Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grba_NS
Moderator

Re: Omladinci i kadeti FK Vojvodina

Post by Grba_NS »

Na omladincima muka ziva popamtiti sve strelce. Vojvodina - Timok 7:0, strelci Spremo (na odlicnu asistenciju Milinkovica), potom 2 puta u razmaku od 1 minuta Gerogije Ilic i pred sam kraj prvog poluvremena iz penala u stilu Pirla pogodak postize nas golman Kordic -bezobrazluk :mrgreen: 5-i pogodak postigao Sekulic (kombinacija kod slobodnog udarca), 6-i Ferati (koji je usao u drugom poluvremenu) i na kraju odlicnu partiju golom krunise i vihorni Mijat Gacinovic. Izdvojio bih jos i Janjusevica, koji je prodao par (odlicnih) finti, posebno upecatljiva ostala ona "kasika". Samo malo manje soliranja (Mereba stil) i moze biti odlican igrac.
Nikola

Post by Nikola »

Svaka cast omladincima. Imponzantno je sa kakvom lakocom, elegancijom i atmosferom gaze svoje protivnike. Generalno se na forumu veoma malo poklanja njima paznja.
ПУШТАМ КИШУ!
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Klub da se na vreme pozabavi mladjanim Spremom. Nemojte uvek cekati da se problem sam resi, a onda u toj prepustenosti dete zaluta i skroz izgubi svoj fudbalski put. Klinac ima problematican karakter i ponasanje i to zasluzuje paznju svih koji se bave mladjim kategorijama u klubu. Cujem da je zavrsio sa reprezentacijom, da je vracen (nece biti pozivan vise?), upravo zbog tog ponasanja. Pritom, jos jedna stvar je uocljiva, da vise nije onoliko dominantan kao sto je to bio pre. Pretpostavljam da je momak (bio) bioloski zreliji od ostatka svoje generacije, gde je sa svojim neverovatnim fizickim predispozicijama odskakao. Igra on i sad odlicno, nema sumnje, ali nije vise u toj meri dominantan. E sad, moze biti da je (i) do zasicenja, a opet moze biti i ovo sto sam vec naveo - bioloska zrelost, gde je na racun toga (toliko) dominirao. Uglavnom, klub da mu posveti paznju i resi ocigledan problem koji deran ima sa svojim ponasanjem, inace ce to eskalirati onako kako smo vec bezbroj puta videli (sa drugima).
Dejan

Post by Dejan »

Bsk 0-4 Vojvodina
Gacinovic, Spremo, Ilic 2
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Nasi omladinci su na 9 utakmica ostvarili isto toliko pobeda, uz 32 postignuta gola i samo 1 primljen (ukoliko se ne varam). To mu dodje prosecno 3,55 golova po utakmici, sto ide u prilog tome da su prerasli ovaj rang takmicenja i da pod hitno treba da se usmeravaju na seniorski fudbal, jer sve drugo vodi ka stagnaciji. Sa 50% snage igraju i sprdaju se sa ostalim ekipama. Recimo za prosli vikend sam imao osecaj da su moglu da daju 15 golova, da su hteli.
madda fakka

Post by madda fakka »

Grba_NS wrote:Nasi omladinci su na 9 utakmica ostvarili isto toliko pobeda, uz 32 postignuta gola i samo 1 primljen (ukoliko se ne varam). To mu dodje prosecno 3,55 golova po utakmici, sto ide u prilog tome da su prerasli ovaj rang takmicenja i da pod hitno treba da se usmeravaju na seniorski fudbal, jer sve drugo vodi ka stagnaciji. Sa 50% snage igraju i sprdaju se sa ostalim ekipama. Recimo za prosli vikend sam imao osecaj da su moglu da daju 15 golova, da su hteli.
Totalno si u pravu... Znas sta to znaci? Da nam je pola tima i klupe onda totalna promasena investicija. Ako oni ulete u prvi tim gde je zarada od sadasnjeg prvog tima? Jer da se misli dugorocno, progutas knedlu, forsiras klince i posto nam je liga us...a videli bi se rezultati vec za dve sezone, a u Evropi za 3-4 ali posto uprava ne razmislja ovako....
I Bog je Slaninar...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Slazem se, ali za neke pozicije su jos 'zeleni'...po meni, Kordic bi trebao da bude drugi golman, iza Kesica, jer je premlad....isto tako i za stopere, jer jos nemaju taj bezobrazluk potreban za seniorski fudbal u kukuruz superligi....za te pozicije kreativaca i golgetera su savrseni... :cheers:
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Tako je, Kordic treba da bude drugi golman, za pocetak. Kad se ukaze prilika, gurnuti ga koji minut, da oseti (i) on prvoligaski/seniorski fudbal. Ja sam za njega ubedjen da ce biti odlican golman. Ima pobednicki mentalitet, odlike kapitena, zna nekad malo i da pretera al' sve je to ok. Sto se tice stopera, nisam siguran da u omladincima ima potencijala za ozbiljnog (vrhunskog) igraca. Naime, Petric ima skoro sve predispozicije, odlicno citanje igre, odlicnu postavku, dobar skok (tajming), dobar duel, ali i jednu manu, neverovatno je spor igrac. Recimo da sa igracima koje ne odlikuje brzina, duele dobija sa pola gasa, glatko, ali cim se pojavi neki brzi igrac to je mukaaaa ziva... Za Glumcevica sam pisao da je potencijal, ali posle onog sto mu se desilo na marakani, pitanje je kako ce se dalje razvijati njegova karijera. Informacije sa kojima ja baratam kazu da je Glumcevic pokidao sve sto se pokidati moglo u kolenu, i da za njega nema ozbiljnog treninga bar do leta. Ako se u obzir uzme da se povreda desila i najbitnijem periodu njegove karijere, kao i prethodna iskustva sa slicnim povredama u tom dobu, ja sam veliki skeptik po pitanju njegove (dalje) karijere.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Omladinci danas dobili Rad sa 3:2. Malo sam okasnio na utakmicu pa nisam stigao da vidim ko je dao prva dva gola za nas, dok je treci dao Makaric. Ovo je bila prva utakmica u kojoj nam je protivnik (posteno) pokazao zube, u pojedinim momentima (doduse kratkim) bio i bolji. Isto tako moglo se videti i da u igri nasih momaka ima rupa i manjkavosti, pre svega kada protivnik ne odluci da nam posto poto da loptu i sredinu terena, pa je tako na danasnjoj utakmici ekipa Rada stvarala poprilicno problema sa visokim presingom. Mislim da nasi to nisu ocekivali pa su se malo i pogubili. Ali uglavnom, posle su stali na loptu i mirno priveli utakmicu kraju. Zelim jos da istaknem da me dvojica momaka iz utakmice u utakmicu sve vise kupuju - brzonogi Mijat Gacinovic i Georgije Ilic. Zadnjih nekoliko utakmica nose ekipu. Prvopomenuti je ofanzivni bocni, a drugi je spic (i to odlican).
Nastupili smo u ovom sastavu: Kordic, Nikolic, Petric, Pankov, Cvijic, Sekulic, Makaric, Milinkovic, Gacinovic, Janjusevic, Ilic.
zapad

Post by zapad »

Ilić je dao prva dva gola.
Grba_NS
Moderator

Post by Grba_NS »

Georgije Ilic a.k.a Falkao :)
Eto, u prethodnom postu sam ga pohvalio, a da nisam ni znao da je on postigao ta (prva) dva gola. Mislim da mu je ovo cetvrta ili peta utakmica ove sezone na kojoj postize 2 gola. Vec sam jednom rekao da je to igrac koji iz 5 sansi da 6 golova, eto toliko mu treba. Ferati je skroz u drugom planu otkako je on ove sezone prebacen u omladince iz kadeta. A kad smo vec kod kadeta (proslogodisnjih) u omladince je prebacen i igra bitnu ulogu i Sergej Milinkovic. Ofanzivni vezni, izuzetne visine, odlicne tehnike i ideje, ove godine je dobio prostor kod Kosana, koji voli takve igrace, dok ga je trener Gacinovic prosle godine dosta kocio da pokaze sta ume i zna, jer je zahtevao od kadeta dosta disciplinovaniju igru koja nije tezila nekoj kreaciji i lepoti.
Helm

Post by Helm »

Sta ono bese, fali nam spic u prvom timu? :deal:
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Da li je Georgije Ilic ponikao u Vosi? Paklen gol igrac.
Mijat fantastican tehnicar uz zavidnu brzinu, uz malo rada na snazi misli da moze biti bolji od Duce.
Avangarda

Post by Avangarda »

Грба јел игра за омладинце (и ако игра шта мислиш о њему) онај што је дошао из Сутјеске? Што је био као и на проби у Јувентусу... Не могу да се сетим презимена, Јањушевић беше?
Љyбaв пpeмa тeби нac je cпojилa, a мpжњa пpeмa њимa ojaчaлa!
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Hajde ja da odgovorim, igra.
Vidi se da poseduje potencijal, ali treba jos da se uklopi u sistem i manje da solira.
Post Reply