Posto istocna tribina ima 7 sektora to bi trebalo da bude malo vise od pola. E sad koliko je to pojma nemam.Boulevard wrote:Koliki kapacitet imaju ta 4 sektora na istoku sto su obezbedjena?
Kup Srbije - sezona 2010/11
-
-
Pa nisam mislio bukvalno (al 'dobro, nisam se odrazio kako treba) poenta je da broj treba da bude dostupan preko dana u neko normalno vreme, duže od ta tri sata kad je otvorena butika.Red Marquis wrote:Pretera ga. Šta, treba neko da dežura u 5 ujutru, ako nekog tad zasvrbi da će da ide?DUB wrote: Za ovo bi morao biti dostupan od 0-24h.
Ne pričam ja ovo zbog tebe, mene i ostalih ljudi koji posećuju ovaj i bratske forume, nama ne trebaju nikakve spektakularne najave ni hot lajnovi na kojima ćemo dobijati ažurne informacije iz sata u sat. Pričam zbog onih "širokih" masa koje nisu baš najbolje informisane o stvarima u i oko kluba, koji nisu tu svaku utakmicu, koji godinama nisu prišli stadionu a eto osetili su je sada momenat i želeli bi da odu ovog puta i da daju podršku. Može se desiti da neko zove celo pre podne i da stalno dobija odgovor da je broj nedostupan, pa kad to još poveže i sa prošlogodišnjom ispalom za buseve šta će taj zaključiti? A svaki čovek, svaki dlan, svaki glas su nam bitni.
Seti se kako se provuk'o Sisley, seti se kako se provuk'o Werder!
- Ultra slanina
Mislim da ce broj biti duze dostupan od 2. Maja, kada i pocinje prijavljivanje (od 12-20h svakog radnog dana, i Subotom)!
Apelujem na sve da dobro procitaju svaki post, razmisle, pa tek onda nesto napisu, i pre nego sto kliknu "Submit" bar jos jednom procitaju napisano! Zasto uvek moramo sebe saplitati, imamo i previse protivnika za taj luksuz!!!
Apelujem na sve da dobro procitaju svaki post, razmisle, pa tek onda nesto napisu, i pre nego sto kliknu "Submit" bar jos jednom procitaju napisano! Zasto uvek moramo sebe saplitati, imamo i previse protivnika za taj luksuz!!!
1966...1989...201x
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XtpxrU8_ ... r_embedded[/youtube]Vojvodinas wrote:Aj mi sad lepo recite kako ja koji zivim u beogradu da udjem na istok a pri tom necu ici po karte. jel mogu da posaljem kopiju licne karte ili da skeniram pa preko mejla i da dobijem/kupim kartu pred ulazom.![]()
jebi ga...
4:00 na ovom klipu, covek u plavoj kosulji je napomenuo da se ulaznice za ISTOCNU tribinu NECE moci nabaviti u Beogradu, samo u Novom Sadu.
Nece moci niko pre utakmice da dodje do karte u beogradu, znaci da se nece tamo nigde prodavati (distribuirati na bilo koji nacin), moci ce samo na Karadjordju da se dodje do karata za tu tribinu, pre utakmice! To je naglaseno da bi svima bilo jasno da je ta tribina rezervisana iskljucivo za one koji ce da podrzavaju Vojvodinu! Ko god dodje na utakmicu, da nije nabavio ranije kartu, a da je navijac (simpatizer, ljubitelj, bilo sta...) Vojvodine sigurno ce uci na nasu tribinu!
1966...1989...201x
- Uvek sa tobom
Prema informacijama koje sam dobio ukupan kapacitet Istoka je 10.800 stolica. Što znači da nas mora otići 5.000, ako želimo da ispunimo naše sektore.
Molim sve forumaše da se strpe do 2. maja, o svemu vezano za Finale Kupa ćete biti obavešteni. Biće organizovana ozbiljna kampanja što se tiče informisanja. Biće ovo što se tiče marketinga najbolja akcija ikada organizovana. Gostovanja po radio i Tv emisijama, plakati, bilbordi...
Zato Vas molim za malo strpljenja! Hvala!
Molim sve forumaše da se strpe do 2. maja, o svemu vezano za Finale Kupa ćete biti obavešteni. Biće organizovana ozbiljna kampanja što se tiče informisanja. Biće ovo što se tiče marketinga najbolja akcija ikada organizovana. Gostovanja po radio i Tv emisijama, plakati, bilbordi...
Zato Vas molim za malo strpljenja! Hvala!
- Do promena u sistemu: Uprava napolje! Zaustavimo hajku na Vojvodinaše!
-
- Uvek sa tobom