Marketing kluba

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Владика
Administrator

Post by Владика »

Тужно! Због чега је Шекуларац добио место у клипу који је посвећен освајању прве титуле. Избор музике катастрофалан!
Passion

Post by Passion »

dulajlo wrote:Neko (ne)dobije platu da napravi ovo? Kriminalno.

http://www.youtube.com/watch?v=qLEUXb_-F6U
Да су мени дали само једно преподне за ово,па је*еш ми све ако неби направио једно 10 пута боље...криминално...
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Cene godišnjih pretplatnih karata se neće menjati u odnosu na prošlu sezonu, pa bi to trebalo da bude ovako:

ZAPAD – 2000 dinara
ZAPAD (penzioneri) – 1000 dinara
ZAPAD (porodična – odrasla osoba + dete) – 2500 dinara
ISTOK – 1000 dinara

Tu treba dodati i 300 dinara za članarinu (ona nije obavezna, tj nek dodaje ko ’oće).

Kad i gde, u danima koji slede – kad stignu konačne informacije i kad se okonča štampanje karata.
torrente

Post by torrente »

da li ima ikakvih novosti iz marketinga Fk Vojvodine tipa,da li će neko prenositi utakmice Vojvodine ?,pošto zajednica nema više ugovor sa Rts-om!
Ima li kakvih promena tipa pokretanja nekog kanala vezanog za Sd.Vojvodina ili tako nesto.
Da li ce biti neki bilo gde otvoren shop ili radnja Fk.Vojvodina sa originalnim ili oficijelnim proizvodima Fk Vojvodine itd itd... i da li neko zna kad prestaje saradnja sa firmom Joma...stvarno su smešni!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

grof zekula wrote:Cene godišnjih pretplatnih karata se neće menjati u odnosu na prošlu sezonu
Imam jedno pitanje,e sad,mozda gresim,jer nisam siguran u ovo sto cu pitati... da li se uvek godisnje prodaju tako... pocetkom sezone (avgust) ili se prodaju i u martu??? Ili sam samo malo pobrkao loncice... sve mi se nekako po glavi mota da dva puta godisnje kupujem pretplatnu... ili je to do ovog LAVa :lol:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Evo jos jedno pitanje: kako to FOX TV moze potpisati ugovor sa Zvezdom oko prenosa njenih prvenstvenih meceva,a RTV ne moze sa Vosom?A mislim da bi bio pravi pogodak!!!
Image
the Gari

Post by the Gari »

Voja wrote:Evo jos jedno pitanje: kako to FOX TV moze potpisati ugovor sa Zvezdom oko prenosa njenih prvenstvenih meceva,a RTV ne moze sa Vosom?A mislim da bi bio pravi pogodak!!!

Formalno, RTV ne može da potpisuje takve ugovore zato što je javni servis a ne komercijalna televizija. Mislim, to je velika glupost, ali odličan univerzalni odgovor (i izgovor). S druge strane iz funkcionisanja i samog programa vidi se da ta televizija nije javni servis, a još manje Vojvodine (pokušaj u Dnevniku 1 da prebrojiš vesti iz pokrajine). E sad, samim tim što su javni servis, oni bi imali OBAVEZU da "obraćaju pažnju" na nas i trebalo bi da svake nedelje prenose utakmice Voše (ili Spartaka, Hajduka, Inđije), međutim, to će ići jaako teško. Mada u košarci prenose mečeve Hemofarma u jadranskoj ligi. E sad...

PS U vezi s pretplatnim kartama: ma to ti samo vreme brzo leti jer se zabavljaš uz dogodovštine s voljenim klubom. Ili imaju neki princip da na svake dve promene trenera prodaju kartu. Do bi značilo dva puta u sezoni :D Ili je samo od Lava :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
:)

Post by :) »

Pa imamo mi i lokalne televizije koje bi mogle da otkupe prava.
dapokalypto

Post by dapokalypto »

:) wrote:Pa imamo mi i lokalne televizije koje bi mogle da otkupe prava.
Navedi mi jednu koja ima potrebnu opremu za to 8) a o interesu da ne pricam..
JBŠ fabrike, svi na polje, svi na fudbal, da trenirate.. ajd zdra`o..
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

the Gari wrote:PS U vezi s pretplatnim kartama: ma to ti samo vreme brzo leti jer se zabavljaš uz dogodovštine s voljenim klubom. Ili imaju neki princip da na svake dve promene trenera prodaju kartu. Do bi značilo dva puta u sezoni :D Ili je samo od Lava :D
Jbt,danas kad sam se malo sabrao,skontao sam da sam pretplatnu kupio negde u avgustu.... :lol: Zaista,strasno kako vreme leti,a ja nista od zivota ne uradih.... odakle mi onda pravo da se ljutim na Vosinu upravu 8)
Image
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Počinje prodaja sezonskih karata za sezonu 2010/2011, čija se cena nije menjala u odnosu na prošlu:

ZAPAD – 2000 dinara
ZAPAD (penzioneri) – 1000 dinara
ZAPAD (porodična – odrasla osoba + dete) – 2500 dinara
ISTOK – 1000 dinara
Cena članarine je 300 dinara.

Kupovinom sezonske karte, navijači FK Vojvodine stiču pravo da posmatraju sve prvenstvene, kup i prijateljske utakmice na "Karađorđu". Vlasnici karata za istočnu tribinu, utakmice protiv C.zvezde i Partizana moći će da posmatraju sa Zapada.

Prodaja će se vršiti u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, svakim radnim danom od 9-14 časova.
DUB

Post by DUB »

Ništa od prodaje na stadionu?
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Milan

Post by Milan »

Ako već nisu u mogućnosti da to obave valjano (sećate se mnogobrojnih uzaludnih odlazaka do stadiona prošle godine), neka bar stave vreme prodaje do 19h. Ovako samo dokazujemo kako nismo u stanju da učimo iz sopstvenih grešaka. I to ne tako davnih...
POŠTO OBRAZ ???!!!
uporan

Post by uporan »

Milan wrote:Ako već nisu u mogućnosti da to obave valjano (sećate se mnogobrojnih uzaludnih odlazaka do stadiona prošle godine), neka bar stave vreme prodaje do 19h. Ovako samo dokazujemo kako nismo u stanju da učimo iz sopstvenih grešaka. I to ne tako davnih...
Nažalost 1000% tačno :(
UH!
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Prodaja će se vršiti u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, svakim radnim danom od 9-14 časova.

Kakav debilizam, pa u to vreme je najveci broj ljudi na poslu.

Nista cudno u krajnjoj liniji, cilj je nastaviti sa anti-marketingom koji ce na kraju oterati i poslednjeg navijaca sa stadiona.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Post Reply