Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Pripreme

Post by fare »

Iz 2 ekipe vredni pohvale su Gočmanac po meni broj 1 Rosketa prodati šteta da takav golman sedi na klupi,Mladenovića bi stavio pre UN I Nikolića pre Rumuna . Depu što dobro uradi sve na kraju usere ,Radulovića prodati što pre dok još neko daje neku kintu za njega .Jel se na Sukačeva više uopšte ne računa ne vidim ga ,videćemo kada Romanić bude igrao kako će biti a uskoro nam se vraća i Aleksa a nadam se i Bolingi uskoro makar po 5,10 minuta pa da vidimo .Prvo poluvreme smo trebali realno dobiti jedno 4 ili 5:1 i mi na kraju izgubili sa 2:1 neverovatno.
I Baroš mnogo fali nema Seri sa kim da igra na toj strani .
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Moj glavni utisak je i dalje da vecina igraca ima problem da odigra precizan pas na 10+ metara cak i kad nisu pud pritiskom protivnika a kamoli kad jesu. To nam dosta usporava igru i tecnost akcija jer igrac kome ide lopta mora da koriguje putanju da bi je pokupio, ako uopste i dodje do nje a da ona ne ode van igre ili protivniku. Drugo, pohvalno je sto ulazimo u sanse i dosta sutiramo, za kritiku je sto su to sutevi tipa samo raspali po lopti u pravcu gola bez da se pogleda gde stoji golman i da se pokusa gadjati konkretno u neku stranu ili ugao. U samom finisu su nam protivnici pokazali kako se to treba raditi pa je Gocmanac morao atraktivno da intervenise u nekoliko uzastopnih situacija dok se prilikom nasih suteva njihov golman nije morao ni pomerati jer je sve islo po sredini gola. Ovo su prilicno jednostavne i osnovne stvari koje bi strucni stab morao primetiti i da radi sa igracima na njima, odmah bismo postali barem 30% ubojitiji.

Pohvalno je sto se za razliku od nekih predjasnjih vremena vidi popravak u vezi prijema lopte, sad se ona mnogo redje odbija od nasih igraca kao od drveta i deluje da je lakse stavljaju pod kontrolu. Trcanje i kretanje takodje bolje nego ranije ali moze i bolje od ovoga. Takodje svidja mi se agresivni presing, to je igra po mom ukusu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
djoks

Post by djoks »

Мени само није јасно зашто се уиграва 3-5-2 или 5-3-2 како год, кад тако не можемо у шпицу да имамо Сери-Романић-Деле. Са два шпица неко од њих ће да извиси а да не говорим да ни Деле ни Сери нису шпицеви. Не разумем зашто се не уиграва 4-2-3-1 или 4-3-3 једноставно имам утисак да немамо играче за ту формацију, тај везни ред од 3 поготово, можда Његош, Меда, Савићевић? Али свакако је формација без крила а ми имамо 2 одлична (Деле, Сери). Имам осећај да лалат глуми Алонса и да ће се после 3-4 кола вратити на систем 4-2-3-1 који неће бити уигран уопште и пиши пропале припреме.
Turija

Post by Turija »

@djoks
I ja sve vise mislim da ce tako biti. Jer, otvara mnogo manje problema za resavanje.

Moze se igrati ofanzivno i sa 3 napred, a ne samo sa 3 nazad.
Lepo je ko moze da napravi igru sa 3 nazad, ali je jako tesko i treba imati odgovarajuce igrace za taj sistem.

Mi imamo idealnu trojku za 3 napred, a veza i odbrana neka podupiru napadace. Pitanje je, jedino, ko ce biti centarfor, a ko krilo? Da li Dele u srcu spica ili Romanic?
Dele je robustniji, a Romanic je, cini mi se, tehnicki bolji u realizaciji? No, treba da vidimo Romanica na terenu.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Lalatović: Dobro nam je došao poraz! Romanić će biti spreman za Partizan
U preostale dve plan je da igrači koji su danas igrali 30 minuta u utorak odigraju 90, a koji su odigrali 60, da u sredu odigraju ceo meč i time završavamo pripreme u Turskoj
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... zan/502532
denialalner

Post by denialalner »

Bese i Jelenkovic oteran

Eto ga štoper....

Gde je Drobnjak?

zasto je junior jos u prvom timu
kad ni u GAtu ni Kabelu ne moze da igra
Turija

Post by Turija »

Da, sta je sa Drobnjakom, kada je Tanjga junior prva rezervna opcija?
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Jelenkovic standardan u Bugarskoj u21 reprezentaciji,jako siguran igrac koji bi kod nas sada bio makar u rotaciji.
hvylarn

Post by hvylarn »

https://www.zurnal.rs/sr/clanak/205494/ ... k-na-teren

Hoćemo li videti koji minut Bolingija tokom ovih priprema?
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
djoks

Post by djoks »

VOŠA ĆE MOŽDA DA IGRA I U FORMACIJI 3-4-3
U sredini terena, po onome što je dosad na pripremama moglo da se vidi, igraće Njegoš Petrović, Dragan Kokanović i Uroš Nikolić, a kao krilni bekovi će da deluju Mihai Butean po desnoj i Lukas Baros po levoj strani. Štoperski trio koji se uigrava čine Kolins Sičendže, Seid Korać i Đorđe Crnomarković. Postoji mogućnost i da Vojvodina igra u formaciji 3-4-3, ali onda bi neko od pomenutih vezista (Petrović, Kokanović, Uroš Nikolić) morao da se preseli na klupu. Tu bi takođe stručni štab bio na slatkim mukama jer je Nikolić jedina klasična “desetka” u ekipi i odigrao je sjajno u poslednjem meču jesenjeg dela protiv Radničkog 1923, kada je namestio dva gola. Takođe, mladi Kokanović igra sve bolje, a Petrović je takođe vrlo bitna karika i drži ključeve veznog reda Novosađana.

Текст максбета, по мени много више смисла да играмо у 3-4-3. Гочманац - Црни, Кораћ, Сиџенџе - Барос, Његош (Меда), Кокан, Бутеан - Сери, Романић, Деле
hvylarn

Post by hvylarn »

Ugao prenosa je takav da su bolje stavili gopro kameru na sudiju pa bi se više videlo.

Bolingi u protokolu.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Има на Арени Премиум 2 пренос
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
VošaNS

Post by VošaNS »

Bravo Bolingi ljudino :cheers:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Može neko par reči o dešavanjima za nas koji nismo mogli da gledamo?
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply