Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Anonimus

Post by Anonimus »

Nikola wrote:Mislim da obavezno moramo dovesti Zorana Tosica iz Banata :!: Vorkapic mu je menadzer i jako me je neprijatno iznenadio kada je pregovarao sa trulim grobljem...
Jao,ko da njega boli uvo s kim pregovara,njemu je bitno da uzme dobre pare i nista vise!!!
STOP MAFIJI!!!
Nikola

Post by Nikola »

Anonimus wrote:
Nikola wrote:Mislim da obavezno moramo dovesti Zorana Tosica iz Banata :!: Vorkapic mu je menadzer i jako me je neprijatno iznenadio kada je pregovarao sa trulim grobljem...
Jao,ko da njega boli uvo s kim pregovara,njemu je bitno da uzme dobre pare i nista vise!!!
Pa u tome i jeste glavni problem :!: Jako dobrog igraca koji je ponikao u ravnici vodi u groblje!To je ono sto kaze Turija ne prodaj veru za veceru :!:
Anonimus

Post by Anonimus »

OK,to je opste poznata stvar,ne znam zasto si iznenadjen sot njegov menadzer oce da ga daje partizanu...
STOP MAFIJI!!!
Cika_toma

Post by Cika_toma »

pa, iznenadjen je, jer je ocekivao malo lojalnosti klubu, ljudskosti i tako tih stvari :), cak i u tom surovom svetu profesionalizma, pretpostavljam...

ali,dobro.
mihailov

Post by mihailov »

Evo sad kazu da je Pekaric blizu prelaska u Trabzon!!!
Nikola

Post by Nikola »

POTPISAO I RADOSAVLjEV

Posle Lea Lernica, Miloša Stojčeva, Saše Drakulića i Ljubomira Stevanovića, član Vojvodine postao je Srđan Radosavljev. Doskorašnji napadač Mladosti iz Apatina, a pre toga Novog Sada, sa lalama je potpisao četvorogodišnji ugovor i priključio se ekipi na Zlatiboru.
Turija

Post by Turija »

Nikola wrote:POTPISAO I RADOSAVLjEV

Posle Lea Lernica, Miloša Stojčeva, Saše Drakulića i Ljubomira Stevanovića, član Vojvodine postao je Srđan Radosavljev. Doskorašnji napadač Mladosti iz Apatina, a pre toga Novog Sada, sa lalama je potpisao četvorogodišnji ugovor i priključio se ekipi na Zlatiboru.
Meni se čini da je deo veznog reda Apatinaca solidna akvizicija.
U mečevima protiv nas njihov vezni red je bio sasvim korektan.Vrlo pokretljiv i konkretan.Znali su šta hoće.Nije Apatin slučajno dugo bio na 2 mestu prvoligaškog karavana.Meni se poprilično dopao i njihov centarfor (mislim da je u pitanju Kopunović).Nije extra, ali dosta dobro se kretao i predstavljao pretnju po naš gol.
Nekako mi je odbrana bila najslabiji deo tima, ali su primali malo golova.Verovatno zbog dobro odrađenog posla od strane veznog reda, pa nije bilo puno pravih šansi za protivničke napadače.

PS
Iz Sporta:
PETROVIĆ DOVODI
MILANA DAVIDOVA
Iskusni vezista Milan Davidov nije produžio ugovor sa Vojvodinom, a sve misli okrenute su mu inostranstvu.
Nije želeo da ih otkriva, ali kako pišu mađarski mediji Davidov će karijeru nastaviti u Zalaegersegu. Novi trener ZTE naš Slavko Petrović i uprava kluba nameravaju da napadnu Debrecin i pokušaju da osvoje titulu i u tu svrhu dovode kvalitetna pojačanja. Davidov je svakako jedan od njih, dobio je mađarsku vizu i u narednim danima trebalo bi očekivati da dođe do realizacije transfera.

Obično gde ima dima, bude i vatre, pa i u slučaju Milana Davidova (nadam se da se u Pekarićevom slučaju, izreka ipak neće potvrditi)
Milane, puno sreće i uspeha u novom klubu u komšiluku
.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Dejan

Post by Dejan »

Četvorica iz Srbije u 11 najboljih

Šest dana posle završetka Evropskog prvenstva za igrače mlađe od 21 godine UEFA je odredila najbolji tim šampionata. Glasali su novinari koji izveštavaju za internet stranice uefa.com. Pored plasmana u finale tog takmičenja Đukićev tim dobio je još jedno priznanje, čak četvorica reprezentativaca Srbije nalaze se u najboljem timu, Damir Kahriman, Branislav Ivanović, Aleksandar Kolarov i Boško Janković.

Pored njih u 'idealnih jedanaest' prvenstva su četvorica Holanđana, dvojica Italijana i jedan reprezentativac Engleske.

U obrazloženju se navodi da je Damir Kahriman "branio dobro, da nije savladan na tri utakmice, sa Italijom, Češkom i Belgijom a da je u finalu, i pored četiri primljena gola, imao nekoliko odličnih intervencija i zaustavio udarac Babela sa 11 metara. Čvrst, 'nespektakularan' i pouzdan golman pred kojim je sjajna budućnost".

Da li se zna da li je Kahriman Vosin igrac ili odredjeni deo ugovora poseduje neki menadzer?Kontam da bi mogli za njega da uzmemo dobru lovu, a mislim da bih se brzo nasla dobra zamena!
mihailov

Post by mihailov »

Pouzdan golman :lol: Nek dodju malo ti novinari na derbi ovde,pa da vidimo kolko je pouzdan.Mislim da njega treba zvezdi da prodamo,skupo ce da plate(dvosmisleno) :lol: .Necemo naci dobru zamenu,vec je imamo.Brkic je nasa buducnost,a tu je i Djordje Babalj!

P.S.Mada mora se priznati da je perfektno branio na evropskom prvenstvu!

Sto ne zavirimo malo u ofk beograd,ima tamo mnogo zanimljivih igraca za nas!!!
Dejan

Post by Dejan »

crno-beli ME KOČE!

Albert Nađ čeka poziv iz Vojvodine
Kapitenska traka je za njega prošlost, a ubrzo bi i
Partizanov dres mogao da zameni drugim bojama.

Crno-beli još nisu rešili problem dugovanja prema Albertu Nađu, samim tim sprečavaju iskusnog vizistu da okonča pregovore sa Vojvodinom, koji su u poodmakloj fazi...

- Ništa se nije promenilo u minula dva dana – kaže Nađ za “Sport”. - Rekli su mi da prvo treba da zaseda neka Radna grupa i da će mi se posle toga javiti. Evo koliko je prošlo, a niko me nije zvao. Ne znam, zapravo, ni ko treba da me zove, Zečević, Petrić, neko treći...

Pojavila se informacija da vam klub duguje 200.000 evra?

- Ne želim da komentarišem dezinformacije. Da li je manje ili više od te sume, u klubu dobro znaju.

U kojoj su fazi pregovori sa Vojvodinom?

- Jedno je sigurno, prvo moram da rešim status i probleme sa Partizanom, pa tek onda da se posvetim Vojvodini. Kontaktirali smo, iskreno da vam kažem, očekujem da me ponovo pozovu. Oduševili su me planovima, ozbiljnošću koja se vidi na svakom koraku u klubu i voleo bih da se ta priča nastavi – jasan je Nađ.
nboya
Administrator

Post by nboya »

MONDO:

Dragan Šarac u Vojvodini

Nekadašnji fudbaler Obilića i Crvene zvezde, a do skora i austrijskog Šturma iz Graca Dragan Šarac novo je pojačanje Vojvodine, saznaje MONDO.

Šarac igra na poziciji levog beka, a bio je i član reprezentacije SCG tokom kvalifikacija za EURO 2004. godine.

To je treće pojačanje novosadske ekipe u ovom prelaznom roku. Pre Šarca, u Vojvodinu je došao i 20-godišnji Miloš Stojčev (Bežanija), kao i povratnik Leo Lerinc.

I dalje je otvoren poziv Vojvodine nekolicini fudbalera Partizana, pre svih iskusnom Albertu Nadju, koji je potvrdio da je imao kontakte sa čelnicima novosadskog kluba i da je oduševljen njihovim planovima. Ipak, Nadj bi najpre želeo da raščisti probleme sa Partizanom i da utvrdi svoj satus u klubu u kojem je "ceo život".
UPRAVA NAPOLJE!!!
Turija

Post by Turija »

nboya wrote:MONDO:

Dragan Šarac u Vojvodini

Nekadašnji fudbaler Obilića i Crvene zvezde, a do skora i austrijskog Šturma iz Graca Dragan Šarac novo je pojačanje Vojvodine, saznaje MONDO.

Šarac igra na poziciji levog beka, a bio je i član reprezentacije SCG tokom kvalifikacija za EURO 2004. godine.

.
Koliko Šarac ima godina i da li stvarno igra na mestu levog beka?
Ja imam neko lično mišljenje, da na poziciji beka igrač ne sme biti mator (preko 30 godina, ako nije Roberto Karlos.A, već i on, kao takav, više ne može da igra u velikom klubu), dok u veznom redu stariji igrač može dobro da funkcioniše.Naravno, ako ima mlade oko sebe, spremne da trče.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
stormer

Post by stormer »

Dragan Sarac rodjen u Rumi 27.09.1975. Tokom svoje karijere nastupao je za Obilic sa kojim je osvojio i titulu, Austriju iz Beca, Pasing, Zvijezdu i prethodne dve sezone za Sturm iz Graca. Za Sturm je odigrao 61 utakmicu i postigao 6 golova. Zabelezio je i jedan nastup za reprezentaciju. Mislim da igra na poziciji levog krila, a ne levog beka kako je napisano na mondu. :roll:
Dejan

Post by Dejan »

Njegova standardna pozicija je na levom krilu, ali mislim da moze da igra i levog beka...
021

Post by 021 »

Ma da, tek su mu 32 godine, mlad i perspektivan igrač... A Borka Pavlovića ponovo šutnuli...Eeeeee... :x
Post Reply