Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: 1/2 finale Kupa Srbije: Vojvodina-Borac (Č) (0:0), sreda
Sutra smo il' pokojnici, il' pukovnici. Borac je u opasnim problemima i sumnjam da ce bas "poginuti" za finale. Vise oni sada misle o narednom prvenstvenom mecu. Opstanak je na prvom mestu, a ovo im dodje kao cist tehnicki visak. Ocekujem defanzivu i odugovlacenje.
I jos samo da dodam... ni reci o treneru. Ali, ako mu i ovaj protivnik proda foru sa odugovlacenjem i valjanjem, uci ce u anale ovoga kluba.
@Boske87
Sta ko misli na forumima drugih klubova potpuno je nevazno i nebitno. koga to uopste zanima?? Pa, necemo valjda opet da se zalimo navijacima OFK Beograda???
I jos samo da dodam... ni reci o treneru. Ali, ako mu i ovaj protivnik proda foru sa odugovlacenjem i valjanjem, uci ce u anale ovoga kluba.
@Boske87
Sta ko misli na forumima drugih klubova potpuno je nevazno i nebitno. koga to uopste zanima?? Pa, necemo valjda opet da se zalimo navijacima OFK Beograda???
Da li nekome deluje da je Smiljanic tuzan na ovom snimku? Meni deluje kao da ga apsolutno ne dotice....Simica wrote:Da svi damo sve od sebe, da se ovo vise nikad ne ponovi:
http://www.youtube.com/watch?v=ka49z-LA ... r_embedded
@Minja druže pogrešno si me shvatio, zaboli i mene za forume titovih blizanaca i lažnog stogodišnjaka, mislio sam na naše najpopularnije sportske sajtove (da ne imenujem) ali nebitno. Čak se i prilikom prenosa utakmice u Čačku na Areni osetio animozitet komentatora prema Voši, pored standardnog neprepoznavanja naših igrača (Trajković=Mojsov
)
Sorry zbog offtopic-a

Sorry zbog offtopic-a
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je! Nadam se da cemo ispasti! Ili da ce nas u finalu nakantati sa 4 0 usred NS, pa da mozemo da uperimo prst u upravu i trenera..... Majko presveta................ 

- Само Војводина
Треба што мање обраћати пажњу на генерално све медије, сви они се баве оним што је популарно, а код нас то су близаници. No one likes us - we don't care.Boske87 wrote:@Minja druže pogrešno si me shvatio, zaboli i mene za forume titovih blizanaca i lažnog stogodišnjaka, mislio sam na naše najpopularnije sportske sajtove (da ne imenujem) ali nebitno. Čak se i prilikom prenosa utakmice u Čačku na Areni osetio animozitet komentatora prema Voši, pored standardnog neprepoznavanja naših igrača (Trajković=Mojsov)
Sorry zbog offtopic-a

Ajmo bolesnici, svako neka popije svoju dozu tabletica pa da se spremamo polako za mec sezone...
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- PanonskiFantom
Ja sam najbolesniji.Jutros izasao iz firme na dorucak.Uzeo u Dubocici pljesku i otisao na veliki jug da jedem.Lepo sam se osecao u svojoj drugoj kuci...
Voleo bi da pobedimo danas.Jbg u krvi mi je..
Vise nista nije isto!
Ti, onda, pojačaj dozu!PanonskiFantom wrote:Ja sam najbolesniji.Jutros izasao iz firme na dorucak.Uzeo u Dubocici pljesku i otisao na veliki jug da jedem.Lepo sam se osecao u svojoj drugoj kuci...
Svi ostali, kao što je rečeno - neka se pridržavaju (od rođenja) propisane terapije!

grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
Niko nista ne pise, znaci svi ste vec na StadiJonu. Tako treba. 

Over fifty
Da nema možda prenosa i nekog live stream?
- SezioneFCV
Jebes Beograd kad to je Bangladesh
Odlicno. Hvala. Eto i mene sa vama na stadionu kolege pacienti. 

PanonskiFantom wrote:Voleo bi da pobedimo danas.Jbg u krvi mi je..

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Sta treba Stevanovicu da da gol ? 

Da. Supic ako ovako nastavi definitivno ce biti igrac utakmice.fare wrote:Sta treba Stevanovicu da da gol ?