Uprava
Re: Uprava
http://www.soskanal.net/fudbal-super-li ... nalu-video
http://www.blic.rs/vesti/hronika/obracu ... ra/2ksg1yf
http://www.blic.rs/vesti/hronika/obracu ... ra/2ksg1yf
Banujte me molim vas 

Deluje ovo sve kao iz bajke.Ali niko ne spominje ono na čega smo mi najviše alergični a to je prodaja naših igrača blizancima.Bata je zato i najviše doveden a ovde se spominje titula i naš podmladak a ne ograđuju se od blizanaca.Videćemo gde ovo vodi ... 

Bilo je i o tome reči sinoć u emisiji. Zbiljić je indirektno odgovorio nije on taj koji se o tome pita, ali da je lično protiv toga... čak je dodao da smatra da Poletanović i Vulićević treba da igraju u Vojvodini, a ne kod njih...
- gospodinFKV
Od kad je ovaj lik nas potpredsednik? Gde je to objavljeno? Kad?
To je ta transparentnost.
To je ta transparentnost.

Pitam se zašto među sponzore nisu pozvali i Vuković doo? Baš bi se lepo uklopio.....
Šalim se. Može ovo biti dobro, ali dok ne vidim konkretne pomake, jako sam skeptičan.
Šalim se. Može ovo biti dobro, ali dok ne vidim konkretne pomake, jako sam skeptičan.
Koliko smo se samo naslusali ovakvih prica,obecanja,titula.... zanimljivo je da se u jednom delu razgovora kaze da je klub stabilizovan,sve isplaceno,a posle spontano kroz pricu se izleti da je dug 1 400 000 eura

Samo da za koju godinu ne isplivaju neke nove blanko menice kod ovih "sponzora" i ja cu biti zadovoljan. Ni ne ocekujem od ovih stranackih aparatcika da nesto konkretno rese, da su u stanju da naprave nesto korisno ne bi bili u politici. Dok god nas dublje ne zakopavaju - super.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- gospodinFKV
Moguce je da je mislio da su isplacene zaostale plate i goruca dugovanja.Voja wrote:Koliko smo se samo naslusali ovakvih prica,obecanja,titula.... zanimljivo je da se u jednom delu razgovora kaze da je klub stabilizovan,sve isplaceno,a posle spontano kroz pricu se izleti da je dug 1 400 000 eura
http://www.butasport.rs/fudbal/poznate- ... -sponzora/
Da li je ovo vest prenesena sa foruma ili nam ju je neko postavio na forum ko ima dodoirnih tacaka sa butom?
Da li je ovo vest prenesena sa foruma ili nam ju je neko postavio na forum ko ima dodoirnih tacaka sa butom?

Ne znam za vas ali meni je to prejako. Neko iznese informaciju na forumu, Buta to kopira i doda 'kako saznaje Butasport', a onda neko kopira nazad na forumu taj tekst Bute.
- gospodinFKV
Za ovo bih uveo virtualno klecanje na forumaskom kukuruzuKarlsson wrote:a onda neko kopira nazad na forumu taj tekst Bute.

Meni ovo na prvu loptu liči na preuzimanje vođenja kluba od strane ovog Zbiljića. E sad, da li će Šćepanović formalno i dalje figurirati na mestu predsednika ili će se promena odigrati postupno, to bi ostalo da se vidi, ali i meni deluje da se ovo odigralo po direktivi nekog od "gore". Obzirom da se dosadašnji baš i ne snalaze u vođenju kluba, ovo nas možda i iznenadi prijatno.
POŠTO OBRAZ ???!!!
Prema onome sto sam ja cuo, Zbiljic je produzena ruka Premijerova i stranacki vojnik SNS. Njegov ulazak u klub znaci da ga je preuzela politika i da cemo ubuduce igrati tako da ispunjavamo muzicke zelje medijski najeksponiranijem navijacu crvenog blizanca.
Daj Boze da info nije tacan i da me razuvere tako sto cemo da tucemo cigane i ovde i tamo.

Daj Boze da info nije tacan i da me razuvere tako sto cemo da tucemo cigane i ovde i tamo.
- PelezinhoFkv
ispravi me ako grešim ali zar je bilo drugačije u poslednjih par godina i bez tog Zbiljića ?Radoye wrote:...i da cemo ubuduce igrati tako da ispunjavamo muzicke zelje medijski najeksponiranijem navijacu crvenog blizanca.

15/16
Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0
Vojvodina - Crvena Zvezda 0:0
14/15
Crvena Zvezda - Vojvodina 3:0
Vojvodina - Crvena Zvezda 0:1
13/14
Crvena Zvezda - Vojvodina 1:3 -kup
Crvena Zvezda - Vojvodina 2:1
Vojvodina - Crvena Zvezda 3:3
"Zvezda i Partizan uvek bile političke organizacije koje su se bavile sportom"
I to sto kazes brate.
Ali vezivanje za politicku stranku nikako nije dobro, bez obzira koja to stranka bila, jer dok je vlast djene-djene, ali kada padnu s vlasti onda je i klub najebao...
Ali vezivanje za politicku stranku nikako nije dobro, bez obzira koja to stranka bila, jer dok je vlast djene-djene, ali kada padnu s vlasti onda je i klub najebao...