[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ka49z-LA ... r_embedded[/youtube]
Smešno, je l' ?

Ovo je srz naseg problema! Koji rezultati?Stexman wrote: 5. Proslogodisnji rezultati ne treba da nas zavaravaju da smo mi neka dobra ekipa, vec su ostali postali dosta slabiji!
kakvu precku, onu iz slobodnjaka nakon sto je potkacila nekog u glavu i promenila smerslanobarac wrote:Vaduz je imao prečku u prvom minutu, imao posed lopte, bolju organizaciju igre a mi na 1:2 zadržavamo igru i da ne nabrajam dalje. Ako je sve čisto oni su nas sasvim ZASLUŽENO pobedili.menager wrote:vaduz nijednu sansu nije stvorio a dao tri gola, prvi nakon odbijanca, drugi kad se okliznuo mojsov i treci videli ste, na o ruk
Milane, ako je post na racun mog komentara "Decko, dobrodosao u klub", onda treba da pojasnim da ne bi bilo nikakve zabune. Osamdeset i neke, kada je Vojvodina bila tragicna, da li cak one godine kada smo ispali, ja sam tako plakao na Velikom jugu, jer su igraci Vojvodine, po ko zna koji put odigrali jadno i bedno, izgubili vaznu utakmicu od nekog tamo levog kluba, a meni je ta njihova neostvarena pobeda jako znacila...Milan wrote:Ovo treba postovati na svakoj strani! A neki se smeškaju...
Samo da se osvrnem na ovo zapazanje. Eh da smo mi tolike srece pa ovom coveku bi licno dupe poljubio ako bi se vratio.milans wrote:trece: upravo cuh, a vezano je za naseg prethodnog trenera (informacija potice od igraca) da bi Milinkovic nakon kazne tebalo da ponovo preuzme Vosu,i da su svi igraci sludjeni zbog tih prica jer se nista jos ne zna pouzdano.