SP - Nemacka 2006

Locked
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Voja wrote:Ja ocekujem pobedu i u revansu!!!
Bolji smo!!!
8) :wink:
Image
max

Post by max »

koliko sam uspeo da ispratim utakmicu stepanov je odigrao odlicno plus sto je doneo pobedu nasoj reprezentaciji
Владика
Administrator

Stepi sjajan

Post by Владика »

max wrote:koliko sam uspeo da ispratim utakmicu stepanov je odigrao odlicno plus sto je doneo pobedu nasoj reprezentaciji
Stepi je na pocetku pokazao veliku nesigurnost i nervozu. Kako je utakmica prolazila sve je bolje igrao a na kraju je dao i pobedonosni gol. Najvise me je iznenadila njegova drcnost, sa svima se kacio a dobro je i tukao. Stepi nam je osvetalo obraz, bravo!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Najvise me je iznenadila njegova drcnost, sa svima se kacio a dobro je i tukao.
E sad pitanje je shto nije takav i kad igra za klub...
ice

Post by ice »

Dobra partija Stepija i sve cestitke njemu.
Svaka cast momcima,dokazali su da su za klasu bolji od Hrvata i zao mi je sto ih u Beogradu nismo napunili jer po kvalitetima ekipa realno je da je bilo 4 ili 5 prema nula.Ali smo im zato pokazali u "lijepoj njihovoj" gde im je mesto i dzaba im sva opravdanja. :lol:
Za sve ove godine sto se tice ekipnih sportova i medjusobnih susreta reprezentacija dveju zemalja,mi smo u zvanicnim utakmicama izgubili samo dvaput i to u vaterpolo u Atlanti i u rukometu na zadnjem svetskom prvenstvu.A pobedjivali smo nebrojeno puta.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Dejan

Post by Dejan »

MLADA REPREZENTACIJA SRBIJE I CRNE GORE BOLJA OD HRVATSKE I U REVANŠU
Hrvatska - Srbija i Crna Gora 1:2 (1:1)

VELIKA GORICA: Stadion Radnika, gledalaca 5.000, sudija: Duamel (Francuska). Strelci: Da Silva u 5. za Hrvatsku, a Biševac u 22. i Stepanov u 84. minutu za Srbiju i Crnu Goru. Žuti kartoni: Lakić, Ćorluka, Vukojević, Kranjčar, Da Silva, Modrić (Hrvatska) i Vučinić (Srbija i Crna Gora).
HRVATSKA: Vranjić 5, Pelaić 7 (Papa 6), Marčić 7 (Lakić 6), Vukman 6, Ćorluka 7, Vučko 6, Bartulović 6 (Bodrožić -), Vukojević 6, Kranjčar 6, Modrić 7, Da Silva 8.
SRBIJA I CRNA GORA: Stojković 9, Ivanović 8, Stepanov 9, Biševac 9, Basta 8, Lomić 7, Trišović 7, Milijaš 8, Purović 8, Todorović 7, Vučinić 7.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije i Crne Gore braniće srebrnu medalju osvojenu pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Plave nade (selekcija do 21 godine) pobedila je i u revanšu baraža Hrvatsku. Bilo je 2:1 (1:1) pogocima Milana Biševca i Milana Stepanova, dok je strelac za Hrvate bio naturalizovani Brazilac Da Silva. U prvoj utakmici u Beogradu bilo je 3:1 za Srbiju i Crnu Goru.

Plavi su u revanš ušli drastično oslabljeni, bez Danka Lazovića, Miloša Krasića, Boška Jankovića i Simona Vukčevića, ali taj hendikep osetio se samo u uvodnim minutima meča. Hrvati su nastojali da iskoriste zbunjenost naših igrača i u tome su uspeli već u petom minutu. Ofsajd zamka naše poslednje linije nije uspela, Modrić je lobom prebacio naše centarhalfove, lopte se dokopao Da Silva i ćušnuo je ispod nemoćnog Stojkovića. Bio je to njegov treći pogodak u duelima s plavima.

Sve ostale šuteve hrvatskih igrača, a bilo ih je, Stojković je izvanredno odbranio i uz strelce za naš tim, bio je junak meča. U 11. minutu Lomić i Milijaš su nagovestili da naši nisu u Veliku Goricu otišli samo s ciljem da se brane. Ipak, na suprotnoj strani sve akcije domaćih išle su preko Modrića, Kranjčara i Da Silve, koji je u prvih dvadesetak minuta na muke stavljao naše odbrambene igrače.

PET MINUTA POSLE MEČA
Okuka: Odlučili karakter i strpljenje

Posle pobede naših mladih reprezentativaca nad Hrvatima, selektor Dragan Okuka bio je prezadovoljan. Na konferenciji za novinare istakao je:
- Potvrdilo se ono što sam tvrdio posle žreba, da se radi o dva veoma dobra tima. Posle utakmice u Beogradu naše šanse su bile veće. Bili smo bolji i u Velikoj Gorici i zasluženo pobedili.Uspeli smo da se vratimo u igru posle prvog gola i pokazali smo karakter i strpljenje. Već sam naglašavao i da imamo 15 odličnih igrača, a pokazalo se da sam bio u pravu i kada sam rekao da imamo adekvatne zamene. Bilo bi nam puno teže da smo igrali u Maksimiru, ali Hrvatima je ipak najveći propust bila igra u Beogradu.

Okuka je potom ukratko analizirao tok utakmice.
- Hrvati su krenuli izvanredno. Normalno da smo se u početku branili, ali u poluvremenu sam rekao igračima da se smire kako ne bi napravili greške koje su napravili Hrvati na Marakani. Imali smo momke koji su preuzeli odgovornost i snašli se svako u svojoj ulozi, a svoj optimizam nismo gradili na slabostima Hrvata, nego na našem kvalitetu. Oni su imali problema sa selektorom, a mi s kartoniranim igračima - zaključio je Dragan Okuka.

Ispostaviće se, ipak, da su naši centarhalfovi, dvojica Milana, Biševac i Stepanov kobni za hrvatskog golmana Vranjića. Prvo je Biševac u 22. minutu posle kornera za plave prihvatio odbijenu loptu na petnaestak metara i onda je volej udarcem smestio u mrežu “šahovničara”.

U 27. minutu Stojković je još jednom bio sjajan posle udarca Da Silve, da bi Francuz Duamel propustio da dodeli bar žuti karton jednom od dvojice hrvatskih centarhalfova koji su rukama sprečili Purovića da savlada Vranjića. Francuz je u 35. minutu na čas prekinuo meč, da bi delegatu predao poveći kamen koji je na njega bačen iz sve nervoznije publike. Do isteka prvog poluvremena šanse su propustili Kranjčar i Basta.

Kada je Vladimir Stojković i u 51. minutu zaustavio šut Da Silve, moglo se naslutiti da će plavi završiti meč uzdignutih ruku. U ovom duelu Hrvate je s klupe vodio treći trener, Ivica Grnja, jer se Bilić još nije oporavio, dok je Asanović kažnjen od UEFA. Opredelio se hrvatski stručnjak da osveži napad Papom i Lakićem, ali je i to bio očajnički pokušaj nekadašnjeg vragolastog levog krila Osijeka. Sve je moglo da bude gotovo u 71. minutu. Vučinić je silovito izveo slobodnjak, Vranjić je ispustio loptu a Purović je “otpadak” sproveo u mrežu. Naši su već poleteli jedni drugima u zagrljaj, kada je Francuz, na asistenciju svog pomoćnika dosudio ofsajd. Zapravo, napadač Crvene zvezde nalazio se u ofsajdu prilikom leta lopte ka Vranjiću, a Purović se “aktivirao” posle golmanske intervencije i zato je pogodak poništen.

No, kako se bližio kraj, plavi su bili sve goropadniji, a Hrvati su gubili nadu. Milijaš je “bombama” u par navrata do očaja dovodio Vranjića, koji je u 84. minutu ispustio loptu, a najprisebniji je bio centarhalf Vojvodine Milan Stepanov i poslao je u mrežu - za plasman na Evropsko prvenstvo!

Domaćin Šampionata Evrope za mlade biće naknadno određen, pošto bude poznato svih osam učesnika završnice.
limanfkv

Post by limanfkv »

Stepi KRALJ...
Lepo je to bilo videti Stepi u igri,Vukelja na klupi,Krasic na tribinama,a Neziri igrao celo prvo poluvreme za A selekciju.Jedino je falio ser Tode na golu umesto Olivere i to bi bilo lepo 8)
KDA

Post by KDA »

Zbog nacionalističkog ispada na utakmici mladih reprezentacija Hrvatske i Srbije i Crne Gore, "novinar" iz SCG Ilija Maleš kažnjen je novčanom kaznom od oko 3.300 kuna ili 450 evra, a zagrebačka policija mu je izrekla i "zaštitnu meru otkaza boravka". Maleš je uhapšen juče jer je, kako je saopštila hrvatska policija, pijan u novinarskoj loži na stadionu FK "Radnik" u Velikoj Gorici za vreme intoniranja hrvatske himne podigao u vazduh tri prsta na obe ruke i psovao "mater ustašku".

Pošto su ostali novinari bezuspešno pokušali da ga smire, po Maleša je na tribunu došao specijalni policajac koji ga je odveo ispod tribine i pokušao da ga legitimiše. Maleš se, medjutim, opirao i psovao policajca koji ga je potom srušio na tlo i uhapsio.

:D :lol: :D
Владика
Administrator

Izvlacenje grupa

Post by Владика »

Kao sto svi znate sutra je izvlacenje grupa! Nasi su se po obicaju nasli u specijalnom sesiru a siguran protivnik ce nam biti Brazil, Meksiko ili Argentina.
Sta mislite sa kim cemo biti u grupi? Pobednik dobija broj Kizitovog mobilnog telefona :lol: !
Brane

Post by Brane »

Javlja mi se Mehiko i Cesi
Duke

Post by Duke »

Argentina
Togo
Hrvatska
SCG

A je l' mogu ja da dobijem nešto drugo umesto Kizinog broja, pošto ga imam? Možda Cvetkov broj... :D
You'll never walk alone!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Brazli
Hrvatska
Trinidad i Tobago

p.s. Duke imas mobilni ali zato nemas fiksni! Imas i ti zasto da igras!
Palic Crew

Post by Palic Crew »

Brazil
Australija
Svajcarska
• Koliko?
• Dvadeset.
• Šta 20?
• A šta koliko?
mile bronx

Post by mile bronx »

Brazil