Njegovo veličanstvo - FUDBAL

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Alan Ford

Post by Alan Ford »

Koliko vidim, talentovani fudbaleri ubijaju fudbalsku draz. Nadam se da FIFA i UEFA nece uvesti ogranicenje napada na 24 sekunde. :wink:
...to mladost spiri u dahu kao secer u prahu sa bundevare...
etxeberria

Post by etxeberria »

Voja wrote:Pa,kako stojis?Ja medju prvih 200 od nepunih 14000,a s obzirom da mi je prva sezona.... :wink:
Ne znam gde ti Vojo igras :) Ja igram na zvanicnom sajtu premijer lige fantasy.premierleague.com, ima oko 2,5 miliona registrovanih :) tu negde oko 15 000 sam.
sam svoj najveci neprijatelj
car jovan

Post by car jovan »

Ђумијев пост на фејсу.Човек све објаснио

Ostao sam do 3 i gledao ponovo utakmicu LŠ Real: Barcelona.

Sumnjam da će revanš utakmica, pa i Finale, a sigurno je Mančester sjajan tim a uz to i sjajno vođen,doneti nešto novo.

Sve je to postalo dosadno, reći će neko ko voli Barsu a u suštini oni na svakoj utakmici donesu nešto novo... Barsina igra je svaki put za nešto bogatija, ne znate šta ja to ali oni novitete izbacuju na konto protivnikove igre.Njima je samo bitno da im dođe inspiracija, i oni utakmicu naprave običnom . Meni je dilema kako treba igrati već poodavno prošla, budući fudbal a već I današnji neče moći da igra ko ne teži ka dominaciji u dodavanju.

Real Madrid najskuplji tim na svetu,po mnogima ima najboljeg trenera,na klupi Adebajora,Benzemu,Kaku i mnoge druge.E taj tim izadje na utakmicu i ne želi da pređe centar-Tragedija!

Povlačiti paralelu sa našom ligom je isuviše neozbiljno.Ali ne zbog igrača kako mnogi tumače kvalitet.

Suština je u opredeljenjajaju u prezentacije igre velikog kluba !!!

Rezultat,rezultat……………večito opravdanje za dekadentan fudbal.Plus fudbal je đavolja rabota a defanzivni pristup uglavnom (ako ima individualnog kvaliteta) donese i rezultat.Real će verovatno menjati Murinja ali ne zbog toga što nije osvojio Špansko prvenstvo ili LŠ već zbog toga što Realu nisu potrebne titule ako se osvaja na ovaj način.Real kao veliki klub ima obavezu da osvaja trofeje ali uz kvalitetnu prezentaciju igre.Zamislite da neko plati Ronalda,Kaku,Ze Mariju,Ozila,Kediru,Adebajora,Benzemu par stotina miliona evra a uz to su to igrači koji imaju vrhunski napadački kvalitet a onda ih izvede na svom stadionu kao tim koji čeka svoju šansu.

Uz malo sreće može se desiti da se i dobije takva utakmica ali dali je to u suštini dobitak.Dobitak je za male klubove ali veliki klubovi imaju i obavezu veličine a to je prezentacija.

Uporedimo Real i Mančester igrački.Kerik,Ošej,Valensija I još neki nebi bili ni na klupi Reala ali oni su uklopljeni u mašinu u kojoj se zna red a od igre se nikada nije odustalo.

Izvesno finale je Mančester:Barcelona i to je nema sumnje pobeda IGRE.Ko će pobediti ?

Ma to uopšte nije važno jer je mnogo važnije prepoznati tendenciju.Prepoznati tendenciju znači kontrolisati budučnost a generator budućih ideja u fudbalu je uvek prošlost.Pa zar utakmica od sinoć nije deo prošlosti ?

NAŠA LIGA JE PREPUNA FILOZOFIJE REALA A NIKADA NEČE IGRATI DEFANZIVU NA TOM NIVOU.
igoork

Post by igoork »

Ja sa onima koji pricu svode na sudije nemam potrebe ni da razgovaram.

Svi oni koji su se ikada bavili fudbalom znaju koliko treba da budes losiji, koliko treba da budes nemocan da ne mozes nekome da oduzmes loptu! :idea:

70% posed lopte ima Barsa u sred Madrida, 4 puta vise tacnih dodavanja! Eeeejjj ! 4 PUTA :!:

Pa o cemu mi vise pricamo? Nisam morao ni da gledam utakmicu kada vidim ove podatke meni je sve jasno.

Da vam plasticno docaram(odnosi se na ove koji se jos uvek protive cinjenicama) :

Zamisli odes u kvart na fudbal i nemozes da dodjes do lopte, jednostavno i kada je dobijes odma je izgubis.
Losiji si i to je to, nema dalje, nema sudija mama tata ovaj onaj.

LOSIJI SI jednostavno govoreci, i to toliko da ne mozes ni loptu da drzis u nogama.

Jednostavno ovo su momci sa neke druge planete i mozemo da im se klanjamo voleli ih ili ne. :idea:
U Novom Sadu ima klub kojem se svi divimo !
aNS

Post by aNS »

Навијам за Барсу, али по мени тренутно Манчестер игра најбољи фудбал. Они једноставно могу најразноврсније да играју, могу да држе лопту као Барса а могу и да играју на контре као сада Реал или ономад Интер.
Игра Барсе је кренула јако да ме смара и ако навијам за њих.
Сви причају како имају посед 70% и 1500 додавања по мечу, а да ли је ико приметио да барем 800 додавања иде у назад или се једноставно додају у одбрани. И просто се изнервирам када видим да Ћави или Инијеста(играчи доброг шута) имају простор за шут а они додају лопту. Једноставно превише даве. Када наши играчи круже око 16м сви пизде и псују играче што нико не шута а сада овде хвале игру Барсе.
Alan Ford

Post by Alan Ford »

igoork wrote:Ja sa onima koji pricu svode na sudije nemam potrebe ni da razgovaram.

Svi oni koji su se ikada bavili fudbalom znaju koliko treba da budes losiji, koliko treba da budes nemocan da ne mozes nekome da oduzmes loptu! :idea:

70% posed lopte ima Barsa u sred Madrida, 4 puta vise tacnih dodavanja! Eeeejjj ! 4 PUTA :!:

Pa o cemu mi vise pricamo? Nisam morao ni da gledam utakmicu kada vidim ove podatke meni je sve jasno.

Da vam plasticno docaram(odnosi se na ove koji se jos uvek protive cinjenicama) :

Zamisli odes u kvart na fudbal i nemozes da dodjes do lopte, jednostavno i kada je dobijes odma je izgubis.
Losiji si i to je to, nema dalje, nema sudija mama tata ovaj onaj.

LOSIJI SI jednostavno govoreci, i to toliko da ne mozes ni loptu da drzis u nogama.

Jednostavno ovo su momci sa neke druge planete i mozemo da im se klanjamo voleli ih ili ne. :idea:
Potpisujem!
Alan Ford

Post by Alan Ford »

car jovan wrote:Ђумијев пост на фејсу.Човек све објаснио

Ostao sam do 3 i gledao ponovo utakmicu LŠ Real: Barcelona.

Sumnjam da će revanš utakmica, pa i Finale, a sigurno je Mančester sjajan tim a uz to i sjajno vođen,doneti nešto novo.

Sve je to postalo dosadno, reći će neko ko voli Barsu a u suštini oni na svakoj utakmici donesu nešto novo... Barsina igra je svaki put za nešto bogatija, ne znate šta ja to ali oni novitete izbacuju na konto protivnikove igre.Njima je samo bitno da im dođe inspiracija, i oni utakmicu naprave običnom . Meni je dilema kako treba igrati već poodavno prošla, budući fudbal a već I današnji neče moći da igra ko ne teži ka dominaciji u dodavanju.

Real Madrid najskuplji tim na svetu,po mnogima ima najboljeg trenera,na klupi Adebajora,Benzemu,Kaku i mnoge druge.E taj tim izadje na utakmicu i ne želi da pređe centar-Tragedija!

Povlačiti paralelu sa našom ligom je isuviše neozbiljno.Ali ne zbog igrača kako mnogi tumače kvalitet.

Suština je u opredeljenjajaju u prezentacije igre velikog kluba !!!

Rezultat,rezultat……………večito opravdanje za dekadentan fudbal.Plus fudbal je đavolja rabota a defanzivni pristup uglavnom (ako ima individualnog kvaliteta) donese i rezultat.Real će verovatno menjati Murinja ali ne zbog toga što nije osvojio Špansko prvenstvo ili LŠ već zbog toga što Realu nisu potrebne titule ako se osvaja na ovaj način.Real kao veliki klub ima obavezu da osvaja trofeje ali uz kvalitetnu prezentaciju igre.Zamislite da neko plati Ronalda,Kaku,Ze Mariju,Ozila,Kediru,Adebajora,Benzemu par stotina miliona evra a uz to su to igrači koji imaju vrhunski napadački kvalitet a onda ih izvede na svom stadionu kao tim koji čeka svoju šansu.

Uz malo sreće može se desiti da se i dobije takva utakmica ali dali je to u suštini dobitak.Dobitak je za male klubove ali veliki klubovi imaju i obavezu veličine a to je prezentacija.

Uporedimo Real i Mančester igrački.Kerik,Ošej,Valensija I još neki nebi bili ni na klupi Reala ali oni su uklopljeni u mašinu u kojoj se zna red a od igre se nikada nije odustalo.

Izvesno finale je Mančester:Barcelona i to je nema sumnje pobeda IGRE.Ko će pobediti ?

Ma to uopšte nije važno jer je mnogo važnije prepoznati tendenciju.Prepoznati tendenciju znači kontrolisati budučnost a generator budućih ideja u fudbalu je uvek prošlost.Pa zar utakmica od sinoć nije deo prošlosti ?

NAŠA LIGA JE PREPUNA FILOZOFIJE REALA A NIKADA NEČE IGRATI DEFANZIVU NA TOM NIVOU.
Bravo Djumi, sve si rekao. To je sustina.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Jeste,to je sustina,ali iskreno mislim da Djumi nije rekao nista sto vecina nas vec ne zna.Samo je upotrebio pravu rec - PREZENTACIJA!!!

A preneseno na Vosu,mislim da smo mi nasu prezentaciju (mada ocekujem da se vecina vas sad ne slozi sa ovim) poslednji put u kontinuitetu imali davne 1994-95. godine,recimo.Sve posle,bili su pojedinacni "ispadi".A ta PREZENTACIJA je verovatno nesto,sto svi navijaci Vose zele i stoga verujem da cemo npr.mnogo duze pamtiti poraz na Marakani (pod Djumijem) nego li poslednju pobedu nad Partizanom.... upravo zbog toga.Veliki klub zahteva PREZENTACIJU!!!
Image
Buca

Post by Buca »

Ja mislim da se Fk Vojvodina ove sezone prezentovala svojim neverovatnim nizom, a pobeda nad partizanom je samo delic te prezentacije, barem za mene :wink:
Željko Brkić jedan je od nas!!!
etxeberria

Post by etxeberria »

Ovaj Porto nije normalan bacaju petarde kad hoce :)
sam svoj najveci neprijatelj
the Gari

Post by the Gari »

Alan Ford wrote:Koliko vidim, talentovani fudbaleri ubijaju fudbalsku draz. Nadam se da FIFA i UEFA nece uvesti ogranicenje napada na 24 sekunde. :wink:
Vremensko ograničenje napada ostavio bih košarci ili vaterrpolu, ali da se ja pitam ("srećom pa se ne pitaš" regli bi mnogi) malo bih liberalizovao "uvoz" elemenata iz (tzv. evropskog) ragbija :D
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Koliko puta viđeno na stadionu "Karađorđe", protiv Javora & co. Rio Ferdinand je dao komentar na Alvesovu "povredu" posle Pepeovog starta:
Rio Ferdinand wrote:"Ako ikada vidite da me s travnjaka iznose na nosilima, a onda se trčeći vratim na njega, slobodno me udarite"
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

:shock: :shock: :shock:

Pogledajte kako slave navijaci Borusie iz Dortmunda.... srusice stadion jbt

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=iB3AWV7U ... r_embedded[/youtube]
Image
madda fakka

Post by madda fakka »

To kad Svabo napravi ne moze da se srusi 8)
I Bog je Slaninar...
Владика
Administrator

Post by Владика »

За све љубитеље фудбалских лопти
http://www.soccerballworld.com/HistoryWCBalls.htm
Post Reply