Jelen Super Liga - sezona 2014/15
Re: Jelen Super Liga - sezona 2014/15
S obzirom da su grobari i Cuka u finalu kupa, cetvrti iz nase lige ide u kvalifikacije za Ligu Evrope. Medjutim, mi cemo tesko biti cetvrti s obzirom kakav tim imamo i kako igramo. Posle sledeceg kola 99% padamo na peto mesto, pa nam je jedina sansa za Evropu da cigane opet kazne, sto i nije nemoguce. Ali naravno postavlja se pitanje koji cemo u Evropi ovako razvaljeni. Sada smo toliko slabi da nam je neophodno bar 4-5 ozbiljnih pojacanja da bismo na ista licili, a iz dosadasnjeg iskustva sa ovom upravom je jasno da nisu u stanju (niti imaju zelju) da dovedu nikoga, a kamoli 4-5 dobrih igraca.
Ide 4 u Evropu (prvo kolo kvalifikacija za LE) ako izbace zvezdu moze i 5 ici a ako i nas izbace a nekim slucajem izborimo mesto za Evropu moze cak i tada 6 tim na tabeli ici. Zanimljivo da smo mi do sada u drugom delu na deobi 10-11 pozicije ,sto znaci da sa ovim timom sledece sezone bez pojacanja koja nesto vrede pitanje je da li bi se plasirali u prvih 8 . Ako zelimo Evropu neka gruba racunica je da nam za to treba minumum 15 bodova do kraja . A ako gledamo realno mi mozemo izbaciti timove u prvom i drugom kolu kvalifikacija u trecem vec teze ,nije to nesto posebno ali posto rekose da nam je godisnji budzet 1,8 miliona na ovaj nacin mozemo popuniti 20-25% buzeta
- ragazzi di Neoplanta
Hvala na odgovoru.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Ne znam da li je snimak namerno tako montiran, ali ovde je svaki sut u okvir gola usao. Golman nema nijednu odbranu.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Snimak je samo takav, ali zapravo je drugačije. Čukarički je baš izdominirao. Imali su 35 šuteva, od toga 27 u okvir gola.Radoye wrote:Ne znam da li je snimak namerno tako montiran, ali ovde je svaki sut u okvir gola usao. Golman nema nijednu odbranu.
http://www.rezultati.com/utakmica/Qcxzi ... utakmice;0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovako nešto nisam viđao ni u mnogo kvalitetnijim i zanimljivijim ligama...
Po snimku se stice utisak da Rad moze da bude vrlo zadovoljan sto nisu dobili dvocifren broj...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Naš voljeni Zoran Kiza Milinković, "ljudina", čovek sa karakterom i principima:
"Meč sa Mladosti iz Lučana je ubrzo, u subotu, moramo da se odmorimo i pobedimo pred najboljim navijačima na svetu. Najvažnije je da sa +5 uđemo u derbi", rekao je Milinković...
Izvor: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... derbi-sa-5" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa samo mu nogice vire koliko im se uvukao u dupe. Kako tako lako upadnu u tu priču, kako ih tako omađijaju, kako od poštenog naprave teškog lopova... strašno.
"Meč sa Mladosti iz Lučana je ubrzo, u subotu, moramo da se odmorimo i pobedimo pred najboljim navijačima na svetu. Najvažnije je da sa +5 uđemo u derbi", rekao je Milinković...
Izvor: http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudb ... derbi-sa-5" onclick="window.open(this.href);return false;
Pa samo mu nogice vire koliko im se uvukao u dupe. Kako tako lako upadnu u tu priču, kako ih tako omađijaju, kako od poštenog naprave teškog lopova... strašno.
Jebiga, cim je pristao nakon onog finala da im sedne na klupu tu ne mozes da ocekujes neku veliku principijelnost i individualni stav. Ali ja nisam 100% siguran da je sve sto citamo u udvorickoj stampi uvek bas tako izgovoreno kako je napisano, siguran sam da nazovi-novinari to jos kako dosole i nakite i navuku da zvuci bas tako kako oni misle da treba da zvuci.Mare wrote:Naš voljeni Zoran Kiza Milinković, "ljudina", čovek sa karakterom i principima:
Radoye cemu taj stav da novinari uvek nasminkaju? Iskreno i ja sam ponekad sumnjao u te tekstove,ali kada posle covek odgleda video vidi se da nije do novinara. A kako bi ovakvu izjavu novinari uopste mogli nasminkati?

Ma nije to do "naseg" trenera koji mrzi Partizan jer mu je oteo kup,do novinara je

Ma nije to do "naseg" trenera koji mrzi Partizan jer mu je oteo kup,do novinara je

Vojo, mene su moje 42 godine naucile da sumnjam u sve sto ne vidim svojim ocima i ne cujem svojim usima. Nikad nisam rekao da Milinkovic mrzi partizan, nego prosto ne verujem napisanom u novinama, ni ovo zadnje, ni ovo sto si ti sada okacio, ma bre ni datum im vise ne verujem da je bas taj koji oni metnu na naslovnu stranu, dok ne cujem iz usta tog za koga kazu da je nesto rekao da je bas tako rekao kako su oni preneli. Naravno, moguce je da jeste rekao bas tako, njemu na cast, uostalom ko ga j**e kad je pristao da bude trener partizana, nebitan je lik potpuno. Ali i dalje iz principa ne verujem "novinarima" i "novinama", pa to ti je! 

[video]https://www.youtube.com/watch?v=5PVvDsbY8Vk#t=795[/video]Radoye wrote:ego prosto ne verujem napisanom u novinama, ni ovo zadnje, ni ovo sto si ti sada okacio, ma bre ni datum im vise ne verujem da je bas taj koji oni metnu na naslovnu stranu, dok ne cujem iz usta tog za koga kazu da je nesto rekao da je bas tako rekao kako su oni preneli.
Pogledaj od 12:40 do 13:48

Dobro, ustanovili smo da je Milinkovic grobarsko go**o, jel' ti sad lakse Vojo
no to i dalje ne menja stvar da se novinama i novinarima ne moze i ne treba verovati ni kada vremensku prognozu daju!
Sto me podseti na onaj vic od pre 15-20 godina, umro Milosevic i sada na onom svetu mu nude gde ce da se smesti. Pa mu pokazuju na TV raj - cvece, pticice, svi nesto kuliraju, sede pod senkom drveta, svi zadovoljni, opustencija. Kaze Slobek, "dosadno bre meni ovo, dajte neku akciju!"
Pokazu oni njemu cistiliste na TV - svi odeveni u strogo iste uniforme, svi nesto uzurbano rade, grade, citaju, uce, usavrsavaju se da bi postali bolji ljudi da dospeju u raj. "Uf brate, ovo neko smaranje, daj da vidim sta jos ima u ponudi!" kaze Slobek.
I pokazu njemu pakao na TV - zurka, muzika, polugola pevaljka na stolu, zdere se pecenje, ljuste se alkohol & gudra, ono orgije do maksimuma, nema sta nema. "E tooo meni treba," rece Sloba, "to mi dajte, ovo su moji ljudi!"
"Da li ste sigurni, gospodine?" pita njega Sv. Petar - ma nego sta da je siguran, eno ga Sloba vec sam trci na vrata pakla!
A kako je prekoracio prag, uhvati ga djavo i pocne odmah da mu nazivo dere kozu i da ga pece na vatri.
"Pa sta je ovo ljudi, pa nije ovako izgledalo na TV!", kuka jadni Sloba.
"E pa ni Srbija uzivo ne izgleda kao na tvojoj TV..." smesi se djavolu brk...

Sto me podseti na onaj vic od pre 15-20 godina, umro Milosevic i sada na onom svetu mu nude gde ce da se smesti. Pa mu pokazuju na TV raj - cvece, pticice, svi nesto kuliraju, sede pod senkom drveta, svi zadovoljni, opustencija. Kaze Slobek, "dosadno bre meni ovo, dajte neku akciju!"
Pokazu oni njemu cistiliste na TV - svi odeveni u strogo iste uniforme, svi nesto uzurbano rade, grade, citaju, uce, usavrsavaju se da bi postali bolji ljudi da dospeju u raj. "Uf brate, ovo neko smaranje, daj da vidim sta jos ima u ponudi!" kaze Slobek.
I pokazu njemu pakao na TV - zurka, muzika, polugola pevaljka na stolu, zdere se pecenje, ljuste se alkohol & gudra, ono orgije do maksimuma, nema sta nema. "E tooo meni treba," rece Sloba, "to mi dajte, ovo su moji ljudi!"
"Da li ste sigurni, gospodine?" pita njega Sv. Petar - ma nego sta da je siguran, eno ga Sloba vec sam trci na vrata pakla!
A kako je prekoracio prag, uhvati ga djavo i pocne odmah da mu nazivo dere kozu i da ga pece na vatri.
"Pa sta je ovo ljudi, pa nije ovako izgledalo na TV!", kuka jadni Sloba.
"E pa ni Srbija uzivo ne izgleda kao na tvojoj TV..." smesi se djavolu brk...

Bruka od čoveka.Ne mogu da verujem na koji nivo čovek može da se spusti i šta sebi dopusti
Ćelavi je za njega karakter.

Ćelavi je za njega karakter.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov