao je igraca samog desno (nisam video ko je u pitanju) i cista sreca je da je uslo. Da se nije odbila golman lako hvata. Prvi gol majstorski.
Kup je nas!
Turija

Post by Turija »

Nemam bas nesto dodati od onog sto sam napisao u topiku Igrac sezone.
Utakmica rastrzana u prvom delu. U drugom smo dominirali, ali mlako. A i tako smo imali dosta sansi, kao posledicu igraca vise u polju. Promasivali i gresili u vrlo dobrim prilikama. Dobili penal na 50:50 ( da nije sviran za domace, ne verujem da bi bio sviran i za nas?).
Taj gol Romanica za 2:1 doneo je mirniji tok, do pred kraj meca, kada je UN zapecatio sudbinu domacina.

Prekasno smo resili pobednika, a moralo se to daleko ranije, zbog igraca vise, gde se na terenu to, skoro, pa nije ni primecivalo. Jedino dobar potez Lalatovica je uvodjenje UN, vadjenjem dosta nesigurnog Sicendzea, kad smo vec imali igraca vise i slobodnog prostora na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Na_3_boda

Post by Na_3_boda »

Pobeda je izvojevana gluposcu koju je napravio igrac Radnickog. Koliko samo nemamo srece zdravljem igraca, nizemo samo povrede. Na Spartak najverovatnije pored svih povredjenih nece igrati Seri i Medojevic. Sledece dve utakmice igramo kod kuce, uz dve pobede i sest bodova sanse za Evropu su realne.
ssnigd

Post by ssnigd »

Kakva liga bogalja. Sve manje i manje pratim ovo prvenstvo, toliko da sam i zaboravio da igramo danas.
Korac-Meda-Seri to je to. Tri stuba ove ekipe. A mi Lalatovica na klupi imamo.

Cestitike igracima. Opet su sacuvali trenera, kao i u Pazaru.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Duplof

Post by Duplof »

Čudna ali zanimljiva utakmica u kojoj smo, ipak, bili bolji. Da li je rezultat realan, mislim da nije. Lepi golovi Njegoša i Uroša, Romaniću čestitke na prvencu!

Ipak, kao što je napisao @VošaNS, poruka ostaje ista - odlazite iz kluba!
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ssnigd wrote: Wed Feb 26, 2025 11:48 pm Kakva liga bogalja. Sve manje i manje pratim ovo prvenstvo, toliko da sam i zaboravio da igramo danas.
Korac-Meda-Seri to je to. Tri stuba ove ekipe. A mi Lalatovica na klupi imamo.

Cestitike igracima. Opet su sacuvali trenera, kao i u Pazaru.
Ne znam ali je meni nekako u hijerarhiji štopera Crni broj jedan, iskristalisao se igrama u kontinuitetu tako. Mislim i da je generalno on i najveći lider od svih štopera. Da se razumemo obožavam Seju ali mislim da je tu najvažniji Crni i da bez njega ne možemo.

Korać ima energiju ali mislim da još nema te zrelosti i iskustva da bude lider odnosno stub ekipe ali ima predispozicije da bude.
Locked