Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
nomad

Re: Uprava

Post by nomad »

50+ godina ljubavi, nerava, krvi, znoja i drugih navijačkih peripetija, koje su pojeli skakavci.
Oprostite na iskrenosti, al' dokle god su ove lo*ine i blizanački isprdci u Voši, nemam ja tamo(tu) šta više da tražim...

Kad te netko prvi put prevari - on je kriv, kad te drugi put prevari - oboje ste krivi, a ako te i treći put prevari - samo si ti kriv.
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Inace svaka cast ljudima sa foruma koji su upozoravali da ce se ovo desiti,da Scepa dobija mesto u fss,da ima par struja oko Vojvodine,spominjali su bivse funkcionere.
Brick Liman

Post by Brick Liman »

limanfkv wrote:Kud ne propasmo ko Proleter kad je vreme bilo.

NFK Vojvodina
+ 1

:oops: :pegla: :popa:
Deca su posla u noc da se igraju ...
... MODERNA OMLADINA!

https://www.youtube.com/watch?v=Md0lG-4nTFc" onclick="window.open(this.href);return false;
:)

Post by :) »

Nadajmo se da nije sve deo scenarija, dobar start sezone, dobro raspolozenje, smena rukovodstva a onda razvlacenje...

Pa vidite vi samo te sponzore, Aleksandar, Max Bet, Matijevic... gde li je Karin komerc samo oni fale.

Ozbiljna gradjevinska "elita" i investitori, ako su nam njih par ostavljali po ko zna kolko menica u amanet, kolko li ce tek ovaj broj "sponzora dobrotvora", svasta ce ovde biti.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

http://www.fkvojvodina.rs/" onclick="window.open(this.href);return false;

Spustiš na deo sa sponzorima, malo potražiš, tu je i Karin :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Salvador

Post by Salvador »

:) wrote:Nadajmo se da nije sve deo scenarija, dobar start sezone, dobro raspolozenje, smena rukovodstva a onda razvlacenje...

Pa vidite vi samo te sponzore, Aleksandar, Max Bet, Matijevic... gde li je Karin komerc samo oni fale.

Ozbiljna gradjevinska "elita" i investitori, ako su nam njih par ostavljali po ko zna kolko menica u amanet, kolko li ce tek ovaj broj "sponzora dobrotvora", svasta ce ovde biti.
Itekako je tu i karin komerc, taj Nebojsa Stupar sto danas postaje novi clan upravnog odbora je njihov tehnicki direktor.
Ocigledno je citav dil jos ranije dogovoren izmedju naprdnjaka i ns biznis 'elite', a to sto Gajic postaje glavni ostavlja malo prostora za optimizam.
Karlsson

Post by Karlsson »

Žurnal je uradio intervju sa Zbiljićem. Po njegovim rečima klub je od sponzora dobio do sada 39 miliona dinara, a jos 34 će biti uplaćeno u 12 rata. To znači da Vojvodina dobija 73 miliona dinara godisnje + još 5 novih sponzora koje je najavio.

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/3 ... j?lang=lat" onclick="window.open(this.href);return false;
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Karlsson wrote:Žurnal je uradio intervju sa Zbiljićem. Po njegovim rečima klub je od sponzora dobio do sada 39 miliona dinara, a jos 34 će biti uplaćeno u 12 rata. To znači da Vojvodina dobija 73 miliona dinara godisnje + još 5 novih sponzora koje je najavio.

http://www.zurnal.rs/fudbal/vojvodina/3 ... j?lang=lat" onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' mozemo da vidimo uplatnice i izvode stanja na racunima, ili da mu verujemo na rec? :wink:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Ovo sve ce jedino imati smisla ako Zbiljic bude predsednik. Gajica ne zelim da vidim u klubu. On je imao priliku, ostavio nas je u dugovima i hvala lepo i dovidjenja.
:)

Post by :) »

Cekaj malo, 20 uspesnih firmi se trenutno otvorilo sa nesto manje od 320 000 evra?

Sa 16 000 ako su svi dali isto preuzeli klub? :mrgreen:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Covece, sto ovaj Milic ima srece. Jedan dan naleti na srecku, izgrebe novi BMW. Drugi dan naleti na srecku, izgrebe FKV,... :greenbutt: Kako ja nemam toliko srece :mrgreen:
playmaker

Post by playmaker »

Ako uporedimo sta Gasprom i drzava daju onima ovih nasih 20 sponzora bolje nek se pokrije usima.
Idalje molim boga samo da nas ne ocerupaju jer ja im prosto neverujem.

Kada tekst pocne ovako:
Od ranog jutra, dok se drugi tek razbuđuju i pripremaju za lagani ulazak u novi dan, Zbiljić je već u petoj brzini. Od saradnika traži da ga u stopu prate. Teško onome ko ne može da prihvati takav njegov radni ritam...
Ja se prosto zapitam da li je ovo relano, jel se radi o Vucicu ili Zbiljicu ili je ceo SNS kadar ovakav?

Prosto se bojim utakmice sa Zvezdom... :beg:
Karlsson

Post by Karlsson »

Dobro ne treba biti baš nezahvalan. To je 73 miliona koje nismo dobijali ranije. Čini mi se da je Šćepanović izašao sa podacima da je klub prošle sezone prihodovao od sponzora oko 200 000 evra, što znači da sada klub prima 3 puta više. Ne znam koji to još nedržavni klub prima toliko.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Igla wrote:I da nam dostave kopije na kucne adrese? Za pocetak dovoljno je sto iznosi u javnost informacije o tome koliko se unosi. da li su istinite? vreme ce pokazati.
Dobro, evo onda ja iznosim u javnost da sam licno uneo u klub 150 miliona milijardi evra svog novca, veruj mi na rec, a vreme ce pokazati da li je istina ili ne. :deal:

Ovi isti ljudi su onomad u Batovo vreme skupstini podnosili finansijske izvestaje na nevidjeno, koji su onda tako prihvatani, prema kojima smo poslovali u plusu i bili najuspesniji i finansijski najstabilniji klub u regionu, sa inkasiranim milionskim transferima itd. Da bi se malo zatim ispostavilo da smo ustvari u visemilionskim dugovima i pod blokadom, da svako malo neko pusta nekakve menice, i jos uvek se nismo iscupali iz tih govana.

I sad opet treba da im verujemo na nevidjeno? Pa ako je tako, onda smo stvarno ovce i treba nas jebati jos ruznije nego do sada...
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Radoye wrote:...Pa ako je tako, onda smo stvarno ovce i treba nas jebati jos ruznije nego do sada...
A šta misliš da upravo rade? :)
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply