Super Liga - sezona 2025/26

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Rabba
Moderator

Re: Super Liga - sezona 2025/26

Post by Rabba »

https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... nja-549206

Umesto našu decu da skupljamo, mi skupljamo ciganski otpad... Bravo, bravo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rabba wrote: Thu Jun 05, 2025 11:14 pm https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... nja-549206

Umesto našu decu da skupljamo, mi skupljamo ciganski otpad... Bravo, bravo.
Kad neće Vojvodina, izgleda ima ko 'oće. Inače, i Jelenković Veljko je sa njima bio u pregovorima, ali su se odlučili za Mitrovića trenutno. Što je najjače, možda i ovog prvog dovedu to bi tek bio spektakl.
VošaNS

Post by VošaNS »

Mogli smo uzeti i njega i Jelenkovića, ali da li njih dvojica imaju kvalitet za nas? Hoćete ovde igrače poput Serija koji prave razliku, a onda hoćete Jelenkovića koji je igrao plej aut Bugarske lige i Mitrovića koji ne igra u prosečnoj ekipi u Austriji. Zar nam nije dosta tih polovnjaka poput Buteana, UN, Savićevića, Lazara Nikolića, Depua i ostalih? Dovedeš Mitrovića i Jelenkovića, a prodaš Koraća i Buteana (ne znam koju poziciju tačno igra Mitrović) i gde je tu tačno korak napred? Može biti naše dete koliko god, ali ja u njima ne vidim potencijal i da sa njima idemo korak napred.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Seid Korać ispao iz švedske prve lige, bio rezerva u toj ekipi.

Radi se o karakteru i odnosu prema klubu. Bivši blizanac sigurno neće osećati ovaj klub, neko naše dete možda i hoće. Zato bih se kockao sa Mitrovićem Jelenkovićem, (mladi reprezentativac Bugarske, doskora, verovatno vrlo uskoro i seniorski) i Koraćem. Ne bih se kockao sa Vukanom Savićevićem, Lazarom i Urošom Nikolićem, itd.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Kod ovakvih slučajeva ne možemo da kažemo da su polovnjaci, jer eto njih dvojica konkretno jedan je 2001, drugi je 2003. Uvek može da se diskutuje da li je to nivo za Vojvodinu ili ne, ali prirodno je da se "tvoja" deca koja su se fudbalski razvila zaobilaznim putem bar razmotre, nije sramota priznati grešku i vratiti nekog od njih. Čak i ne mora da bude greška, neko kasnije sazri i postane ozbiljan igrač. Uostalom ovaj Mitrović je igrao kao starter i protiv Šturma, Rapida iz Beča sigurno ne slučajno, tako da sigurno može i u domaćoj superligi.
Post Reply