Marketing kluba
Да су мени дали само једно преподне за ово,па је*еш ми све ако неби направио једно 10 пута боље...криминално...dulajlo wrote:Neko (ne)dobije platu da napravi ovo? Kriminalno.
http://www.youtube.com/watch?v=qLEUXb_-F6U
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
- Grof Žekula
- Administrator
Cene godišnjih pretplatnih karata se neće menjati u odnosu na prošlu sezonu, pa bi to trebalo da bude ovako:
ZAPAD – 2000 dinara
ZAPAD (penzioneri) – 1000 dinara
ZAPAD (porodična – odrasla osoba + dete) – 2500 dinara
ISTOK – 1000 dinara
Tu treba dodati i 300 dinara za članarinu (ona nije obavezna, tj nek dodaje ko ’oće).
Kad i gde, u danima koji slede – kad stignu konačne informacije i kad se okonča štampanje karata.
ZAPAD – 2000 dinara
ISTOK – 1000 dinara
Tu treba dodati i 300 dinara za članarinu (ona nije obavezna, tj nek dodaje ko ’oće).
Kad i gde, u danima koji slede – kad stignu konačne informacije i kad se okonča štampanje karata.
da li ima ikakvih novosti iz marketinga Fk Vojvodine tipa,da li će neko prenositi utakmice Vojvodine ?,pošto zajednica nema više ugovor sa Rts-om!
Ima li kakvih promena tipa pokretanja nekog kanala vezanog za Sd.Vojvodina ili tako nesto.
Da li ce biti neki bilo gde otvoren shop ili radnja Fk.Vojvodina sa originalnim ili oficijelnim proizvodima Fk Vojvodine itd itd... i da li neko zna kad prestaje saradnja sa firmom Joma...stvarno su smešni!!!
Ima li kakvih promena tipa pokretanja nekog kanala vezanog za Sd.Vojvodina ili tako nesto.
Da li ce biti neki bilo gde otvoren shop ili radnja Fk.Vojvodina sa originalnim ili oficijelnim proizvodima Fk Vojvodine itd itd... i da li neko zna kad prestaje saradnja sa firmom Joma...stvarno su smešni!!!
moja familija je došla u Vojvodinu pre žaba...
Imam jedno pitanje,e sad,mozda gresim,jer nisam siguran u ovo sto cu pitati... da li se uvek godisnje prodaju tako... pocetkom sezone (avgust) ili se prodaju i u martu??? Ili sam samo malo pobrkao loncice... sve mi se nekako po glavi mota da dva puta godisnje kupujem pretplatnu... ili je to do ovog LAVagrof zekula wrote:Cene godišnjih pretplatnih karata se neće menjati u odnosu na prošlu sezonu

Voja wrote:Evo jos jedno pitanje: kako to FOX TV moze potpisati ugovor sa Zvezdom oko prenosa njenih prvenstvenih meceva,a RTV ne moze sa Vosom?A mislim da bi bio pravi pogodak!!!
Formalno, RTV ne može da potpisuje takve ugovore zato što je javni servis a ne komercijalna televizija. Mislim, to je velika glupost, ali odličan univerzalni odgovor (i izgovor). S druge strane iz funkcionisanja i samog programa vidi se da ta televizija nije javni servis, a još manje Vojvodine (pokušaj u Dnevniku 1 da prebrojiš vesti iz pokrajine). E sad, samim tim što su javni servis, oni bi imali OBAVEZU da "obraćaju pažnju" na nas i trebalo bi da svake nedelje prenose utakmice Voše (ili Spartaka, Hajduka, Inđije), međutim, to će ići jaako teško. Mada u košarci prenose mečeve Hemofarma u jadranskoj ligi. E sad...
PS U vezi s pretplatnim kartama: ma to ti samo vreme brzo leti jer se zabavljaš uz dogodovštine s voljenim klubom. Ili imaju neki princip da na svake dve promene trenera prodaju kartu. Do bi značilo dva puta u sezoni

- dapokalypto
Jbt,danas kad sam se malo sabrao,skontao sam da sam pretplatnu kupio negde u avgustu....the Gari wrote:PS U vezi s pretplatnim kartama: ma to ti samo vreme brzo leti jer se zabavljaš uz dogodovštine s voljenim klubom. Ili imaju neki princip da na svake dve promene trenera prodaju kartu. Do bi značilo dva puta u sezoniIli je samo od Lava

- Grof Žekula
- Administrator
Počinje prodaja sezonskih karata za sezonu 2010/2011, čija se cena nije menjala u odnosu na prošlu:
ZAPAD – 2000 dinara
ISTOK – 1000 dinara
Cena članarine je 300 dinara.
Kupovinom sezonske karte, navijači FK Vojvodine stiču pravo da posmatraju sve prvenstvene, kup i prijateljske utakmice na "Karađorđu". Vlasnici karata za istočnu tribinu, utakmice protiv C.zvezde i Partizana moći će da posmatraju sa Zapada.
Prodaja će se vršiti u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, svakim radnim danom od 9-14 časova.
ZAPAD – 2000 dinara
ISTOK – 1000 dinara
Cena članarine je 300 dinara.
Kupovinom sezonske karte, navijači FK Vojvodine stiču pravo da posmatraju sve prvenstvene, kup i prijateljske utakmice na "Karađorđu". Vlasnici karata za istočnu tribinu, utakmice protiv C.zvezde i Partizana moći će da posmatraju sa Zapada.
Prodaja će se vršiti u SC "Vujadin Boškov" u Veterniku, svakim radnim danom od 9-14 časova.
- Lala sa zapada
Kakav debilizam, pa u to vreme je najveci broj ljudi na poslu.
Nista cudno u krajnjoj liniji, cilj je nastaviti sa anti-marketingom koji ce na kraju oterati i poslednjeg navijaca sa stadiona.
Kakav debilizam, pa u to vreme je najveci broj ljudi na poslu.
Nista cudno u krajnjoj liniji, cilj je nastaviti sa anti-marketingom koji ce na kraju oterati i poslednjeg navijaca sa stadiona.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians