Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Uprava

Post by slanina »

Deluje ovo sve kao iz bajke.Ali niko ne spominje ono na čega smo mi najviše alergični a to je prodaja naših igrača blizancima.Bata je zato i najviše doveden a ovde se spominje titula i naš podmladak a ne ograđuju se od blizanaca.Videćemo gde ovo vodi ... :deal:
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
N13

Post by N13 »

Bilo je i o tome reči sinoć u emisiji. Zbiljić je indirektno odgovorio nije on taj koji se o tome pita, ali da je lično protiv toga... čak je dodao da smatra da Poletanović i Vulićević treba da igraju u Vojvodini, a ne kod njih...
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Od kad je ovaj lik nas potpredsednik? Gde je to objavljeno? Kad?

To je ta transparentnost. :deal:
lazarr

Post by lazarr »

Pitam se zašto među sponzore nisu pozvali i Vuković doo? Baš bi se lepo uklopio.....
Šalim se. Može ovo biti dobro, ali dok ne vidim konkretne pomake, jako sam skeptičan.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Koliko smo se samo naslusali ovakvih prica,obecanja,titula.... zanimljivo je da se u jednom delu razgovora kaze da je klub stabilizovan,sve isplaceno,a posle spontano kroz pricu se izleti da je dug 1 400 000 eura
Image
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Samo da za koju godinu ne isplivaju neke nove blanko menice kod ovih "sponzora" i ja cu biti zadovoljan. Ni ne ocekujem od ovih stranackih aparatcika da nesto konkretno rese, da su u stanju da naprave nesto korisno ne bi bili u politici. Dok god nas dublje ne zakopavaju - super.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Voja wrote:Koliko smo se samo naslusali ovakvih prica,obecanja,titula.... zanimljivo je da se u jednom delu razgovora kaze da je klub stabilizovan,sve isplaceno,a posle spontano kroz pricu se izleti da je dug 1 400 000 eura
Moguce je da je mislio da su isplacene zaostale plate i goruca dugovanja.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

http://www.butasport.rs/fudbal/poznate- ... -sponzora/

Da li je ovo vest prenesena sa foruma ili nam ju je neko postavio na forum ko ima dodoirnih tacaka sa butom? :mrgreen:
Image
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne znam za vas ali meni je to prejako. Neko iznese informaciju na forumu, Buta to kopira i doda 'kako saznaje Butasport', a onda neko kopira nazad na forumu taj tekst Bute.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Karlsson wrote:a onda neko kopira nazad na forumu taj tekst Bute.
Za ovo bih uveo virtualno klecanje na forumaskom kukuruzu :mrgreen:
Milan

Post by Milan »

Meni ovo na prvu loptu liči na preuzimanje vođenja kluba od strane ovog Zbiljića. E sad, da li će Šćepanović formalno i dalje figurirati na mestu predsednika ili će se promena odigrati postupno, to bi ostalo da se vidi, ali i meni deluje da se ovo odigralo po direktivi nekog od "gore". Obzirom da se dosadašnji baš i ne snalaze u vođenju kluba, ovo nas možda i iznenadi prijatno.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Prema onome sto sam ja cuo, Zbiljic je produzena ruka Premijerova i stranacki vojnik SNS. Njegov ulazak u klub znaci da ga je preuzela politika i da cemo ubuduce igrati tako da ispunjavamo muzicke zelje medijski najeksponiranijem navijacu crvenog blizanca.

:frown:

Daj Boze da info nije tacan i da me razuvere tako sto cemo da tucemo cigane i ovde i tamo.
PelezinhoFkv

Post by PelezinhoFkv »

Radoye wrote:...i da cemo ubuduce igrati tako da ispunjavamo muzicke zelje medijski najeksponiranijem navijacu crvenog blizanca.
ispravi me ako grešim ali zar je bilo drugačije u poslednjih par godina i bez tog Zbiljića ? :leaving:

15/16

Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0
Vojvodina - Crvena Zvezda 0:0

14/15
Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0
Vojvodina - Crvena Zvezda 0:1

13/14
Crvena Zvezda - Vojvodina 1:3 -kup
Crvena Zvezda - Vojvodina 2:1
Vojvodina - Crvena Zvezda 3:3
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

I to sto kazes brate.

Ali vezivanje za politicku stranku nikako nije dobro, bez obzira koja to stranka bila, jer dok je vlast djene-djene, ali kada padnu s vlasti onda je i klub najebao...
Post Reply