Prvi tim

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Prvi tim

Post by Milan »

Red Marquis wrote: Thu Oct 03, 2024 4:34 pm
VošaNS wrote: Thu Oct 03, 2024 1:16 pm Pošto je jasno da je Marko Poletanović naš najbolji i najkonstantniji fudbaler ove sezone mislim da nazivati ga Preletanovićem, Polutanovićem i ostalim imenima više nema nikakvog smisla.
Što se mene tiče on može da da sto golova u sezoni i još toliko asistencija, on je za mene zauvek Preletanović, jer bi inače pisao izdajnik kad ga pominjem.

+milion!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a923563/M ... svetu.html

За оне са слабијим памћењем.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Cane

Post by Cane »

Pošto se iz nekog meni ne baš jasnog razloga izjašnjavamo ovde i prenose se čisto lične impresije kao nešto relevantno, a koje naravno ne obavezuju nikoga, evo onda da dodam i ja svoj takođe neobavezujući stav.

Dokle god ima odnos prema dresu i obavezama kakav pokazuje od kad se vratio, dok ne čini baš ništa što narušava ugled kluba i sve dok je deo rešenja a ne problema vezano za stanje u ekipi i na terenu, on je za mene Marko Poletanović i dobiće aplauz za takvo ponašanje i svaki dobar potez koji eventualno pokaže.

Ukoliko se nešto od toga promeni onda ću i ja menjati stav a za sada je ovako.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rakovac wrote: Thu Oct 03, 2024 6:08 pm Izgleda da je vreme da se smanje očekivanja od ovog igračkog kadra. Nisu nikakve "bombe" ni Sičenji, Baroš , Ranđelović ; Muteanu i kompanija . To su sve, vreme pokazuje, u najboljem slučaju prosečni igrači za ovu ligu. Svi znamo da je Sičenji do dolaska kod nas bio rezerva u Švedskoj, da Baroš nije mogao da igra prvu ligu portugala i da je davan na pozajmice u drugu ligu itd. Pa i Seri čudotvorac dolazi iz druge francuske lige gde baš i nije bio standardan. Pa valjda MJ nije pametniji i vidovitiji od svih tih trenera tamo odakle su ti igrači došli. I to sad postaje sve očiglednije, iz utakmice u utakmicu. Naša "pojačanja" postaju sve više nažalost i predmet sprdnje, ovo što je napravio Sičenji protiv Pazara je nešto najgore što sam video u istoriji naših centarhalfova, delovao mi je kao Vlade Divac na mestu centarhalfa, prvo mu uzme loptu i onda mu da gol kroz noge.
Zato, opustimo se i uživajmo u sredini superlige srbije.
Abubakar je u Vojvodinu došao kao rezerva u zvezdi i prosek u Ofki pa postao legenda kluba.
Kizito je došao iz Srema, tada druge lige Srbije, pa nismo imali kvalitetnijeg beka.
Crni su Sadika doveli iz Serije B, a sad predvodi napad Sosijedad. Hoćeš da kažeš da u Romi nisu bili pametni i vidoviti?
Kvalitet je relativna stvar. Na kvalitetu može da se radi. Svi igrači kojima si ovde namerno promašio prezimena imaju određene kvalitete. Na treneru je da te kvalitete iskoristi, a mene sakrije. Mi trenera nemamo. Nit zna da postavi utakmicu, nit da vodi istu.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Ovde se previse sudi ekipi (pogotovo strancima) koja je skupljena bukvalno pre dva meseca, u atmosferi koja se ispuvala kao balon, i situaciji da klub (ponovo) menja tri trenera u jednoj sezoni. To neki od njih verovatno nisu doziveli u karijeri. Seri je ovde od januara, dobice treceg trenera do kraja godine. Ponasamo se kao da na nasim poslovima ne dodje do disrupcije cim se promeni nesto, a sad zamisli da promenis tri direktna nadredjena od januara do danas, da se ne zna ko pije, a ko placa, i da na kraju dana dodas tu jos menadzere, kriminal, namestanja.

Daleko je ovo od fudbalskog kluba, da bi se momcima posmatrao svaki potez na utakmici.
Milan

Post by Milan »

Minja wrote: Fri Oct 04, 2024 10:57 am
MiSmoFKV! wrote: Thu Oct 03, 2024 9:28 pm Kizito je došao iz Srema...
Kiza, Igor Duric i jos jedan momak, zaboravio prezime. Taj igrac se nije snasao pa je brzo otisao, ali Igor i Kiza su odigrali bitne role u dresu Vojvodine.

Moguće da je napadač Maslać u pitanju. Jedan od retkih ozbiljnih promašaja u proceni pokojnog Djumija. Najavljivao ga je i o njemu govorio slično kao Deep o Asmiru Kajeviću. :mrgreen:
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maslac je stoper.
Milan Maslic je napadac. Nije bio nesto, a ocekivalo se...
1892

Post by 1892 »

Milan wrote: Fri Oct 04, 2024 4:24 pm
MiSmoFKV! wrote: Thu Oct 03, 2024 9:28 pm Kizito je došao iz Srema...
Kiza, Igor Duric i jos jedan momak, zaboravio prezime. Taj igrac se nije snasao pa je brzo otisao, ali Igor i Kiza su odigrali bitne role u dresu Vojvodine.

Moguće da je napadač Maslać u pitanju. Jedan od retkih ozbiljnih promašaja u proceni pokojnog Djumija. Najavljivao ga je i o njemu govorio slično kao Deep o Asmiru Kajeviću. :mrgreen:
S dugom kosom, napadač. Došao iz Inđije ako se ne varam. Đumijeva slaba procena.

Kad smo već kod tog nekog perioda, imao je i Stepi svog ljubimca. Ubacivao ga s klupe i tepao mu Lilika ili tako nešto... :mrgreen: Ne znam da li se iko seća. Vezni ili krilni igrač je bio. Potpuni promašaj ali mi je ostalo u sećanju po tom Stepijevom deranju s klupe Liiiiiliiiikaa
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

1892 wrote: Fri Oct 04, 2024 5:12 pm
Milan wrote: Fri Oct 04, 2024 4:24 pm

S dugom kosom, napadač. Došao iz Inđije ako se ne varam. Đumijeva slaba procena.

Kad smo već kod tog nekog perioda, imao je i Stepi svog ljubimca. Ubacivao ga s klupe i tepao mu Lilika ili tako nešto... :mrgreen: Ne znam da li se iko seća. Vezni ili krilni igrač je bio. Potpuni promašaj ali mi je ostalo u sećanju po tom Stepijevom deranju s klupe Liiiiiliiiikaa
Boban Maksimović Lilika, legenda ovog foruma, došao od cigana. Reprezentativac Švajcarske u mlađim kategorijama. Špica se ne sećam.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Dragojlo resurrected

Post by Dragojlo resurrected »

gospodinFKV wrote: Fri Oct 04, 2024 4:51 pm Maslac je stoper.
Ajoj, polusezona 04/05, ja tad bio u vojsci i trpeo tovarenja od saboraca (blizanačkih navijača iz svih krajeva države, of kors), zbog jedne od najjadnijih Voša u zadnjih par decenija... Doveli Pižona za trenera koji je zbrisao posle par nedelja, pa ga zamenio pok.Đumi koji je došao iz Srema, i tada uradio slično što i Lalat radi, povukao pola tima za sobom....
Milan

Post by Milan »

gospodinFKV wrote: Fri Oct 04, 2024 4:51 pm Maslac je stoper.

Potejto-potato. Bio sam blizu… :)

Da, duga kosa, mršav, delovao slabašno i neuhranjeno. Postao predmet sprdnje. Djumi nikad u razgovorima koje smo vodili nije hteo da prizna lošu procenu u vezi sa njim.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Mislim da nije problem u Djumijevoj proceni potencijala Maslaca, vec se Maslac nije razvio ocekivano. Cini mi se da je Djumi govorio da je to zbog nekih porodicnih razloga, a ne izostanka talenta?

Sto se tice fizickog izgleda, pa ko bi mislio da ce Modric napraviti takvu karijeru?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mislim da je danas trener klinaca u Slovenu iz Rume.
I on je imao dugacku kosicu kad je dosao. Secam se, jer je pogotovo tada dugacka kosa bila sinonim za igrace poput Inzagija, Totija, Neste,... :mrgreen:
VošaNS

Post by VošaNS »

Dragan Rosić za BUTASPORT.RS: Vojvodina sa ovim kvalitetom mora da se bori za drugo mesto i Kup Srbije!

https://www.butasport.rs/dragan-rosic-z ... up-srbije/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
VošaNS

Post by VošaNS »

Lalatovićev vojnik Đorđević: Dobili smo pravog generala, drži Superligu u malom prstu

https://meridiansport.rs/fudbal/stefan- ... vojvodina/
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Post Reply