Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
1892

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Wed Jun 01, 2022 2:46 pm Pozdravljam!
Pozitivan iskorak, za pocetak. Rastavac je iskusan, a opet nije dinosaurus. Igracemo fudbal, kao sto Voja rece.
Ne znam, ovde na forumu je Marko Jovanovic dosta puta osporavan kao igrac, ali je meni ostao u pozitivnijem secanju. Moguce da je to zato sto je bio okruzen jednom prilicno simpaticnom i smekerskom ekipom (Franc, Todic, Drincic, Batak, Krasic,...).
Pre svega igrao je u tandemo sa Lanetom.
Ako se ne varam vodio nas je Čeda Đoinčević.
Ostala mi je u sećanju utakmica kada smo vodili 2:0 na poluvremenu protiv crnog blizanca na Karađorđu i ubili ih u pojam. U drugom nam oni dali 4 komada. Par godina posle sam čuo iz prilično pouzdanih izvora da smo pustili.
Come on you Reds!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Image
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Voja wrote: Wed Jun 01, 2022 8:29 pm
Ali reakcija Bajata kada dobije reč :mrgreen:

Isti Vrazalic iz Roda.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

A novi bus... niko nista ne prica ovde :) Podrzavam i to,da se malo ponovimo... nadam se da novi bus ne znaci samo promena nalepnica :D
Image
Turija

Post by Turija »

Vojo, mozda ti Rastavac ispuni veliku zelju :wink:
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Turija
Ili je Voja pisao komentar na mozzartu ili nas ljudi čitaju i sprdaju nas :mrgreen:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Deep Purple wrote: Wed Jun 01, 2022 11:27 pm @Turija
Ili je Voja pisao komentar na mozzartu ili nas ljudi čitaju i sprdaju nas :mrgreen:
Hahaha... i ja sam se posteno nasmejao kad sam procitao komentar :D :D :D Nisam ga ja pisao. Nikada u zivotu nisam ostavio nijedan komentar na portalima,tako da ili je sprdacina ili dojava :D
Image
ogi
Administrator

Post by ogi »

SILOV'O SI MARKO PARTIZAN!!!
Partizan - VOJVODINA 1:2, 16. novembar 2001. godine.
Oba gola je na toj utakmici je postigao nas novi sportski direktor, Marko Jovanovic i ja ga po tim golovima najvise pamtim.

Prvi gol na 0:45

Drugi gol na 4:05

Navijacki izvestaj sa te utakmice koji je pisan od korisnika FcV sa starog navijackog foruma (firmanovisad.net).
Hvala vam momci!!! Mada, i to je premalo reći našim fudbalerima, koji su nam posle nešto više od tri godine letargije i tih poslednjih uspeha u intertoto kupu, omogućili nama najvernijima neizrečivu radost. Prvo remi na marakani, protiv svima nama omraženih cigana, pa uspesi protiv Sartida a naročito Obilića, da bi sve to začinili ogromnom pobedom protiv Partizana. Mislim da će, svi koji su bili na JNA, ovu pobedu i te kako pamtiti. No, krenimo redom.

Kako su ovi majmuni iz FSJ-a odredili majmunski termin odigravanja utakmice (petak 13:00h), mene je poprilično brinulo koliko će se ljudi uopšte pojaviti ispred juga. Okupljanje je bilo zakazano za 10:30h, s'tim što se polazilo u 11:00h. Za divno čudo, krenuli smo na vreme. Stvarno neverovatan podatak, ali donekle i razumljiv, skoro niko nije ni stigao da se napije. Većina nas je krenula da cuga tek po polasku. Ne verujem da je bilo ko odbijao da pije, jer je alkohola nestalo čim smo se malo pomakli iz NS-a. Pivo i žestinu smo kupili na naplatnoj rampi i uz zagrejanu atmosferu i pesmu ulazimo u smrdljivi BG. Pozitivna stvar je bila da su nas obezbedjivali novosadski panduri, koji su bili skroz OK (za razliku od marakane ili zvezdare).

Navijanje sasvim korektno, dobija na jačini vec od 10-og minuta i vodjstva od 1:0. Svi se zatrčavamo na ogradu, skačemo, urlamo...slab sam vam ja u ovom opisivanju. Drugo poluvreme počinje sa "koreografijom", 50-ak balona (onih velikih) većinom crveno-beli, mada je bio i po koji zuti. Sve u svemu, vizuelno ništa impresivno, ali dobra zajebancija. Pogotovo što je vetar duvao prema jugu, pa kad smo ih pustili svi su poleteli prema publici na istoku. Kad je već o ostalim posmatračima reč,TUGA. Na celom stadionu jedva 300-tinak gledalaca. Grobari jadni, i brojčano i navijački. Zaboravio sam da napomenem da nas je bilo 80-tak(grobara otprilike isto). U 60. minutu opšti haos. Jovanović povisuje na 2:0 i dotrčava sa celom ekipom do naše ograde. Kod nas ludilo, svi na ogradi u zagrljaju sa fudbalerima. Od tog trenutka pa do kraja, a bogami i posle, fantastična podrška crveno-belima. Uz sve to naravno i strepnja, naročito kada je Partizan smanjio na 2:1. Medjutim Voša igra fantastično do kraja. Sudija svira kraj i počinje slavlje na tribini. Svi se grlimo i ljubimo kao da smo osvojili kup šampiona. Zatim dotrčavaju i igrači, ponovo svi na ogradi. Pevamo mi pevaju igrači...Pesma i slavlje su nastavljeni tokom cele noći po novosadskim kafićima. Igrači i navijači u tandemu. Kući sam se vratio oko pola sedam, mrtav pijan ali presrećan. Celo veče sam igračima ponavljao pitanje, da li su svesni koliko ova pobeda nama znači!

Trebalo bi da napomenem i jedan incident po izlasku sa stadiona. Već u tunelu je pala provokacija od strane nekoliko grobara sa istoka. Tu sam razmenio par šuteva sa jednim od njih, medjutim odmah uleće policija i rastavlja. Mislili smo da se na tome završilo, medjutim kada smo se moj drugar i ja odvojili od kolone i pošli na drugu stranu (vraćali smo se kolima), trojica grobara nas napadaju. Tačnije dvojica, jer treći nije imao muda da uleti te je stajao po strani. Dolazi do razmene udaraca, i tek kada je postajalo zanimljivo uleće vojska iz obliznjeg stacionara i rasčisćava stvar. Sve u svemu gostovanje za pamćenje.
HVALA VAM MOMCI !!! SILOV'O SI MARKO PARTIZAN...!!! Jedan klub na svetu volim ja...!!!
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Bogme, silov'o ih je i naredne godine u tandemu sa Lanetom, kad smo volšebno od 4-2 stigli do poraza 4-5..... :oops:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

@Ogi
Upravo ga po toj utakmici pamtim najvise.
Trcao iz skole, cale nije radio taj dan, urla na TV. Ja ulazim, taman kod naseg gola.

Secam se posle i Troboka mrtvog koji dobija crveni i pokazuje srednjak. :greenbutt:

Inace, kad smo vec kod groblja, i Elmer Davez i Ivic su ih kanda ispalili. Ostaju bez pola tima. Valja biti proaktivan i iskoristiti taj raspad, ako se vec duvamo da zelimo da poremetimo ovaj status quo.
Istocno stajanje

Post by Istocno stajanje »

Uh, secam se obe utakmice kao da su juce bile.
Miodrag Kostic je tada bio u klubu, secam se da su slavili u njegovom lokalu u centru nakon utakmice.
Ali se nazalost secam i te cuvene utakmice sa 9 golova, Lane i Marko su se bukvalno sprdali sa Partizanom, i nas genije od trenera vadi iz igre obojicu i primamo 3 gola :roll:
Uprava napolje!
Karlsson

Post by Karlsson »

Zar je moguće da je čovek rekao da ćemo možda dovesti samo 2-3 pojačanja? Pa nama će posle juna faliti igrači na većini pozicija. Golman, barem jedan štoper, zadnji vezni, ako ode Vukadinović i desno krilo. A da ne spominjem ove kojima još ne ističe ugovor, ali su dokazali da nisu za onaj nivo koji mi želimo. Čak ni Čovićev odlazak nismo nadomestili kako treba.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Udjem ovde,ocekujuci neke vesti,dizanje nivoa optimizma,a ono zivi se od stare slave. :mrgreen: To je ono sto Rastavac nosi sa sobom... ocigledno necemo imati materijala za komentarisanje,sem samo posle meceva. Niko da se usudi da napise predvidjanja,ocekivanja... Licno ako bih analizirao samo konferenciju meni tu Zbiljic deluje kao najvece pojacanje :)
Image
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote: Thu Jun 02, 2022 4:23 pm Zar je moguće da je čovek rekao da ćemo možda dovesti samo 2-3 pojačanja? Pa nama će posle juna faliti igrači na većini pozicija. Golman, barem jedan štoper, zadnji vezni, ako ode Vukadinović i desno krilo. A da ne spominjem ove kojima još ne ističe ugovor, ali su dokazali da nisu za onaj nivo koji mi želimo. Čak ni Čovićev odlazak nismo nadomestili kako treba.
Treba imati na umu (zasluzeno) kooptiranje 4-5 omladinaca, povratak Vidakova, Nikole Simica, stasavanje Miletica, vecu minutazu za Kabica i Neskovica,...

Voleo bih novog golmana, ali mislim da nam stizu stoper, veznjak (desetka) i krilo.
Karlsson

Post by Karlsson »

gospodinFKV wrote: Thu Jun 02, 2022 5:04 pm
Karlsson wrote: Thu Jun 02, 2022 4:23 pm Zar je moguće da je čovek rekao da ćemo možda dovesti samo 2-3 pojačanja? Pa nama će posle juna faliti igrači na većini pozicija. Golman, barem jedan štoper, zadnji vezni, ako ode Vukadinović i desno krilo. A da ne spominjem ove kojima još ne ističe ugovor, ali su dokazali da nisu za onaj nivo koji mi želimo. Čak ni Čovićev odlazak nismo nadomestili kako treba.
Treba imati na umu (zasluzeno) kooptiranje 4-5 omladinaca, povratak Vidakova, Nikole Simica, stasavanje Miletica, vecu minutazu za Kabica i Neskovica,...

Voleo bih novog golmana, ali mislim da nam stizu stoper, veznjak (desetka) i krilo.
Na Miletića i Topića računam, ali Maksi ističe ugovor, a Busnića ono što sam gledao mi ne uliva neko poverenje. Pored dvojice tako mladih igrača mora barem jedan stariji, iskusniji. Ne želim da grešim dušu, ali Nešković mi ne deluje kao igrač za Vošu. Nama trebaju adekvatni igrači odmah da nadomeste nedostatak Čovića i Vukadinovića (ako ode i on). Pogotovo ako će ispred njih biti Vidakov za kojeg ne znamo još tačno šta možemo da očekujemo. Simić mi je golman za ekipu koja se zadovoljava sa plej ofom. Možda bi mogao i kod nas da bude prvi golman pod uslovom da ima ozbiljnu podršku u odbrani, ali svejedno fali će nam drugi golman s obzirom da i Vuklišu ističe ugovor. Ako bi mogli kod Emila da izdejstvujemo raskid ugovora sa Mađarima u našu korist to bi bilo ekstra.
Svakako nakon ove loše sezone, sa 2,3 pojačanja ne mogu da nas vidim kako pariramo Čukaričkom, TSC-u, Radničkom koji će se pojačati zbog Evrope, pa i Napretku u koji je ponovo ušao Mišković.
Post Reply