Kup Srbije - sezona 2010/11

Locked
soderstorm

Post by soderstorm »

Boulevard wrote:Koliki kapacitet imaju ta 4 sektora na istoku sto su obezbedjena?
Posto istocna tribina ima 7 sektora to bi trebalo da bude malo vise od pola. E sad koliko je to pojma nemam.
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Aj mi sad lepo recite kako ja koji zivim u beogradu da udjem na istok a pri tom necu ici po karte. jel mogu da posaljem kopiju licne karte ili da skeniram pa preko mejla i da dobijem/kupim kartu pred ulazom. :wink: :roll: jebi ga...
STO SE RADI
DUB

Post by DUB »

Red Marquis wrote:
DUB wrote: Za ovo bi morao biti dostupan od 0-24h.
Pretera ga. Šta, treba neko da dežura u 5 ujutru, ako nekog tad zasvrbi da će da ide?
Pa nisam mislio bukvalno (al 'dobro, nisam se odrazio kako treba) poenta je da broj treba da bude dostupan preko dana u neko normalno vreme, duže od ta tri sata kad je otvorena butika.
Ne pričam ja ovo zbog tebe, mene i ostalih ljudi koji posećuju ovaj i bratske forume, nama ne trebaju nikakve spektakularne najave ni hot lajnovi na kojima ćemo dobijati ažurne informacije iz sata u sat. Pričam zbog onih "širokih" masa koje nisu baš najbolje informisane o stvarima u i oko kluba, koji nisu tu svaku utakmicu, koji godinama nisu prišli stadionu a eto osetili su je sada momenat i želeli bi da odu ovog puta i da daju podršku. Može se desiti da neko zove celo pre podne i da stalno dobija odgovor da je broj nedostupan, pa kad to još poveže i sa prošlogodišnjom ispalom za buseve šta će taj zaključiti? A svaki čovek, svaki dlan, svaki glas su nam bitni.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
Junior

Post by Junior »

Ja i dalje ne mogu da verujem da 11. maja nisam u Srbiji... :cry: :cry: :cry:
Ultra slanina

Post by Ultra slanina »

Vojvodinas wrote:Aj mi sad lepo recite kako ja koji zivim u beogradu da udjem na istok a pri tom necu ici po karte. jel mogu da posaljem kopiju licne karte ili da skeniram pa preko mejla i da dobijem/kupim kartu pred ulazom. :wink: :roll: jebi ga...
Dođi ispred istoka i ućićeš kao i svi ostali. 8)

@Junior

:silence: :silence: :mrgreen:
kinik

Post by kinik »

Mislim da ce broj biti duze dostupan od 2. Maja, kada i pocinje prijavljivanje (od 12-20h svakog radnog dana, i Subotom)!
Apelujem na sve da dobro procitaju svaki post, razmisle, pa tek onda nesto napisu, i pre nego sto kliknu "Submit" bar jos jednom procitaju napisano! Zasto uvek moramo sebe saplitati, imamo i previse protivnika za taj luksuz!!!
1966...1989...201x
ogi
Administrator

Post by ogi »

Vojvodinas wrote:Aj mi sad lepo recite kako ja koji zivim u beogradu da udjem na istok a pri tom necu ici po karte. jel mogu da posaljem kopiju licne karte ili da skeniram pa preko mejla i da dobijem/kupim kartu pred ulazom. :wink: :roll: jebi ga...
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtpxrU8_ ... r_embedded[/youtube]

4:00 na ovom klipu, covek u plavoj kosulji je napomenuo da se ulaznice za ISTOCNU tribinu NECE moci nabaviti u Beogradu, samo u Novom Sadu.
kinik

Post by kinik »

Nece moci niko pre utakmice da dodje do karte u beogradu, znaci da se nece tamo nigde prodavati (distribuirati na bilo koji nacin), moci ce samo na Karadjordju da se dodje do karata za tu tribinu, pre utakmice! To je naglaseno da bi svima bilo jasno da je ta tribina rezervisana iskljucivo za one koji ce da podrzavaju Vojvodinu! Ko god dodje na utakmicu, da nije nabavio ranije kartu, a da je navijac (simpatizer, ljubitelj, bilo sta...) Vojvodine sigurno ce uci na nasu tribinu!
1966...1989...201x
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Silno me zanima dal ce i grohbari morati da daju neki licni dokument da bi kupili kartu :evil:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Andreyos

Post by Andreyos »

Uvek sa tobom wrote:Silno me zanima dal ce i grohbari morati da daju neki licni dokument da bi kupili kartu :evil:
Ne,njima će biti dovoljno da se pojave sa po dve limenke piva...
Jer nas su osnovala gospoda, a njih drugovi!
Владика
Administrator

Post by Владика »

Гроф збори! За људе који не живе у Новом Саду, није потребно лично да долазите за резервацију карата, довољно је да назовете број телефона 065 55 51 989 и издиктирате број личне карте. Циљ клуба је да што више људи оде на текму.
Zeljafcv

Post by Zeljafcv »

Prema informacijama koje sam dobio ukupan kapacitet Istoka je 10.800 stolica. Što znači da nas mora otići 5.000, ako želimo da ispunimo naše sektore.

Molim sve forumaše da se strpe do 2. maja, o svemu vezano za Finale Kupa ćete biti obavešteni. Biće organizovana ozbiljna kampanja što se tiče informisanja. Biće ovo što se tiče marketinga najbolja akcija ikada organizovana. Gostovanja po radio i Tv emisijama, plakati, bilbordi...

Zato Vas molim za malo strpljenja! Hvala!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
Vojvodinas

Post by Vojvodinas »

Hvala na Info! Nadam se da cemo dostici tu cifru od 5,000 ljudi ,nadam se da ce doci ljudi iz cele Vojvodine koji navijaju za nas.
STO SE RADI
ristoo7

Post by ristoo7 »

5000? По мени 3 би било сасвим довољно и много реалније.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Upravo je postavljen bilbord u ulici Brace Jovandic!

edit slika

Image
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Locked