Uprava
Re: Uprava
Kanda se tu puno ne pita ni taj Zbiljic nego svi oni zajedno (i on, i Scepanovic, i Vranjes, i Lalatovic, i Vavan i svi ostali) rade onako kako gazda iz Beograda naredi.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
-
Znaci Zvalonja kaze:"bicete drugi, mi budemo ti...", super sto se mene tice, jebalo ga Bugojno i svi glasaci dok mu ne naprave bebu za one donljcilovske dojke... 

- madda fakka
Upravo tako kako kaze narodna "100 ljudi 100 cudi" u ovoj konkretnoj situaciji 17 ljudi 17 cudi i licnih interesa. Druga stvar sa sponzorima je cisto mazanje ociju. Koji je njihov plan? Samo govore pare pare, finansijska stabilnost itd. Da li je iko spomenuo poboljsanje infrastrukture, poboljsanje igrackog kadra? Pogledajte na uefa sajtu koliko mi igraca imamo prijavljenih a eto koliko ima Dinamo Minsk. Kracu klupu nikad nismo imali. Da li su ijednom spomenuli omladince, kadete pa cak i petlice? Da li su spomenuli, ovde mnogo puta spominjani, FKV shop? Jedino od cele ove price odjednom je marketing eksplodirao. Plakati, bilbordi pa cak i najednom SOS kanal. Koliko traju sponzorski ugovori sa tim eminentnim firmama i preduzecima?Radoye wrote:Kanda se tu puno ne pita ni taj Zbiljic nego svi oni zajedno ....
Pratim forum i sve sto se pise vezano za FKV ali nigde nisam nasao odgovore na ova pitanja.
Svi smo mi ovde ocekivali da Novosadske firme sponzorisu Novosadski klub ali ove njuske mi ni malo ne leze. Vreme ce pokazati njihove namere, dosli su pre manje od nedelju dana. Treba se podsetiti da i "veliku zvezdu" sponzorise gasprom vec godinama a oni sve dublje i dublje u dugovima da ne mogu obicne komunalije da plate.
I Bog je Slaninar...
-
od skoro sam clan vosu obozavam, nadam se da ce ovo ici na bolje,inace sam okolina trstenika..
- gospodinFKV
Potpisan je na 2+2 godine, ako se ne varam, kao i sa Energotehnikom.madda fakka wrote:Koliko traju sponzorski ugovori sa tim eminentnim firmama i preduzecima?
Odrzao Zbiljic je sastanak i sa direktorom omladinske skole, zna se kao neki plan, samo ga znaju oni, ne i obican narod (poslovna tajna i tako to

Kazu da klub ima oko 2500 evra mesecno od sponzora.
Informacija je ne proverena pa se ogradjujem.
Ali kako nas je zivot naucio, moze da bude i gore od ovoga iako je ovo smesno.
Informacija je ne proverena pa se ogradjujem.
Ali kako nas je zivot naucio, moze da bude i gore od ovoga iako je ovo smesno.
- kafe bagdad
Moja je procena da je minimalan neophodan budžet za stabilno funkcionisanje kluba i borbu za evropu svake godine 2,5 m evra. Sa 3,5 bi mogli da se nadamo realnoj borbi za LE. Za titulu (uz neophodne pretpostavke van terena) oko 5.
Odlicno, to znaci da nam mesecno treba jos otprilike 80 puta ovoliko sponzora. 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Iskreno se nadam da je to po sponzoru, u suprotnom za te pare mozemo da kupimo dosta kvalitetnog konopca da imamo svi dovoljno da se obesimo 

Ako je po sponzoru to onda i nije toliko loše, dođe na nekih 500-600 hiljada godišnje što je za srpske uslove više nego solidno.gospodinFKV wrote:Iskreno se nadam da je to po sponzoru, u suprotnom za te pare mozemo da kupimo dosta kvalitetnog konopca da imamo svi dovoljno da se obesimo
Come on you Reds!
- kafe bagdad
Slažem se, 1 m godišnje od sponzora bi ipak bila prava mera. Ako bi uspeli svake godine da makar dođemo do 4 pk Le, to bi značilo i dodatnih (blizu) 1 m prihoda, ako se uprava udostoji da naplati karte za svaku utakmicu (860000 od uefa i bar 100000 od karata).
Zbiljić upravo gostuje kod Neše Petrovića.
Čovek me baš podseća na Palmu i po izgledu i po obećavanju kula i gradova.
Kaže mladi igrači više neće tako brzo odlaziti iz Vojvodine i da će se u narednom periodu videti kako se Vojvodina stabilizuje i sazreva.
Kaže Zbiljić stižu još 3 nova sponzora (20 ukupno) i time se zatvara krug sponzora.
Čovek me baš podseća na Palmu i po izgledu i po obećavanju kula i gradova.
Kaže mladi igrači više neće tako brzo odlaziti iz Vojvodine i da će se u narednom periodu videti kako se Vojvodina stabilizuje i sazreva.
Kaže Zbiljić stižu još 3 nova sponzora (20 ukupno) i time se zatvara krug sponzora.
Prateci reakcije Zbiljica sa meca protiv Minska i Backe zaista mislim da se covek pozitivno primio na nasu Vosu.Radovao se i skakao na svaku sansu,iskazujuci emociju.Nadam se da ce ovo ici u dobrom smeru.
Cuo sam da su se sponzori obavezali da unesu od 2-5.000 eura mesecno po kompaniji u zavisnosti od jacine kompanije.
Cuo sam da su se sponzori obavezali da unesu od 2-5.000 eura mesecno po kompaniji u zavisnosti od jacine kompanije.
Zbiljic je tip coveka koji kada se lati necega istera to do kraja. Nadam se da ce i sa Vojvodinom imati uspeha kao i sa svojim firmama. Ja mu recimo vise verujem nego pojedincima u upravi.. Bice to dobro, videcete!