Super Liga - sezona 2024/25
- Uvek sa tobom
Re: Super Liga - sezona 2024/25
Џон Мери 

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
A mi neka plačemo na forumu i neka nam sve smeta.
Bez uvrede ko želi shvatiće na šta mislim.
Sad usled svih povreda i zbog same završnici sezone treba da se pruži podrška ekipi. Makar samo i zbog samih igrača i grba koji nose.
- slanobarac
Ne smeta nama sve ali dosta toga ne štima. A da imamo ovakve mečeve kao što je ovaj u KG i "Karađorđe" bi bilo punije.Deep Purple wrote: ↑Sat May 10, 2025 9:07 pmA mi neka plačemo na forumu i neka nam sve smeta.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
@Slanobarac
Ne vidim da je recimo u Pazaru nešto bajnina i sjajnija situacija.
Odigrali smo i mi dosta interesantnih utakmica , pa dobili smo i taj Pazar i Radnički tako da je to šuplja priča. Mi moramo da se pokrenemo.
Momci su izginuli i protiv Pazara, Ofke i Tsc-a u kupu, zaslužili su da protiv Radničkog dođe dosta ljudi i pruži im podršku a može i ona lakša varijanta da ukazujemo tako na atmosfere drugih klubova dok svoj zapostavljamo.
Ja znam da su nama apetiti malo veći jer je nama to “svakodnevnica” da se kroz prvenstvo izbori kvalifikacija za evropu pa da smo i lenjiji po tom pitanju.
Odigrali smo i mi dosta interesantnih utakmica , pa dobili smo i taj Pazar i Radnički tako da je to šuplja priča. Mi moramo da se pokrenemo.
Momci su izginuli i protiv Pazara, Ofke i Tsc-a u kupu, zaslužili su da protiv Radničkog dođe dosta ljudi i pruži im podršku a može i ona lakša varijanta da ukazujemo tako na atmosfere drugih klubova dok svoj zapostavljamo.
Ja znam da su nama apetiti malo veći jer je nama to “svakodnevnica” da se kroz prvenstvo izbori kvalifikacija za evropu pa da smo i lenjiji po tom pitanju.
- slanobarac
Sa ovom floskulom, šuplja priča, diskredituješ sagovornika i kako sad da nastavimo?Deep Purple wrote: ↑Sat May 10, 2025 9:40 pm @Slanobarac
Porediti Pazar i nas je besmisleno a i Radnički. To su sredine koje su "gladne" uspeha a Evropa je uspeh.
Pored ostalog, sam dolazak na stadion u NS može biti i opasan po život samo si ti to izgleda zaboravio. Uživaj u meču iz KG.

-
Ma super nam je… Evo recimo, baš volim da budem na istoku kada se jedni druge gaze i rešavaju se ko zna kakve priče. Dno dna. Nikad gore.
- Deep Purple
@Slanobarac
Izvinjavam ti se na tome, nije mi bila namera da te na bilo koji način diskreditujem mada je tako ispalo, tako da praštaj.
Slažem se da su te sredine gladnije ali isto tako verujem da moramo da prepoznamo trenutak.
@Savcic Luka
Slažem se nema tu šta puno dodati, izlišno je bilo šta reći u vezi toga kad je jasno, apsolutno si u pravu ali isto tako verujem da može makar za sledećih 90 minuta protiv Radničkog da se i takve stvari stave po strani, da se napravi i neki lični kompromis i da se igračima pruži preko potrebna podrška i to je sve.
Svoje i nezadovoljstvo treba iskazati prisustvom a ne okretanjem glave (nije tebi lično upućeno već uopšteno)
I nadati se nekim lepšim i uređenijim danima.
Duel protiv Radničkog će najizvesnije i odlučiti putnika u evropske kvalifikacije.
Izvinjavam ti se na tome, nije mi bila namera da te na bilo koji način diskreditujem mada je tako ispalo, tako da praštaj.

Slažem se da su te sredine gladnije ali isto tako verujem da moramo da prepoznamo trenutak.
@Savcic Luka
Slažem se nema tu šta puno dodati, izlišno je bilo šta reći u vezi toga kad je jasno, apsolutno si u pravu ali isto tako verujem da može makar za sledećih 90 minuta protiv Radničkog da se i takve stvari stave po strani, da se napravi i neki lični kompromis i da se igračima pruži preko potrebna podrška i to je sve.
Svoje i nezadovoljstvo treba iskazati prisustvom a ne okretanjem glave (nije tebi lično upućeno već uopšteno)
I nadati se nekim lepšim i uređenijim danima.
Duel protiv Radničkog će najizvesnije i odlučiti putnika u evropske kvalifikacije.
Pojačati prekide na treninzima i dajemo Kragujevčanima 2 gola bez problema 

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Mark Renton
Навијачи Војводине буду у фазону "Какав дерби у Крагујевцу, сањајмо о овоме" и онда не оду на Карађорђе.Ако постоји појам аутошовинизма у односу према клубу ми смо главни за овај део Европе
- slanobarac
Dok je onih uniformisanih crnokošuljaških hordi kapuljača neću dolaziti na stadion. A ti uživaj, samo se nemoj pitati zašto je ta grupa spala na onako bednu cifru i zašto je stadion prazan. 

Niko nije napisao kako treba da sanjamo o ovome, a ne bih naš voleo da dovodimo klub u poziciju da se ovoliko ložimo na plasman u Evropu kao Pazarci ili Kragujevčani. Lepo je napisano gore, mnogi ne idu na stadion jer ne žele da razmišljaju hoće li sačuvati živu glavu baš na tribinama, a i problemi unutar grupe se ne rešavaju na takav način, a pogotovo ne na stadionu.Mark Renton wrote: ↑Sat May 10, 2025 10:37 pm Навијачи Војводине буду у фазону "Какав дерби у Крагујевцу, сањајмо о овоме" и онда не оду на Карађорђе.Ако постоји појам аутошовинизма у односу према клубу ми смо главни за овај део Европе
Mislim da je mnoge (još ranije tokom sezone) sa stadiona oteralo igranj u Topoli, ono kalkulisanje protiv Čukaričkom na početku sezone koje nije rezultiralo prolaskom u Evropi, smene trenera kao traci, novinarski tekstovi u kojima se predsednik kluba povezuje sa raznoraznim kriminalcima, celokupna društveno-politilka situacija u zemlji, a da ne pišem kako nam je celokupna uprava pravi ćacilend već duži niz godina... Što se mene tiče, dodao bih i Lalatovića gore na spisak, ali je on, nažalost, i privukao dobar deo publike, tako da je on na nekoj "nuli". Kako god, ako mene pitaš, i ovo je odlična brojka na stadionu s obzirom na sve.
Žao mi je što većina momaka na terenu nije zaslužila ovako slabu podršku.
@Duplof 
Igre i kalkulisanje me nikad nisu oterale, ali struktura kluba itekako jeste. Zanimljivo, svaki povratak lalatovića me je udaljio sa stadiona.

Igre i kalkulisanje me nikad nisu oterale, ali struktura kluba itekako jeste. Zanimljivo, svaki povratak lalatovića me je udaljio sa stadiona.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Uvek se očekuje da navijači stave po strani sve negativnosti, da zažmure još ovaj (stoti) put, da žrtvuju svoja uverenja zarad jedinstva i podrške igračima kada je najpotrebnije... Floskule koje slušamo od uprave i pojedinih navijača već godinama. A isti taj klub nema problem da se popiša po navijačima u svakoj prilici svojim postupcima (neki su i navedeni iznad). 1000 puta smo to činili, ali uvek ima momenat kada neko preseče i kaže dosta. Takvog onda gubimo na dug vremenski period, ako ne i zauvek.
POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mark Renton
Група, ћаци управа...слажем се да је већином што је дуплоф написао, али већином су то опште ствари које знамо. Наравно да нас не треба ложити излазак у Европу, али нешто што нас треба ложити је неизвесност након једне од најмучнијих сезона. Ту се препознаје тренутак и важности ствари где смо опет у ситуацији да узмемо Куп и да смо у ситуацији да ако не изборимо Европу преко ни преко купа ни преко лиге ова агонија ће се само продубити, сам тај мотив је и више него довољан. Неко ће рећи да ћемо се склонити у финалу купа, али што би рекли Пургери:"А ШТА АКО УСПЕМО?" и овде нико не пише да треба бити са Фирмом у сектору 5, људи наводе инцидент против Спартака као разлог, ал нека поразмисле и нек се сете када и колико је година прошло од последњег озбиљнијег инцидента на Карађорђу. У Италији групе се баве 20 пута горим стварима, али људе то не спречава да оду на другу трибину, не треба чак гледати ни Жабаре, погледајте само регион где сваки клуб има идентичне проблеме, али опет имају неки култ клуба и фудбалску културу одласка на стадион која треба бити полазна тачка за све. Сад кад вратим филм пре одређеног времена људима је овде сметало што нема светла у клозетима на стадиону, столице на стадионима, а онда замислите у исто доба на Чика Дачи пре реконструкције који је био руиниран горе или исто као нишки Чаир је успело да дође 15 хиљада на полуфинале купа. Напредњачке дахије су део сваког клуба у земљи па и ових јуче што су играли, нажалост, иста ствар и са регионом, Слажем се да су у нашем клуб са дна каце они најгори али је потребно ставити прст на чело и размислити дал је вредно дићи руке од клуба због њихове узурпације
Mark, @Milan je lepo objasnio sve, samo bih dodao da li je normalno da dođe do masovne tuče ljudi koji navijaju za isti klub? Po meni nije, i to je "samo" jedan, ali i dovoljan, razlog zbog kog ljudi ne idu na stadion.
Da ne bude da sam protiv odlaska na stadion, evo, išao sam i nakon te utakmice sa Spartakom išao na stadion, ali atmosfera na stadionu je baš tužna. Ne treba osuđivati ljude što ne idu, jer imaju i te kako dobre argumente za takvu odluku.
Da ne bude da sam protiv odlaska na stadion, evo, išao sam i nakon te utakmice sa Spartakom išao na stadion, ali atmosfera na stadionu je baš tužna. Ne treba osuđivati ljude što ne idu, jer imaju i te kako dobre argumente za takvu odluku.