Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Uvek sa tobom

Re: Pripreme

Post by Uvek sa tobom »

Гледао сам до 80. минута и баш сам се питао како није дошло до неке туче ил кошкања, њихови оштрији стартови, шутање лопте (иако губе) и незнање судија је довело до тога. Углавном кад гледам те припремне утакмице изнервира ме судија, јесу припреме, ал ове судије су катастрофа и то већ коју годину.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Jе л могуће да сваки јебени портал мора да нагласи како је Лалатовић морао да раздваја играче и како је тренер Новосађана био међу првима да раздвадаја играче, само цз само цз, Меда се нигде споменуо није, ужас
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Mon Jan 13, 2025 7:18 pm
Deep Purple wrote: Mon Jan 13, 2025 4:56 pm @Mare_Liman

To nije istina, Lalatovića možemo voleti ili ne kao što ga i ne volimo većinski ali retko kad je on sa Vojvodinom igrao bunker. Bilo je i takvih mečeva nije da nije ali ispada po narativu da smo igrali gotovo svaku iza lopte i bunker.

U oba mandata smo mi makar u superligi igrali jako dobar fudbal.

Pogotovo u prvom mandatu.
Kad je teško onda Deep. :mrgreen:
Ne zajebavaj @Slanobarac prvi sam za smenu Lalatovića i bio sam protiv toga da se postavi. I nadam se da će što pre napustiti klub i da se više neće vraćati kao član ali opet ne treba samo zato što nam se neko ne sviđa ili je takav momentum kada je najlakše da se opljune da se ne bude ipak objektivan.

Ma šta i kako rekli u oba njegova mandata smo igrali muški fudbal koji je bio sve samo ne dosadan ili iza lopte ma kako god ko pokušavao da ga predstavi.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Drugi mandat treba razdvojiti na prvu i drugu sezonu. Nazalost, ako izuzmemo kup, svima je u secanju mnogo svezija druga sezona, gde je to bilo otuzno, ali i obelezeno prilicno ocajnim stanjem u klubu. U prvoj sezoni smo svi videli to kako se grize za svaku loptu. Videcemo...optimista nisam, niti taj covek zasluzuje nas optimizam, ali mislim da mu se danas na utakmici malo sta moze zameriti.
slanobarac

Post by slanobarac »

Ako sam dobro razumeo upravu, idemo na kup i grupu Evrope. Znači najbolji trener u istoriji to donosi i cementira svoj status. Sa njim osvajamo ili bar napadamo titulu u sledećoj sezoni. Ima li iko ko može da ovaj scenario obradi u svojoj glavi? A da je normalan, bez uvrede.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Apsolutno je moguće da se dogodi to drugo mesto. Ekipa je dovoljno dobra, a Lalat nije neznalica. Sve druge stvari da, ali za ove prilike poznaje fudbal dovoljno. Ako se sklope stvari i mimo terena u odredjenim strukturama, vrlo je ostvarivo. Realno mislim da crno go**o mora sada da se izbori i podigne i da je to “viši” interes.

Medjutim, mnogo je realnije se kladiti da će se nama desiti neka svinjarija.

Možda sam ja lud, ali mene ni titula, a kamoli drugo mesto ne interesuje dok je ovako. Samo ulazak u neko evropsko takmičenje i da ih pojedemo na Karadjordju.
Turija

Post by Turija »

slanobarac wrote: Tue Jan 14, 2025 6:57 am Ako sam dobro razumeo upravu, idemo na kup i grupu Evrope. Znači najbolji trener u istoriji to donosi i cementira svoj status. Sa njim osvajamo ili bar napadamo titulu u sledećoj sezoni. Ima li iko ko može da ovaj scenario obradi u svojoj glavi? A da je normalan, bez uvrede.
Kad se najbolji trener u istoriji FKV, bavi statistikom, hajde da izvucemo njegovu statistiku u utakmicama protiv cz i partizana, pa onda onih nasih trenera nerekordera iz doba Jugoslavije i da to uporedimo. Osim cz i partizana, Nislija i Krusevljana (i tada nestalnih Suboticana) u ligi Srbije, nema nikog iz one YU lige.

Moze se cak sa Cukarickim i TSC uporediti, koji su postali ozbiljni klubovi u Srbiji. Pa i tu trenerovu statistiku da vidimo.

Kako sada stvari stoje u narednih 20 godina nema sanse da neko pretekne Lalatovica.Covece, koji apsurd :frown:
Hajde sto nema, ali sto je on na papiru bolji od nekadasnjih legendi i trofejnih trenera u Vosi. :oops:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Duplof

Post by Duplof »

Savcic Luka wrote: Tue Jan 14, 2025 11:14 am Apsolutno je moguće da se dogodi to drugo mesto. Ekipa je dovoljno dobra, a Lalat nije neznalica. Sve druge stvari da, ali za ove prilike poznaje fudbal dovoljno. Ako se sklope stvari i mimo terena u odredjenim strukturama, vrlo je ostvarivo. Realno mislim da crno go**o mora sada da se izbori i podigne i da je to “viši” interes.
Ako se zadrži kostur ekipe koji već godinu dana igra zajedno (čitaj Seri, Njegoš i Korać), onda možemo reći da smo i dalje ozbiljni kandidati za Evropu, uprkos tome što na klupi sedi Lalatović.
Ipak, njemu ako klikne bilo kakav vid bojkota uprave, igrača ili navijača kao pre par godina, džabe smo krečili.

Trebali smo se s njim razići odmah nakon utakmice s Radničkim, prosto ne može niko imati poverenja u njega i nadati se nečemu dobrom na duže staze, a da ne govorim o narušenom ugledu kluba...
Možda sam ja lud, ali mene ni titula, a kamoli drugo mesto ne interesuje dok je ovako. Samo ulazak u neko evropsko takmičenje i da ih pojedemo na Karadjordju.
Neko je napisao nešto slično pre neki dan, sad ću samo ponoviti: niko ni "A" neće reći ako se mi redovno tučemo s blizancima i nešto uspemo da uradimo u Evropi. Mnogi na Batino vreme gledaju s nostalgijom jer su oba ta "uslova" često bila ispunjena (Vaduz je možda jedina evropska mrlja u njegovom mandatu), a generalno nije baš cela ta priča bila najdivnija.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Karlsson

Post by Karlsson »

Mladenović zakuvao pa pobegao od gužve. Bukvalno se povlačio dok je gledao kako mu saigrača bacaju na zemlju.
Jadno.
VošaNS

Post by VošaNS »

Karlsson wrote: Tue Jan 14, 2025 12:46 pm Mladenović zakuvao pa pobegao od gužve. Bukvalno se povlačio dok je gledao kako mu saigrača bacaju na zemlju.
Jadno.
Pa pola naše ekipe su klasični bezmudaši.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija

Image

Protiv Tsc-a ima skor 2-2-4

Ček ako se ja ne varam on je poslednji trener na klupi Vojvodine koji je pobedio cigane?

Ili je bila još jedna pobeda posle njegovog prvog mandata?

EDIT:

Da on je poslednji trener Vojvodine koji je pobedio zvezdu.
1:3 na Stadionu Rajko Mitic.

A pe toga je isto nas vodio protiv cigana na Karađorđu kada smo igrali 0:0

@gospodinFKV

Za drugu sezonu u drugom mandatu mu nema šta ko prigovoriti odradio je maksimalno pogotovo ako se uzme u obzir u kakvim uslovima je radio.

I onaj duel protiv Standarda u Liježu je kvalitetno postavio, uz malo sreće sa onakvim igračkim kadrom koji je realno i tri puta slabiji od ovog sada je da je ako se me varam Gemović dao gol nešto pred kraj iz jako dobre prilike mi bi ih izbacili, primili smo nešto gol za 2:1 u 90 i nekom minutu.

Svakako on po svojim ljudskim kvalitetima i manimira nije i ne sme biti trener Vojvodine.
Last edited by Deep Purple on Tue Jan 14, 2025 7:31 pm, edited 2 times in total.
slanobarac

Post by slanobarac »

Napisao si da si prvi za njegovu smenu. Ok, ali nema smisla više ovako napadati čoveka. :mrgreen: :cheers:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Tue Jan 14, 2025 7:30 pm Napisao si da si prvi za njegovu smenu. Ok, ali nema smisla više ovako napadati čoveka. :mrgreen: :cheers:
Ne nego ovo čime se ti baviš a i mnogi drugi u slučaju Lalatovića mi liče na isto ono čime se bavi i kako se ponaša vlasnik Srbije. Tendeciozno, bez objektivnosti i udaranje po čoveku koji je u nokdaunu i protiv koga je najlakše nešto u ovakvom trenutku napisati pa makar i bilo skroz netačno a opšte prihvaćeno.

Lalatović ne sme da ostane trener Vojvodine ali nije ni istina sve to što mu se spočitava a ovo iznad su činjenice.

A eto spočitava mu se i odnos sa ciganima a apsurd je taj da je poslednji pobedio cigane kao trener Vojvodine.

Ja ovakve narative i javno mnjenje ne volim i ne mogu da stanem uz njih kada nisu tačna.

Jer sa takvim narativima nismo ni bolji od onih protiv kojih se borimo jer upravo oni koriste te metode.

Hteo to neko ili ne da prizna činjenice su sledeće da svojim rezultatima ima pravo da sedi na klupi Vojvodine jer mu isti idu u prilog ali isto tako po svim ostalim (ne)kvalitetima koje poseduje a koji su mnogo važniji za jednog trenera koji sedi na klupi našeg voljenog kluba itekako ne sme da bude trener a to je mnogo važnije od statističkih podataka koji mogu biti ovakvi ili onakvi a ljudski i ostali faktori tog tipa su ipak daleko mnogo važniji i zato on ne sme biti trener Vojvodine.

Kroz dva mandata ništa nije naučio, dobio je treću šansu da se uozbilji i primiri i pokazao je da ništa nije naučio i razlaz je najbolji moguć ishod za sve a on na Karađorđe uvek može da dođe u posetu kao neko ko je tu ostavio trag ili kao simpatizer sa tribine ali ne i više kao zaposleni sportski radnik od strane našeg kluba.

Meni lično Lalatović i ne deluje kao loš čovek u duši ali je mnogo naivan i u neku ruku ograničen u nekom svom svetu da on mnoge stvari oko njega racionalno ne može da pogleda i da razume i da mu se zato dešavaju ispadi raznih vrsta.
Milan

Post by Milan »

Deep Purple wrote: Tue Jan 14, 2025 7:34 pm

1. Ne nego ovo čime se ti baviš a i mnogi drugi u slučaju Lalatovića mi liče na isto ono čime se bavi i kako se ponaša vlasnik Srbije. Tendeciozno, bez objektivnosti i udaranje po čoveku koji je u nokdaunu i protiv koga je najlakše nešto u ovakvom trenutku napisati pa makar i bilo skroz netačno a opšte prihvaćeno.

2. A eto spočitava mu se i odnos sa ciganima a apsurd je taj da je poslednji pobedio cigane kao trener Vojvodine.

1. Čovek je sve samo ne u nokdaunu. Jači nego ikad i ovom demonstracijom ko upravlja Vojvodinom je samo još više učvrstio percepciju svoje snage i bitnosti.

2. To kakva je pobeda bila je vrlo, vrlo diskutabilno. Podanički odnos prema ciganima mu se sa punim pravom spočitava i taj segment niko ne može ni pokušati da opravda/ospori.

Po stoti put ću ponoviti, a ovde ne repliciram Deep-u, on nema trenerski kvalitet za Vojvodinu i ne bi trebalo da sedi na našoj klupi kao "stručnjak", ali pre svega toga ne bi smeo da sedi na našoj klupi kao čovek...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Milan

Niti spočitavam niti opravdavam njegov odnos sa ciganima, dovoljno je videti kako je izveo decu protiv cigana kada je vodio Čukarički samo sam naveo da je to jedna apsurdna činjenica.

Ne treba dalje diskutovati na ovu temu o Lalatoviću on je jednostavno trebao već da bude bivši trener Vojvodine i da se na našu klupu više ne vraća, samo sve što je bilo navedeno u vezi njega nije bila istina i samo sam to hteo da iznesem.
Post Reply